günaydın arkadaşlar bayadır yazamıyodum çünkü benim diyet bu hafta gümledicokacimcoook galiba iki haftadır kilo verememem ve oğlumun çok gaz problemi olması moralimi bozdu ve bende sürekli atıştırmaya başladım yine:1shok: kendime çok kızıyorum ama hakim de olamadımneyse sizlerin yazılarını okumaya devam ediyorum yinede önümüzdeki haftadan itibaren kesin kararlıyım
anladım ki ben moralim bozuk olunca kendimi yemeğe veriyorum sanki mutlu olacakmışım gibi aslında daha çok pişmanlık duyuyorum sonra bakalım bu kısır döngüden nasıl kurtulacağım
günaydın canım,
hepimiz öyle değilmiyiz sanki,yani ben de senin gibiyim moralim bozulunca hemen kendimi yemeğe veriyordum ama 40 gündür moralimle ilgili herşeyi kendi ellerimde tutuyorum,yani moralimi dış etkenlerin bozmasına izin vermiyorum,sende bir dene ,yapabileceğine eminim ,çocuğunun hasta olmasına üzülmen elbette normal,ama bak geçti ,önümüzdeki hafta senden iyi performans bekliyoruz tatlım.bu arada çok geçmiş olsun canım :1hug:
bende seni öpüyorum canım
sabah bende kepekli bişey bulamayınca zeytinli poğaçaya yöneldimözlemişim amakaydirigubbakcemile3
midemizi nasıl çok yemeğe alıştırdıysak az yemeğe de alıştırıyoruz şimdi
onun bi suçu yok aslında bizim pisboğazlığımızdan genişlemişti
boşuna doldurup yoruyoruz midelerimizi ihtiyacımızdan fazlasını yiyerekklava:
aynen güzelim kaydirigubbakcemile5
neyse sizlerin yazılarını okumaya devam ediyorum yinede önümüzdeki haftadan itibaren kesin kararlıyım