kız çizelgen nerde.görelim verdiğin kiloyu![]()
ya çizlge yapmak için sağolsun eşim çok uğraştı ama kocacım yapamadı aamabaşladığmda 87 kg şimdi 72 geliyorm cnm ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız çizelgen nerde.görelim verdiğin kiloyu![]()
ya sormayeşim naptın oruç sonrası yemeye birden başladınmı yoksaa![]()
ya sormanazar değdi dün çok zayıfladında bilmem ne diye diye birinin gözü değd kesin bana yine bi iştah patlaması yaşamaktayım dün akşamdan beri.hep böyle oluyor.hani kötülükten olduğunu sanmıyorum ama nazarı değiyor birilerinin bu günde
her gün sonrası böyle bi süreç yaşıyorum çünkü.
![]()
kızlar merhaba aranıza adım atmış bulunuorum:)) su an ıtıbari ile 70 kıloyum.6aylık bebegım var.75 ıle doguma gırdım .doğumdan cıktıgımda 66 kıloydum.ama su an 70 kıloyum.kendımı tutamıorum sureklı bısı yemek ıstıorum emzırıorum da.cok fenayım kızlar napıcam.yarın ıtıbari ile sekerımıde olcecem..nbana yardımcı olurm usunz
allah bağışlasın bebişini...emzirdğin için çok katı diyet yapma birazmenülerine dikkat et..belkide emzirriken kiloarda atılır senden....
acelede etme..sen daha yeni anne sayılırsın ama ...verirsin canım ya..biz daha doğurmadıkta.keşke doğursamda 70 kiloda olsam yaniiiii![]()
allah bağışlasın bebişini...emzirdğin için çok katı diyet yapma birazmenülerine dikkat et..belkide emzirriken kiloarda atılır senden....
acelede etme..sen daha yeni anne sayılırsın ama ...verirsin canım ya..biz daha doğurmadıkta.keşke doğursamda 70 kiloda olsam yaniiiii![]()
gecmıs olsun erkenden yaptırıp sonra rahat edersınız ıste oyle cok zorlugu oldugunu sanmıyorum yanı yaptıran arkadaslardan duydugum kadarıyla korma sen canımdoğru söylüyosun canım.oğlum iltiihap olmuş.hiç bir şey yemek istemiyor.ilaç yazdı doktor bitince sünnet yaptırın dedi.ondan üzülüyorum
gözünaydın canımherkese TÜNAYDINNNNNNNN
kızlarrrrrrrr
tartıda bu sabah beni 69,7 gösterdi nihayet tartıda 60 lı rakamları gördüm çook şükürrrrrrrr![]()
hosgeldın zayıflarsın yalnız güçlü bir irade ve hırs lazımmerhaba
79.4 kg ıle bu konunun en tontini olarak aranıza yeni geldim :) benide alın aranıza bende zayıflamak ıstıyorum cok kılo aldım 45 kg oldugum gunlerı ozledııııımmmm...
hosgeldın kılo cızelgenı yapsanamerhaba kızlar....
bende aranıza girebilirmiyimmm...
adım ayla 1.70 boyunda 78 kiloyum. amacım 8 kilo verip 70 olmak.
desteğinize ihtiyacım var![]()
sende hosgeldın elımızden gelen yardımı yaparız yeterkı paylasımın cok olsun burdakızlar merhaba aranıza adım atmış bulunuorum:)) su an ıtıbari ile 70 kıloyum.6aylık bebegım var.75 ıle doguma gırdım .doğumdan cıktıgımda 66 kıloydum.ama su an 70 kıloyum.kendımı tutamıorum sureklı bısı yemek ıstıorum emzırıorum da.cok fenayım kızlar napıcam.yarın ıtıbari ile sekerımıde olcecem..nbana yardımcı olurm usunz
gecmıs olsun erkenden yaptırıp sonra rahat edersınız ıste oyle cok zorlugu oldugunu sanmıyorum yanı yaptıran arkadaslardan duydugum kadarıyla korma sen canım
gözünaydın canım
hosgeldın zayıflarsın yalnız güçlü bir irade ve hırs lazım
hosgeldın kılo cızelgenı yapsana
sende hosgeldın elımızden gelen yardımı yaparız yeterkı paylasımın cok olsun burda
ıyı aksamlar kızlar dün kacırmısım belenay senınde basın saolsun cok zor seyler yasamıssın Allah mekanlarını cennet eylesın anne ve babacıgının
ay kızlar yorulmusum bugun evde ıs bıtmıyo valla sonunda yazlıkları cıkarıp kıslıkları kaldırdık esımle arasında gıyeceklerımde vardı onalrıda makıneye attım ,oglanı yıkadık yarında ütü yapıp bavul hazırlıycam yolluk yapıcam az bısey ıson kez fızık tedavıye gıdıcem o da yarım kaldı zaten bu kısa tatıl olayı dolayısıyla hayırlısı olsun napalım.İlk defa bu kadar uzun yolculuga cıkcaz bakalım bebısle ınsallah kolay ve güzel gecer sag saglım gıdıp gelırız.hepınızı öpüyorummmm ıyı aksamlar
benim eşimd eöyle nerdeyse heryemeğin içine patates istiyokoysamda onun tabağına koyuyorum...ya çoktandır bende yapmıyodum..makarnayı bile unuttumkii
onu çok severim..bugünd eyoruldum patates kolay geldi..eşim farketti zaten patates pirinç olayı azaldı mutfağımda...sebzeleirde yiyor çok şükürr
erkekler öyle canım hem patates salata hemde ekemği götürdü![]()
iştahımı bastırmam baskın basanındır derim ve olayı akışına bırakırımallah allah doğrudur canım..sen güçlü bi kızsın üstesinde gelirisn nazarında...iştahı bastırcı yöntemelr dene...mesela ne istiyo canın?
ya herşeyin hayırlısı de kdr benim arkadaşm var oda tek çocuk olsunda ne olursa olsn dedi şimdi çekmediği kalmadı allah korusn
iştahımı bastırmam baskın basanındır derim ve olayı akışına bırakırımo basmış artık onun dediği olur ben habire basıyom dimi birazda o sefasını sürsün
nede olsa yarın pazartesi ideal diyete tekrar başlama günü
bugün ne yersem kar yarından sonra yiyemiceme göre
![]()
herkese iyi pazrlar
çorludan geldım duşumu aldım şimcıkı maden suyumu hüpletıyom.
yolda 50 km felan ben araba kullandım.
denıze gıtık ama denız pisti gırmedık sonra pıknık alanına gııdp tabiki mangal.....sonrasını yazmayım sız tahmıne etmısısnızdır olanları
voleybol oynadık
agaclardan alerjım azdı salya sümük hapşırık bi hoş oldum hala da öyleyım
baya bı gunesın altında kaldık guzel bı gundu.inşş ...son tıkınmalarım olur....fazlalıkalrdan kurtulmalıyım
ben yaptım sonunda makarna ma tadı güzel olmadı çünkü hiç yağ koymadım kalorısı az olsun dıye.
kıymaılı yaptım kıymanın aygı yeter dedım ama nerde şöle yeglı yaglı olucakkı makarna yedıgını anlıycan....