70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeşim naptın oruç sonrası yemeye birden başladınmı yoksaa:40:
ya sorma :30: nazar değdi dün çok zayıfladında bilmem ne diye diye birinin gözü değd kesin bana yine bi iştah patlaması yaşamaktayım dün akşamdan beri.hep böyle oluyor.hani kötülükten olduğunu sanmıyorum ama nazarı değiyor birilerinin bu günde :50: her gün sonrası böyle bi süreç yaşıyorum çünkü.:43:

kızlar merhaba aranıza adım atmış bulunuorum:)) su an ıtıbari ile 70 kıloyum.6aylık bebegım var.75 ıle doguma gırdım .doğumdan cıktıgımda 66 kıloydum.ama su an 70 kıloyum.kendımı tutamıorum sureklı bısı yemek ıstıorum emzırıorum da.cok fenayım kızlar napıcam.yarın ıtıbari ile sekerımıde olcecem..nbana yardımcı olurm usunz

ya sorma :30: nazar değdi dün çok zayıfladında bilmem ne diye diye birinin gözü değd kesin bana yine bi iştah patlaması yaşamaktayım dün akşamdan beri.hep böyle oluyor.hani kötülükten olduğunu sanmıyorum ama nazarı değiyor birilerinin bu günde :50: her gün sonrası böyle bi süreç yaşıyorum çünkü.:43:

allah allah doğrudur canım..sen güçlü bi kızsın üstesinde gelirisn nazarında...iştahı bastırcı yöntemelr dene...mesela ne istiyo canın?

kızlar merhaba aranıza adım atmış bulunuorum:)) su an ıtıbari ile 70 kıloyum.6aylık bebegım var.75 ıle doguma gırdım .doğumdan cıktıgımda 66 kıloydum.ama su an 70 kıloyum.kendımı tutamıorum sureklı bısı yemek ıstıorum emzırıorum da.cok fenayım kızlar napıcam.yarın ıtıbari ile sekerımıde olcecem..nbana yardımcı olurm usunz

allah bağışlasın bebişini...emzirdğin için çok katı diyet yapma birazmenülerine dikkat et..belkide emzirriken kiloarda atılır senden....
acelede etme..sen daha yeni anne sayılırsın ama ...verirsin canım ya..biz daha doğurmadıkta.keşke doğursamda 70 kiloda olsam yaniiiii:27:

allah bağışlasın bebişini...emzirdğin için çok katı diyet yapma birazmenülerine dikkat et..belkide emzirriken kiloarda atılır senden....
acelede etme..sen daha yeni anne sayılırsın ama ...verirsin canım ya..biz daha doğurmadıkta.keşke doğursamda 70 kiloda olsam yaniiiii:27:

ya herşeyin hayırlısı de kdr benim arkadaşm var oda tek çocuk olsunda ne olursa olsn dedi şimdi çekmediği kalmadı allah korusn

cnm benım 2.cocugum buyugu 7 yasında .onda hemen kılo vermıstım ama bunda ustume yapıştı ya:(

doğru söylüyosun canım.oğlum iltiihap olmuş.hiç bir şey yemek istemiyor.ilaç yazdı doktor bitince sünnet yaptırın dedi.ondan üzülüyorum
gecmıs olsun erkenden yaptırıp sonra rahat edersınız ıste oyle cok zorlugu oldugunu sanmıyorum yanı yaptıran arkadaslardan duydugum kadarıyla korma sen canım
herkese TÜNAYDINNNNNNNN

kızlarrrrrrrr:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

tartıda bu sabah beni 69,7 gösterdi nihayet tartıda 60 lı rakamları gördüm çook şükürrrrrrrr:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::52::52::52::52::52::52::52::52:
gözünaydın canım
merhaba
79.4 kg ıle bu konunun en tontini olarak aranıza yeni geldim :) benide alın aranıza bende zayıflamak ıstıyorum cok kılo aldım 45 kg oldugum gunlerı ozledııııımmmm...
hosgeldın zayıflarsın yalnız güçlü bir irade ve hırs lazım
merhaba kızlar....
bende aranıza girebilirmiyimmm...
adım ayla 1.70 boyunda 78 kiloyum. amacım 8 kilo verip 70 olmak.
desteğinize ihtiyacım var :17:
hosgeldın kılo cızelgenı yapsana
sende hosgeldın elımızden gelen yardımı yaparız yeterkı paylasımın cok olsun burda

ıyı aksamlar kızlar dün kacırmısım belenay senınde basın saolsun cok zor seyler yasamıssın Allah mekanlarını cennet eylesın anne ve babacıgının

ay kızlar yorulmusum bugun evde ıs bıtmıyo valla sonunda yazlıkları cıkarıp kıslıkları kaldırdık esımle arasında gıyeceklerımde vardı onalrıda makıneye attım ,oglanı yıkadık yarında ütü yapıp bavul hazırlıycam yolluk yapıcam az bısey ıson kez fızık tedavıye gıdıcem o da yarım kaldı zaten bu kısa tatıl olayı dolayısıyla hayırlısı olsun napalım.İlk defa bu kadar uzun yolculuga cıkcaz bakalım bebısle ınsallah kolay ve güzel gecer sag saglım gıdıp gelırız.hepınızı öpüyorummmm ıyı aksamlar

gecmıs olsun erkenden yaptırıp sonra rahat edersınız ıste oyle cok zorlugu oldugunu sanmıyorum yanı yaptıran arkadaslardan duydugum kadarıyla korma sen canım

gözünaydın canım

hosgeldın zayıflarsın yalnız güçlü bir irade ve hırs lazım

hosgeldın kılo cızelgenı yapsana

sende hosgeldın elımızden gelen yardımı yaparız yeterkı paylasımın cok olsun burda

ıyı aksamlar kızlar dün kacırmısım belenay senınde basın saolsun cok zor seyler yasamıssın Allah mekanlarını cennet eylesın anne ve babacıgının

ay kızlar yorulmusum bugun evde ıs bıtmıyo valla sonunda yazlıkları cıkarıp kıslıkları kaldırdık esımle arasında gıyeceklerımde vardı onalrıda makıneye attım ,oglanı yıkadık yarında ütü yapıp bavul hazırlıycam yolluk yapıcam az bısey ıson kez fızık tedavıye gıdıcem o da yarım kaldı zaten bu kısa tatıl olayı dolayısıyla hayırlısı olsun napalım.İlk defa bu kadar uzun yolculuga cıkcaz bakalım bebısle ınsallah kolay ve güzel gecer sag saglım gıdıp gelırız.hepınızı öpüyorummmm ıyı aksamlar

bir haftaya kadar yaptırıcam inşallah

herkese iyi pazrlar

çorludan geldım duşumu aldım şimcıkı maden suyumu hüpletıyom.

yolda 50 km felan ben araba kullandım.

denıze gıtık ama denız pisti gırmedık sonra pıknık alanına gııdp tabiki mangal.....sonrasını yazmayım sız tahmıne etmısısnızdır olanları

voleybol oynadık

agaclardan alerjım azdı salya sümük hapşırık bi hoş oldum hala da öyleyım

baya bı gunesın altında kaldık guzel bı gundu.inşş ...son tıkınmalarım olur....fazlalıkalrdan kurtulmalıyım

benim eşimd eöyle nerdeyse heryemeğin içine patates istiyo:53:koysamda onun tabağına koyuyorum...ya çoktandır bende yapmıyodum..makarnayı bile unuttumkii

onu çok severim..bugünd eyoruldum patates kolay geldi..eşim farketti zaten patates pirinç olayı azaldı mutfağımda...sebzeleirde yiyor çok şükürr:56:
erkekler öyle canım hem patates salata hemde ekemği götürdü:56:

ben yaptım sonunda makarna ma tadı güzel olmadı çünkü hiç yağ koymadım kalorısı az olsun dıye.

kıymaılı yaptım kıymanın aygı yeter dedım ama nerde şöle yeglı yaglı olucakkı makarna yedıgını anlıycan....

allah allah doğrudur canım..sen güçlü bi kızsın üstesinde gelirisn nazarında...iştahı bastırcı yöntemelr dene...mesela ne istiyo canın?
iştahımı bastırmam baskın basanındır derim ve olayı akışına bırakırım :60::60::60: o basmış artık onun dediği olur ben habire basıyom dimi birazda o sefasını sürsün :52::52: nede olsa yarın pazartesi ideal diyete tekrar başlama günü :60::60: bugün ne yersem kar yarından sonra yiyemiceme göre :49:

ya herşeyin hayırlısı de kdr benim arkadaşm var oda tek çocuk olsunda ne olursa olsn dedi şimdi çekmediği kalmadı allah korusn

zaten canım hayırlısını ve sağlıklısını diliyourm dua ediyorum..yoksa asla ne olursa olsunda olsun demem dememde asla!!!!!!!!...istemek bizden vermek rabbimden tabiki...başada ne gelirse rabbim sabır versin arkdaşına ve evladıyla imtihan olanlaraa...

iştahımı bastırmam baskın basanındır derim ve olayı akışına bırakırım :60::60::60: o basmış artık onun dediği olur ben habire basıyom dimi birazda o sefasını sürsün :52::52: nede olsa yarın pazartesi ideal diyete tekrar başlama günü :60::60: bugün ne yersem kar yarından sonra yiyemiceme göre :49:

ozamannn sen bilrisin yiiii sabaha kadarrr çok yii:60:

herkese iyi pazrlar

çorludan geldım duşumu aldım şimcıkı maden suyumu hüpletıyom.

yolda 50 km felan ben araba kullandım.

denıze gıtık ama denız pisti gırmedık sonra pıknık alanına gııdp tabiki mangal.....sonrasını yazmayım sız tahmıne etmısısnızdır olanları

voleybol oynadık

agaclardan alerjım azdı salya sümük hapşırık bi hoş oldum hala da öyleyım

baya bı gunesın altında kaldık guzel bı gundu.inşş ...son tıkınmalarım olur....fazlalıkalrdan kurtulmalıyım

senin adına sevindim güzel geçmiş haftasonunnn....kendi adımada üzüldümmm:1:bol temizlikle geçti ama olsun ya evim mis olsun sonnada ben gezerimm:10:
ohh arabada kullanmışın..bende artık busene bu işi halletsem iyiolacak..
kurs 1ya sürmüyomu kocişe desem ama şuanda sıkışık zaman ama..
bendede noluyosa buara deterjandan olmazdı çamaşır asarken falan bi hapşırıyorum burnumda çok kaşınıyor..

ben yaptım sonunda makarna ma tadı güzel olmadı çünkü hiç yağ koymadım kalorısı az olsun dıye.

kıymaılı yaptım kıymanın aygı yeter dedım ama nerde şöle yeglı yaglı olucakkı makarna yedıgını anlıycan....

makarnanın herçeşidini severim..özelikle bolsalçalı ve baharatlısını....
ama zaten evlendikten sonna azaltmıştım biz kızkardeşimle nerdeyse birpaket yerdik önceden tabi kilo derdide yoktu...
kaç aydır çok azalttım hele bu topik dünyasına gireli 2kere falan yaptım:53:beni şişmanltan sadece makarna değildi tabiki..
makarna yalnızlığımda arkdaşım...makarna üzüldüğümde gözyaşımı silenim...:39:herşeyimmm bide dondurmaaa:52:
bende bazen yoğurtlu kıymalı yapıyom yalancı mantı oluyor...

1üye ben ve 2ziyaretçii.....
belenaycım noldu yaa..gelemdin..iyileşmedinmi:43:
arcak canım sana iyi tatileler sıkıntı yapma yaa,bebişin belkide sizi üzmüycek annesi...çocuklularda geziyor sonuçta zorda olsa...takma kafana keyfini çıkar böylede:64:

menümü yazayım..19.06.2011:56:
uyanınca
1gofret
500ml su...fırın temziledim açtım...
kahvaltı:56:
peynir,zeytişn,domates,salatalık...,1dal yeşil soğan..
2dilim kepek ekmek
ara
yemek sonrası form çayı(içinde çok şey var birsürü ot)
1incir,5badem
öğlen...saat 15 civarı işyaptım çok açtım..:56:
1kase mercimek çorba
1galeta
1yeşil soğan
3çeri domates
ara
1dilim karpuz
akşam:56:
yarım kase mercimek çorba
3orta boy haşlanmış patates
üzerinde sarımsaklı yoğurt......
2litre su....
SPORR:8:
YATAK ODASI VE ÇOCUK ODASI(EE çocuk yok ama adı öyle hoş çocuk halım
var:1:)camları sildim,merdivene inçık perdeleri astım..2balkon arası yorgan havalndır,çamaşır as topla.......
3bardak şekersiz çay..ve SOĞUK DAĞ..bikere daha ziledim yıların filmi ama çok güzel..ne aşkmış beee:69:"KAYBETTİKLERİMİZ GERİ GELMEYECEK"

BUARADA eşim kahvaltıda soğan yedim diye bana diyoki"mdien delinecek yaa nasıl koktu"neyse..öğlen yine canım istedi 1dalda öyle yedim:1:adam eve geldi..busfer patatesi sarımsaklı yoğurt istedi canım..nebileyim bol antibiyotik aldım bugün ve çok dincim belkide buyüzden..
ama nolcek bu dinçlik bana uzak dur deyip duruyor..:60:çok etkili soğanmış:52:
aslında oda sever sarımsağı falan akşam yemedi ya oyüzden ona öyle geldimm ama yeşilsoğanı öyle tekde yemezz:50:napsam anamın yaptığı bugün havalandırdığım tek kişilik döşektemi yatsam çocuk odasında:60:

Back
X