canım kalorilimidir bilmem ama kan hapları kilo aldırır diye biliyorum ama doktora sormadan bırakma derim :)
dr.fevzi özgönül varmış ilk bu karboksipunkturu yapan istanbulda akapunktur yapılcak noktalara uygulanıyormuş gidenler çok memnunmuş yine kk'de okudum araştırmaya devam ediyorum:sm_cool:
haklısın canım,önceliğim sağlık olmalı,kilo vermem 2. planda... ama olsun yavaşta olsa veriyorum,ilaçlar bittikten sonra belki daha hızlanır kilo vermem
yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum,iyiki geldiniz kızlar,birlikten kuvvet doğar...
Nuray cım çok geçmiş olsun canım,umarım şimdi iyidir,astım testi yaptıracaktın pzt günü,sonuçlandı mı? umarım bir sorun yoktur güzelim.
ebtuna; canım şeytana uyma yasakkelime,bende bu hafta kilo veremediğimi görünce çok kötü oldum yemeğe saldırmak istedim ama direndim ve inanırmısın 3 gün sonra kilom indi,yani ne kadar sabır o kadar sonuç... canım benim,bu kadar çaba sarfettin sakın biranlık boşluğa kapılma.
guleysa cım ,moralini yüksek tut canım,eminim bebeğin dünyaya gelmek için doğru zamanı bekliyordur güzelim.
elcincakar; tatlım bu test tam benlikmiş çünkü son 2 haftadır kalori hastası biri oldum,sürekli yediklerimi hesaplayıp duruyorum ,hastalık gibi bişey kaydirigubbakcemile3
zaten sonuçta 50 - 70 puan arası çıktı kaydirigubbakcemile3
muhasebe22;canım sıkma canını bazen doktorlar gereksiz yere insanın moralini bozabiliyor.
Siyah_24; canım seni çok iyi anlıyorum,göz görünce insan dayamıyor,hafta sonu bende dışardaydım ve tatlılardan uzak duramadım,ama aynen senin gibi aldığım extra kaloriler kadar sporumu yapıp dengeledim.
ayrıca özür dileme lütfen ben senin yazılarını inan zevkle okuyorum,böyle uzun uzun yazmaaya devam et lütfen :1hug:
zuzummm,dön aramıza bir an önce,epey yaramazlık yapmışsın güzelim