• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şimdi görüştüm canım 350 veya 450 peşin fiyatı dediler kredi kartına biraz ek yapıp 5 e bölyorlarmış fiyat farkı küre göre değişiyormuş daha fazla gitmen gerekiyorsa 350ye indiriyorlar az gitmen gerekiyorsa 450 5-6 günde bir gidilicekmiş
ben çiğlideyim canım :(
fiyat yüksekmiş canımm yaaa bende kredi kartı yok pek sevmem kartı param varsa alırım yoksa almam düşüncesindeyim...a.s
Neyse sen belki daha uygun fiyatta başka yer bulursun aslında bir yerden gelecek param var o gelse olur ama bu krizde bu aralar biraz zor gibi...:1no2::1no2::1no2:
Çiğli bayaa uzakmış hataya..:1rolleyes::1rolleyes:

canım bende izmirdeyim bu karboksipunkturla ilgili ya da yüzme ile ilgili bir şeyler bulursan bende bilgilenmek isterim gerçi benim kocişte yüzmeye gitmeme pek izin vermez ama bakıcaz artık bişiler fiyat konusunda uygun olursa beraber de gidebiliriz...a.s

selam kızlar,

olimpik havuz bulmak gerçekten zor,size önerim büyük otellerinde havuz üyeliklerini araştırmanız... belki istediğiniz gibi bir yer bulurusnuz.

günaydın kızlar ben sabah sabah çok kötüyüm
dünki kaçırdıklarımdan sonra bayagı bir spor yaptım
ama acayip bir şişlik var hastada olmucam daha nerdeyse 15 gün var
neden anlamadım ama sanırım vücüdüm su tutuyor sabah tartıya bir çıktım ne göreyim bir anda 2 kilo almış gördüm kendimi 72-73 arası geldim ve acayip moralim bozuldu çok kötüyüm
kahvaltıda sadece tost ve domates yedim cnm bişi istemiyor
moralmen çöktüm kızlar.....

günaydın herkese.bende dün akşam ikii haftadır ilk kez yemek yedim diyebilirim.çok rahatsız oldum başım döndü sürekli.
2 kaşık pilav 3 kaşık sebzeli tavuk yedim. gerçi ekmek vs. yemedim ama yinede kötü hissettim kkendimi.

henüz kahvaltı yapmadım.
herese iyi günlerr

günaydınlar kızlar,

okuduğum kadarıyla kaçamaklarımız var gibi görünüyor,sakın moralinizi bozmayın geçen hafta bende öyleydim,birşekilde dengelememiz lazım,belkide haftada 1 gün kendimize ödül versek daha az kaçamak yaparız,ben bir 69 a ineyim daha toleranslı davranacağım kendime,valla sabahları işe gelene kadar yolda gördüğüm her pastaneye uğrayıp bişeyler almak istiyorum ama tutuyorum kendimi,7 kilo daha verene kadar sıkacağım dişimi...dün sporumu çok verimsiz yaptım zaten moralim bozuldu,400 kalori harcadım ama nasıl harcadığımı bana sorun,Allahtan tv de yaprak dökümü vardı ona dalmasam hayatta yürüyemezdim. kaydirigubbakcemile3 sanırım hafta sonuna doğru benim pilim bitiyor e az kalorili beslenince böyle oluyor demekki.
yani demek istediğim nasılsa 2-3 gün bozdum diyeti diye kendinizi bırakmamanız,varsın 1 gün öyle geçsin yeterki ertesi günler telafi etmeyeli bilelim.

neden anlamadım ama sanırım vücüdüm su tutuyor sabah tartıya bir çıktım ne göreyim bir anda 2 kilo almış gördüm kendimi 72-73 arası geldim ve acayip moralim bozuldu çok kötüyüm

tartılmadan önce tuvalete girmişmiydin.birde girikten sonra öğlene doğru tartıl

aboooown maşallah dünden beri ne çok paylaşım olmuş okumaktan yoruldu gözlerim ama sevindim.bazı topiklere hevesle ne yazmışlar diye bakım en son kendi mesajımı görmekten çok daha ii bu.
sabah 1dilim kızarmış ekmek+peynir+domates,maydonoz
öğlen lahana çorbası
akşamda aynı muhtemelen ekmek yok tabi
1litre yeşilçay vede3 litre su
ama kaçamakta yaptım neskafeyle 1 ikram bisküvi ve 1dilim kek
meyve olarak çilek
spor yapamadım bu gün hiç halim yok
canım 1 litre yeşil çay baya bir fazla değilmi ben günde 2 bardaktan fazla içmiyorum bir araştır istersen
ya kızlar bn bu aralar cok yıyorum ya nasıl engellıcem kendımı fıkır verın bana dayanamıyorum yaaa:(
ya bende aynıyım cozuttum bu hafta:mymeka:
İyi akşamlar kızlar fazla vaktim yok çocuk uyanır şimdi ben de cozuttum dün gece yediğimin içtiğimin haddi hesabı yık.20 gün hiç kaçamak yapmayınca böyle oluyomuş demek ki.Neyse bugün iyiyim.Hiç moral bozmuyorum hatta eminim ki sabah tartıya çıkınca bayağı farketmiş olacak.(Tabii yatana kadar daha bişey yemezsem)70 ip atladım 70 daha atlayacammm
slm kızlar,iyi gidiyorsunuz maaşallah,geçmişi okudum.ben kilo bildiriinden beri girmiyorum ve 3 gündür cozuttum,şeytana uydum kötükedihüsoyedıgımın haddı hesabı yok,aksamları yine yemedim gerci ama misafir geldi biz gittik derken birsürü tatlı börek yedim,şuan da kendimi patlayacak gibi hissediyorum.en azından pazartesiye kadar 4 gün kendimi toparlayıp kıilo vermeliyim,nasıl olcaksa:sm_confused:
maşallahınız var kızlar hepiniz cozutmuşunuz bende arada cozutuyorum böyle her zaman iradeli olunmuyor işte ben bütün gün dikkat edip akşam yemeğinde köfte pataes kızartaması yedim :))))
geldim kızlar ben de..
bugün başlamadım ben diyete yarın başlıcam amaaa bugün fitnessa gitmeye karar verdim okulumdan bi kızla..
kapsamlı bi spor salonumuz var okulumuzda ve ben artık yararlanmaya karar verdimhihoyyyt
canım ya madem böyle bir imkan var geç bile kalmışın :))))

sukur henuz sapitma noktasina gelmedim kendimi tutuyorum evdeki tum tatli seker cikolata biskuvi sekerlemeleri dun esime ellerimle yedirip bitirttim boylece kriz aninda evde birsey kalmadi sekerli meyva var sadece
hehe nuraycım süpersin yaaa bizdede olmuyor allahyan anca ben alırsam bende almıyorum kriz anında mahvoluyorm tatlı dieee :(
fiyat yüksekmiş canımm yaaa bende kredi kartı yok pek sevmem kartı param varsa alırım yoksa almam düşüncesindeyim...a.s
Neyse sen belki daha uygun fiyatta başka yer bulursun aslında bir yerden gelecek param var o gelse olur ama bu krizde bu aralar biraz zor gibi...:1no2::1no2::1no2:
Çiğli bayaa uzakmış hataya..:1rolleyes::1rolleyes:
evet canım fiyatı yüksek biraz daha beklemeyi düşünüyorum sonuçta garanti değil biraz daha yaygınlaşsın yapanları bir görelim deme ama :)))
selam kızlar,
olimpik havuz bulmak gerçekten zor,size önerim büyük otellerinde havuz üyeliklerini araştırmanız... belki istediğiniz gibi bir yer bulurusnuz.

olimpik değil normali bile yok canım hep kurs veriyorlar :(
bende otelleri araştırdım fiyatlar biraz uçuk off izmirde yüzme havuzu bulamıyoz hemen büyükşehir belediyeye mail atacam ne canım bu böylee :((kötükedihüso

günaydın kızlar hepinize iyi sabahlar
izmirde hava güneşli(şimdilik)
kahvaltımı ediyorum çay keyfi am uyumayı tercih ederdim :(

günaydın canım,
sakın sakın.... sakın moralini bozma pzt günü bende öyleydim ama bu sabah tartıldım o fazladan görünen 2 kilo gitmişti.Sanırım yediklerimizle alakalı,mesela bu 2 gün tuz u azalt,eminim vucudunun su tutması azalacaktır.Birde sporda ilk başlarda böyle yapıyor,ilk zamanlarda bende kilomda artış hissetmiştim ama canını sıkma sonra düzene giriyor.sabret olurmu güzelim :1hug:

latte sana katılıyorum.bazen gerçekte n insanın canı çok istiyor.az 1-2 kaşık nefsi köreltecek kadar yesek bi zararı olmaz.zaten gün içinde(kendi aDIMA SÖYLÜYORUM) EKMEK PıLAV TÜKETMıYORUZ.yada az kallori alıyoruz.bi şekilde dengeeleniyodur.

latte biliyomusun benede işe gelene kadar her pastane börekçiden bişey alırdım eskiden.ay buda güzelmiş ay buda derken 1 simit 1 boyoz 1 poğaça falan yediğim günleri ibliyorum.amma pisboğazmışım yaa

bende otelleri araştırdım fiyatlar biraz uçuk off izmirde yüzme havuzu bulamıyoz hemen büyükşehir belediyeye mail atacam ne canım bu böylee :((kötükedihüso

kahvaltımı ediyorum çay keyfi am uyumayı tercih ederdim :([/QUOTE]

Evet yaa koskoca izmirde bir havuz yok birde 3, büyükşehir diye övünürüz ayıp bizim belediyemize....kötükedihüso:kızgın:

haklısın canım,

çünkü bizim yolumuz uzun (yani en azından benim öyle... vermem gereken tam tamına 21 kilo var) hani 5-6 kilo olsa sıkarım kendimi ama verilmesi gereken kilo çok olunca ölümcül diyetlere girmemek lazım pes etmemek için ;)

magrentacım kayseride bi güzellik merkezi var şiva diye orda yapıolar benim bir arkadaşım yaptırdı hiç memnun kalmadı ilk başta çok güzel kilo verdi yalan olmasın 1 ayda 6 kilo kadar verdi karboksiyle ama daha sonra fazlasıyla aldı birde karboksi benim bildigim kadarıyla vücüda karbondioksit veriliyor bu ne kadar saglıklı bilmiyorum ama bunu yapan dr selülitli bölgelerde çökme olabilir demiş yani görünümüde bozabilir cnm iyice araştır derim....

kahvaltımı ediyorum çay keyfi am uyumayı tercih ederdim :(

Evet yaa koskoca izmirde bir havuz yok birde 3, büyükşehir diye övünürüz ayıp bizim belediyemize....kötükedihüso:kızgın:[/QUOTE]

balçova termal var.aylık 140 tl.haftada 2 gün

birde termal havuzu var oda girdi çıktı hesabı ile 20 tl

Günaydın kızlar dün ikindi bir elma yedim akşam eve yürüyerek gittim 35 dk felan sürdü. ama evde kaçırdım biraz dün adet oldum kendimi durduramadım. Yolda bi tane piko yedim evde de 2 börek 2 muz yedim akşam :) hee bide dün toplam 4 litreden fazla su içtim.

Bu sabah iki ince dilim kepekli ekmek arası kaşar peyniri tost. ve 5 zeytin yedim çayımı içtim. bu arada ben bütün çayları şekersiz içiyorum.

herkese günaydın işe yeni gelebildim,birazdan kahvaltımı yapıcam,ama dün akşam reglinde etkisiyle 2 dilim irmik tatlısı yedim ardındanda dondurma,halbuki iştahım yoktu sadece salata yemiştim,sonra engel olamadım kendime,ama bugün ceza vericem kendime,
kahvaltıda yarım simit,karper peyniri 1 ad
domates,salatalık,yeşil zeytin

günaydın kızlar nasılsınız?
motivasyonumuz grup olarak etkileniyor sanki
ya hep birlikte azmediyoruz,ya da cozutuyoruz (istinalar hariç)

Back
X