70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba ablalarrrrr ( ablalar diyorum çünkü çoğunuz benden büyüksünüzdür henüz 19um:)) beni de aranıza alır mısınızz zayıflamam lazımm 78im :(((( moralim öyle bozuk ki sporda nefret edıyorummm geçen yıl platese gittim sonuc gene aynı ve cok sabırsızım bir netice göremeyince bırakıyorum kilolarım yüzünden de 19 değil 25 falan gösteriyorumm :( çok mutsuzummm:(((((((((:43::43::43::43::43::43:

ay kıyamam sana ben ,bu işte karar,azim ve hırs olucak öyle hemen ip ince çıtır olmayı beklemiyceksin bak bizler aylardır uğraşıyoruz anca istediğimiz yere geldik ,hatta daha gelemedik tam bile,oyüzden pes etmeden hergün burda bizle beraber olucaksın yediklerini yazıp bizden yardım istiyceksin,ii yada kötü eleştirilere açık olucaksın ,,eğer hepsine evet diyorsan buyur gel yerimiz herzaman var ii düşün ama pes etmek yok,,hadi hoşgeldin diyelim tabi evetse cvpların:46:

Son düzenleme:
tşk ederim ablacımm :) evet tabi ki cevabım inşallah ya bir ay kaldı okula ama bu bir ay içerisinde tombiş yanaklarım biraz gitse bile bana kar o yaa :( teşekkür ederim ilgin içinn ablacım:))

regl olduğum için bu sabah tartıldım,siz beni haftaya görün bak:21:

kilo bildirimim:97:
Başlangıç:79.8 kg:19:
Geçen hafta:64. kg:63:
Bu hafta:63.3 kg:62:
Giden:700 gr:118:
Toplamda giden:16.5 kg:65::65::65:
Hedef...62 kg
:119:

gidemde çizelgemi yenileyem bakiim nasıl olcik

Son düzenleme:
selam canım ...
türlü kızartma yap.. şöyle üstünede domates sos..yanınada çay.:31:
..afiyetle yiyin..çoktandır yememişindir..
hem ödül ver kendine valla....
ben geçen akşam yaptım tabi çok yemedim eşim kadar ama iftardada oldu yanii..gece yakarda adamı...
kız her gun mu ödlu verıyım dün götürdüm kaçamağı,yarında davet var....
hem ben yagı peçeteye degdıreıp tavaya sürüp kullanıyom..
kızartma yaparsam içmiş gibi olurum....
senın nıye kılo vermediğin belli oluyo...
65 oluyum öyle yerım kızartma...
ben evde oturanlara demiştim,sudeden ses yok..sude patates,bibe r,patlıcan..
kız arcak ablanı ara yapsın daaa...başka bişey istemiyom dee....canım çekti de seni hamile sanarrr:10:

ayy sanırım kabaklı bişi yapıcam...

kız her gun mu ödlu verıyım dün götürdüm kaçamağı,yarında davet var....
hem ben yagı peçeteye degdıreıp tavaya sürüp kullanıyom..
kızartma yaparsam içmiş gibi olurum....
senın nıye kılo vermediğin belli oluyo...
65 oluyum öyle yerım kızartma...

ayy sanırım kabaklı bişi yapıcam...

allah allah yaa ne alakası var şimdi..
her akşammı yiyom kızartma...:63:ne zamana kadar yağı sürcen tavaya nereye kadar..
ama verdikten sonra alırsın diycem bu cümle kötü bi cümle ama gerçek malesef..
eşin kabak yiyodur oda diyette ahhh ahhh eşim bana uysa olmuyor tek başına yinede dikkat edeceğimi ediyomda...
ağır yemekler yapmamda yineden kabak ,karnıbahar,brokoli v.s asla yemezz..
ayy dolapta semziotu vardı işte yapsam yoğurtlsam ben yerim ...salata yapıcam dünki yemeklere devam...

allah allah yaa ne alakası var şimdi..
her akşammı yiyom kızartma...:63:ne zamana kadar yağı sürcen tavaya nereye kadar..
ama verdikten sonra alırsın diycem bu cümle kötü bi cümle ama gerçek malesef..
eşin kabak yiyodur oda diyette ahhh ahhh eşim bana uysa olmuyor tek başına yinede dikkat edeceğimi ediyomda...
ağır yemekler yapmamda yineden kabak ,karnıbahar,brokoli v.s asla yemezz..
ayy dolapta semziotu vardı işte yapsam yoğurtlsam ben yerim ...salata yapıcam dünki yemeklere devam...

lkuzucum diyet biitncede aynu sistem devam etmeyı düşünüyoz..
eskıden kızartmasız kahvaltıya oturmuyoduk....
ama alışlkanlıkları değiştirmedıkçe kılo almamak kaçınılmaz oluyo...
biz yaşam şekli halıne getırmeyı düşünüyoz...

bi gecmis e bakayim dedim basim döndü ne cok sey yaziyo kafam karisti :44: iftar dan sonra görüsürüz kizlar :92: yine bir iki saat uyudum gecekusu olacam herhalde yine bugün hem yarin is de yok :9:

Allah kabul etsin kısçelerr.
İftar menümü yazayım.
3 yemek kaşığı taze fasulye,
1 tane but,
3 yemek kaşığı bezelye,
4 tane ufak tulumba tatlısı,
1 kase yogurt,
Domates salatası azcık.
Benden buu kaa acaip şiştim zaten

İyi akşamlar kızlar...
Keyifler yerinde şöyle baktım okudum geldim...
Süpersiniz Allah nazardan korusun...
Ben bildiğiniz gibi..

Bu Ramazan pidelerini çok yiyorum
hele sıcak sıcak kokuyor ya kızlar
of ya ne yapacağım bilmiyorum...
üzeri susamlı böyle....

çözüm önerisi olan var mı

ya bilmiyom kendimi kovulacak gibi hissediyorummm:14:yani azzz kaldı..
gidecek gibiyim,vedalara hiçç gelemem...
neyse bugün fenayım haaa:58:
baksana sena kaptanım bile bana küstü farketmiyo bile..
buarada saydığım işler duruyor ve ben yarımsaattıir arkdaşımla telf.konuştum..
sancım artıyor ve bunalım başladı...eyvah ...

ayy canımmm...neden küseyim ben sana...hem kim neden kovsun seni..biz hepimiz kocaman bir aileyiz..burda hepimiz abla kardeş gibi olduk...en yakınımızda olan akrabalarımızdan bile daha sık görüşüyoruz...bidaha böyel şeyler duymucam tamammı tatlım:34:
Sevgili regldaşlarrrr..
Ben de sizin aranıza katılıcam sanırım. Bi mutsuzluk bi keyifsizlik bi herkesin kafasını gözünü dağıtası haller belirmeye başladı.:9:
Ramazan başladığından beri tutuyorum sadece 1 gün tutamamıştım hiç karnım acıkmazdı.
Şu an midem kazınıyor.
Sizde de oluyor mu bilmiyorum. Her regl döneminde canım normalde istemeyen şeyler istiyor.
Misal ben k-fleks diyetimden sonra (2 yıl oluyor :9:) süt içmeyi bırakmıştım.
Şimdi erginsena aysebahar a süt içmesini önermişti öğlen onu okutuktan beri canım sıcak süt içine Türk kahvesi katıp içmek istiyor. Damağımda, burnumda pişmiş süt kokusu var. Öyle böyle bir istek değil kısçelerrr :1:
Sonra herkesin bişiler demesine takılıyorum normalde hiçte sevdiklerimle kavga etmem de bugün buraya da yazasım pek gelmedi.
Off offff :2:
Sütttttttttttttttttttt:36:
:60::60::60::60: ayy ne güldümmmmmmmmm:60::60::60::60: kıss canın çeke çeke sütmü çekti:60::60::60: sonuda güzel olmuş süttttttttttttttttttt:60::60::60::60::60::60::60::60:

ben geldiim nerden geldim bir bilseniz çok sevdiğikm bir ablam vardı onun evine gittim patron izin verdi ablanın evine geln misafiri bi görseniz ağlamaktan gözlerim şişti bursadan peygamber efendimizin sakalı şerifini getirmişler ablam telefon etti çağırdı Allahım kabul etsin nasıl huzur dolu nasıl mutluyum daha önce hiç bu kadar yakından görmemiştim bir kere camiye gelmişti onuda uzaktan görmüştüm ortam çok huzur doluydu rabbim nasip etti peygamberimizin sakalı şerifini görmeyi anlatılmaz yaşanır:14::14:hiç işe gelesim yoktu ordan ayrılmak istemedim rabbim herkese nasip etsin görmeyi amin
aminn inşallah cümlemize nasip olu sanada tekrarı nasip olur..Allah ziyeretini kabul etsin..çok duygulandım..

slm kızlar bugün aranıza katıldım şuanda 79 kiloyum artık zamanı geldi zayıflamam lazım banada yardım edin lütfen beraberce zayıflayalım
hoşgeldin cnm...
Boşanma davalarına da bakıyorsun he ne ilginç şeyler çıkıyordur. Arkadaşım da adliye de katip arada bi onun yanına gidiyorum bir sürü olay var tabi. Hergün değişik hikaye. Bi gün bi kadın gelmişti. Yetiştirme yurdunda büyümüş sonra kocasıyla tanışmış evlenmişler bide çocugu olmuş çocuk olunca kocası uyuşturucu kullanmaya başlamış ikisini de dövmeye sonra.
Yardım talep etti kocası seni öldürürm falan diye şikayet ediyormuş. Koruma istedi ama hemen vermiyolarmış.
İçim cız etti. Kadın dilekçesini yazıp evine gitti. İnsan isyan etmiyor değil. Bunun gibi nice olaylarla karşılaşıyosunuzdur.

İşimden çok sıkıldım keşke Ceren gbi bende yeni bir iş bulabilsem. Maaşı falan iyi servis de var aama mutsuzum bi oda da duvar bana ben duvara bakıyorum sabah totomu koyuyorum bi daha kaldırabilene aşk olsun. Maaşlar düzensiz parası iyi olsa da.
Dışarı çıkmayı özlüyorum, insan görmeyi. Plaza da çalışan insanlar ne kadar şanslı diyorum.
Burda hiç yaşıtım yok arkadaşta yok konuştuklarımda bizim firmanın başka il/ilçelerindeki insanlar.
Çokk sıkıntılıyımm off offf. Hayırlısıyla yeni bir iş bulabilsemm..
içim gidiyor walla..bide böyle işten sıkılıyosunuz yaa..bulamayanlar var canımıniçi :63::63::63: Rabbime banada nasip edermiki...

Merhaba ablalarrrrr ( ablalar diyorum çünkü çoğunuz benden büyüksünüzdür henüz 19um:)) beni de aranıza alır mısınızz zayıflamam lazımm 78im :(((( moralim öyle bozuk ki sporda nefret edıyorummm geçen yıl platese gittim sonuc gene aynı ve cok sabırsızım bir netice göremeyince bırakıyorum kilolarım yüzünden de 19 değil 25 falan gösteriyorumm :( çok mutsuzummm:(((((((((:43::43::43::43::43::43:
hoşgeldim tatlım:71: sen bizim aramzıa katıl çizelgeni yap ve haftalık listemizi bi gör bak nasıl düşüncelerin deqişecek ve nasıl heyecan duyacaksın kilo vermek için..acele iş olmaz...bunu zamana yaymak lazım..ne verirsen kardır..önemli olan saqlıklı ve kalıcı kilo vermek canım..özelime bugünkü kilonu bildir haftaya seni listeye ekleyelim..tamammı :34:

İyi akşamlar kızlar...
Ben bildiğiniz gibi..

üzeri susamlı böyle....

sana şimdi olmaz bişey tatlı görünür..tutup sana nasıl yeme deriz..en azından ucundan tadımlık alki kilo almayasın..hiç yememezlik yapma ama abartmada..sana nasihat verecek konuda deqiliz be tatlım..bir sürü kilo verdin..neyi nasıl yapacaqını zaten biliyosun:34:

kızlar muazzezin internetinde problem varmış mesaj attı bana..düzelince gelicek..

Selam kızlaar... :3::3:
Ben bugün iftarda zıbırttım baya...

:39::39:
menümü yazayım anlarsınız;

Sahur: 2 dil ekmek, peynir, 3 dil salam. biraz üzüm, 1 lt su.

İftar: 2 dil pide, 2 kaşık kuru fasulye, 1 kaşık fırında patlıcan, biraz çevirme tavuk, salata, yarım bard. kola. :52:
vee 2 tane tulumba tatlısı.... :52:

Limonlu yeşilçay içerim, birde belki kahve.
2 lt su...

:39::39:

Son düzenleme:
ben cok kötü oldum bugün gerci 2 günden beri iftar yemeyimi yedikden sonra migde bunaltisi var :50: iftari yazsam mi bilemedim cünkü zaten mecburen tuvalete kosmak sorunda kaldim yarim saat gecmeden niye böyle oldum anlamadim:50: simdi bi bardak süt iciyorum migdemi sakinlestirir belki

dediğim gibi geçen haftaki -1.7 beni idare etti kızlar pazara göre +0.4 olmama rağmen perşembeye göre +dayım :66:

bildirimim:

başlangıç: 77.2 kg
hedef: 55 kg
geçen hafta: 70.7 kg
bu hafta: 69.4 kg
giden: 1300 gr
kalan: ~14000 gr

:60::60::60::60: ayy ne güldümmmmmmmmm:60::60::60::60: kıss canın çeke çeke sütmü çekti:60::60::60: sonuda güzel olmuş süttttttttttttttttttt:60::60::60::60::60::60::60::60:

içim gidiyor walla..bide böyle işten sıkılıyosunuz yaa..bulamayanlar var canımıniçi :63::63::63: Rabbime banada nasip edermiki...

Her regl de ayrı birşey çekiyo nabim. Sen süt yazınca öyle bi hayal ettim ki. :60:
Allah'a şükür işimiz var ama insanoğlu nankör işte. Allah sana da en kısa zamanda hayırlısıyla iş versin.
Bugünde yazmıştın dua ettim. Yarın öğlen haber gelir belki..

İyi akşamlar kızlar...
Ben bildiğiniz gibi..

üzeri susamlı böyle....

SÜPRİZZZZZZZZZZZZ

muazzezle yalovadaki buluşmamızdan 2 küçük kare :21::21::21::21:
nasılsız kızlarrrrrr:34:

:65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65::65:bravoo tek kelimeyle harikasınız başka söze gerek yok:46::46::46::46:

Son düzenleme:
dediğim gibi geçen haftaki -1.7 beni idare etti kızlar pazara göre +0.4 olmama rağmen perşembeye göre +dayım :66:

bildirimim:

başlangıç: 77.2 kg
hedef: 55 kg
geçen hafta: 70.7 kg
bu hafta: 69.4 kg
giden: 1300 gr
kalan: ~14000 gr

oh oh maş. tebrik ederim canım yaa,valla ii olmuş,ama kalan değil toplamda gideni yazda gözün gönlün bulanmasın kalanı görüpte hadee kaldır totonu:57::4::3:

Back
X