anlasilan gurbetciler bu aksam nobete slm kizlar
selam tatlim hosgeldin gec otur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim bende sizler gibi memleket hasreti cekenlerdenim bir almanya bir belcika birde firansa tamlamisi ekibi biz simdi bide oturur aglariz tam oluruz:118:selam tatlim hosgeldin gec otur.biz de booole sohbet ediyoruz memleketten uzaktaa.
![]()
9 seneyi gecti ben geleli.ben de evlenince geldim.2 tane kizim oldu ALLAH bagislasin.belcikada benimde kimsem yok.esimin ailesi var.ama ben cevre edindim.arkadaslarim var.dili ogrendim.kimseyi goturmuyorum yanimda artik dil icin.bazen baskalari beni goturuyo yardimci olayim diye hatta.alistim yani ben.bende cooook zorluklar yasadim farkli konular yuzunden ama artik gecti sayilir.sen de sabret.alisacaksin bak gorursun.yadirgama ortamini.artik senin evin ,yasadigin yer orasi.tadini cikar..![]()
canim bende sizler gibi memleket hasreti cekenlerdenim bir almanya bir belcika birde firansa tamlamisi ekibi biz simdi bide oturur aglariz tam oluruz:118:
a s canim bizde 1saat farki varya ondandir tabi bide kizim uyuyo uyaniyo bizim uyuma saatide gecikiyo
canim bende sizler gibi memleket hasreti cekenlerdenim bir almanya bir belcika birde firansa tamlamisi ekibi biz simdi bide oturur aglariz tam oluruz:118:
allah bagislasin canim dili ogrensem benim icin cok iyi olcak ben hic hoslanmiyorum devamli birilerine muhtac olmaktan kursa gidiyodum hamile kalinca kaldi tabi simdi kizimi kaynanaya biraksam olur ama benim kaynana seker hastasi biani bianina uymuyo guvenip birakamam oyuzden kindergartene gonderene kadar ogrenmeye baslayamiycam onsaallah canim bende alisirim
canim su an pek aktif olmasamda surekli kuyorum sizleri sen daha avrupada acemisin yani yenisin benim canim allah cocugunuzu size bagislasin ama cocuguna birileri baka bilecekse bir an once dil kursuna git avrupada dil sorunu onumuzdeki en buyuk engeldir..
bana uyar ben aglarim zaten cok ozluyorum ailemi 2ay oldu son gttigimden beri memlekete kizimi dedesiyla annanesiyle tanistirmaya goturdum
haydaaaagel gel o zaman.tam olduk.sen alisabildinmi bari.neler yapiosun anlat sira sende
canim su an pek aktif olmasamda surekli kuyorum sizleri sen daha avrupada acemisin yani yenisin benim canim allah cocugunuzu size bagislasin ama cocuguna birileri baka bilecekse bir an once dil kursuna git avrupada dil sorunu onumuzdeki en buyuk engeldir..
bencede birakma kizini yazik olur daha kucuk.orda nasil bilemiyorum ama,burda cocuklar 2bucuk yasina girdigi gunden itibaren okula gitmek zorundalar.yani 2 bucuk yasinda cocugum var ama evde kalsin diyemiyosun.boylece onlar da dillerini erkenden ogreniyolar.iiyi oluo.
belcikanin tamamindami yoksa beli bolgelerindemi firansizca konusuluyr ben biraz konusabiliyorum biraz okuybiliyom ama yazamiyommm sen okuldami ogrendin..sen ogrenebildinmi fransizca?burdada fransizca konusuluor![]()
geldim tatlum aslinda ben bu topikte nerdeyse bir yilimi tamamlayacam ama oglumun saglik sorunlarindan dolayi istedigim gibi topikte yasisamiyom surekli onunla ilgilenmek zorundayim bende buraya geldigimde oturumum sorunundan dolayi hicbirsey yapamadim uc ay evde sikildim bir an sonucunu dusunmeden cocuk yapmaya karar verdim allah bana bagislasin ama insan yasadiktan sonra anliyor keske once dil okuluna gitseydim dil olmadan insan cok tukeniyor ama ben hep evde kitaplarda calistim bir kendi cabamla biraz kurtariyorum ama yinede saglik sorunlari derin olan bir cocugun oldugunda kendi cabamda yetmiyor tikanip kaliyorum beyinsel olarakta yoruluyorum ondan biraz once ecrine dile git dedim...
geldim tatlum aslinda ben bu topikte nerdeyse bir yilimi tamamlayacam ama oglumun saglik sorunlarindan dolayi istedigim gibi topikte yasisamiyom surekli onunla ilgilenmek zorundayim bende buraya geldigimde oturumum sorunundan dolayi hicbirsey yapamadim uc ay evde sikildim bir an sonucunu dusunmeden cocuk yapmaya karar verdim allah bana bagislasin ama insan yasadiktan sonra anliyor keske once dil okuluna gitseydim dil olmadan insan cok tukeniyor ama ben hep evde kitaplarda calistim bir kendi cabamla biraz kurtariyorum ama yinede saglik sorunlari derin olan bir cocugun oldugunda kendi cabamda yetmiyor tikanip kaliyorum beyinsel olarakta yoruluyorum ondan biraz once ecrine dile git dedim...
belcikanin tamamindami yoksa beli bolgelerindemi firansizca konusuluyr ben biraz konusabiliyorum biraz okuybiliyom ama yazamiyommm sen okuldami ogrendin..
belcikanin tamamindami yoksa beli bolgelerindemi firansizca konusuluyr ben biraz konusabiliyorum biraz okuybiliyom ama yazamiyommm sen okuldami ogrendin..
anladim canim evet haklisin sende.oglu$unun rahatsizligi da cok onemli birsey degildir insallah.:44:.
keske onceden gitseymissin hakikaten ama ecrinin de bir secenegiyok.kaynanasida hastaymis yazik napsin kiz.onu okula birakinca tam gun okula gidebilirse bir senede ogrenir bence.sen de esinle fala evde fransizca konusursan belki bir faydasi olur.bilemedim ben simdi:26:
aslinda ulkenin genelinde flamanca ingilizce fransizca ve almanca konusuluyor.
ama wallon bolgesi olarak burada sadece fransizca konusuluyor.
ben kizlarin ikiside okula baslayinca tam gunluk bir okula yazildim ve oraya gittim.saat 9 da baslayip 3:10da bitiriyodum.ayni cocuklar gibi.ama ev dandini kaliodu aksama kadar oyle.sabrettim 1 sene ama simdi rahatim sukur.