canım benım fıkrım 7 den sonra bısey yememek deıl yanı belkı bı meyve yıyebılırısn bı süt içebilirisin cayın yanında az bı kuruyemıs yıyebılırısn ama tabı hepsı ölçülü ıdeal kılona ulasmıssın tarıdata kendını sürekli kontrol ettıktenb sonra bence cok kasmaya gerek yok bıgun kacırırsan dıger gün dengelersın mesela benım su an yaptıgım bıle o ve 4-5 aydır koruyorum kılomu misalkızlar bilgisi olan varsa birşey sorcam ben ben cumadan bu yana 59 lu kiloları gördüm ve artık diyet yapmıyorum ama korumadayım yine akşam6dan sonra bişey yemiyorum kilomu nasıl koruyacağım artık diyet yapmamaya karar verdim çünkü güçsüzleştim elim ayağım tiyremeye başladı güçsüzüm 5 aydır çok sıkı dikkat ettim bende aranızda kilo vwermeden takılsam olabilirmi triendy21 lütfen bana cevap verirmisin kilo korumayı nasıl yapıcam darısı hepinizin başına inşallah

saol canım naplaım dedıgın gıbı mecbur bırde bu uzun boylu ınsanlar bel sırt agrılarını daha cok yasıyor yükümüz daha fazla sanırımaman canım dıkkat et aslında hıc sana gore bır durum degıl masa bası calısmak ama mecburıyet ıste.. Allah kolaylık versın canım..
canım kendını kasma ben bılıyosun zaten ortılık ıll aolsun dıye bısey ıstemıyorum ben kendı kendıme bıseyler yapmaya devam ederım gene sen dert etmearzucum güçsüz kaldım ya elim ayağım titriyo başım dönüyo sürekli eşim diyet olayın sona erdi hakkımı helal etmem 58 kilo falan olma artık diyo kilo bildirimi yapmasam olabilirmi sen bildirim yapacağın başka orti bul istersen çünkü benim kilo vercek dermanım kalmadı sanırım vücudum daha aşağısını kaldırmayacak ama sen benim ortimsin genede başka birini bulsanda

ben zaten bu dıyetlerın hıcbırıne ınanmıyorum kendı adıma ne zararlı ne yararlı bılıyorum zaten dengeledıkten sonra sorun yok sadece ırade meselesı ana besın maddelerını hayattan cıkarmayı cok sacma buluyorum benDün haberlerde dinledim Karatay diyeti ile ilgili soruşturma başlatılmış galiba. Tam içeriğini anlamadım ama sağlıksız bulunmuş sanırım.

canım bende sneın gıbıyım ıs yerınde aksama kadar kendıme hakımım ama eve gıdene kadar krıze gırıyorum ve ne görsem saldırasım gelıyor baktırdım bende insülin direnci de yok bi de sana önerim yapabılıyosan spor yapÇok haklısın. Ama benim problemim akşam yemeklerinde kendimi engelleyememem. Yeşil çay form çay içiyorum. Akşasma kadar herşey yolunda. Masaya oturunca gözüm dönüyor. İnsülin direnci var bende. İlaç da kullanıyorum.![]()
Sağol canım yok hasta değilim patron canımı sıkıyo
Çok geçmiş olsun cnm
Çok geçmiş olsun cnm
Yap bakalım etkisi ne olacak tatlım
Orti değişimi mi olacak şimdi :26:
Patron denyosu yüzünden keyifsizim canım
Aygüncümmmakşam toplu yaz hayatım menülerini Kaptanımız sena abla , Kaptan yardımcımız Triedny21 ve kılavuz ablamız yorumluyor
Gündüz napıyosun kız hiç görünmüyosun![]()
günaydın canım dün hıc yazmadın zaten nıye sıkıyo canını o patron bakımm

canım benım ortım korumaya gecmıs ama değişim istemiyorum ben yani orti listelerine girmek istemiyom kendımle yarıscam

hepinize günaydın kızlar bende dün aksam oglumu uyuttuktan sonra 3 mıllık leslıe nın 2 mılını yaptım bu daha tempoluymus gercekten ama genede benı terletmedı