- 4 Mayıs 2011
- 4.485
- 4.972
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bügün yediklerim
sabah:
birdilim ekmek
yumurta
bal
yoğurt
domates
öğlen:
bir kase çorba
iki yemek kaşığı nohut
bir dolma(patlıcan)
akşam:
üç yaprak sarma
bir kase yoğurt
bir dilim ekmek
aralarda meyve su şekersiz süt
afiyet olsunn..![]()
bende çok uğraşmıştım çizelge yapmak için. burdaki arkadaşların yardımları doğrultusunda hallettim.
çok sinirlendiimmyok yok olmuyor bu çizelge işi beni aşar arkadaşşş
herşeyi yapıyorum tam yapıştırıyorum formata uygun değildir diiyo falan filan
eskiden defalarca yapmıştım anacım şimdi niye olmuyor anlamadım düdüdrüüüüü gece gece tepem attı yaa![]()
bende çok uğraşmıştım çizelge yapmak için. burdaki arkadaşların yardımları doğrultusunda hallettim.
benim menülerim bu ara o kadar kötü ki
yazamıyorum..
bb kodun altında http le başlayıp png ile biten bölümü copyalayıp yapıştırcan canım...
burda çok iyi anlatan kızlar var. ama sanırım kopyalama yapiıştırma kısmında sorun yaşıyorsun..
canım genelde img de kopyalanıyor o yüzden çogumuzun yaptığı yanlış.img kopylanmıcak...inan aynısını yapıyrum canım olmuyorrrrrrrrr![]()
bence kötüde olsa yaz canım hem bizede ders olur haa ne dersin..?
hadi yaz yaz bekliyoruzz![]()
kızlar bende kaçtım kızım uyandı.yarın bildirim günü ama hala tartım garantiden gelmedi.3 hafta oldu.teknik servis firmanın bu konuda çok duyarsız olduğunu ve çok sorun çıkardıklarını söledi.bende bbi daha king marka hiçbişeyi almıycam.3 hafta oldu hala yok.hepinizi öpüyorum.ben sabah bi komşuya gidip geleyim.
olsun yaptirmasam da olur canim cok sagolayy bu nasıl tırnak hiç beğenmedim deve tabanı gibi
senin tırnakların daha güzel kibarcıkk
eşim ilahiyat mezunu canım isterseniz fetva verdirebilirim
o takma turnaklardan abdest geçmez canım,kkendi tırnağımız ayrı o Allah vergisi sökemeyiz ya canım.alta su geçirmeyen herşey abdest geçmez ..![]()
canim gecmis olsun atlatmissiniz salgini cok sükürhastalarla dolmuş topik..tek tek alıntı yapamadım..laptopum yine bozuk..ya da vınn ikisinden biri bozuk işte..arada telden girip
yazdıklarınınızı okuyabildim biraz..
eşim laptopunu getirdi de sağolsun..ondan bakıyorum..
hastalara şifalar diliyorum..gerçekten de salgın var..biz de3 çocuk hastaydı yeni yeni toparladılar...
canim birde böyle dene istersen ben hep burdan yapiyorum http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
çok sinirlendiimmyok yok olmuyor bu çizelge işi beni aşar arkadaşşş
herşeyi yapıyorum tam yapıştırıyorum formata uygun değildir diiyo falan filan
eskiden defalarca yapmıştım anacım şimdi niye olmuyor anlamadım düdüdrüüüüü gece gece tepem attı yaa![]()