Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar haftaya listeye girebilmek için bugün mu yapıyoruz bildirimi? :26:
çizelge deneme deneme
sooon deneme artık sıkıldım bu çizelgeden kafayı yiyeceğim beni çizelgesiz kabul edermisiniz
slm kızlar ben çok hastayım fena üşüttüm hemde yeğenimden mikrop kaptım sanırım ishal ateş kusma vss bende de başladı yeğenim 1 haftador hastaydı gittim geldim sanırım banada sirayet etti çocuklara bulaşmasın diye uğraşıyorum bi yandan işe gidip geliyorum .yarın gitmicem evde dinlenicem
öte yandan tartıya sabah çıktım ama bildirim yapamadım bu halde çalışınca kafada kalmıyo unuttum bildirimi sonra yapayım dedim trendy21 in özel mesaj kutusu dolu dedi şimdi denedim yine aynı
başlangıç :75 kg
geçen hafta :62,500 KG
bu hafta : 62,400 KG
Giden: 100 gr
toplamda giden :12.600 KG
hedef :60 kg
bildirimi buraya yapıyorum bende
haliyle kilo veremedim yine aman hastayım zaten fenalardayım kilo düşünecek halimde yoktu zaten napalım böle gidecek
Günaydın kısçeler...:108:
Cumartesi çalışmanın verdiği bi eziklikle işyerindeyim.:99:
Neyse asabiyet yapmıyım.
İstanbul çok soğuk kar yok yağmur yok ama acaip soğuk var.
Ağzım yüzüm yer değiştirdi gelirken resmen.
Hâlâ daha çözülmüş değilim.
Güzel, mutlu haftasonları..:109:
hiç üzülme canım streslenme, herşeyin hayırlısı, hiç beklemediğin yerlerden bir gün iş kapısı açılır sen de şaşırıverirsin. aradın mı bulunmuyor zaten. ben de çok aradım zamanında,strese girdim kendime etmişim,mide hastası oldum,endoskopiler filan... sağlık olsun.er ya da geç bulunur. sen başvur ilanlara sonrasını boşver. elbet biri döner geri.günaydın arkadaşlarrrr
dilekcim günaydın cnm
bende her sabah iş ilanlarına ve üye olduqum sitelere iş bakmaktan ve her geçen gün ümidimi kaybetmekten dolayı çok üzgünüm...bitkinim..sinirliyim...
Neyse asabiyet yapmıyım.
günaydınn herkeseee...
arkadaşlar diyetisyen ile randevumu düne aldım. tartıda 69,90:2: çıktın ama nasıl olur ya dedim? sadece 100 gr mı.? diyetisyenim üzülme dedi önemli oran vücudundaki yağ oranında azalma var. vücudunda hala su tutulması var dedi (regliyim şuanda). bak gör haftaya en az 1 kilo gidecek dedi.
bü haftaki liste biraz garip ama çok güzelakşamları menemen yiyeceğim
öptüm sizi
başlangıç:86 kg.
geçen hafta:59.4
bu hafta:59.0
giden:400 gr
toplam giden:27 kg.
hedef:58 kg.
beden:36
boy:162 cm.
kızlar nette sorun var komşudan giriyorum kusura bakmayın hepinizi öpüyorum
kızlar haftaya listeye girebilmek için bugün mu yapıyoruz bildirimi? :26:
Kizlar liste çıktımı:44:
çizelge için bir deneme daha ama yine olmamış.yardımcı olun oradaki url yi yapıştırıyorum olmuyor
slm kızlar ben çok hastayım fena üşüttüm hemde yeğenimden mikrop kaptım sanırım ishal ateş kusma vss bende de başladı yeğenim 1 haftador hastaydı gittim geldim sanırım banada sirayet etti çocuklara bulaşmasın diye uğraşıyorum bi yandan işe gidip geliyorum .yarın gitmicem evde dinlenicem
öte yandan tartıya sabah çıktım ama bildirim yapamadım bu halde çalışınca kafada kalmıyo unuttum bildirimi sonra yapayım dedim trendy21 in özel mesaj kutusu dolu dedi şimdi denedim yine aynı
başlangıç :75 kg
geçen hafta :62,500 KG
bu hafta : 62,400 KG
Giden: 100 gr
toplamda giden :12.600 KG
hedef :60 kg
bildirimi buraya yapıyorum bende
haliyle kilo veremedim yine aman hastayım zaten fenalardayım kilo düşünecek halimde yoktu zaten napalım böle gidecek
Neyse asabiyet yapmıyım.
günaydın arkadaşlarrrr
dilekcim günaydın cnm
bende her sabah iş ilanlarına ve üye olduqum sitelere iş bakmaktan ve her geçen gün ümidimi kaybetmekten dolayı çok üzgünüm...bitkinim..sinirliyim...
Kizlar liste çıktımı:44: