70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Amin canım

kızlar bırıncı kım oldu? ortım nerdesın ya?

Sen bildirim yaptın mı :26:

Tebrikler canım

Ay 1 olsunda kaçayım işten. Sıkıldım iş güç yok.
Oturuyorum öyle. Meyva yiyip durdum.
Kimsede yok bugün buralarda.

Ben varım ama bende msnden yetiyom sana

günaydın çıtırlar .........................
dünkü menümü veremedim
dün sabah: 1oktavıa kahvaltı saati
öğle: mantarlı tavuk sote közlenmiş patlıcan saltası 1 dilim tam buğday ekmeği
akşam: tarhana çorbası salata 1 dilim tam buğday ekmeği
gün içinde 3bardak bitki çayı
2 -2.5 lt su

ya kızlar bugün çok mutluyum çünkü daha önceden alıpta giydiğim gece kıyafetlerim vardı bu sabah çıkarıp giyince şokoldum fermuar kayıp gitti resmen zayıfladığım bariz belli şu popo ve basenlerdende bi kurtulsam allahın izbiyle ne diyeti nede sporu bırakmıycam şuan ilk hedef 65 sonrası 60 ve 58 allahım sağlıklı bi şekilde kilo vermemize yardım etttt
sizleri seviyorum yaaaaaa iyiki aranıza katıldım

hayat yalan tek gercek cocukklarimiz hergun yarin yeni bigun olcak diyorum olmuyo banami yok yoksa yenibigun diye biseymi yok

hayat yalan tek gercek cocukklarimiz hergun yarin yeni bigun olcak diyorum olmuyo banami yok yoksa yenibigun diye biseymi yok

gunaydin canim.noldu gecmisi okuyamadim bisey yazdinmi daha onceden bilmiyorum ama bildigimiz sebeplerdense hiiic moralini bozma.hem kendin hem bebisin icin.inan herkesin hayatinda maanen inis cikislaroluyor.ben anlatsam kitap olur.ama zamanla rabbim herseyin ustesinden gelmem yardim edecek.boyle uzuldugun gunlere pismanlikla bakacaksin.biliyorum su an bunlari anlamann ve inanman coook guc ama kotu gunu veren rabbim iyi gununu esirgemez.bebegin de hisseder huzursuzlugunu huzurlu olmaya calis.ALLAH yardimcinolsun tatlim

hayırdır cnm öyle bişey yazmışsın ki ne diyeceğimi bilemedim düşündüm ......sonuçta hergün aslında yeni bir gün ama bizim o yeni günü karşılıycak cesaretimiz varmı önemli olan bu bence bazen geçmiş okadar bizimledir ki yeni günün güzelliklerini kara bi bulut gibi örter ve biz uyanamadan yeni gün kayıp gider çocuklar hayatta en değerli varlıklar tabi benim çocuğum yok ama çok istiyorum olsun inş. Allah nasip eder .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…