70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o nasıl bır kur cnm ılk defa dydum
Burda mevcut tatlım bakabilrsin;
http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...rcin-bal-limon-karisimi-yag-yakici-iksir.html

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/446611-bal-tarcin-kuru.html
Hangisini denesem bilemedim :)
Tarçın kürünü Halay kullanıyo bide Filiz denedi sanırım :26: bu cuma görürüz sonuçları :32::32:

Ben bu dönemde ağrı kesici alamıyorum kesiyo direk :26:

Albümün varmı bakmadım daha bakim bi :10::10:

Merak ettim şimdi.Ben başladığında 2-3 tane alıyorum sonraki günlerde ağrım olmuyor zaten,kesilmede olmuyor Allahtan :40:
Tavuk deyince de acıktım be,zaten az yedim :52:

Son düzenleme:
Yok negatiflik filan :29: ne diyorumm kime diyorumm stress kilo yapıyo diyorummm :1: aç güzel bir müzik hadi bakalımm :32::32:

Şeker sensin asıl :29: :16:

afiyet olsun :56:

Tavıkk :56::56: çok canım istiyo :56:

Suzanın deyimi ile tavık bacağı :60::60:

Gelmiş geçmiş olsun canım :29: salgın var gerçekten ishal istifra dökülüyor herkes çok dikkatli olalım çok :29:

:1: tavuk bacagini duyunca firar yapayim dedim :1: profile girecem ya sibel29 yazip sifreyi gircem naf yazmisim :37:
diyom niye yanlis kod diyo ikiye bi :52::1: stres yok :34: aman cumaya eksi cikmam lazim :27:
bebegim bana yaptigin orti yok :27: deryaak kdr de yok :53: amanen bu kizlar nirde :52:

Burda mevcut tatlım bakabilrsin;
http://www.kadinlarkulubu.com/zayif...rcin-bal-limon-karisimi-yag-yakici-iksir.html

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/446611-bal-tarcin-kuru.html
Hangisini denesem bilemedim :)

Merak ettim şimdi.Ben başladığında 2-3 tane alıyorum sonraki günlerde ağrım olmuyor zaten,kesilmede olmuyor Allahtan :40:
Tavuk deyince de acıktım be,zaten az yedim :52:

Canım onlarda yeni başladılar cumaya görürüz sonuçları :34: bende acıkır gibi oldum :56::56:

:1: tavuk bacagini duyunca firar yapayim dedim :1: profile girecem ya sibel29 yazip sifreyi gircem naf yazmisim :37:
diyom niye yanlis kod diyo ikiye bi :52::1: stres yok :34: aman cumaya eksi cikmam lazim :27:
bebegim bana yaptigin orti yok :27: deryaak kdr de yok :53: amanen bu kizlar nirde :52:

Firarını sevsinler gııı :1::1: ahahah beni o kadar düşünüyosun demek ki :23::23: stres yok cumaya daha da artıda çıkmamam lazım :1:

ay evet yaa senin orti gelemiyo sanırım :1: onu geçtim Derya ortisi gelmeyince kayboldu ortadan :60:

Bende merak ediyorum Deryayı :26:

Kızlar tarçın kürü kullanan var mı aranızda??

Bu arada sabah ki menüm;
2 kaşık peynirli yumurta ve çay.
Adet sancısından olsa gerek yiyemedim hiç bişey,2 ağrı kesici aldım :26:
Yeşil çay koydum denleniyor şimdi,bi yandan da su içiyorum,kalkabilirsem sporumu da yapacağım :52:

NaF gördüm canım şimdi,teşekkür ederim :)

ben tarcin kurunu kullanmaya yeni basladim.bugun 2. gunum.ama kullananlarinn yorumlarini okuyunca etkilendim.veremedim diyen nadirr:23:

merhaba arkadaşlar,
ben de başlamak istiyorum sizlerle, 1 haftadır okuyorum. Sonunda bugün katılmaya karar verdim.
Birde kurallar nelerdir, anlatabilir misiniz? Malum sayfa çok uzuuun.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wH0dcKS/weight.png

hoşgeldinnnn

ya bende tavuk falan istiyom bıktım hergün evden getir sıcak yemek istiyoooom:36::56:
ah ah bir araba alabilirsem eve gidecem her öğlen
bende tarçın kürüne benzer birşey yapıyom ama henüz faydası oldumu çözemedim

bir kabuk tarçın
3-5 tane karabiber(çekilmemiş olan)
3-5 karanfil
1 tatlı kaşığı elma sirkesi
bir bardak sıcak suda bekletip aç karnına içiyorsunuz bunun içine 1 tatlı kaşığı balda atılabilirmiş ben hiç koymadım
sadece sabah içiyorum ama akşamda içmek lazımmış aslında ben bugün akşamı da ekleyem
sirke metabolizma hızlandırıcı
tarçın metabolizma+ yağ yakma
karanfilinde yağ yakma özelliği varmış hatta karanfil yağı alacam bende o daha etkiliymiş
karabiber antioksidan mide ve gaz sorununada iyi geliyormuş
ya bu doğal yağlarla ilgili bilgileri olan paylaşırsa sevinirim:3:

Hangisine başladınız kaynatılan mı limonlu olan mı? :)

ben bir buyuk bardak kaynamis suyun icine 1 cay kasigi tarcin ekleyip kaynatiyorum 2 dk .sonra bardagima suzuyorum ve ilininca icine 1 cay kasigi bak ilave edip iciyorum.sabah kahvaltidan yarim saat once ve yatmadan evvel.inssallah ise yarar.ama ben aksamlari sapitiyorum yaa.sorun var orda bi cozemedim.aksama kadar super ama aksam yemeginden sonra tv basinda yenilenleri anlatmak bile istemiyorummmmm:26:

hoşgeldinnnn

ya bende tavuk falan istiyom bıktım hergün evden getir sıcak yemek istiyoooom:36::56:

bir kabuk tarçın
3-5 karanfil
bir bardak sıcak suda bekletip aç karnına içiyorsunuz bunun içine 1 tatlı kaşığı balda atılabilirmiş ben hiç koymadım
sadece sabah içiyorum ama akşamda içmek lazımmış aslında ben bugün akşamı da ekleyem
karanfilinde yağ yakma özelliği varmış hatta karanfil yağı alacam bende o daha etkiliymiş

Ayy başlığa koptum :1::1:

Ben aç karnına sirke içemiyorum yaa zaten midem problemli iyice bozmaktan korkuyorum :26: sıcak su ile sirke birleşince kötü kokmuyo mu canım :26:

Kayısı yağının duştan sonra cilde sürüldüğünde yımışacık yaptığını biliyorum :12:
Menekşe yağı tırnakları güzelleştiriyomuş denemedim :26:
Biberiye yağı karın bölgesine sürülüp streçleniyomuş terletiyomuş ama bunuda denemedim :26: streçlemenin sağlıksız olduğunu okumuştum korktum o yüzden :26:
Nane yağı şakaklara çok az masajla sürüldüğünde baş ağrısını kesiyomuş denedim ama psikolojik mi bilemedim geçmişti ağrı :27:

Canım onlarda yeni başladılar cumaya görürüz sonuçları :34: bende acıkır gibi oldum :56::56:

Firarını sevsinler gııı :1::1: ahahah beni o kadar düşünüyosun demek ki :23::23: stres yok cumaya daha da artıda çıkmamam lazım :1:

ay evet yaa senin orti gelemiyo sanırım :1: onu geçtim Derya ortisi gelmeyince kayboldu ortadan :60:

Bende merak ediyorum Deryayı :26:

:26: ortilerim kayboluyor diyordun kendi kayboldu :30: elma desene bi belki cikabilirler :1:

hoşgeldinnnn

bir kabuk tarçın
3-5 karanfil

:60: bende mi yesem bacakdan :1: tugbisin kelebeklerini yiyemedim ya o da bende dert oldu :52:

ben bir buyuk bardak kaynamis suyun icine 1 cay kasigi tarcin ekleyip kaynatiyorum 2 dk .sonra bardagima suzuyorum ve ilininca icine 1 cay kasigi bak ilave edip iciyorum.sabah kahvaltidan yarim saat once ve yatmadan evvel.inssallah ise yarar.ama ben aksamlari sapitiyorum yaa.sorun var orda bi cozemedim.aksama kadar super ama aksam yemeginden sonra tv basinda yenilenleri anlatmak bile istemiyorummmmm:26:

Kaynatınca bi acılık oluyor mu canım?Akşamları genelde bende öyle oluyorum günün patlaması akşam gerçekleşiyor ama düzene girdi diyebilirm :1:

Ayy başlığa koptum :1::1:

Ben aç karnına sirke içemiyorum yaa zaten midem problemli iyice bozmaktan korkuyorum :26: sıcak su ile sirke birleşince kötü kokmuyo mu canım :26:

Kayısı yağının duştan sonra cilde sürüldüğünde yımışacık yaptığını biliyorum :12:
Menekşe yağı tırnakları güzelleştiriyomuş denemedim :26:
Biberiye yağı karın bölgesine sürülüp streçleniyomuş terletiyomuş ama bunuda denemedim :26: streçlemenin sağlıksız olduğunu okumuştum korktum o yüzden :26:
Nane yağı şakaklara çok az masajla sürüldüğünde baş ağrısını kesiyomuş denedim ama psikolojik mi bilemedim geçmişti ağrı :27:

önceleri sade sirkeli su içiyordum o iğrençti ama yazdığım bu tarif güzel oluyo sirkenin tadı bile gelmiyor.kokusu hafif aşuremsi oluyo tavsiye edilir :))
şimdi yağlara bakıyom netten saç dökülmesi problemimde varda kür araştırıyorum evde yapabileceğim.

fistik burda bir saat gerideyim hem kocisde yoktun hazirlandiydim sana :1:

:27: nirde bebis dolapdami hala :52:

canim o bende de var resmen iskence gibi agrilar :50:

hosgeldin canim aramiza :3:

red naf :54:

cnm valla hiç böle ağrı çekmedim hala kıvranıyorumm:14: :14: :14: :14:

vuuu :23:süper bi süpriz güle güle kullan canım:34:

başınız saolsun canım

gecmıs olsun canım hayırdır:26:

günaydın kızlar:16::16:

yearlster_38 bende liste vardı kopyalayım allah kabul etsın bende tuttum bıraz 16 kaldı benım de

DİKKATT!!!
ORUÇLUYKEN NASIL BESLENMELİYİZ
arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim..oruçluyken bildirimlerimizi yapmak için sabah deqil iftardan önce tartılacaqız..sabah tartılırsanız sahurla sabah arası çok yakın olduqundan çok fazla çıkarız..nasılki şuanda akşam tartıldıqımızda fazla çıkıyorsak oruçluykende sabah tartılırsak fazla çıkıyoruz..bu yüzden iftardan 5 dakika önce tartılıp bildirim yapıcaz..tabii cuma günü bildirim yapmak için perşembe akşamı iftardan önce tartılmamız gerekecek..bu çok öenmli bir ayrıntı unutmayalım..
sahurumuzu aynı kahvaltı gibi yapıcaz..2 dilim ekmeqimizi sahurda yicez..yumurta peynir domates salatalık yani bildiqimiz kahvaltı...yalnız sahur yemeqine otururken yarım litre su içmeliyiz..sahur bitiminde tekrar yarım litre daha içicez toplamda 1 litre edicek..sahur olayımız bu şekilde kızlar..
iftarda ise yien yarım litre su içip iftara başlıcaz..mutlaka önden 1 kase çorbamız olacak..bu şart..boş mideye direk yemek yollayamayız..çorbamızı içmezsek kabızlıklz karşı karşıya kalabiliriz..sonrasında ogün menümüzde ne yemek varda yarım porsiyon yaptıqımız yemekten yicez..istediqimiz kadar salata aryan ve yoqurt ürünlerinden tüketip iftarımızı bitiricez..buraya kadar toplamda 1.5 litre su içmiş olduk..kalan 1.5 litreyide yatana kadar mutlaka içicez..özellikle iftardan sonra mutlaka yürürüş yapamnızı tavsiye ediyorum...yarım saat olsun yürüyelim arakdaşlar..iftar geç saatte olduqu için yedikelrimizi eritmemiz lazım...ben geçen yıl her akşam yürüdüm ve ramazanda kilo verdim..normalda alınır..
tatlı olayına gelince..bildiqimiz gibi ramazanda olmazsa olmazlardan biride tatlılarımızdır..tatlılarımızı sahurda yemenizi öneriyorum..hatta sahur yemeqinden önce yerseniz hiçbir etkisi olamz kilonuza..tarafımdan denenmiş ve onaylanmıştır kızlarr kesinlikle iftarda yada iftardan sonra tatlı yememeqe özen gösterelim..istisnalar olacaktır..biyere iftara gideriz..orda ucundan başından tadarız bu ayrı..bnm yazdıklarım kendi evimizdeyken uyqulayacaqımız şeyler..

saol cnm tşk ederimm:16: :16: :16:

sabah hastaneye gittim.kan testi yaptirmami istemisti dermatolog ,onu yaptirdim.saclarim dokuluyo demistim ya.randevu almistim o ara.haftaya gidicem bakalim neler diyecek.bir de ayagimin altinda biseyler cikti gibi.icinde ama acitiyo biraz.mantar gibi, degil gibi bilemedim.pff havuzdan oluyo sanirim.:50:.neyse hastaneden gelince tarcin kurumu ictim.sonra 1 dilim rejim ekmegine biraz krempeynir surup yedim.su ictim amane kadar bilemiyorumm.sonra birazcik step yaptim.sonra dusumu aldim.simdide patates salatasi yapiyorum.hindi izgara yerim yaninda.aksama da brokoli haslamayi dusunuyorummm.ama brokoliden sonrasina garanti veremicem:18:

Antiseptik olan Karanfil ve Karanfil yağı mikropları öldürmektedir.

· Dişlerdeki ağrının giderilmesinde, diş etlerindeki çekilmeler ile diş iltihaplanmalarına da oldukça yararlıdır Karanfil ve Karanfil yağı.

· Karanfil ve Karanfil yağı cinsel arzuyu çoğaltır ve de Afrodizyak etkisi de bulunur.

· Balgam söktürmede de faydalı olan Karanfil ve Karanfil yağı öksürüğü de kesmekte faydalıdır.

· Karanfil ve Karanfil yağı Mide bulantısı ile kusmalarda da faydalıdır.

· Hamile kalmayı da kolaylaştıran karanfil ve Karanfil yağı, doğumunda kolaylıkla olmasını sağlamaktadır.

· Ateşi de düşüren Karanfil ve Karanfil yağı terlemeyi de sağlar.

· Karanfil ve Karanfil yağı amelinde kesilmesini sağlar.

· Ağızda oluşan kokularda Karanfil ve Karanfil yağı ile giderilir.

· Karanfil ve Karanfil yağı midenin çalışmasını sağlayıp, sindirimin kolaylaşmasını sağlar.

· Karanfil ve karanfil yağı iştahı da açmaktadır.

· Bağırsaktaki gazların giderilmesi içinde çok faydalı olur Karanfil ve Karanfil yağı.

Karanfil ve Karanfil Yağının Zararları

Karanfil ve Karanfil yağı iştahı açması sebebiyle diyet yapan kişiler tarafından çok fazla kullanılmaması faydalı olur.
:43::43:ya ben iki haftadır karanfil içiyom yedim seni bana bunu öneren arkadaş:47::47::47: buldum suçluyu bundan mı kilo veremiyodum ben ya

:26: ortilerim kayboluyor diyordun kendi kayboldu :30: elma desene bi belki cikabilirler :1:

:60: bende mi yesem bacakdan :1: tugbisin kelebeklerini yiyemedim ya o da bende dert oldu :52:

Deryaaa elmaaaaaaaaaaaaa :52::52: :1::1:

Ye tabi canım 0 kb :27:

o kelebeklerden bende istiyom hamile kalırsam tuğbadan kargo isticem dondurucuya depolucam :60::60:

Kızlar gunaydın
bugun 72.8 geldım ama aksam azım ettım 1 elma bı yesıl cay bol su ıctım
yess

Selam canım hoşgeldin :3:

Kaynatınca bi acılık oluyor mu canım?Akşamları genelde bende öyle oluyorum günün patlaması akşam gerçekleşiyor ama düzene girdi diyebilirm :1:

yok aksine tadi ve kokusu daha hos oluyo.icerken hafif oldugunu hissediyosun zaten.
hmm eskiden tarcin deyince aklima tarcinli elmali kurabiyeden baska bisey gelmezken simdi neler yapiyorum:55::8::7:

Back
X