- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benide alın aranıza..ismim meltem 32 yaşındayım 1kızım var.71,2 kilom..hedefim 60..umarım verebilirim(
hoşbulduk sena..teşekkür ederim..motive olmak açısından burasının iyi olacağını düşünüyorum...hoşgeldim canımmtabiki alırız bizler her geçen gün büyüyen kocaman bir aileyiz
![]()
çok teşekkür ederim bitanemmAllah herkesin gönlünün muradını versin ben çok mutluyum
![]()
bikac sayfa gecmisi okuyup geldim.ben de sabah 9:15 te uyandim.esim bugun ise gec baslio ve aksamda erken bitiriyo.bi aktim dolapta dogru duzgun bisey kalmamis.pazar kahvaltisi guzel ve ozenli olmali bence.esime dedim sen evdekal ben bi markete gidip geleyim.alisveris yapayim dedim ama kucuk kizim da takildi pesime.neyse markete gittim bir baktimboyle oldum.park edecek yer bile yokkk.sabah sabah millet ruyasinda ne gorduyse markete kosmus.sonunda biyer buldum ve girebildim markete.market arabasi tasiodu cikarken:26:
o kadar cok sey almisimki.eve gelirken lapa lapa kar yagiyodu.ama yerler islak oldugu icin birikmedi tabi yine
eve geldim aldimlarimi esimle dolaplara yerlestirdik.guzeelll bir kahvalti sofrasi hazirladim.haftanin tek gunu beraberr kahvalti yapabiliyoruz.cocuklarla uzun uzun yedik ictik.amaben cok yemedim tabi.
simdid de gec de olsa ev isine basladim. aksama daguzel yemekler yapicam insallah.
ben ne zaman 6 lari gorucem bilmiyorum.omrum mutfakta gecio.:26:
kilona göre iyi görünüyorsun ....bi de kilo versen nolursun acep....isallah canim birde kis geldi ya istah patlamalari cok oluyorsen merak etme biz verecez
yaz a isallah istedigimiz kiloya ulasmis olalim
![]()
hoş geldin cnım..geçmişi okuman çok zor..meraba ben aranıza yeni katıldım bendede aynı sorun var bende kilom:77.2 boyum 1.62 yağ endeksim 35.2 yağ birikimim 27.1 bu gune kadar bişe denemedım pazartesi başlamak istiyorum yazılarınızı ara ara okudum hepsını okumadım okuyacam
hoş geldin canım...kızlar benide alın aranıza..ismim meltem 32 yaşındayım 1kızım var.71,2 kilom..hedefim 60..umarım verebilirim(
bikac sayfa gecmisi okuyup geldim.ben de sabah 9:15 te uyandim.esim bugun ise gec baslio ve aksamda erken bitiriyo.bi aktim dolapta dogru duzgun bisey kalmamis.pazar kahvaltisi guzel ve ozenli olmali bence.esime dedim sen evdekal ben bi markete gidip geleyim.alisveris yapayim dedim ama kucuk kizim da takildi pesime.neyse markete gittim bir baktimboyle oldum.park edecek yer bile yokkk.sabah sabah millet ruyasinda ne gorduyse markete kosmus.sonunda biyer buldum ve girebildim markete.market arabasi tasiodu cikarken:26:
o kadar cok sey almisimki.eve gelirken lapa lapa kar yagiyodu.ama yerler islak oldugu icin birikmedi tabi yine
eve geldim aldimlarimi esimle dolaplara yerlestirdik.guzeelll bir kahvalti sofrasi hazirladim.haftanin tek gunu beraberr kahvalti yapabiliyoruz.cocuklarla uzun uzun yedik ictik.amaben cok yemedim tabi.
simdid de gec de olsa ev isine basladim. aksama daguzel yemekler yapicam insallah.
ben ne zaman 6 lari gorucem bilmiyorum.omrum mutfakta gecio.:26:
hoşgeldiiiin
aldım canım ama yine hüsran bir ben beceremedim şu işi site yasaklı diyor
günaydın ay çok seviniyorum sizin duruma hadi hayırlısı tamgaz devam :)
topikte de kimseler yok tek kalkan benim galiba.neyse yoğun bir gün sözde temizlikçi çağırdım rahat edecektim haftasonu ama dün niyeyse işim bitmedi . kadını bekliyom şimdi. o temizliğe başlasın bende bir kazan patates salatası yapacam bir yere gönderecemde kalkalı bir saat oldu daha uyanamadım yaaaaaaaa. sonra acık çalışmam lazım. kadının önünden odaları biraz toplamak lazım. koca daha uyuyo o kalkacak ona kahvaltı sonra kadın için öğle emeği bugün kursum var hocam gelecek ona hazırlık. sonra yaptığım salatayı kocacık ile yollayacam. sonra akşam boş tabağı almaya gitmek lazım akşam balıkta yapacam canınız çekmesin ona biraz salata malzemesi falan almak gerek. yok ya yazınca çok iş varmış gibi gelmedi. ama yapmaya başlayınca niyeyse ev işi hiç bitmiiiiiiiiiiiiiiii.![]()
tebrikler 23 kilo vermissin ınş hedefine biran önce ulaşırsınhoşgeldim canımmtabiki alırız bizler her geçen gün büyüyen kocaman bir aileyiz
![]()
evlilik yildönemin kutlu olsun tugbacim isallah nice senelere22 side baya gecmis canim benim cok agrin olursa gidersin hastaneye dimi :26:
fistik 6 yi görmüssünbende gelecem
görecem yani
cikmam gerek üff is yerinde firar evde firar ay bi bes dakika rahat oturamiyom
aksama gelcem ama
dün foto cekindim yemege gitmedengerci bana ayni garson kizlar gibi olmussun dedilerdin bende he size icecekleri ben verecem diye böyle giyindim dedim
bir de nerden firar ettigimi gösterecem
sonra da kendimi tanitcam
kactim kizlar öpüldünüzzz![]()
cuma olduğu için cısslara bişey demiyoruz,,afiyet olsun güzelcuma günkü menümü vereyim
sabah:2 dilim ekmek peynir domates salatalık zeytin
ara :1 türk kahvesi 1/3 armut 1/3 portakal
öğle:5 küçük fırında köfte patates kızarması 3 kaşık. domates sosu yarım dilim ekmek
ara: 1 ince dilim pasta
akşam: 2 tane fırnda patlıcanlı köfte aslında adı başka ama hatırlamıyorum kibirit köftesimi acaba? 3 kaşıkk pilav 1 kase çorba kabbaklı cevizli salta yeşillik cısssssssssssssslı birb menü oldu ama ödlülendirdim kendimi
c.tesi günü
sabah:geç kalktım 12 gibiydi 1,5 dilim ekmek peynir domatews salatalık marul çay
akşamatlıcan oturma, sebzeli pilav 4 kaşık, yoğutlu biber
kaysılı form çay 1 tane nar yiycem pek olmadı menülerim biliyorum ara falan yiyemedim
trendy21 özele attım ama yanlışmı olduki acaba.
Listeye başladıııııııııımmmmmmmmmmm![]()
dilekcim afiyet olsun cnm binde gelemmiikıss sevdiceqinle gelsenize bakırköy abdulkadiree bakın burda çok güzel menüler var hem tanışırız quuu
![]()
bende yenı katıldım inşanla hepberaber veriyiz yarın başliyo rejimimkızlar benide alın aranıza..ismim meltem 32 yaşındayım 1kızım var.71,2 kilom..hedefim 60..umarım verebilirim(
herkese iyi pazarlar...
kilona göre iyi görünüyorsun ....bi de kilo versen nolursun acep....
hoş geldin cnım..geçmişi okuman çok zor..
o kdar paylaşım oluyor ki...
hoş geldin canım...
ben de pazarları çok severim..ailecek kahvaltı edebildiğimiz tek gün...