ahahah! harbiden bi sınıf ayrımı var ama bak kendimi ezik hissediyorum ilk kez görüyo musun siyah siyah ıyy?!:26:
Amaaaa biz ezikler çoğunluktayız naberrrr????

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahah! harbiden bi sınıf ayrımı var ama bak kendimi ezik hissediyorum ilk kez görüyo musun siyah siyah ıyy?!:26:
Merhabalar kızlar ben topiğinizi yeni farkettim..Geçmişi okumadan önce selam vermek istedim..Bende dogumdan sonra kilolarımı vermeye kasım ayında karar verdim...Doktor yardımıyla 2 haftadır sabitlendi kilo kaldı yediklerim aynı su içiyorum yeşil çay içiyorum değişiklik yok..regl dönemimdeyim bu yüzden olabilirmiki? Hayatımda ilk defa diyet yapıyorum...Bugün 26.günüm bozmadan devam ediyorum..Bazen canım yemek istemiyor metobolizmamın çalışması için azda olsa yemem gerek diye zorluyorum kendimi...Aç kalınarak zayıflanmayacagını biliyorum...Spora daha başlamadım...Doktorum başlayacagın zamanı söyleyeceğim dedi..Benide aranıza alırsanız sevinirim..Kilom 75 Boy 1.60(
puf bir sürü iş var ben bi menümü yazıp kaçam.
sabah
aç karnına sirkeli su
yağsız kaşarlı tost, çay
ara
3 kayısı kurusu
öğle
4 kaşık yoğurt 2 kaşık nefsit 1 muzdan oluşma muzlu yoğurtlu nefsitim :)
ara
bir elma
akşam
haşlanmış tavuk yeşillik ayran düşünüyom..
ama şuan açım ben gedip bi hamburger yesem gelsem ne olur bacılar
aç doyurmak sevaptır yav he deyin ne olur bir çocuk menüsü yanındada diet kola
söz patates yemeyecem![]()
hamburger mi![]()
![]()
dilek naf nirdesiniz msne mi takildiniz![]()
neyse kızlar ben yavaş yavaş kaçar hamburger hayallerimide cebime koyaraktan. eve gidince giremezsem şimdikten iyi akşamlaaar
Sayın kırmızı renkli burcuvaaaaa arkadaşlarım. Bu pronun size sağladığı diğer şeyler nedir kızarmak dışında:P
bende de var o problem daha çok sıvı gıda tüketmek gerekiyo![]()
canımher aktarda vardır sinemaki. bir numaralı doğal müsildir. sıcak suya bir iki tutam at azıcık beklet iç. normalde yarım saat içinde etkisini gösteriyor. iki bardak içmişliğim bile vardır. benim dolabımda devamlı bulunur kendisi.üst üstte hergün içilirse bağırsakları tembelleştirdiği söyleniyor. ama ben bir ara bir ay devamlı kullanmıştım her akşam yapıyordum. ama içine kekik adaçayı gibi başka bitkilerde karıştırıyordum yani dozajını düşürüyordum. bende alışkanlık tembellik hiç yapmadı bıraktıktan sonra hatta bir süre kabızlık sorunum bile çözülmüştü. ama genelde herkes bağırsakta tembellik yapıyo dediğinden öyle dedim ben sana. belki vücuttan vücuda değişiyordur etkisi. ama içipte wc ye çıkamayanı duymadım. bir bardak akşam yemekten önce iç eğer bağırsakta guruldama falan başlamazsa bir bardak daha iç. ama sakın dışarı çıkma yoksa wc peşinde koşabilirsin![]()
blackcat canim benim telefon cöktü hamburgeri duyuncasen yeme en iyisi birde yedim dersen internetim kökden kapanir
Aysecim gittikden sonra söylermisin ne dedi dr merak edim canim:26:
orticim geçmiş olsun çörekotunun iyi geldiğini okumuştum sabahları aç karnına alınması gerekiyodu sanırım kuru kayısıda iyi geliyo ......
bugün kü menümü vereyim
sabah:2dlim çok tahıllı ekmek 1.5 kk peynir 5 yeşil zeytin 1 haşlama yumurta
ara:1türk kahvesi 1bardak deve dikeni tohumu çayı
öğle:1 tabak bezelyeli tavuk yemeği 1 dilim çok tahıllı ekmek yeşillik turp
ara: 1 ananaslı aktıvıa 3 kaşık bol acılı çiğ köfte yeşillik tere marul ...
akşam:istavrit yapıcam bol salata 1 dilim çok tahıllı ekmek yemeyi düşünüyorum
![]()
ortim ortim canim ortim dün noldu anlatmayi unuttum ben eve gec geldim annemle ayni binada oturuyoruz hem kendilerine hem bize ne yapmis bilkuru fasulye pilav
sana yedirtmedim ama kendim yedim :aglayansmile: onun numarasi kactin
![]()
yok fistik bak ne güzel 6 yi görmüssünbidaha 7 yi görme
![]()
isden ciktim suan metrodayim titreye titreye yazmaya calisiyomorti bari pilav yeme
nafcim napim sanki hamburgeri yillardir yemedim gibi geldikolay gelsin canim
ayse belki hemoriddir sen yinede ihmal etme canim
seni unutmak ne mümkünnGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yine bennnnnnnnnnnnnnnnn
beni hatırlayan var mı![]()
he canım iviiittttttt gün yapıcaz burdaaArkadaşlarla orda mı gün yapıcaksınız yoksa sena ablahayırlısı olsun hakkınızda inşallah
Hoşgeldin
Günaydın kızçeler
Yeni kıyafet almak istemiyorum eskilerin içine girmek istiyorum bende
Nerelerdesin sen yaaa![]()
Kızlar canım fena sıkkın valla
80 kg oldum bu arada
doğuma 7 hafta kaldı ama ben kendimi biliyorum
bunda da 90 kg olacağım sanki(((
isden ciktim suan metrodayim titreye titreye yazmaya calisiyomOrti bari pilav yeme
Nafcim napim sanki hamburgeri yillardir yemedim gibi geldiKolay gelsin canim
ayse belki hemoriddir sen yinede ihmal etme canim
seni unutmak ne mümkünnevet çok iyi hatırlıyorum aklına estikçe gelip gidiyosun
tam dayalıksınn
he canım iviiittttttt gün yapıcaz burdaaişten kovulmaya hiç niyetim yokk
canım sen ,y, gidiyordun noldu böyle sanaa :44:
kızlar işteyim sabahki sınav çok zordu ama barajı geçtimsonra yine konuşuruz kızlarr üptümmmmmm
![]()
kızlar bnm ortım nerdeeee ve kımmm yaaaaa ona sayıyım bnde yıceklerımı cok fazla gıremıorum cocgum oldugundan
Off karnım çok pis şiş ya.
Resmen gaz patlaması yaşıyorum.
Sabah:
Salamlı, peynirli sandvic,
Şekersiz çay
Ara:
2 incir kurusu 3 ceviz
Öğlen:
Çok az karnıbahar haşlama,
1 galeta,
1 karper peynir
Ara:
Yarım paket yulaflı bisküvi
Soda
Akşam:
Ispanak yicem sadece.![]()
Kızlar ya ben yeme düzenini iyice bozdum,farkettiyseniz artık menü bildirimi de yapmıyorum.Atıştırmayla geçiyor genelde,çünkü dışarda oluyorum,yeşil çay içemiyorum suyu azalttım ve hemen farketti,az önce geldim eve ve diyete ihanet bira içtim -.- 2 saat sonra yüzmeye gidicem,toparlamam lazım motivasyonum gitti tamamen,yardım edin... -.-
sülemem pis planlarımla beni yalnız bırak,,seneye söylerim inşallah uygulayabilirsemellerine saglik nafcim isallah bizde haftaya listede oluruzbirinci olan ortileri tebrik ediyorum
![]()
vay tugbis gece gel de konussak su planlarini
noldu acaba canim ne dedi doktor :26:
bende bazen oglani uyutayim diyorum ben gidiyorum
o mu beni uyutuyor benmi onu anlamadim
hosgeldin canim![]()
bu aralar ıdare eder moddayımben kendı adıma pek vermedım yanı bıkac aydır boyle 65-66 gıdıp gelıyorum ama bunada şükür diyorum en azından almıyorum sende
canım yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu ve beraber yıllaraaa.takıların da çok hoşşşş.veeee resmen süzülmüşsün tubaaaaa hiçbişey kalmamış yaaaa.maşallah sanaaaa.
yok canım bitek sen üstüne alınma sen gibi daha kaç kişiye aynısı uğraştımcanım beni listeye aldığın için teşekür ederim. yaptığım yanlış bildirimimi emeğe saygısızlık olarak değerlendirme lütfen. iki çocukla yaptığın işin zor olduğunun farkındayım. bildirimi yanlış yapmama rağmen listeye eklemissin. direk bana bişey demiyorsun ama eğer benden kaynaklanan ve seni uğraştıran hatam varsa kendi adıma özür dilerim. hakkını helal et canım benim. hala misafirim var ve yazmaya bakmaya hiç fırsatım olmuyor. beş dakika gezineyim kapatacam.
ben öle ortalıktakileri okumam nerden okucam
özelden yazsaydın anlardım beni merak etti die hemencik gelirdim
pohahhaha
sormaaaaa o kadar hızlı verdim ki ayaklarım yerdenn, ellerim klavyeden kesildi
çok feci bırakmıştım aslında ama tartıda beklediğim kadar kilo almadğımı qörünce tekrar saldırıya qeçtim
yine verim ben 5-6 kilo sonracığıma uzarım yine buralardan kaçarım
şuanki hedefimm 60
60 olunca qidicemm bikaç hafta qelmem artık sonra qelip 55 falan olurum inşallah
beşer beşer qidiom herhaldeher 5 kilo verdiğimde kayboluyorum
![]()
aralarda hep ayran hiç meyve yememişsin,,öğünlerde ayranı içsen aralarda meyve yesen kan şekerimizi düzenliyo hem onlar oyüzden meyve diyoruz..slm kızlar, bugünki menüm:
1. kahvaltı: 1 yumurta,kaşarlı(tavada az yağlı),1dlm çavdar ekmeği,2 yeşil zeytin
2. ara: ayran
3. ara : ayran
4. öğle yemeği: pırasa yemeği,1 yk bulgur pilavı, 200 ml ayran
5. ara: ayran
6. ara: saat 5 gibi 1 dlm çavdar ekmeğiyle yeşillikli peynirli tost yapıcam
7 .akşam yemeği: 7 gibi fırında levrek ve bol salata yemeyi planlıyorum
8. ara: 1çb süt ile meyve yerim biraz.
canım şu yazı şeklini değiştirsen iyi olur valla okunmuyo bile geçiyorum okumadan çok göz bozucucanımher aktarda vardır sinemaki. bir numaralı doğal müsildir. sıcak suya bir iki tutam at azıcık beklet iç. normalde yarım saat içinde etkisini gösteriyor. iki bardak içmişliğim bile vardır. benim dolabımda devamlı bulunur kendisi.üst üstte hergün içilirse bağırsakları tembelleştirdiği söyleniyor. ama ben bir ara bir ay devamlı kullanmıştım her akşam yapıyordum. ama içine kekik adaçayı gibi başka bitkilerde karıştırıyordum yani dozajını düşürüyordum. bende alışkanlık tembellik hiç yapmadı bıraktıktan sonra hatta bir süre kabızlık sorunum bile çözülmüştü. ama genelde herkes bağırsakta tembellik yapıyo dediğinden öyle dedim ben sana. belki vücuttan vücuda değişiyordur etkisi. ama içipte wc ye çıkamayanı duymadım. bir bardak akşam yemekten önce iç eğer bağırsakta guruldama falan başlamazsa bir bardak daha iç. ama sakın dışarı çıkma yoksa wc peşinde koşabilirsin![]()
seninde aralarda meyve olmaması dışında güzel bi menüorticim geçmiş olsun çörekotunun iyi geldiğini okumuştum sabahları aç karnına alınması gerekiyodu sanırım kuru kayısıda iyi geliyo ......
bugün kü menümü vereyim
sabah:2dlim çok tahıllı ekmek 1.5 kk peynir 5 yeşil zeytin 1 haşlama yumurta
ara:1türk kahvesi 1bardak deve dikeni tohumu çayı
öğle:1 tabak bezelyeli tavuk yemeği 1 dilim çok tahıllı ekmek yeşillik turp
ara: 1 ananaslı aktıvıa 3 kaşık bol acılı çiğ köfte yeşillik tere marul ...
akşam:istavrit yapıcam bol salata 1 dilim çok tahıllı ekmek yemeyi düşünüyorum
![]()
çok çok çok az olmuş canım,,ben hemen hemen hiç bişey görmüyorum bu menüde doydunmu barii:26:Ahha ...
Ortakıma ithaf olunur.
Sabah 2 kk. peynir 3 etimek
Ara 1 elma
Öğlen ton balıklıyeşil salata 1 etimek
Ara 1 avuç finduuukkk
Akşama belki kuruıfasulye
Çok yapmışım napiiim????
Sen neler yedin bakem?
Kendimi öküs gibi hissettim yediklerini görünceyarından itibaren menü yazmalıyımm yazmalıyımmm hommmmmmmmmm
![]()
Bira göbek yapıyo yaa içeceksen şarap iç bari hem kan yaparbende menülerimi yazmıyorum o yüzden çok yiyorum sanırım :26:
Ya yediklerim normalse benim davul gibi karnım niye anormal.
Kendimi 74 gibii hissediyorum. :2::2: