70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ortim ortim canim ortim dün noldu anlatmayi unuttum ben eve gec geldim annemle ayni binada oturuyoruz hem kendilerine hem bize ne yapmis bil :1: kuru fasulye pilav :52: sana yedirtmedim ama kendim yedim :aglayansmile: onun numarasi kactin :37:

Merhabalar kızlar ben topiğinizi yeni farkettim..Geçmişi okumadan önce selam vermek istedim..Bende dogumdan sonra kilolarımı vermeye kasım ayında karar verdim...Doktor yardımıyla 2 haftadır sabitlendi kilo kaldı yediklerim aynı su içiyorum yeşil çay içiyorum değişiklik yok..regl dönemimdeyim bu yüzden olabilirmiki? Hayatımda ilk defa diyet yapıyorum...Bugün 26.günüm bozmadan devam ediyorum..Bazen canım yemek istemiyor metobolizmamın çalışması için azda olsa yemem gerek diye zorluyorum kendimi...Aç kalınarak zayıflanmayacagını biliyorum...Spora daha başlamadım...Doktorum başlayacagın zamanı söyleyeceğim dedi..Benide aranıza alırsanız sevinirim..Kilom 75 Boy 1.60 :((

Hoşgeldinn :3:

puf bir sürü iş var ben bi menümü yazıp kaçam.
sabah
aç karnına sirkeli su
yağsız kaşarlı tost, çay
ara
3 kayısı kurusu
öğle
4 kaşık yoğurt 2 kaşık nefsit 1 muzdan oluşma muzlu yoğurtlu nefsitim :)
ara
bir elma
akşam
haşlanmış tavuk yeşillik ayran düşünüyom..

ama şuan açım ben gedip bi hamburger yesem gelsem ne olur bacılar :37::37::37:
aç doyurmak sevaptır yav he deyin ne olur bir çocuk menüsü yanındada diet kola :56::56::56:
söz patates yemeyecem :52::52::52:

Hamburger mi :27: :27:

Suzi gözün parladı hamburgeri duyunca :60:

dilek naf nirdesiniz msne mi takildiniz:52:

kk açılmadı bende bi süre :26: bende işlere dalmıştım bide hesap kitap işi ama evin hesaplarına :51:

neyse kızlar ben yavaş yavaş kaçar hamburger hayallerimide cebime koyaraktan. eve gidince giremezsem şimdikten iyi akşamlaaar

iyi akşamlar canım :38:

Sayın kırmızı renkli burcuvaaaaa arkadaşlarım. Bu pronun size sağladığı diğer şeyler nedir kızarmak dışında::PP

Saymakla bitmez :23::23:

ahahah! harbiden bi sınıf ayrımı var ama bak kendimi ezik hissediyorum ilk kez görüyo musun siyah siyah ıyy?!:26:

:1::1::1:

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

bende de var o problem daha çok sıvı gıda tüketmek gerekiyo:(

su maalesef fayda etmedi cidden bol bol su ıcıyorum 500 ml 'lik şişemi gunde 3 kere dolduruyorum sabah 9 ile 5 arası
akşam evde içtiğim haricc

canımher aktarda vardır sinemaki. bir numaralı doğal müsildir. sıcak suya bir iki tutam at azıcık beklet iç. normalde yarım saat içinde etkisini gösteriyor. iki bardak içmişliğim bile vardır. benim dolabımda devamlı bulunur kendisi.üst üstte hergün içilirse bağırsakları tembelleştirdiği söyleniyor. ama ben bir ara bir ay devamlı kullanmıştım her akşam yapıyordum. ama içine kekik adaçayı gibi başka bitkilerde karıştırıyordum yani dozajını düşürüyordum. bende alışkanlık tembellik hiç yapmadı bıraktıktan sonra hatta bir süre kabızlık sorunum bile çözülmüştü. ama genelde herkes bağırsakta tembellik yapıyo dediğinden öyle dedim ben sana. belki vücuttan vücuda değişiyordur etkisi. ama içipte wc ye çıkamayanı duymadım. bir bardak akşam yemekten önce iç eğer bağırsakta guruldama falan başlamazsa bir bardak daha iç. ama sakın dışarı çıkma yoksa wc peşinde koşabilirsin :52:

canım çok sağol bu akşam giderken alayım içeyim tmm guruldama başlamazsa hemen ıkıncı bardak ayy ınsallah ıyı gelirr :)
tembelleştiriyo dioar biliorm duydum ben de ama zaten çalışmıyo kı anam sankı çok çalışıyoda tembelleşecek bi de :)
hanı öel arada sırada kabız olsam he olur ya nolck derim ama bi insan 10 gün vc cıkamaz mı en erken 3 gün en fazla 10
ve devamlı kabızım olmadsıgım gün sayısı 2-3 gündür sonra gene baslıyo naısl oldugunu da anlamıyorum
su ise su çorbaysa çorba kayısıysa kayısı activia ise activia yani gene en çok activia işe yaradı :) bilek ket'cim çok tenk yu
sinamekımı ıccem bu akşam ınss iner su karnım ay bı de cıkıo elbısemden gıcık oluyorum :47:

blackcat canim benim telefon cöktü hamburgeri duyunca :1:sen yeme en iyisi birde yedim dersen internetim kökden kapanir :1:
Aysecim gittikden sonra söylermisin ne dedi dr merak edim canim:26:

canım sanırırm doktor hemoroid var mı diyede bakıomus bu durumlarda
öff bu aklıma geldikçe vazgecıyorum doktora gitmekten ama artık yumurta kapıya dayandı
onun ıcın ben bi hazırlanıp gitmem gerekıcek anlarsın ya :17:
bu hafta ıcı halledıcem ıns o meseleyi gidince yazarım tabii ne diyecek ben de çok merak edıyorum :)

orticim geçmiş olsun çörekotunun iyi geldiğini okumuştum sabahları aç karnına alınması gerekiyodu sanırım kuru kayısıda iyi geliyo ......
bugün kü menümü vereyim
sabah:2dlim çok tahıllı ekmek 1.5 kk peynir 5 yeşil zeytin 1 haşlama yumurta
ara:1türk kahvesi 1bardak deve dikeni tohumu çayı
öğle:1 tabak bezelyeli tavuk yemeği 1 dilim çok tahıllı ekmek yeşillik turp
ara: 1 ananaslı aktıvıa 3 kaşık bol acılı çiğ köfte yeşillik tere marul ...
akşam:istavrit yapıcam bol salata 1 dilim çok tahıllı ekmek yemeyi düşünüyorum
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sağol canım çörekotunu devamlı yerim peynırıme katıyorum :) salatama katıyorum fayda etse ederdi sanırsam :26:

ortim ortim canim ortim dün noldu anlatmayi unuttum ben eve gec geldim annemle ayni binada oturuyoruz hem kendilerine hem bize ne yapmis bil :1: kuru fasulye pilav :52: sana yedirtmedim ama kendim yedim :aglayansmile: onun numarasi kactin :37:

Eğer bugün gidip de kurufasulya yemezsem ne oliimmm.....

isden ciktim suan metrodayim titreye titreye yazmaya calisiyom :1: orti bari pilav yeme :1:
nafcim napim sanki hamburgeri yillardir yemedim gibi geldi :1: kolay gelsin canim
ayse belki hemoriddir sen yinede ihmal etme canim

isden ciktim suan metrodayim titreye titreye yazmaya calisiyom :1: orti bari pilav yeme :1:
nafcim napim sanki hamburgeri yillardir yemedim gibi geldi :1: kolay gelsin canim

Senin internet paketin var dimi canım :26: sonra faturan yüklü gelmesin :53:

Sağol fıstıkım ödemelerimi yaptım bi tane kredi kartı kaldı onada para yetmedi :26: eşim seyahatten gelince ondan alıp öderim artık :31:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yine bennnnnnnnnnnnnnnnn:52:
beni hatırlayan var mı :37::27:
seni unutmak ne mümkünn :37: evet çok iyi hatırlıyorum aklına estikçe gelip gidiyosun :47: tam dayalıksınn :4:
Arkadaşlarla orda mı gün yapıcaksınız yoksa sena abla :1: hayırlısı olsun hakkınızda inşallah :38:

Hoşgeldin :3:

Günaydın kızçeler :3:

Yeni kıyafet almak istemiyorum eskilerin içine girmek istiyorum bende :27:

Nerelerdesin sen yaaa :52::52:
he canım iviiittttttt gün yapıcaz burdaa :33::33::33::33: işten kovulmaya hiç niyetim yokk :19:
Kızlar canım fena sıkkın valla
80 kg oldum bu arada
doğuma 7 hafta kaldı ama ben kendimi biliyorum
bunda da 90 kg olacağım sanki:((((

canım sen ,y, gidiyordun noldu böyle sanaa :44:

kızlar işteyim sabahki sınav çok zordu ama barajı geçtim :34: sonra yine konuşuruz kızlarr üptümmmmmm :16::16::16::16:

Off karnım çok pis şiş ya.
Resmen gaz patlaması yaşıyorum.

Sabah:
Salamlı, peynirli sandvic,
Şekersiz çay
Ara:
2 incir kurusu 3 ceviz
Öğlen:
Çok az karnıbahar haşlama,
1 galeta,
1 karper peynir
Ara:
Yarım paket yulaflı bisküvi
Soda
Akşam:
Ispanak yicem sadece.:27:

Kızlar ya ben yeme düzenini iyice bozdum,farkettiyseniz artık menü bildirimi de yapmıyorum.Atıştırmayla geçiyor genelde,çünkü dışarda oluyorum,yeşil çay içemiyorum suyu azalttım ve hemen farketti,az önce geldim eve ve diyete ihanet bira içtim -.- 2 saat sonra yüzmeye gidicem,toparlamam lazım motivasyonum gitti tamamen,yardım edin... -.-

Haydi hayırlı akşamalr kzılar gec bile kaldım kaçıyorumm mucxx herkesee

isden ciktim suan metrodayim titreye titreye yazmaya calisiyom :1: Orti bari pilav yeme :1:
Nafcim napim sanki hamburgeri yillardir yemedim gibi geldi :1: Kolay gelsin canim

evet canım haklısın :) sağolasın

seni unutmak ne mümkünn :37: evet çok iyi hatırlıyorum aklına estikçe gelip gidiyosun :47: tam dayalıksınn :4:

he canım iviiittttttt gün yapıcaz burdaa :33::33::33::33: işten kovulmaya hiç niyetim yokk :19:

canım sen ,y, gidiyordun noldu böyle sanaa :44:

kızlar işteyim sabahki sınav çok zordu ama barajı geçtim :34: sonra yine konuşuruz kızlarr üptümmmmmm :16::16::16::16:

Arkadaşın uyum sağlayabildimi iş nasıl gidiyo :26: yemekler nasıl :56::56:

kızlar bnm ortım nerdeeee ve kımmm yaaaaa ona sayıyım bnde yıceklerımı cok fazla gıremıorum cocgum oldugundan

Ben yazdım ama okumadın sanırım :35: paylaşımının durumuna göre orti ayarlamaya çalışıcam canım sen varken ortin olmaz sen yokken ortin olur bi anlamı olmaz :34:

Off karnım çok pis şiş ya.
Resmen gaz patlaması yaşıyorum.

Sabah:
Salamlı, peynirli sandvic,
Şekersiz çay
Ara:
2 incir kurusu 3 ceviz
Öğlen:
Çok az karnıbahar haşlama,
1 galeta,
1 karper peynir
Ara:
Yarım paket yulaflı bisküvi
Soda
Akşam:
Ispanak yicem sadece.:27:

Kendimi öküs gibi hissettim yediklerini görünce :37: yarından itibaren menü yazmalıyımm yazmalıyımmm hommmmmmmmmm :56::56:

Kızlar ya ben yeme düzenini iyice bozdum,farkettiyseniz artık menü bildirimi de yapmıyorum.Atıştırmayla geçiyor genelde,çünkü dışarda oluyorum,yeşil çay içemiyorum suyu azalttım ve hemen farketti,az önce geldim eve ve diyete ihanet bira içtim -.- 2 saat sonra yüzmeye gidicem,toparlamam lazım motivasyonum gitti tamamen,yardım edin... -.-

Bira göbek yapıyo yaa içeceksen şarap iç bari hem kan yapar :1::1: bende menülerimi yazmıyorum o yüzden çok yiyorum sanırım :26:

ellerine saglik nafcim isallah bizde haftaya listede oluruz :23: birinci olan ortileri tebrik ediyorum:65:

:23: vay tugbis gece gel de konussak su planlarini :1:

noldu acaba canim ne dedi doktor :26:

:1: bende bazen oglani uyutayim diyorum ben gidiyorum:30: o mu beni uyutuyor benmi onu anlamadim :37:

hosgeldin canim :3:
sülemem pis planlarımla beni yalnız bırak,,seneye söylerim inşallah uygulayabilirsem:23::23:hehheheee:27:
bu aralar ıdare eder moddayım:1:ben kendı adıma pek vermedım yanı bıkac aydır boyle 65-66 gıdıp gelıyorum ama bunada şükür diyorum en azından almıyorum sende

canım yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu ve beraber yıllaraaa.takıların da çok hoşşşş.veeee resmen süzülmüşsün tubaaaaa hiçbişey kalmamış yaaaa.maşallah sanaaaa.
:16::16::16::21::21::21::1:
canım beni listeye aldığın için teşekür ederim. yaptığım yanlış bildirimimi emeğe saygısızlık olarak değerlendirme lütfen. iki çocukla yaptığın işin zor olduğunun farkındayım. bildirimi yanlış yapmama rağmen listeye eklemissin. direk bana bişey demiyorsun ama eğer benden kaynaklanan ve seni uğraştıran hatam varsa kendi adıma özür dilerim. hakkını helal et canım benim. hala misafirim var ve yazmaya bakmaya hiç fırsatım olmuyor. beş dakika gezineyim kapatacam.
yok canım bitek sen üstüne alınma sen gibi daha kaç kişiye aynısı uğraştım:25:neyse bidaha olmaz inşallah,,helal olsun canım ne demek,,:16::16:

ben öle ortalıktakileri okumam nerden okucam :52:
özelden yazsaydın anlardım beni merak etti die hemencik gelirdim :27::27::27:

pohahhaha :60::60::60:
sormaaaaa o kadar hızlı verdim ki ayaklarım yerdenn, ellerim klavyeden kesildi :52:
çok feci bırakmıştım aslında ama tartıda beklediğim kadar kilo almadğımı qörünce tekrar saldırıya qeçtim
yine verim ben 5-6 kilo sonracığıma uzarım yine buralardan kaçarım :27::27:
şuanki hedefimm 60 :27:
60 olunca qidicemm bikaç hafta qelmem artık sonra qelip 55 falan olurum inşallah
beşer beşer qidiom herhalde :D her 5 kilo verdiğimde kayboluyorum :52:
:60::60:
slm kızlar, bugünki menüm:

1. kahvaltı: 1 yumurta,kaşarlı(tavada az yağlı),1dlm çavdar ekmeği,2 yeşil zeytin
2. ara: ayran
3. ara : ayran
4. öğle yemeği: pırasa yemeği,1 yk bulgur pilavı, 200 ml ayran
5. ara: ayran
6. ara: saat 5 gibi 1 dlm çavdar ekmeğiyle yeşillikli peynirli tost yapıcam
7 .akşam yemeği: 7 gibi fırında levrek ve bol salata yemeyi planlıyorum
8. ara: 1çb süt ile meyve yerim biraz.
aralarda hep ayran hiç meyve yememişsin,,öğünlerde ayranı içsen aralarda meyve yesen kan şekerimizi düzenliyo hem onlar oyüzden meyve diyoruz..
canımher aktarda vardır sinemaki. bir numaralı doğal müsildir. sıcak suya bir iki tutam at azıcık beklet iç. normalde yarım saat içinde etkisini gösteriyor. iki bardak içmişliğim bile vardır. benim dolabımda devamlı bulunur kendisi.üst üstte hergün içilirse bağırsakları tembelleştirdiği söyleniyor. ama ben bir ara bir ay devamlı kullanmıştım her akşam yapıyordum. ama içine kekik adaçayı gibi başka bitkilerde karıştırıyordum yani dozajını düşürüyordum. bende alışkanlık tembellik hiç yapmadı bıraktıktan sonra hatta bir süre kabızlık sorunum bile çözülmüştü. ama genelde herkes bağırsakta tembellik yapıyo dediğinden öyle dedim ben sana. belki vücuttan vücuda değişiyordur etkisi. ama içipte wc ye çıkamayanı duymadım. bir bardak akşam yemekten önce iç eğer bağırsakta guruldama falan başlamazsa bir bardak daha iç. ama sakın dışarı çıkma yoksa wc peşinde koşabilirsin :52:
canım şu yazı şeklini değiştirsen iyi olur valla okunmuyo bile geçiyorum okumadan çok göz bozucu:25:
orticim geçmiş olsun çörekotunun iyi geldiğini okumuştum sabahları aç karnına alınması gerekiyodu sanırım kuru kayısıda iyi geliyo ......
bugün kü menümü vereyim
sabah:2dlim çok tahıllı ekmek 1.5 kk peynir 5 yeşil zeytin 1 haşlama yumurta
ara:1türk kahvesi 1bardak deve dikeni tohumu çayı
öğle:1 tabak bezelyeli tavuk yemeği 1 dilim çok tahıllı ekmek yeşillik turp
ara: 1 ananaslı aktıvıa 3 kaşık bol acılı çiğ köfte yeşillik tere marul ...
akşam:istavrit yapıcam bol salata 1 dilim çok tahıllı ekmek yemeyi düşünüyorum
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
seninde aralarda meyve olmaması dışında güzel bi menü:46:
Ahha ...
Ortakıma ithaf olunur.
Sabah 2 kk. peynir 3 etimek
Ara 1 elma
Öğlen ton balıklıyeşil salata 1 etimek
Ara 1 avuç finduuukkk
Akşama belki kuruıfasulye:30:
Çok yapmışım napiiim????

Sen neler yedin bakem?
çok çok çok az olmuş canım,,ben hemen hemen hiç bişey görmüyorum bu menüde doydunmu barii:26:

Bira göbek yapıyo yaa içeceksen şarap iç bari hem kan yapar :1::1: bende menülerimi yazmıyorum o yüzden çok yiyorum sanırım :26:

Yaa bende öyle biliyordum ama abartılı içtiğin zamanmış bide yanında yediklerinle alakalı 50 cl birada 225 kalori varmış,şarap daha fazlaymış.Neyse ya olur öyle arada :1:
Yazmaya başlycam tekrar ben,hem not etmiş oluyoruz ne yediğimiz belli oluyor,uzmanlar yediklerinizi yazın diyor ya hiç başaramamıştım burda oluyor ama :32:

Son düzenleme:
Back
X