70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar bugün yarin benim proluk da gelcek :26:hadin bana güzel bi nick bulun :1: esime dedim de denizanasi koy diyo :57:
ona soranda kabahat :63:

sende denizbabası mı oluyon deseydin ya :57: :1:

300-500 suzi yada bahanesi çok suzi :52::52::52:

bugün benim alıntılarda bir gariplik var ama hadi hayırlısı. şimdide tüm alıntılar gelmiş sayfa birbirine girmiş...:32:
ya iki gün protein değil 2 gün kuruekmek su lazım bana :52:
bir haftadır spor yapmıyo o etkiledi sanırım birazda. bugün başlayacam inşallah. michelli sipariş ettim ama ancak pazartesi geçer elime:35:
ne yapcan nickini :3:
dur ben azıcık kendimi dövem :4::41::57::57::57::41: ahan da böyle oldum :27:aklım başıma gelmiştir:52::52::52:

Kendi kendini dövmek işe yarıyomu bacım yaa bende bi döveyim :52::52:

Günaydın kızlaar :)

Dün sinameki almayı unuttum eve giderken höh diyorum kendime :D

ama bugün unutmuycaam :) gene daha iyiyim bugün azbucuk gecti :)

dieytim tam gaz sorunsuz gidiyor dün akşam kurabiye pişirdim ama azcık yidim çok yimedim :D

ahan da bloguma yazdım zaten Tatlı / Tuzlu Anılarım....: Zencefilli Çatlak Kurabiye

siz napiyosunzu ayy cok iş var sene sonu demek muhasebecinin çilesi dimek :)

dieytim tam gaz sorunsuz gidiyor dün akşam kurabiye pişirdim ama azcık yidim çok yimedim :D

ahan da bloguma yazdım zaten Tatlı / Tuzlu Anılarım....: Zencefilli Çatlak Kurabiye

Günaydın cnm :3:

Ben daha sene sonu hesaplarına bakmadım :53: ay çok rahatım ama bi sıkışıcam tam sıkışıcam valla :52: bugün öğleden sonra kdv

dosyasını işlemeyi düşünüyorum foruma gelemem herhalde :31:

Bakim nasıl olmuş kurabiyeler :32:

Edit: Çok güzel görünüyolar eline sağlık canım :56::56:

Son düzenleme:
bugün benim alıntılarda bir gariplik var ama hadi hayırlısı. şimdide tüm alıntılar gelmiş sayfa birbirine girmiş...:32:
ya iki gün protein değil 2 gün kuruekmek su lazım bana :52:
bir haftadır spor yapmıyo o etkiledi sanırım birazda. bugün başlayacam inşallah. michelli sipariş ettim ama ancak pazartesi geçer elime:35:
ne yapcan nickini :3:
dur ben azıcık kendimi dövem :4::41::57::57::57::41: ahan da böyle oldum :27:aklım başıma gelmiştir:52::52::52:
:1::9::60:
:52::52::52: ay hiç güleceğim yoktu deniz anasımı:52::52::52:
ah şu erkekler:19:
ay ne bilim nelerden hoşlanıyon, sen kendin daha iyi bilin
ya deli deli ne konusuyon dedim de niye ne güzel diyo bir de :36:
arcak81;22234792bence hiç o yöntemlere bulaşma para tuzağı hepsi iş irademizde bitiyo

BlackCat;22234949canım çok pahalı şeyler onlar boşver derim. o kadar paraya kıyacaksan bir spor aleti var tam adı aklıma gelmedi vücuda titreşim vererek kasları çalıştırıyor. elektrik değil zemini saniyede 1000 kez falan kıpraştırarak onu almanı tavsiye ederim. günde 15 dk onunlar çalış sıkılaşma zayıflama garanti. büyük güzellik merkezleri falan hep kullanıyo seansına :1:100-200 liralar alıyolar. şimdi bu aletin ev tipi üretilmiş 800 tlden başlıyor. ama araştırın kızlar hakkaten işe yarıyor.

Ben olsam yaptırmazdım ne gerek var para tuzağı onlar ( Annecim kulakların çınlasın :1: ) spor salonuna yazıl onun yerine :34:

kızlar hepinize yorumlarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim..evimde yürüyüş bandım var.okadar yürümeme rağmen iştahımı kontrol altına alamadığım için kilo veremiyorum.şu anda yürüyerek mevcut kilomu koruyorum sadece.o tür yöntemlerin para tuzağı olduğuna katılıyorum.ama bi umut işte benimkisi.çünkü kendimden umudu kesmek üzereyim.beynim bir türlü kabullenmek istemiyor.yedirdikçe yedirtiyor.ben kilo vermek istiyorum ama o direniyor.daha önce netten satılan zayıflama haplarından almıştım işe yarar belki diye onlarda işe yaramadı.kutuları tam bitiremeden attım çöpe.iş irademizde bitiyo ama nerde bizde öyle irade:14::14::14::14::14::14:
:45: hemen pes etmek yok canim :20: zamana ihtiyacin var ha deyince hemen gitmiyor ki :29: sende menünü paylas istersen canim :26: pilav makarna ekmek bunlari bi süre azalt :26:bende mesela neyin kilo aldirdigini biliyorum neyi yemem lazim neyin yanlis oldugunu anladim ama uygulaya bilsem:30:
sende denizbabası mı oluyon deseydin ya :57: :1:

300-500 suzi yada bahanesi çok suzi :52::52::52:

Kendi kendini dövmek işe yarıyomu bacım yaa bende bi döveyim :52::52:
bidaha dediginde öyle diyeyim :1: 300-500 suzii :1: olabilir canim :9:

azbucuk gecti derken :44: gittinmi wc ye :1:

:1::9::60:

azbucuk gecti derken :44: Gittinmi wc ye :1:

eheuehu evet gittim ama tam anlamıyla bitmedi hala ihtiyacım var
bu arada şunu farkettim gecen hafta sporumda aksamalar olmustu
şimdi düzenli devam ettikten sonra rahatladım
spor bu ıse de yarıo arkadasım bunu gördüm nası
hareketlendi karnım :27:

günaydın cnm :3:

Ben daha sene sonu hesaplarına bakmadım :53: Ay çok rahatım ama bi sıkışıcam tam sıkışıcam valla :52: Bugün öğleden sonra kdv

dosyasını işlemeyi düşünüyorum foruma gelemem herhalde :31:

Bakim nasıl olmuş kurabiyeler :32:

Edit: çok güzel görünüyolar eline sağlık canım :56::56:

günaydınn :) ayy ben mutabakatalrı nerdeyse bıtırdım 30 firma fln kaldı :52:

Bi de eskı stok kayıtlarını temızlıyorum cari hesapların bilgilerini güncelliyorum

onalrda az kaldı bizim en çok sistem sorunu var eskıden kalan şey çok baya bı şey sildim

temızlık yapiom kayıtlarda napayım ama daha bıtmedı hala ugrasıyos bakalım

sağol canım tadını bilsen nası süper nası nasıı :d kendım yaptım die demıom :d

ehehe

eheuehu evet gittim ama tam anlamıyla bitmedi hala ihtiyacım var
bu arada şunu farkettim gecen hafta sporumda aksamalar olmustu
şimdi düzenli devam ettikten sonra rahatladım
spor bu ıse de yarıo arkadasım bunu gördüm nası
hareketlendi karnım :27:

:1: iyi bari :9: senin eheuehu cok hos nezaman okusam gülesim geliyo :1: yüzümde gülümse olusturuyon kiz :40:eheuehu :1:

Sağlama aldım akşam peteğe dayadım öyle uyudum.:9:

Vayy Suzii iddaalı geliyosun bu haftaya :52:

Günaydın Arzu abla.:3:
Geçmiş olsun sana da :)

O iddaayı kazanman lazım tubi :23::23:

:16::16:

Geçmiş olsun canım veru nedir :26:

Günaydın canım :16:

Günaydın orti :16:

Günaydın kızçem :16:

Allah daha iyi etsin inşallah :29:

Günaydınn :3: aşağıda sarı kafalar çıkmıyomu sende :26:

Günaydın cnm :3: inşallah paranı kurtarır güzel bir iş bulursun :26:

Bende mısıra hayır diyemiyorum :26: o yüzden yorumsuzum canım :1:

Günaydın geçmiş olsun cnm :29:
saolun kızlar:38::38:
kizlar bugün yarin benim proluk da gelcek :26:hadin bana güzel bi nick bulun :1: esime dedim de denizanasi koy diyo :57:

:60::60::60::1::1:

:1: iyi bari :9: senin eheuehu cok hos nezaman okusam gülesim geliyo :1: yüzümde gülümse olusturuyon kiz :40:eheuehu :1:

eheueheu :D

2006 yılında chatta bi çocuk tanımıstım :D nıkı garip adamdı baya muhabbet ettık ahbap olduk :)
o o zamanalr eheuehu diye gülerdi ben de bunları bu kadar hızlı nasıl peşpeşe yazıyor fln derdim gel zaman git zaman
ben de kaptım bu gülme şeklini hala daha muhabbetımız devam eder baya bi görüşememiştik sonra konusurken
sen benım gibi gülüosn dedi evet dedim senden kapmıştım öle güzel bi anı oldu :)
baya da zaman olmuş he askere giderken de askere gidiyorum ben merak etme diye mail attıydı kız arkadaşalrını fln tanıştırır
netten de olsa :D kociş bazen görünce bozuluyo ama napam sosyal bi insanım ben :51: :51: :51:

yüzünde gülümseme oluşturduğuna sevindim :) mucxx :16:

Son düzenleme:
selam kızlar herkese günaydın..
biliyorum kayıplardayım bildirim zamanı geliyorum sadce ama gerçekten kafam çok yoğun işler karışık demiştim biliyorsunuz.valla hayatım şu ara azcık karışık.diet deseniz karman çorman o ayrı mesele yanii kilo veremedim bide regl oldum dün off yaaa. valla bu işe nerden girdim bilmiyorum maaşımı kurtarsamda çekip gitsem diyorum ama maaşları yine vermediler pazartesiye attılar pis herifler ya.aralık maaşım kalacak biliyorum ama bari kasım maaşımı alayım diye gelip gidiyom işe işte ama angarya işler çok yapıyorum mecburen işte .iş bakıyom bir taraftanda görüşmelere çağırırlarsa gidicem bu firmanın çevresinden 2 iş teklifide aldım bakalım nasıl olacak
olsun canım sen hayattaki meşgaleni düzene koyda,,sonra yine eskisi gibi dönersin sık sık aramıza,,kafanada takma çok:34:
ben erken kalkmasina kalkdimda uykum geldi sanki simdi :27:
:60::60::60:
alıntılardan bir tek bu çıkmış iyimi :) ya şu mercimek pilavının tarifini versene canıııım merak ettim.

ay kızlar kovun beni artık yüzüm yok buralara gelmeye niye derseniz 2 haftadır kilo veremeyen ben. bugün tartıldım +900 deyim. ben kilo alma topiğine geçem bari :52: hani ters psikoloji almaya uğraşırsam veririm belki.

akşam hamburger yemediiiim duyurulur. eve gittim edebimle azıcık sulu yemek yanında 2 dilim ekmek yedim. sonra da niye ise midem bulandı gittim çıkardım :50:sonra bitki çayı falan edebimle takılırken eşim geldi aktara gidecektim (aktar avm de de ) hadi gidelim dedi. neyse gittik doğal organik elma sirkesi aldım artık onu içecem onun tadı hem daha hafif önerilir.neyse hadi sinemaya gidelim dedik. orasıda tamam. birşey istiyonmu dedi yok dedim yanımda suyum var o bana yeter. sonracıma ben patlamış mısırı çok severim. bizimki mısır almış:53: hemde hem kendine hem bana büyük boy.:37:dev gibi mısırı gece onda yedim kızlar yaaa. müstehak bana yağlı tuzlu mısır yenir mi tüm gün rejimi de bozmamışın:50::50::50:
düdüklüye 1 tatlı kaşığı yağ koyup ,,1 ltre kadar su kuyuyorum,,1.5 bardak mercimeği katıp kapıyorum,,tıslamaya başladıktan sonra altını kısıp 10-15dk sonra kapatıp altını ,,açıyorum kapağı ve 3 çorba kaşığı şehriyeyi atıyorum yıkayıp ,,beraber kapağı açık bişekilde 5-10 dk kısık ateşite pişiyo,,sonra kapaığnı kapatıp demlenmesini bekliyorum afiyetle yemek hazır:56:
mısıra bende dayanamam,,ama olsun arada bi kaçamaklarda olucakki hayatın tadı çıksın dimii,,pişman olma bencee:34:

kız nerene vercen daha kılo da iddaya giriyon ne diyim allah kolaylık versin:1:
ben değil o fişekledi beni,,ben burda tamamen mağdurum:25:bide inadına gofretler alıyo,,dün dedim böyle tuzağa düşürücü harektler yasak ama,,bidaha alırsan bozuşuruz:23::57:
O iddaayı kazanman lazım tubi :23::23:
:kkk:evet kazanmalıyım:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:
suzii29 a ne dersin en azından adını taşırsın
kızlar bu arada adresin hepsini kopyalayamadığım için çizelgem oluşmuyor.yardımcı olurmusunuz lütfen''''''

nerde hata yapıyosun,,çizelgeyi oluşturdunmuu:44:

canım tariflerin çok güzel bayıldım. misafirlerim için incir talını yarın yapacam inşallah. kayınbabam tatlı hastası buna bayılacaktır.

bence hiç o yöntemlere bulaşma para tuzağı hepsi iş irademizde bitiyo

canım çok pahalı şeyler onlar boşver derim. o kadar paraya kıyacaksan bir spor aleti var tam adı aklıma gelmedi vücuda titreşim vererek kasları çalıştırıyor. elektrik değil zemini saniyede 1000 kez falan kıpraştırarak onu almanı tavsiye ederim. günde 15 dk onunlar çalış sıkılaşma zayıflama garanti. büyük güzellik merkezleri falan hep kullanıyo seansına :1:100-200 liralar alıyolar. şimdi bu aletin ev tipi üretilmiş 800 tlden başlıyor. ama araştırın kızlar hakkaten işe yarıyor.[/QU

Ben olsam yaptırmazdım ne gerek var para tuzağı onlar ( Annecim kulakların çınlasın :1: ) spor salonuna yazıl onun yerine :34:

kızlar hepinize yorumlarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim..evimde yürüyüş bandım var.okadar yürümeme rağmen iştahımı kontrol altına alamadığım için kilo veremiyorum.şu anda yürüyerek mevcut kilomu koruyorum sadece.o tür yöntemlerin para tuzağı olduğuna katılıyorum.ama bi umut işte benimkisi.çünkü kendimden umudu kesmek üzereyim.beynim bir türlü kabullenmek istemiyor.yedirdikçe yedirtiyor.ben kilo vermek istiyorum ama o direniyor.daha önce netten satılan zayıflama haplarından almıştım işe yarar belki diye onlarda işe yaramadı.kutuları tam bitiremeden attım çöpe.iş irademizde bitiyo ama nerde bizde öyle irade:14::14::14::14::14::14:
ay canım seni en iyi ben anlıyom o saçmalıklara hep kapılıyom. umut kapısı işte. biliyorsun aslındaa minik bir hapın yağı falan eritmeyeceğini ama dayanamıyorsun. umut umut umut...belki azıcık kilo verdirir umudu
kızlar bu arada adresin hepsini kopyalayamadığım için çizelgem oluşmuyor.yardımcı olurmusunuz lütfen''''''
canım. şimdi çizelgeyi oluşturduktan sonra. çizelgenin üstüne gel sağ tıkla resme bak de. sonra yeni açılan sayfanın yukardaki çubuktan tamamını kopyala onu imza yerine yapiıştır. anlatabildim inşallah...

ay bakamadım kurabiyelere sistem engelliyo ama bir 55 olam pastalar kurabiyeler yapıp hepinizi çağıracam kutlama yaparız. :33:

2006 yılında chatta bi çocuk tanımıstım :D nıkı garip adamdı baya muhabbet ettık ahbap olduk :)
o o zamanalr eheuehu diye gülerdi ben de bunları bu kadar hızlı nasıl peşpeşe yazıyor fln derdim gel zaman git zaman
ben de kaptım bu gülme şeklini hala daha muhabbetımız devam eder baya bi görüşememiştik sonra konusurken
sen benım gibi gülüosn dedi evet dedim senden kapmıştım öle güzel bi anı oldu :)
baya da zaman olmuş he askere giderken de askere gidiyorum ben merak etme diye mail attıydı kız arkadaşalrını fln tanıştırır
netten de olsa :D kociş bazen görünce bozuluyo ama napam sosyal bi insanım ben :51: :51: :51:

ay benim koca asla onaylamaz. görse keser beni kıtır kıtır. ama bende onu bir görsem vururim direk. faceteki ekli tüm kadınları tek tek sorar araştırma yaparım ben ondan beter kıskancım yani. iş yerinde tek bayan var onunlada samimiyiz. ona da her fırsatta sorarım benim koca napıyo, kim gelip gidi diye :51::51::51:

kızlar gülmekten öldüm bugün,:60:,ilk defa çocukları kendim kaldırayım dedim:44:,,batuya depcikledim okşadım yaladım yuttum,:56::38:,ama ııııhh diyo başka bişey demiyo,:19:,hadi yemek yicez bak ne var gelde yiyelim diyorum,,ııh yok kalkmıycak,:19:,bende çektim kucağıma aldım oturdum, okşadım, yerine otutturdum , tekrar hafif bi mızıklama ve hırçınca bağırmayla:95::95: gitti yerine yattı yarım yamalak,sonrada iyimadem uyuycanmı daha dedim hıı diyince bende düzelttim üstünü örttüm,:5::9:,2. tevarruza geçtim kızın beşiğine yaklaştım:23::1: kızda nasıl yattığı belli değil haa,,gıdığını zar zor bulup mıncırmaya başladım ama nasıl kahkaha atıyorum:60:tatlım hadi kalk,,det çikin seni dedikçe çocuk uykuda gülümsüyo sonra sonra iyice gıdık alınca gülmeye başladı,,ama gözler kapalı,,sonra noldu :30:telefonun alarmı ötmeye başladı saat 9.30 olduya,,neyse kızın gözleri görceniz fal taşı gibi açıldı:53:anneeee ööh ööhhh diyo,telefon manyağı nen bu:9:e tabi uyanış o uyanış kalktı telefon çalıyo diye işaret ediyo aldım kapattım,,sonada kızı aldım kucağıma,oturduk yemedi tabi bişey,,kalktı yerden yere oraya buraya yattı durdu,,biraz oyundan sonra beşiğine yatırdım şimdi uyuyooo:53:2 saat bile duramadı ayakta iyimi:53:bunları erkenden nasıl uyandırmaya alıştırcamkine:31:fikri olan:31:

:1: bi ara bana minik kus diyip duruyordun :27: ne bileyim susam sokagi diye cizgi filimdeki minik kus u dedigini :57:

bak gecmis e götürdüm seni :31::1:
olsun canım sen hayattaki meşgaleni düzene koyda,,sonra yine eskisi gibi dönersin sık sık aramıza,,kafanada takma çok:34:

:60::60::60:

düdüklüye 1 tatlı kaşığı yağ koyup ,,1 ltre kadar su kuyuyorum,,1.5 bardak mercimeği katıp kapıyorum,,tıslamaya başladıktan sonra altını kısıp 10-15dk sonra kapatıp altını ,,açıyorum kapağı ve 3 çorba kaşığı şehriyeyi atıyorum yıkayıp ,,beraber kapağı açık bişekilde 5-10 dk kısık ateşite pişiyo,,sonra kapaığnı kapatıp demlenmesini bekliyorum afiyetle yemek hazır:56:
mısıra bende dayanamam,,ama olsun arada bi kaçamaklarda olucakki hayatın tadı çıksın dimii,,pişman olma bencee:34:

ben değil o fişekledi beni,,ben burda tamamen mağdurum:25:bide inadına gofretler alıyo,,dün dedim böyle tuzağa düşürücü harektler yasak ama,,bidaha alırsan bozuşuruz:23::57:

:kkk:evet kazanmalıyım:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:

suzii29 a ne dersin en azından adını taşırsın

nerde hata yapıyosun,,çizelgeyi oluşturdunmuu:44:
sende erken kalkdin tugbis senin uykun gelmedimmi :27: suzii29 ozaman 29 yasindaydim ah ah :43: 30 oldum :30: 3 ü koydum artik önüme :1:
artık çok uğrayamıyorum. buradaki muhabbeti özledim. annemler harran'ı gezmeye dışarı çıktılar. hemen kk'ya koştum.

gercekden de bagimlilik yapiyo bu kisceler :1: sekilden sekile sokuyorlar beni buraya girebilmek icin :52::9:

canım tariflerin çok güzel bayıldım. misafirlerim için incir talını yarın yapacam inşallah. kayınbabam tatlı hastası buna bayılacaktır.

Çok teşekkür ederim :) beğenmene sevindim :) İncirli tatlıyı sık sık yaparım
değişik ve lezzetli bir tarif :)

ay bakamadım kurabiyelere sistem engelliyo ama bir 55 olam pastalar kurabiyeler yapıp hepinizi çağıracam kutlama yaparız. :33:

ay benim koca asla onaylamaz. görse keser beni kıtır kıtır. ama bende onu bir görsem vururim direk. faceteki ekli tüm kadınları tek tek sorar araştırma yaparım ben ondan beter kıskancım yani. iş yerinde tek bayan var onunlada samimiyiz. ona da her fırsatta sorarım benim koca napıyo, kim gelip gidi diye :51::51::51:

buraya koyayım resmıısnıı bakarsın :D

benim koca da onaylamıyo zaten ben onaylıyo demıyom :D psilik yapio ama ben gene de
didiniorum uğaşıyorum bir de enseye şaplak mahıyetınde konsumalarımzı olmuyo yanı
gayet çerçveli hitabı fln düzgün olmasa o demeden ben silerim ki bi kalemde sildikelrime şahit olduğundan
susuyor biyerden sonra...öle zaten normalde sıkan bi insan olmamasına ragmen ama 3 ay aralıkalrla face listemı baştan gezıp
kadın-erkek tek tek bu kım bu kım die sorar face açmama bile zar zor izin verdi yuh yanı
engellenmekten hoşlanmam çok pis hır çıkarırım yay burcuyum özgürlüğüme düşkünüm anam :D
anında femınıst olurum :D

kurabıyemın resmısını ekleyeım :D

2011-12-13+23.20.17.jpg

benim koca da onaylamıyo zaten ben onaylıyo demıyom :D psilik yapio ama ben gene de
didiniorum uğaşıyorum bir de enseye şaplak mahıyetınde konsumalarımzı olmuyo yanı
gayet çerçveli hitabı fln düzgün olmasa o demeden ben silerim ki bi kalemde sildikelrime şahit olduğundan
susuyor biyerden sonra...öle zaten normalde sıkan bi insan olmamasına ragmen ama 3 ay aralıkalrla face listemı baştan gezıp
kadın-erkek tek tek bu kım bu kım die sorar face açmama bile zar zor izin verdi yuh yanı
engellenmekten hoşlanmam çok pis hır çıkarırım yay burcuyum özgürlüğüme düşkünüm anam :D

2011-12-13+23.20.17.jpg
ellerine sağlık canım,,güzel görünüyo:56::56:
:1: bi ara bana minik kus diyip duruyordun :27: ne bileyim susam sokagi diye cizgi filimdeki minik kus u dedigini :57:

bak gecmis e götürdüm seni :31::1:

sende erken kalkdin tugbis senin uykun gelmedimmi :27: suzii29 ozaman 29 yasindaydim ah ah :43: 30 oldum :30: 3 ü koydum artik önüme :1:

gercekden de bagimlilik yapiyo bu kisceler :1: sekilden sekile sokuyorlar beni buraya girebilmek icin :52::9:
ııh benim uykum bi ara geldiydi kovaladım gitti,, bi 7 otlu çay bide hemen ardındanform plus içtim toz tarçın katarak,,dianamizme çarpıldım sanırım:60::60:
sende suzii30 yaparsın olur biter:46::46:yada bence suzii29 olarak kalsın,,nedenmi,,bak bana 23 yaşındayım ama triendy21 yazıyo orda en azından kaç yıldır burda olduğuma işaret edip hatırlatıyo,,dersin ilerde,,aaa bak ben buraya 29 yaşındayken üye olmuşum ah ah kaç yıl geçmiş falan:16::16::16:inşallah hep beraber oluruz yıllarca burda:43::43:

kızlar gülmekten öldüm bugün,:60:,ilk defa çocukları kendim kaldırayım dedim:44:,,batuya depcikledim okşadım yaladım yuttum,:56::38:,ama ııııhh diyo başka bişey demiyo,:19:,hadi yemek yicez bak ne var gelde yiyelim diyorum,,ııh yok kalkmıycak,:19:,bende çektim kucağıma aldım oturdum, okşadım, yerine otutturdum , tekrar hafif bi mızıklama ve hırçınca bağırmayla:95::95: gitti yerine yattı yarım yamalak,sonrada iyimadem uyuycanmı daha dedim hıı diyince bende düzelttim üstünü örttüm,:5::9:,2. tevarruza geçtim kızın beşiğine yaklaştım:23::1: kızda nasıl yattığı belli değil haa,,gıdığını zar zor bulup mıncırmaya başladım ama nasıl kahkaha atıyorum:60:tatlım hadi kalk,,det çikin seni dedikçe çocuk uykuda gülümsüyo sonra sonra iyice gıdık alınca gülmeye başladı,,ama gözler kapalı,,sonra noldu :30:telefonun alarmı ötmeye başladı saat 9.30 olduya,,neyse kızın gözleri görceniz fal taşı gibi açıldı:53:anneeee ööh ööhhh diyo,telefon manyağı nen bu:9:e tabi uyanış o uyanış kalktı telefon çalıyo diye işaret ediyo aldım kapattım,,sonada kızı aldım kucağıma,oturduk yemedi tabi bişey,,kalktı yerden yere oraya buraya yattı durdu,,biraz oyundan sonra beşiğine yatırdım şimdi uyuyooo:53:2 saat bile duramadı ayakta iyimi:53:bunları erkenden nasıl uyandırmaya alıştırcamkine:31:fikri olan:31:
:1: ay ne tatli ya kuzucuklar :38: yerim ben onlari :52: benim oglani da bugün krese götüremedim :40:anne nooluurr babamla yatayim dedi:25: iyi git madem dedim kiyamadim:31:

2011-12-13+23.20.17.jpg
of of 2 aydır hiç hamuişi yapmadım. bir kez misafire kek yaptım o kadar. ben yapsam dayanamam kesin yerim hemide hepisini:52::52::52:
ay kız benim koca da yay. siz yaylar hiç sevmiyonuz sıkılmayı biliyom. bende çaktırmadan kontrol ederim devamlı tel bakarım face ne arada sohbet gibi sorarım bu kız kimdi falan diye. :52::52::52: ben çok kıskancım kabul ama en büyük korkum aldatılmak. ay derdim var köşesinde "aldatıldım ama boşanmak istemiyorum"diye bir yazı var onu okuyom saydıracam konu sahibine zor tutuyorum kendimi. :47::47::47: aldatmış hala aldatıyo ayrıca konu sahibi hamile ama boşanmam o kadından nasıl kurtulurum diye soruyo... sanki o kadından kurtulacak yenisi gelmeyecek. ah ah biz kadınlara çok üzülüyorum nedir bu çilemiz.

trendy sağoll tarifi deneyecem mutlaka ay aynı şeyleri ye ye sıkıldım. arada böyle tarifler yazın kızlar hem diyete de çeşit katmak iyi oluyo.

Back
X