- 7 Aralık 2011
- 11.173
- 7.225
- 448
eşimin ailesi köyde duruyolar ve aydan aya maaş çekmeye geliyolar ve bazen bizde bazende kendi kızında kalıyolar 1 gece ve dönüyolar evlerine..bugün kayınvalidem aradı ve cuma günü düğüne geliceklerini söyledilerve 2 gün sizde kalıcaz ha haberiniz olsun dedi
,,ben onlara hiç ısınamadım,çok olaylar geçti uzun hikaye,,kısaca sevmiyorum eve geldiklerindeyse olmadık şeylerden kavga çıkıyo falan,,rahatça herşeyide konuşamıyorum onlarla hemen lafı ters anlayıp çekip gidiyolar bağıra bağıra,,bana telde öyle diyince bende tamam demeye kalmadan açıklma yaptı,,neymiş oğlu aramış dün,, ablamın evinde kalcam ben,, siz gelince abimlerde yatın,ben yatcam burda demiş ,ki heray sırf pedere ,evde sigara içittirmiyorum diye kalkıp kızının evine gidiyolar ve yatıcak yerde var yani kayınbirader neden öyle dedi bilmiyorum..neyse tamam diyip kapattım eşime dedimki,,bak annen 2 gün sizde yatcaz diyo eğerki yılbaşını bizimle geçirmeye kalkarlarsa büyük kavga çıkartrım ona göre,,bi çare bul ve ogün burda olmasınlar gitsin ablanın evine nasılsa eşi kardeşi içmeye dışarı çıkcaklarmış,,niye bizde kalcaklarya diye üzülmekle sinir arası söyledim oda ne söyliycem bilmemki dedi,,napıcam bi akıl verin nolur yaa,,
böyle özel bi gecede onlarla değil eşimle çocuklarımla başbaşa geçirmek istiyorum...tam bi aydır her cumartesi(eşimin tatilidir) bugün birlikte vakit geçircez der ama mutlaka birileri gelir ya kardeşi gelir ya ablasıgil yemeğe geliyoruz derler çekilip gelirler,,ya arkadaşlarıyla dışarı çıkar 1 aydır tatilinde evde geçiremedik çok kızdım buyüzden zaten ve geçen cumartesi pazara çıkarken bugün kimseyi getirme bakalım tamammı 1 aydır evde tek başımıza geçiremedik dedim ama noldu aradı ablamlar yemeğe gelceklermiş dedi,,
bozulunca hadi hadi bozulma haftaya söz beraber geçircez kimse olmıcak dedi,,bugünde bu çıktı eğer yılbaşındada onlarla geçircek olursam çıldırırım ben kavga çıkar çok büyük ,onları üzmeden ne yapabilirm..sizlerde akıl vardır yardım edin,,beynim durdu benim
![]()
Merhaba canım, senin adına üzüldüm, ama arkadaşlarınız yok mu ailece görüştüğünüz. Mesela eşinin kıramayacağı bir aile, onlar eşini arasa yılbaşını birlikte geçirelim deseler. O şekilde olmaz mı? Maaelesef eşlerimizin ailesi hep çok kıymetli olur ama ne yapacağız, bir şekilde orta yolu bulmaya çalışacağız. Bir de Ya Samed varya 134 kere çekince duaların kabul oluyormuş, geçen başka bir topikte okudum. İstersen bolca dua et, onlar da kızlarına gidiversin. İnşallah başbaşa bir yılbaşı geçirirsiniz.