• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydııınnnnnnn:16:
saol canım bızım bu ikinci daha dogrusu bu sene hastalıktan kurtulmuyoruz hala kötü kötü öksürüyo nası geccek bılmıyorum ıns bıdaha olmayız

çok geçmiş olsun canım yaaa.ilaçlar yapıyo evet.canım ballı sütü akşam sabah içiyo.belki sıcak vermişimdir.belki de çikolata yemişti bayağı o yapmıştır.bu sabah baktım kalmamıştı.akşam bi daha bakarım artık.

sllmmm senacımm.sınavının iyi geçmesine sevindimmm...ailemizin muhasebecisiiiiii...

günayddıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn.okuldayım şimdi.dersim boş size bakayım dedim.canım da sıkkın zaten.eşimle kavgalıyız.daha doğrusu ben darıldım.kızlar yaaa şimdi biz annemlere çok yakın oturuyoruz.haftasonu kardeşim geldi şehir dışından.pazartesi de yemeğe kalcaktık annemlerde.eşim gelmem dedi.ben de gelmezsen gelme dedim ama ayıp oldu bayağı.kardeşim herzaman gelemiyo.neymiş yorgunmuş niye emrivaki yapıyomuşummm v.s...çok canım sıkıldı triplerdeyim şimdi.ben ne kadar yorgun hasta olsam da onun ailesine hep gitmişimdir.abisi şehir dışına gideceği zaman okul çıkışı hasta hasta soğukta gittim uğurlamaya.annesi ne zaman yemeğe çağırsa hep gittim ne kadar istemesem de.canım çok sıkkın yaaa acaba ben mi abartıyorummm bilmiyorum.
bi de sigarayı bırakıyo.onun gerginliği diye katlanıyorum ama herşey bi yere kadar bıktım artık yaaa.ufffff:31:
seher teşekkür ederim tatlım :16: bir gerginlik yaşamışsın eşinle olur böyle şeyler.. herkes yaşamıştır bu tür olayları...sıkma canını..ben bazen kısasa kısas olsun diye ne yaptıysa aynı şeyi bende yapıyorum..başka türlü anlamıyorlar..tavsiye ederim :9:
kızlar noldu size yaa bu topikte kimseler yok.:14:
derya ortim ben gittim oda kaybolmuş neyi varki???yani ben ortadan kaybolsaydım yine ortim kaçtı diyecekti ama şükürki busefer oda yok:1:
pelinin işler karışıktı çıkcak falandı..
naf sen nerdesin?
mavish pardon pucccaa pro aldın kayboldun:9:
suzi arada giriyon zaten..nebileyim kılavuz bebek bakmakta ne güzel allah analı babalı büyütsün....
daha biçok kişi yokkkk:26:eylem varda bizimmi haberimiz yok heeee:24:
sena iş buldu buara valla giresimde kalmadı topiğe zaten uzun oturamıyorum babaannem var bende,onun yanına gelenler oluyor..
bide yeniden kursa başladım bir hoca hatır için 2saat arkdaşlara ders veriyodu bend ebaşladım nihayet zaten haftada 3 gün...hem ezber tekrarım olucak ehmde kuranda çok eksiğim var...:26:
beni merek eden varmı bilmiyomda böyel benden bukadar haberler..
nenemle geçiyor zaman işte kah gülüyom hallerine kah şaşırıyorum hafızasına 50 sene öncesini hatırlıyor ve daha fazlasını...
aman allah düşürmesinde çok zor ihtiyarlık yaa,sabır işi bakması gerçekten bakanlara allah yardıme tsin..
..ogün takvimde hadisi şerif okudum tamda cuk diye oturdu...
"sırf yaşından dolayı ihtiyara hürmet edene ,allahta yaşlılığında onlara hürmet edecek insanlar ihsan eder"inş.bizede hürmet eden evlatlarımız olur hayırlısıyla yada yeğenelrimiz gelir gider diyeyim napalım kısmette yoktur belki evlat bize ....
kdrcim evet farkındayım benim yokluqum çok etkiliyor...ama malesef pazartesiden itibaren işyerindeki işlerim dahada yoqun olucak...genel muhasebeye başlıyoruz...2 proqram birden kullanıcam...ama elimden geldiqi kadar burda olmaya çaşışıcam...kkyı sürekli açık bulundurmayı düşünüyorum...girişim daha kolay olur...:34:
niye canim :26: laf lafi acar icini dök vur kir :1: ama sessiz durma yaa :43:

senacim öyle oluyor bazen geleyim diyorum bende uyku daha fazla bastiriyor :30: kis moduna girdik herhalde :1:

bak güzel olmus :1:dur sabah yine yazayim unutma:40:

:30: gecmis olsun canim cok cabuk hareket ediyorlar firlamalar :1:

ben oglum kücükken hep diyorlardin senin oglan hiperaktiv bi gücüme gidiyordun ki eskiden hiperaktiv mi vardin hareketli cocuk uslu cocuk vardin birde hiperaktiv cikartilar :36: bende diyordum benim oglum hiperaktiv falan degil biraz fazla hareketli nolsun cocuklar dörtduvar arasinda büyüyorlar bahce varda oynatabiliyormuyuz ki dimi ama :31:

ne dediler canim gelceklermi :26:

barisdiginiza sevindim canim :38:

:53: :53:

ben degildim canim :40:ecrin vermisdin bana linki :29:ama acmadi bende olmadi :26:

kötü birsey olmasinda canim nezaman gidiyordun doktora bidaha regl bittincemi :26:

hosgeldin canim :3:

bende öyle yapiyorum canim geri baristikmi konuyu tamamlamadan kapatiyoruz :31:ama unutuyormuyum unutmuyorum :50:

gercekten de topik cok sessizlesdi ya :26: niye ki :26: kizlar nerdesiniz :52: :52:
ya hic sorma benim babaannem de öyle genckizligini hatirliyor masallah hep gecmis e gidip duruyor :31:
insallah canim insallah allahim sana da hayirli bir evlat nasip etsin isallah:16:
suzancım aslında yazın daha sessiz olur buralar...en yoqun olduqumuz zamanlar kışındır...yeni gelenlerle muhabbet edin tutunsunlar buraya...eskiler bir şekilde az çok geliyor zaten...
Diyette makarna ne sıklıkta yenebilir?

Serap hanım, Serap hanım… Bu aşağıdaki tabağı haftada bir sefer gönül rahatlığıyla yiyebilir miyiz? Peki iki sefer? :) Yanında ne yiyebiliriz? Öğlen veya akşam yemeği olarak yememiz arasında bir fark olur mu?

Eki Görüntüle 317167

Diyetisyen Serap hanım der ki:
Makarna çok yağlı,kremalı soslu yapılmadığı sürece hem diyeti bozmayacak hem de sık sık yenilebilecek kadar masum bir yiyecektir. Onun masumiyetini bozan, yanında yenen yüksek kalorili şeyler veya porsiyon kontrolünü sağlayamamamızdır. Üstelik de, makarnanın pirinç pilavı gibi çok yağlı pişirilmesi de gerekmez. Değişik baharatlarla, salçayla veya yoğurtla bile yağsız yenebilir. (Hatta ben yağsız ve sade bile yiyebilirim :))

Makarna birincil olarak enerji veren bir yiyecektir.Vücut makarnadan gelen kaloriyi depolamak yerine, harcamak ister. Ama makarna yediğimiz öğünde, ekmek vb. gibi başka karbonhidratlar olmamalıdır. Makarnalı bir öğünü dengelemek istersek, yanına yoğurt ve/veya salata eklememiz yeterli olacaktır. Genellikle öğle öğününde yememiz daha iyi olur. Bu şekilde vücut aldığı enerjiyi daha iyi harcayabilir.

Gelelim makarnamızı nasıl yiyeceğimize…

- Diyelim ki sabah bir tost ile güne başladık,öğlen ızgara et türü, pilav, salata içeren bir öğün yedik. Akşam da canımız makarna yemek istiyor. O zaman en doğru seçim salçalı veya domatesli makarna olabilir; ama yanında et olmayan sade bir makarna olmalıdır. Yanında 4-5 kaşık kadar zeytinyağlı bir sebze yemeği, 2 kaşık yoğurt ve salata da yiyebiliriz. Tabii diyet yapıyor, kilo vermeye çalışıyorsak makarnanın miktarı haşlanmış olarak 200-250 ml hacmi, yani 1 kupa kadarı geçmemelidir.

- Diyelim ki sabah bir tost ile güne başladık, öğlen sebze yemeği, pilav, yoğurt içeren bir öğün yedik. O zaman akşam kıymalı, etli, ton balıklı veya peynirli bir makarna yiyebiliriz. Hatta yalancı mantı bile yapabilirsiniz. Yanında light bir içecek veya ayran, salata da tercih edebiliriz. Yine makarna porsiyonuna dikkat etmek şartıyla tabii…

Ekmek yemeyi gözden çıkartırsak böyle bir porsiyon makarnayı her gün bile yiyebiliriz. Ama kilo vermeye çalışıyorsak, fotoğrafta görünen miktarı biraz azaltmak da fayda var :)
Makarnayı çok seven ve haftada en az 4 kez yiyen bir diyetisyen olarak, hem bilgilerime hem de tecrübelerime güvenerek diyebilirim ki: Makarna şişmanlatmaz! Ama sosuna ve porsiyonuna dikkat lütfen!

Kendinize iyi bakın…

ben salçalı makarnaya bayılırıııım:62:
tuqbaa şu yazın sence mantıklımı ablacım...sabah ekmek öqlen pilav akşam makarna = zayıfla :47::7::47: yok böyle bişey tuqba...her doktorun her yazısına inanma...ve lütfen herşeyi buraya asmaa!!!
canım gerçekten kimse yok topikteee.kaptaaaaaaannnnnnn duy sesimiziiiii.noliyiiii soğuk havalar bizi de etkiledi heralde.babaannene slm sööle tatlım.ama gerçekten zor yaşlılara bakmak .bu gün komşumdaydım.onun da kayınvalidesi yanında.Allah sabır versin dedim yani.

sehercim ben bir geçiş dönemi geçiriyorum...evle işi tam olarak oturtamadım...patrona bakarsan haftada bir izin vermek istemiyor..10 günde bir çık diyor...dün baya laf saydım...bugün izinliydim...ama evde deqildim..kızımı dişçiye götürdüm sonrada mahmutpaşaya armineye gittik..bana pardesü aldık...kızım orda beqenmedi..fatihteki armineye gittik..kızıma bir pardesü birde etek aldık %50 indirim varmış uygun baya...eve gelesiye inan yatsı ezanı okunalı yıl olmuştu...laptopu hazırladım kkya girecektim...gözümü açtıqımda saat sabahın 4üydü :28: baktım bu iş böyle olmucak kalktım kkya girdim ve burdayım...

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerr :16::16::16::16:
yaa kızlar ben bugünün cuma olduqunu unutmuşum dün 3 öqünde fast food beslendim :18: restorantta çalıştıqım için yeme sistemim oturmadı...bir şekilde yasaklı şeylerden azıcık ucundan derken tadıyorum :22: yok bu böyle olmucak..dün dişçideki bayanı görünce ben böyle olmak istemiyorum dedim..hemen diyet moduna griyorum kızlar...birde iş yerinde suyu çok içemiyorum..wc üst katta kasayı bırakıp ikide bir wcye çıkamıyorum bazen çok yoqun oluyor namazlarım bile kaçıyor...çok üzülüyorum..neyse bildirimimi yapayım şükür kilo almamışım tüm hafta yedimde yedim :17:

başlangıç 90
geçen hafta 69.1
bu hafta 69.1
giden 0
toplamda 20.900
hedef 60...

gün içinde inşallah girebilirim kızlar öpüyorum hepinizii :16::16:

günaydın kızlarrrr,:16:

trendy21 dikkatine

kilo bildirimim

başlangıç kilo: 73 kg
geçen hafta kilo: 70 kg
bu hafta kilo : 69,5 kg
gelen :0
giden :500 gr
toplamda giden :3500 gr
hedef kilo : 60 kg

günaydın kızlar.ben şu leslie nin proğramını nerden indirebilirim.akşam uğraştım biraz ama yapamadım.

leslie sansone yaz, orda diyet center sitesinde,
Leslie Sansone Küçültülmüş Tek Linkler
konusu var, oradan indirebilirsin. yaz.

Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.
Dün sabahta yazmıştım. Temmuzdan beri bana motivasyon veren topik 1 aydır hiç etkilemiyor.
Sohbetlerini özlediğim insanların dışında girmeme sebeplerimden biri de kontrolün olmamasıdır.
Kaptan açıklamış gerekçelerini zaten. Tuğba elinden geldiği kadar bu hafta ilgilenmeye çalıştı.
Menü yorumlayan 3 kişi vardı bu topikte.
Kaptan, yardımcısı ve Derya abla..
Kaptan ve Derya abla yok. Tuğba'nın doğal olarak tek başına yetişmesini beklemek biraz bencilce olur.
Yeni gelenlere listeyi kopyalıyoruz menülerinizi yazın diyoruz ama yorumlayan yok.
Normalde de bi selam verip kaçanlar çok zaten. Ben - kendimce - elimden geleni yapmaya çalışıyordum.
Topikte boşvermişlik durumu olunca bende boşverdim.
Bazı arkadaşlar bu sitemkâr yazı ne alaka diyebilir ama beni Temmuz'dan beri tanıyan arkadaşların anlayacağını umuyorum.
Kaldı ki dün akşam farkedilmiş KDR, Suzi, Seher, Arzu abla tarafından.
Bu durumun düzelmesini umuyorum.
Düzelmediği takdirde diğer topiklere geçmeyi düşünüyorum.
Burda sohbet, muhabbette etsek asıl önceliğimiz kilo vermek olmalı bence.
Bu sadece 1-2 haftalık durum olmadığı için yazıyorum bunları da.
Umarım yanlış anlaşılmam.
Herkese güzel, mutlu günler..

Son düzenleme:
triendy21 dikkatine

kilo bildirimiiiiiii

başlangıç:77.6
geçen hafta:74.3
bu hafta:74.2
giden:100
toplamda giden:3,4
hedef:60

reglimin 4. günü olmasına rağmen 100 grcık eksilerdeyim ve çok da rikkat etmedim bu hafta yemeklerimi kıstım ama abur cubur baya yedim herkese iyi günler

Eki Görüntüle 317379

kızlar yarın cuma,,bildirimler aşağıdaki gibi benim özelime yapılacak lütfen mj sayınıza bakın ve uygunsa özel mj atın kesinlikle,,buhafta tevazu göstermiycem:20::20:yeni gelenlerse sadece başladığı kiloyu yazarak göndersinler,,yeni olduklarınıda belirtsinler,, aşağıdaki gibi aynen eksiksiz yapılacak bildirimler:32:hadi bakalım:42::42:

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
toplamda giden:
hedef:

verdiyseniz giden ,,aldıysanız gelen yazın dikkatlice:34:

yeni gelenler ise

bu ilk bildirimim yazıp
başlangıç:

mesaj sayısı henüz yetersiz olup özel mj atamayanlarsa=

triendy21'in dikkatine kocaman başlığa yazıp(rengini kırmızı yaparsanız dikkatimi daha kolay çeker:23:) altına aynen yukarıdaki gibi bildirimleri yapsınlar eksiksiz..yeni gelenlerde aynen dediğim gibi buraya yazsınlar mj sayısı yetersizse ama:15::34:

bu şekilde yollasınlar,,hepinize güzel bi kilo verimi olsun gece boyunca diyorum inşallah benim içinde:16::16:

son uyarı=yarın bildirim yapmayanlar haftaya liste altında olucaklar bilginizeee:42::42:

bu yazı sitilini değiştirme nerden yapılacak, ben bulamıyorum. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.
Dün sabahta yazmıştım. Temmuzdan beri bana motivasyon veren topik 1 aydır hiç etkilemiyor.
Sohbetlerini özlediğim insanların dışında girmeme sebeplerimden biri de kontrolün olmamasıdır.
Kaptan açıklamış gerekçelerini zaten. Tuğba elinden geldiği kadar bu hafta ilgilenmeye çalıştı.
Kaptan ve Derya abla yok. Tuğba'nın doğal olarak tek başına yetişmesini beklemek biraz bencilce olur.
Yeni gelenlere listeyi kopyalıyoruz menülerinizi yazın diyoruz ama yorumlayan yok.
Normalde de bi selam verip kaçanlar çok zaten. Ben - kendimce - elimden geleni yapmaya çalışıyordum.
Bazı arkadaşlar bu sitemkâr yazı ne alaka diyebilir ama beni Temmuz'dan beri tanıyan arkadaşların anlayacağını umuyorum.

aslında doğru söylüyorsun sadece tuğba hem liste hazırlıyor hem menülere bakmaya çaılışyor.( iki çocukla iyi yetişiyor yinede sağolsun)ilk zamanki motivasyon yok sanki

Günaydın kızlar.

Dilek' çim çok güzel yazmışsın + olarak ;

Günaydın kızlar.
Birkaç gündür gerek işlerimden dolayı gerek ise motivasyonumun yerlerde olmasından dolayı topiğe gelmek istemiyorum.
Evet içimde istek kalmadı.
Dikkat ettiniz mi ? artık topikte düzenli menü paylaşımı yok zaten yazılan üç beş menüye de gelen yorum yok.
Kimseyi suçlamıyorum, kırmak da değil amacım.
Ama geldiğimden beri iki al bir ver olarak geçiyor günlerim.
Kurallar var ama çok esnek ve yaptırımı olmayan kurallar yani şurda ezbere 3 kural say deseniz bir durup düşünürüm.
Cuma' dan cuma' ya gelip sadece bildirimde bulunan arkadaşlarımız var.
Bu topiğin temel taşı ben değilim. Gitsem kimse üzülmez.
Bu yüzden bir süre daha gözlemleyip gidişata göre yoluma yön vermeyi düşünüyorum.
Arkadaşlıklar bakidir.
Sevgilerimle...

Dilek' çim çok güzel yazmışsın + olarak ;

Günaydın kızlar.
Birkaç gündür gerek işlerimden dolayı gerek ise motivasyonumun yerlerde olmasından dolayı topiğe gelmek istemiyorum.
Evet içimde istek kalmadı.
Dikkat ettiniz mi ? artık topikte düzenli menü paylaşımı yok zaten yazılan üç beş menüye de gelen yorum yok.
Kimseyi suçlamıyorum, kırmak da değil amacım.
Ama geldiğimden beri iki al bir ver olarak geçiyor günlerim.
Kurallar var ama çok esnek ve yaptırımı olmayan kurallar yani şurda ezbere 3 kural say deseniz bir durup düşünürüm.
Cuma' dan cuma' ya gelip sadece bildirimde bulunan arkadaşlarımız var.
Bu topiğin temel taşı ben değilim. Gitsem kimse üzülmez.
Bu yüzden bir süre daha gözlemleyip gidişata göre yoluma yön vermeyi düşünüyorum.
Arkadaşlıklar bakidir.
Sevgilerimle...

Arkadaşlar, neler oluyor böyle. Bizler yeniyiz, lütfen gitmeyin. Tecrübelerinizi paylaşın, hep beraber motive olalım. Bu takım kaptan yardımcısı olarak 1 kişi daha seçelim olmazsa, olur mu bilmiyorum ama. Böyle yorum yapabilecek tecrübe arkadaşlarımız varsa, yardımcı olsunlar bizlere. Sağolsun Tubacımız uğraşıyor, ama dediğiniz gibi yetişemiyor o da doğal olarak. Çare bulalım buna, hemen bizi terkedip gitmeyin lütfennnn....

günaydın kızlaar..

buraya da yazayım...

başlangıç:71.8
hedef:65

geçen hafta: 71.8
bu hafta: 70.8
giden: 1 kg
gelen: yok

buna da şükür..fena değil..umarım böle gider..

günaydın kızlar ya sitemleri okudum şimdik arkadaşlarda haklı kaptan ve yardımcıda. ben kendi açımdan yanıtlayam sadece son bir haftadır girmedim topiğe. o da zaten sebebini yazmıştım zayıflayamadığım için bir kafamı toplayam diye mola verdim kendime. ama haftaya çarşambadan itibaren yoğun olarak hergün buradayım. ben bu topiği çok seviyorum. açıkcası zayıflayamamamın sebebinin de kendim olduğuna inanıyorum devamlı yaptığım küçük kaçaklar sebebi ile veremedim kalori. daha sıkı ve katı bir rejimle geri dönecem buraya. buradan ayrılmak istemiyom. ama daha katı kurallar koyabiliriz isterseniz. lakin katı kurallarda insanları tpikten soğutur. menüleri paylaşım olmuyor pek doğru kabul. üff ne yazsam bilemedim ama dağılmayın arkadaşlar ne olur:):2:

Günaydın kızlar.

merhabalar... yazdıklarınıza tamamen katılıyorum asıl öncelikli konu kilo vermek olmalı ama menü yorumlamayı dediğiniz gibi 3 kişi yapıyor ben bikaç kere menü paylaştım yorum yazan olmayınca doğrumu yanlışmı diye artık paylaşmıyorum daha çok okuyorum kim nasıl beslenmiş, nasıl kilo vermiş diye sizin istediğiniz bizden tam olarak ne? yani bizimde menüleri yorumlamamızımı istiyorsunuz?

Günaydın kızlarrr.iş yerinde son günüm bu gün paramı aldım aldım artık bakıcam çaresine.pazarteside iş görüşmem var uzak biraz gibi ama bakıcam şartlarına artık e onlar teklif etti artık yaparlar bişiiler herhalde :)

kilo olayın agelinceeeeeeeeeeee benden bi cacık olmaz anaıcm hala aynı tassss aynı hamam +- gidiyom kıramadım şu 62 li rakamı gene bu sabah 62,7 çıktım iyimi yawwwwwwww:43::43::43::43::43:

Buarada menüleri biz yorumlayamıyoruz diye biliyordum yanlışmı biliyormuşum yorumlamamızmı gerekiyormuş

bildirimimi yaptım tubaya yazdım burayada utanç tablomu:17::31::31::43:

2012 ye 60 la giremedim yanarım yanarım ona yanarım :)

başlangıç :75 kg
geçen hafta :62,200
bu hafta : 62,700 KG
Gelen : 500 gr
toplamda giden :12.300 KG
hedef :60 kg ve hala inemedim ooooffffffffff offfffffffff

bende kilo bildirimimi yapayım
başlangıç:70,2
geçen hafta: 68,5
bu hafta: 67,8
giden: 700gr
hedef : 58

bu hafta kızım rahatsız olduğu için yorgunluktan spor yapamadım zaten sıkı bir diyette yapmıyorum hedefim yılbaşında 67i görmekti oldu şükür :52: sirkeli su yarıyor galiba bundan sonrada devam

kilo veren herkesi tebrik ediyorum....

Back
X