iki saat giremedik anam bir sürü sayfa ilerlemiş. maaşallah topik pek hareketli. ama hepinizi alıntılayamadım yav..

canım ben yarım kiloluk bileğe bağlanan ağırlıklardan aldım o bile 5-10 hareketten sonra inan ağır geliyoç birde spor eğitmeni ile konuşmuştum ağırlık ne kadar fazla olursa kas o kadar çok şişermiş. yani sadece yağ yakmaksa amaç ağırlık az olsun ama hareketin sayısını fazlalaştırın diyor. benim önerim en fazla 1 kilo al.yapacağın hareketin sayısını fazla yap. bizde 3 kiilolukta var mesela ama onunla 3-5 hareket yapınca kolumun mecali kalmıyor.selammmm kızlarrr dambıl sipairş etcem bugün 3'er kiloluk
en nefret ettiğim şey zayıflayınca kolların yumuşayıp sarkması
önelemimi alayım ben![]()
kuru fasılye nohutu hiiiç sevmem ama kocam pek sever. olmadı kendime çorba onada fasulye yapak..Ay aynen cnm. Hergün düşün düşün bıktım vallahi. Biri dese şunu yap diye ne kolay olacak. Ben haşlama yapıcam. Sende bakliyat türü yapsana cnm. Kuru fasulye, nohut falan.![]()
ay michelli bende indiremedim sonunda pes etim. kk dan bir bayan sağolsun uzun uzun anlatarak linki yollamış ama beceremedim. birde o inecek olan ingilizce. ama ben satın aldım bu türkçe. ve kızlar güzel gaz veriyor."pes etmeyin hadi devam, biz yanınızdayız, acı çekmeden incelmek yok " gibi. o yüzden paraya kıyın zaten 15 tl alın derim türkçesini...iyi pazarlar kızlar....
en çok motive edenlerden biri de giremediğin kıyafetleri tekrar giyebilmek...
beni şimdi çok şükür bütün kıyafetlerim oluyor ama ben ideal kiloma inmek istiyorum..
benim de eşim istiyor ama ben istemiyorum..
çevreden duyduğum başta heveslenip alınıyor sonrada atacak yer aranıyor şeklinde ydi
ben micheli indiremedim..oğlum bilgisayardan anlıyor diye ona söyledim..
boşu boşuna 700 mb kotam gitti olmadı..
ben de satın alıcam heralde ..
sürenin kısa olması beni cezbediyor..lesli uzun oluyor..
spor yapmamak için bilmem kaçıncı bahane işte..
sen nasıl indirdin tarif edebilinmi rezzancım..
satın al satın. bulunduğunuz şehirde büyük bir kitapçı varsa bulursunuz zaten. ben burada olmadığından netten aldım.ben hamileyken fazla kilo alıyordum doktor normalde yarım saat yürü derim ama sen günde 2 saat yürüyeceksin demişti kasık ağrısından dışarda yürüyemeyince koşa koşa gittik koşu bandı aldık ondada yürüyemedim ağrıdan doğumdan sonrada kızdan fırsat olmadı ama şöyle bişeyde var insan sıkılıyor yarım saat yürümeye tv lazım yanında eşim ses sistemi falan ayarlamıştı müzik dinlemek için ama yinede sıkıcı şimdide çok nadir kullanıyoruz spor salonuna gidiyordum biara oraya para vereceğimize koşu bandı alalım demiştik şimdi salona gideyimde diyemiyorum
memnun oldum Allah kauvştursun canım hayranım zaten verdiğiniz kilolara ahh bende 5lileri görebilsem
gittigidiyora verelim dedim eşime kargosu çok tutar dedi biz 780e almıştık 1,5 yıl oldu 400-500e veririz ama burdan biri olacak taşıması falanda zor eşşek ölüsü gibi mübarek
bende 5 mili yapıyordum önceden ama 3. milin sonuna kadar hepsini bitiremedim hiç bacaklasırm titremeye başlıyor diğer millerde sıkıcı geliyor 5milde koşma var yaa daha zevkli... birde michelle yi bulamadım ben nette indirmek için bendemi satın alsam acep
valla ben çalıştığımdan akşam yapim. hatta abartıp saat 22.00 da yaptığım bile oluyo ne edem anca o zaman müsait oluyomarkadaşlar sporunuzu ne zaman yapıyosunuz sabah öğle akşam bende ona göre ayarlayayım kendimi bana bi fikir verin