ah bi de anlatıyo çok lezzetliydi diye
hafta sonu lapa diyeti yapçam yoksa yarın yapabilirdim bende:1no2:
canım olsun pzartesi yaparsın sen de..nasıl olsa balık masum diyetteCADIARZUaslında ben de yapıcam lapa ama fazla güvenemiyom kendime
sevilcim canım evet bende bebiş için zayıflama çabasındayım:CüvCüv:evlendiğimde 50 kiloydum sadece..ve evleneli 16 ay oldu 75 e çıktım hiç sebepsiz:1no2:sebep eşimin aburcubur düşkünlüğü yanee...şimdi de zayıflayıp hamile kalmak istiyorum inşaallah..en önemli etap şubat ve mart benim için ..2 ayda 10 kg verirsem eger en azın dan bahara biraz olsun rahatlamış olarak girecek vücudum
canım evet spor yapmaya çalışıyorum..yürüyüşlere başladım bir haftadır ve etkisini hemen gösterdi bugün tartıldım ve sonuc olumlu...koşu bandında sabahları 40 dak yürüyorum..bazen vaktim olursa kaşmları 30 dak daha ekliyorum..bundan sonra nöbette olmadıgım sürece sabah akaşm yürümeyi düşünüyorum...sen neler yapıyorsun canım zayıflama adına
else canım sende paylaş püff noktalrını bizle..
mesela ben sarımsak yutuyorum sabahları bi tane metabozlimayı hızlandırıyormuş ve gece uyumadan önce elma sirkeli su içiyorumkaydirigubbakcemile2
canım olsun pzartesi yaparsın sen de..nasıl olsa balık masum diyetteCADIARZUaslında ben de yapıcam lapa ama fazla güvenemiyom kendime
kızlar varmısınız pazar gunu yapalım lapyı
ben varım:lepi:
ben de varım...lapanın kurallarını hemen okuyayım :)
ben de varım...lapanın kurallarını hemen okuyayım :)
else meraba canım ..hadi toplaşalım...kaynatalım bizde...canım sen kaç kiloya düşmek istiyorsun?çizelgen yok göremedimkaydirigubbakcemile5
değiştirdim çizelgemikaydirigubbakcemile2
bende bir ara gözümü zayıflama kapladı düşündüm ve kesin karar verdim başladım diyete ve spora ama diyette diyet yani bayağı kastım kendimi,neyse başardım da 5 ayda 13 kilo verdim kuşkusuz ama benim yaptığım hatayı siz yapmayın ordan burdan bulduğunuz diyet menülerini sakın yapmayın benim zayıflamam herkesi şaşırttı en yakınlarım bile ne olur bizede anlat nası zayıfladın dediler ama anlatamadım onlara benim yaptığımın yalnış olduğunu yani doktor kontrolu dışında zayıflamayın arkadaşlar kansızlık demir eksikliği sorunum çıktığı gibi güzelim saçlarım öyle döküldü ki anlatamam size,beslenmek kadar önemlisi yok proteini çok kısmayın benden tavsiye yaşadığım için anlattım.
aa senle ben hemen hemen aynıyız berabermı kovulucaz ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?