günaydın kızlar,
ayy oku oku bitmedi,gün içinde aralarda giremeyince çok zor oluyormuş,valla bende birçok arkadaşımızın dediği gibi ancak geçmişi okumakla yetinebiliyorum,iş arasında anca bu kadar oluyor,ne olur kimse alınmasın... kırılmasın...,hatta bazen tam yanıt yazacağım ya telefon çalıyor yada biri geliyor sonra kalıyor.
sabah çeyrek simit ve 1 karper peynir yedim.
dünde 2 köfte ,2 kaşık haşlanmış kepekli makarna ve bol salata yiyip spora gitmiştim.Spor pek verimli olmadı sadece 250 kalori harcayabildim ama zaten dün çok az kalorili beslendiğim için sorun olacağını sanmıyorum.
sevilcan cım ben göremedim canım fotoğraflarını...ama ayrılık cümlelerin bana biraz öfkeli,hırslı geldi,bu demektirki aşk bitmemiş :) çünkü insan tamamen hayatından birini çıkarabildiği zaman sinir,hırs,öfke duyguları kalmıyor,karşındaki her ne kadar kötü şeyler yapmış olsa bile...
bence biraz zamana bırak insanız duygularımız öyle çabuk değişebiliyorki (bizzat kendimden biliyorum :) sakın yanlış anlama arkadaşım ben sadece deneyimimi seninle paylaşmak istedim tabiki en doğru karar senin vereceğin karardır. :1hug:
Nuray cım hayırdır sıkıntılarım var demişsin,umarım çok ciddi değildir.