hoşgeldin..selam kızlar ben zayıflamayı öle çok istiyorum ki anlatamam...artık fermuarlı geniş kıyafetler giymekten çok sıkıldım kaç gündür nette geziyorum nasıl zayıflarım ne yapmam gerek diye diyetlere göz atarken bu sayfayı gördümm.yaklaşık 73 kiloyum 1,59 boyum var 58 kilo olmak istiyorum eşimde kiloyu hiç sevmiyor kendisi zayıf benimde zayıflamam lazım yardımlarınızı bekliyorummm ne öneriyorsunuzzz bana muck muck
offff bende bende
İnşallah karşılığını alırızda, yoksa sağlıklı beslenmek beni hiç mutlu etmiyor abur cubur sevorum bennn
neslicim sabahları kahvaltıdan yarım saat önce ilık su içmişmidin.ben çok faydasını gördüm şahsen..tşkler kızlar iyiki varsınız canlarım tşk ederim
valla bitki çayı çocukdan dolayı içemiyom içtiğim rezene ve ısırgan yaprağı çayı oluyor
balkaymağım çokmu yağzsız yiyosun dediğin belkide evet yağı zaten hiç sevmezdim
bana zarar veriyor küçülükten buyana
sadece sabah kahvaltısında aldığım peynirden işte birde haftada bir 1 tk yakın tereya kullanırım
birde sebze yemeklerinde az yağlı yapıyorum
umaycım saol bilgiler için tşkler
bakalım bir deneycem
şuan yeşil çay içtin black iyi geliyor dedi bakalım
![]()
şekerim ben zaten çitir severim sen kartlaşmişsin..ben evli bi kadinim olmaz öpüp durma amaaa:
hayırlı olsun cnm..artık sende buranın bir müdavimisin. bizi takip etmeye devam et..kendimi tanıtmamışım
adım meryem 32 yaşındayım özel bi firmada muhasebe yapıyorum istanbulda yaşıyorum
ve yediklerini akşam olunca liste şeklinde yaz..