- 14 Şubat 2011
- 1.260
- 1.015
- 333
Dilek, ellerine sağlıkkkkk , liste süper olmuş, ben +500 olsam da regl yüzünden 
Kilo veren herkese tebrikler, veremeyenler bu hafta sonu kaçamak yapmayarak telafi etmeye başlayabilirrrr..
Antalya' da hava yaz gibi, sahile indik annemle, insanlar yüzüyor güneşleniyor.
Sıcacıkkk, o yüzden bugün çokkkkk mutluyummm. Hava durumu insanı çok etkiliyor demek ki, sırıtıyorum resmen
Herkeseee güzel, kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum.
Ben bu gece çalışıyor olacağım yine, zor bir gece beni bekliyor.
Menüm:
Uyanınca 1 bardak ılık su, 1 tatlı kaşığı pekmek
Kahvaltı: 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği, 2 kk peynir, 5zeytin, domates salatalık, kafeini alınmış yeşil çay
Ara: 1 mandalina
Öğle yemeğini 15:30' da yiyeceğim gece çalışacağım için saatleri ileri alıyorum bugünnn
5 köfte, 1dilim karışık tahıllı ekmek, salata, yoğurt
Ara: 1 kepekli galeta, 1 elma
Akşam: 6 yk kapuska, 1 dilim karışık tahıllı ekmek, yoğurt, salata
Gece yanıma leblebi, meyve ve sabah yemek için 4 yk special k alacağım. Bir de 7 otlu çay aldım, merak ettim tadınıııı
Kilo veren herkese tebrikler, veremeyenler bu hafta sonu kaçamak yapmayarak telafi etmeye başlayabilirrrr..
Antalya' da hava yaz gibi, sahile indik annemle, insanlar yüzüyor güneşleniyor.
Sıcacıkkk, o yüzden bugün çokkkkk mutluyummm. Hava durumu insanı çok etkiliyor demek ki, sırıtıyorum resmen
Herkeseee güzel, kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum.
Ben bu gece çalışıyor olacağım yine, zor bir gece beni bekliyor.
Menüm:
Uyanınca 1 bardak ılık su, 1 tatlı kaşığı pekmek
Kahvaltı: 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği, 2 kk peynir, 5zeytin, domates salatalık, kafeini alınmış yeşil çay
Ara: 1 mandalina
Öğle yemeğini 15:30' da yiyeceğim gece çalışacağım için saatleri ileri alıyorum bugünnn
5 köfte, 1dilim karışık tahıllı ekmek, salata, yoğurt
Ara: 1 kepekli galeta, 1 elma
Akşam: 6 yk kapuska, 1 dilim karışık tahıllı ekmek, yoğurt, salata
Gece yanıma leblebi, meyve ve sabah yemek için 4 yk special k alacağım. Bir de 7 otlu çay aldım, merak ettim tadınıııı