• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dilek, ellerine sağlıkkkkk , liste süper olmuş, ben +500 olsam da regl yüzünden :1:
Kilo veren herkese tebrikler, veremeyenler bu hafta sonu kaçamak yapmayarak telafi etmeye başlayabilirrrr..
Antalya' da hava yaz gibi, sahile indik annemle, insanlar yüzüyor güneşleniyor.
Sıcacıkkk, o yüzden bugün çokkkkk mutluyummm. Hava durumu insanı çok etkiliyor demek ki, sırıtıyorum resmen :1:
Herkeseee güzel, kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum. :54:
Ben bu gece çalışıyor olacağım yine, zor bir gece beni bekliyor.

Menüm:
Uyanınca 1 bardak ılık su, 1 tatlı kaşığı pekmek
Kahvaltı: 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği, 2 kk peynir, 5zeytin, domates salatalık, kafeini alınmış yeşil çay
Ara: 1 mandalina

Öğle yemeğini 15:30' da yiyeceğim gece çalışacağım için saatleri ileri alıyorum bugünnn
5 köfte, 1dilim karışık tahıllı ekmek, salata, yoğurt

Ara: 1 kepekli galeta, 1 elma
Akşam: 6 yk kapuska, 1 dilim karışık tahıllı ekmek, yoğurt, salata

Gece yanıma leblebi, meyve ve sabah yemek için 4 yk special k alacağım. Bir de 7 otlu çay aldım, merak ettim tadınıııı

Dilek, ellerine sağlıkkkkk , liste süper olmuş, ben +500 olsam da regl yüzünden :1:
Kilo veren herkese tebrikler, veremeyenler bu hafta sonu kaçamak yapmayarak telafi etmeye başlayabilirrrr..
Antalya' da hava yaz gibi, sahile indik annemle, insanlar yüzüyor güneşleniyor.
Sıcacıkkk, o yüzden bugün çokkkkk mutluyummm. Hava durumu insanı çok etkiliyor demek ki, sırıtıyorum resmen :1:
Herkeseee güzel, kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum. :54:
Ben bu gece çalışıyor olacağım yine, zor bir gece beni bekliyor.

Menüm:
Uyanınca 1 bardak ılık su, 1 tatlı kaşığı pekmek
Kahvaltı: 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği, 2 kk peynir, 5zeytin, domates salatalık, kafeini alınmış yeşil çay
Ara: 1 mandalina

Öğle yemeğini 15:30' da yiyeceğim gece çalışacağım için saatleri ileri alıyorum bugünnn
5 köfte, 1dilim karışık tahıllı ekmek, salata, yoğurt

Ara: 1 kepekli galeta, 1 elma
Akşam: 6 yk kapuska, 1 dilim karışık tahıllı ekmek, yoğurt, salata

Gece yanıma leblebi, meyve ve sabah yemek için 4 yk special k alacağım. Bir de 7 otlu çay aldım, merak ettim tadınıııı

yüzüp günesleniyolarmi :53::53: ay benim totom donuyo burda yaaa :ssz::ssz:

yüzüp günesleniyolarmi :53::53: ay benim totom donuyo burda yaaa :ssz::ssz:

Evettt, ben içime askılı giydim üstüme ince mont giydim, piştim resmen, teyzeler amcalar giymiş bikinileri şortları, yüzüyorlar güneşleniyorlar. Çok sıcakkkk. Burdan oraya yolluyorum sıcak havadan canımmm :1:

Evettt, ben içime askılı giydim üstüme ince mont giydim, piştim resmen, teyzeler amcalar giymiş bikinileri şortları, yüzüyorlar güneşleniyorlar. Çok sıcakkkk. Burdan oraya yolluyorum sıcak havadan canımmm :1:

:31::31:

aslinda cok sicagida sevmem ama günesi seviyorum ya insanin gercekten ici aciliyor :16:

esim de cok kötü gripe yakalanmis bize atlatmazsa bari :30: bende kacayim hasat olmus evimi sihirle düzene sokayim :122:
gelirim yine öpüldünüz :54::10:

ha unutmadan karakedim nekadar kalacakdin izmirde 1 hafta mi :27: isallah güzel bir tatil yapar izmirde havalar sicakdir simdi :106:

kizlar yatak odami degistiriyorum

yatak 1.80 olucak simdiki yorganimiz 2m ye 2 m

annem bana 3 takim nevresim almisti kullanmadim yeni yatak odasinda kullanirim diye

bizim yorgan bize kücük geliyo aslinda

ikeada 2.40 a 2.20 yorgan var alsam süper olucak ama bu seferde yeni nevresimleri kullanamiycamm ne yapsam :44:

esim de cok kötü gripe yakalanmis bize atlatmazsa bari :30: bende kacayim hasat olmus evimi sihirle düzene sokayim :122:
gelirim yine öpüldünüz :54::10:

ha unutmadan karakedim nekadar kalacakdin izmirde 1 hafta mi :27: isallah güzel bir tatil yapar izmirde havalar sicakdir simdi :106:

gecmis olsun canim
kolay gelsin :34:
ay pisim gitti dimi sagsalim gelsin insallah :16:

kizlar yatak odami degistiriyorum

yatak 1.80 olucak simdiki yorganimiz 2m ye 2 m

annem bana 3 takim nevresim almisti kullanmadim yeni yatak odasinda kullanirim diye

bizim yorgan bize kücük geliyo aslinda

ikeada 2.40 a 2.20 yorgan var alsam süper olucak ama bu seferde yeni nevresimleri kullanamiycamm ne yapsam :44:
bence bu sefer gönlüne nasil yatiyorsa öyle yap balikaymak esim annem böyle dedi diye yapma nasil hosuna gidiyorsa cünkü evin patronicesi sensin ona göre :23::54:
gecmis olsun canim
kolay gelsin :34:
ay pisim gitti dimi sagsalim gelsin insallah :16:
sagol canim :38: isallah sag salim gelsin özliycez onu :16:

bence bu sefer gönlüne nasil yatiyorsa öyle yap balikaymak esim annem böyle dedi diye yapma nasil hosuna gidiyorsa cünkü evin patronicesi sensin ona göre :23::54:

sagol canim :38: isallah sag salim gelsin özliycez onu :16:

aslinda ben o nevresimlerimide kullanmak istiyorum ama büyük yorganda istiyorum kaldim iki arada :44:

Back
X