• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ins yaparsin cnm.kafanda basla uygulamasi kolay önce kendin inan yapacagina hadi bakalim sende bizim önderimiz ol kalori hesabiyla zayiflamada:34:
ay canım sorma önce kendimi aç bırakarak başladım bu işe. dilek yeee yeeee diye başımın etini yedi sonra normal diet uyguladım. vermem durunca dukana başladım 3 hafta zor dayandım. dilekin menüsünü denedim onu da beceremedim. şimdide kalori hesabı yapalım bakalım. uğraş uğraş bulacam doğru yöntemi ama ne zaman :52::52::52:
08.30:2 dilim tb ekmeği, yumurtasız menemen, 2 parça peynir, birazda tahin pekmez

10.30:10 badem yedim kesmedi bide eti canga yedim:17::17:

14.00:5 kaşık ıspanak, 3 kaşık yoğurt

16.00:1 tane kazandibi
başım ağrıyo yicem banane:17:

19.00: 1 tabak ıspanak başı yemeği , 3 kaşık yoğurt
kız yumurtasız menemen nasıl oliiiiii. menemen yumurtalı olmaz mı

Eti canga ve kazandibi çok fazla ama ...Tatlı yedikçe yersin , ben mesela çikolata manyağıydım , hergün yiyordum, topiğe dahil olunca bitter götürmeye başladım hergün 1 parça..sonra soğudum ondan, kç haftadır çikolata ağzıma sürmüyorum tatlı yemiyorum ve inan alıştım herhalde ki istemiyorum artık...şu an dolap çikolata dolu gofret dolu iş yerinde, yok yani elim gitmiyor..Canım istemiyor..Ama mesela bugün yesem bir tane yarın da isteyeceğim biliyorum..O yüzden tatlılardan uzak durmak lazım :16: Hem onlar yapışıyor vücuda hemde sonraki günler zorlanıyorsun , beyin tadını hemen unutmuyor..

Ben böyle devam edersem yakında tatlı sevmiyorum diyen hatunlardan olcam galiba :9:

haklısın tatlım ama sürekli hale getirmiyorum
bir haftadır tatlı bişey gitmedi ağzıma
fazla ama bugün cuma ben regl:43:
haftaya kadar topralarım zaten

kız yumurtasız menemen nasıl oliiiiii. menemen yumurtalı olmaz mı

kırmızı biberi kavurup üstüne domatesi döküp pişiriyorsun :9:
yumurtasız menemen oluyor:9::9:

08.30:2 dilim tb ekmeği, yumurtasız menemen, 2 parça peynir, birazda tahin pekmez

10.30:10 badem yedim kesmedi bide eti canga yedim:17::17:

14.00:5 kaşık ıspanak, 3 kaşık yoğurt

16.00:1 tane kazandibi
başım ağrıyo yicem banane:17:

19.00: 1 tabak ıspanak başı yemeği , 3 kaşık yoğurt

Bugün Cuma bişi demiyorum menülere.:27:

oyyy oyyyy oyyy kıyamam ki ben sana:38:
63'ü görmüşsün yaaa ağlıyosun bide:46:
daha yeni hatırlıorum gel 65 gelll gellll yazıodu:1:

Nankörüümm bennn nankörrr:95::95:
Bensiz olmak yarıyor sana kilo veriyorsun.
Haftasonu kahvaltıda bi zahmet cozutta bana yetiş hadi arım balım peteeemmm :60:

Nankörüümm bennn nankörrr:95::95:
Bensiz olmak yarıyor sana kilo veriyorsun.
Haftasonu kahvaltıda bi zahmet cozutta bana yetiş hadi arım balım peteeemmm :60:

be nankör kedi vurdun kapıyı gittinnn:27::111:

he olur sırf senin hatrına sokuşturcam ne varsa:27:

aman canım bedenler büyümesin,küçülsün yeter ki:34: daralttırırsın nolcek:27:

tatlı krizin gelmiş hatun:9:

bence de bence de küçülsün yeter ki...
üstüme her kıyafetim bol gelsin :9:
3 ayım var ve 9 kilo vermem lazım...
yapabilirim bence:52::52::52::52:
:32::32::32::32::32:

pazar günü kahvaltıya misafir gelecek . kızlar ne yapayım. poça börek yapmak istemiyorum ya sonra kalanları yiyom çünkü :27:
sadece kek yapsam bir de kahvaltılık peynir zeytin falan. yumurta salam reçel de koysam. ama az kalıyo gözümde acıkta patates kızartayım yetmez mi ya

pazar günü kahvaltıya misafir gelecek . kızlar ne yapayım. poça börek yapmak istemiyorum ya sonra kalanları yiyom çünkü :27:
sadece kek yapsam bir de kahvaltılık peynir zeytin falan. yumurta salam reçel de koysam. ama az kalıyo gözümde acıkta patates kızartayım yetmez mi ya

ben geçen ilk defa kahvaltıda kıymalı kömbe die bi tarf yaptım harika bişeyy canım
kesinlikle yapmaslısın yapımıd a çok kolay..
linki bulursam atayım:34:

sana bi............. diyorum anladın sennnn:60:

Anladım ben onu :60::60::60::60::60::60::60::60:

Bence peynir çeşitlerini bol tut.
Domates soslu sosis kızartabilirsin.
Az pattes kızartması,
2-3 çeşit reçel,
Az kaymak,
Bal,
Yumurta,
Simit ve ekmek kafi olur bence.
Bide dediğin gibi kek.
Reçel falan olunca kmse pogaca aramıyor çünkü.:9:
Domates, salatalık vs işte.:27:

kızartma yemicen mi sanki :9: poğaca yap canım börek yapma mesela.. ve onlar gider gitmez doğru onları bi poşete koy, sokakğa bir yere bırak , dışarı da o kadar aç hayvancağızlar var onlar yesin olmaz mı :16: ben onları aklıma getirince kalanları yiyemiyorum :16:

Back
X