• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cuma günün menüsü:

yogurt iki kasik yulaf ezmesi
öglen: tavuk izgara salata ile
ara: 10 findik
aksam: 1 tabak kapuska
ondan sonra kayinbabamgile gittik yemek koymuslar illa ye (2 kasik bulgur pilavi 2 kasik yesil fasulye salata)
ara: 10 findik
gece: 1 kase special k
1 tane ananas

olmadi menüm ama yinede yazmak istiyorum :ssz:

bugün:
sabah: 1 dilim light peynir ile kepekli toast domates zeytin
ara: 1 elma
öglen: 1 tabak kabuska
aksam: yine 1 tabak kabuska :1: (esime köfte yaptim cocuga tavuk snitzel ben kapuskayi sevdigimden yedim olsa yine yerim ama bitti :1:)
ara: 15 findik
1 bardak da salep ictim :26:
bende içmek istiyorum salep, ödül olur diye almıştım ama sabit çıktım
canımda istiyor napsam bilemedim
gunaydn zayf mı zayıf cıtır mı cıtır menken mı menken hatunlar:9::9::9:
nasılsınız nerelerdesınız dıcm herkes mış mış uyuyodr kesin:37:
günaydın :80::80:
merhaba arkadaşlar.31 yaşındayım 5 yıllık evliyim.evlenene kadar hep sıfır bedendim ve kilo almaya çalışırdım.evlendikten 1.5 yıl sonra ilk kızıma hamile kaldım.ve kızım 9 aylıkken kazayla 2.kızıma hamile kaldım:) ve doğumlarım sezeryanla gerçekleşti.herneyse geçtiğimiz haziran ayında doğumdan çıktığımda 70 kiloydum.kızım 10 aylık oldu ve geçen hafta tartıya çıktığımda şok oldum 80 kilo olmuşum.her ay 1 kilo eklemişim kendime.evde 2 bebekle mücadele ederken stresten hep atıştırdım tatlılar pastalar börekler. çerezler........
ve o gün sabah kalktım diyetisyene gittim.bi liste verdi gayet güzel uyguluyorum bugün 5. günüm az önce 77 kilo çıktım.ilk günlerya su ve kas kayetmeye başladım sanırım zamanla yağlarda gidecek inşallah.her gün yürüyüşte yapmamaı istedi ama koşu bandımı annemlere bırakmıştım taşınırken bugün getirecek eşim.yatak odasına sıkıştırıcam bi yerlere mutlaka yürüyecem.:56:isterseniz listemi paylaşabilirim kızlar.lütfen listeye benide ekleyin:))
hoşgeldin aramıza, arkaarkaya 2 doğum zor olmuştur eminim
ismim sibel hoşbulduk hemen yazıyorum.

kahvaltı
9:00=kibrit kutusu kadar peynir
5 zeytin
sebze söğüş
2 ince dilim tam buğday ekmeği şekersiz çay

kuşluk
11:00=1 meyve

öğle
13:00=8 kaşık sebze yemeği
salata
yarım su bardağı kadar yoğurt
2 ince dilim tam buğday ekmeği

16:00=2 porsiyon meyve

akşam
18:00:3 köfte kadar et grubu(et,balık,tavuk,hindi ...) yada 7 kaşık etli kurubaklagil yemeği
çorba
salata
yarım su bardağı yoğurt
1 ince dilim tam buğday ekmeği

21:00=1 meyve ve 1 bardak süt.

meyveler büyükse yarısı yenecek.örneğin saat 16:00 daki 2 meyve çok büyükse yarım yarım yenecek.yemekler çok çok az yağla pişecek.mesela 1 kilo sebzeye 2 yemek kaşığı sıvıyağ konulacak.yemek etliyse yağ konmayacak.günde en az 2 litre su içilecek.
7-8 kaşık sebze yemeği
ne güzelmiş :9:
bitki çayı çiğ sebze serbest.hazır çorba,bulyon,hazır meyve suyu,turşu,nar ekşisi,asitli içecekler vb.......:56: kısacası herşey yasak:)
nar ekşisi neden yasak
aynn bnde yapmamaya gayret etcm bu aksm dugun war ıstnbla dugune gıycm bn kendımı zayfladm sanıordm ama elbıselerı bı gıyıyorm fıskırıyo heryerım cok moralm bozuk:25::25:
canım 8 kilo vermişsin tabiki zayıflamışsın 76 kiloyken nasıldın şimdi moralini bozma bikaç kilo daha verince süper olur
günaydın kızlarrrr
naberlerrr:3:
günaydın :80:
günaydın fıstıklaarrr:24::24::24:

:ssz:keyifler nasıl bakalım,,ne güzel mis gibi bi hava var,güneşli bi pazar sabahı kahvaltısı yapıcaz az sonraa:23::1:kulağı çok hoş geliyo,ama nedense o kahvaltıyı hazırlıycak mecal yok bendee:47:çözdüm bendeki durumu,araştırdım durdum dün,bahar yorgunluğu denen mibarek hastalığa yakalnmış garip vücudum,başım dört dönüyo,devamlı bi uyku hali,mide bulantısıda cabası,reglim bitti bugün şükür,dün eşim akşam yemeğinde evdeydi,saat 9da yemeğe oturduk aklım almıyoo:53::52:gece 1e kadarda ağzım boş durmadı sayesinde,atıştırdık durduk,netten 2flim izledik,ilki komedi,2.cisi korkuuu:18:gece yatmadan öncede nescafe içtik,:25:
bu arada saatler ileri fırlatılmışyaaaa,benim niye haberim yooookk:53:şok oldum,ben erken kalktım diye seviniyorum,bibaktım saat 10.30:37::9:
hoşgeldin aramıza ay çok zor dimi 2 çocukla arka arkaya haklısın
bişey sorcam sezaryanla doğum yaptım demişsinya 2 çocuğunuda
hani doktorlar 3 yıl veriyo en az
sorun oldumu dikişlerinde hamileliğin sırasınca ağrın oldumu canım
canım sana 3 yılmı dedi doktor bana 2 dedi, hangisi doğru acep :44:
Aynen pötüş dün gece geç yattım kahvaltı hazırlıycam şimdi.:27:
Babam dışarı çıkalım dedi de hiç havam yok.
Saçlarım dökülmeye başladı z.yağ ve bademle bakım maskesi yapıyım diyorum.:26:
Çok üzülüyorum ya her mevsim değişiminde aynı şey.

günaydın dilek :80:
benimde okadar çok dökülüyorki saçım
napcam bilmem
hep böyleydi, allahtan azalmadı

günaydın güzeller
öğlen oldu gerçi ama
kahvaltı sofrasında net keyfi yapıyorum
kızımda illa kucak istiyor
öpüldünüz

günaydın kızlaaaaaaar nasılsınız. ya saat 9 da kalktım diye seviniyordum ama saat 10 muş yaaaaaaaaa ne gıcık bu saatin ileri alınması oayı hep ileri alınsa keşke:52::52::52:

daha kahvaltı yapmadım tıkınam geleeeeeeem öpüldünüz
aynen bende saat 9diye seviyodum,pcyi bi açtım odane saat 10:53:çok üzüldüüüm:27::27:
Günaydın Tuğbikkk.
Sen artık 1. ve 2. hakkını sav yani o kadar kilo verdin kısçelerin yolunu açalım.:1::1:
Reglin bittikten sonra asıl kilon ortaya çıkar ve zaten 1 ve üstü farkeder yani.
Bence reglken bile 58.6 çıkman süper bişi :nazar:

Sen nabıyosun pötüşün nasıl?
canım inşallah asıl kilom değildir:37:çünkü bugün hiç bi leke yok artık,birazdan banyomu yapıcam,,bakalım bugün tekrardan beslenmeme döndüm,bendekide hayat valla,5gün dikkat et,2gün çozut,sonra yine dikkatet,aslında hiçte sıkılmıyorum böyle yaşamaktan,çünkü 2gün üstüste bayram ediyorum kendimi ödüllendiriyorum,:39:ama işte şu idda stresi bi bitsin,hayatımı böyle sürdürücem,2gün ne istersen yee,5gün hoop dikkat et:21:umarım doğru bi şeçim olur,kiloma göre bakıcam artık:51:
bu arada msn açıkmı,yoksa çevrimdışımı gözük dedin ne ettin,kulağına bişey dicektim:23::27:

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD] :kkk::kkk::kkk: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] barerse [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 68.7 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 3.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :65::65::65: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] chukuleta [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 71.4 [/TD] [TD] 70.0 [/TD] [TD] 1.400 [/TD] [TD] 5.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] qqbra [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 62.2 [/TD] [TD] 60.9 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 12.100 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] monarosa_22 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 63.2 [/TD] [TD] 62.0 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 11.000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] minderbob [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] 1.000 [/TD] [TD] 3.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] narciceği16 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 8.400 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] rezzan784 [/TD] [TD] 75.7 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 67.7 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 8.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] urke [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 73.1 [/TD] [TD] 72.3 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 3.700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 59.8 [/TD] [TD] 59.0 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 20.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] PuCCaaa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 64.4 [/TD] [TD] 63.7 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 22.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]

büyük şok 6.sıradayım :52::52:kendimi kutluyor öpüyorum:54:heheheh valla ben ilk 10 bile giremiyordum çook zamandır..sevindirik oldum:emir_bebek:

tebrikler ozaman:46::46:varya geçen haftada ben 6.cıydım sanırsam yerimden çekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllll:27::27::33:

baktım canım çok güzel iyi zayıflamalar dilerim. pilates bende istiyorum senin sayende başlarım belki:52:
ben pilatesin mucizesine gerçekten inanıyorum ya, düzenli yapınca çok farkettiriyor. 5 kilo versen 10 kilo vermiş gibi görünüyorsun vücudu baya toparlıyor çünkü:) tavsiye ederimmm:)

çok güzel anlatmışın canım gerçekten yazdıklarında kendimden çok şey buldum
hepimizin sıkıntıları hemen hemen aynı zaten.. hep birlikte kurtuluruz umarım bundannn

Bulduğuma çok sevindim...:46:

çünkü biliyor musun, 3-4 sene önce Ebru Şallı'nın programını televizyondan kameraya çekmştim, korsancılık yaptım yani, sonra da bilgisayara atıp dvd ye kaydettim, ara ara yaparım çalışıyorum her zaman izleyemiyorum diye, ama ne oldu biliyor musun?

nasıl olduysa dvd de görüntü vardı ses yoktu, bir yerlerde hata yapmıştım ama işte....

ondan sonra öyle kaldı...sessiz hoş olmuyor...

halbuki ne güzel göbek günü, kalça günü, bütün vücut diye ayrı ayrı 3 gün çekmiştim...

şimdi hazırını bulmak sevindirdi beni...:46:

ben de baya sevindim bulunca, dvd si vardı bende ama her gün aynı dvd yi yapmak da sıkıcı oluyor:D burdan indiriyorum değişik değişik yapıyorum:D baya hamlamışım ama maxiplus yaptım dün bugün herrrrr yerim ağrıyor:D bugün de karın günü düşünüyorum:)

7-8 kaşık sebze yemeği

nar ekşisi neden yasak

canım 8 kilo vermişsin tabiki zayıflamışsın 76 kiloyken nasıldın şimdi moralini bozma bikaç kilo daha verince süper olur

napcam bilmem

Saçlarım dökülünce çok üzülüyorum ya.
Bi bayanı gösteren saç çünkü bakalım bakım kürleriyle inşaallah bu dönemide atlatabilirim.

aynen bende saat 9diye seviyodum,pcyi bi açtım odane saat 10:53:çok üzüldüüüm:27::27:

canım inşallah asıl kilom değildir:37:çünkü bugün hiç bi leke yok artık,birazdan banyomu yapıcam,,bakalım bugün tekrardan beslenmeme döndüm,bendekide hayat valla,5gün dikkat et,2gün çozut,sonra yine dikkatet,aslında hiçte sıkılmıyorum böyle yaşamaktan,çünkü 2gün üstüste bayram ediyorum kendimi ödüllendiriyorum,:39:ama işte şu idda stresi bi bitsin,hayatımı böyle sürdürücem,2gün ne istersen yee,5gün hoop dikkat et:21:umarım doğru bi şeçim olur,kiloma göre bakıcam artık:51:
bu arada msn açıkmı,yoksa çevrimdışımı gözük dedin ne ettin,kulağına bişey dicektim:23::27:

tebrikler ozaman:46::46:varya geçen haftada ben 6.cıydım sanırsam yerimden çekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllll:27::27::33:

Evde msn aklıma gelmiyor açmak şimdi açtım.:34:
Bende de durum aynı 5 gün dikkat 2 gün cozut.:21:
En azından nefsimiz köreliyo böyle de gidiyo kilolar.:27:

gel canım gel önüme geç 5 ol 4 ol hatta sen bu hafta 1.ol inşllh..:34:

ben pilatesin mucizesine gerçekten inanıyorum ya, düzenli yapınca çok farkettiriyor. 5 kilo versen 10 kilo vermiş gibi görünüyorsun vücudu baya toparlıyor çünkü:) tavsiye ederimmm:)

hepimizin sıkıntıları hemen hemen aynı zaten.. hep birlikte kurtuluruz umarım bundannn

ben de baya sevindim bulunca, dvd si vardı bende ama her gün aynı dvd yi yapmak da sıkıcı oluyor:D burdan indiriyorum değişik değişik yapıyorum:D baya hamlamışım ama maxiplus yaptım dün bugün herrrrr yerim ağrıyor:D bugün de karın günü düşünüyorum:)
canım onlar nasıl inecek tarif eder misin uğraştım becerenedimde
kızlarr spor yapmadığım günler 600 mekik çekmek yeterlimidir :26:
1 dk mekik 10 sn ara şeklinde 3 set yap çok işe yarıyor ama ayrıca kol bel hareketi falan yap 5-10dk tüm vücut çalışmış olur:34:
ay birde konuşuyom spor yaparmış gibi 2 haftadır serdim yine spor falan yapmıyom biri beni sürüsüüüüüün:4::4::4::4::4:

1 dk mekik 10 sn ara şeklinde 3 set yap çok işe yarıyor ama ayrıca kol bel hareketi falan yap 5-10dk tüm vücut çalışmış olur:34:
ay birde konuşuyom spor yaparmış gibi 2 haftadır serdim yine spor falan yapmıyom biri beni sürüsüüüüüün:4::4::4::4::4:[/QUOTE]

anladım sağol :34:

öncelikle hayırlı uğurlu doğum yaparsın inşallah
zaten doğumdan sonra yediklerine dikkat edersen
ilk 6 ay süper kilo gidiyo canım
bizimlede menülerini paylaşırsın
dikkat edersen çabuk verirsin

naber suzimmmm :3:görünmüyonnn bebemmmmm yaaaa
[/FONT][/B]
nolsun canim hep ayni :54: ev is es cocuk esimde biryere gidiyi yok gelemiyorum :ssz:

süt niyetine ictim protein diye canim :77:

yeni gelen kizlar hosgeldiniz :3:

kızlar 2 haftadır dikkat ediyorum ama ne çektiğimi bir de bana sorun. yemek yemeyi bu kadar sevdiğimi bilmezdim. çok moralim bozuk. puffffff :(((((

toshibada karar kıldım canım teknosada yarın indirime girecek bir model var ona bakıyorum.
ay biz teraziler için karar vermek ne zor bir bilseniz:52::52::52::52:

kararsız ne kelime teraziye iki seçenek vermeyeceksin yoksa asla içinden çıkamaz.:52::52::52:
ama ben burcumu seviyom adaletin güzellik ve zerafetin temsilcisiyiz, bu koca toto olmasa olacakta güzellik:52::52::52:

bende teraziyim:9::9:
kararsız terazi :1:
süslü terazi :1:
hakkatten güzeliğin asaletin burcu :34:

gunaydn zayf mı zayıf cıtır mı cıtır menken mı menken hatunlar:9::9::9:
nasılsınız nerelerdesınız dıcm herkes mış mış uyuyodr kesin:37:
tünnaydınlar mankenmi dedin:38:
merhaba arkadaşlar.31 yaşındayım 5 yıllık evliyim.evlenene kadar hep sıfır bedendim ve kilo almaya çalışırdım.evlendikten 1.5 yıl sonra ilk kızıma hamile kaldım.ve kızım 9 aylıkken kazayla 2.kızıma hamile kaldım:) ve doğumlarım sezeryanla gerçekleşti.herneyse geçtiğimiz haziran ayında doğumdan çıktığımda 70 kiloydum.kızım 10 aylık oldu ve geçen hafta tartıya çıktığımda şok oldum 80 kilo olmuşum.her ay 1 kilo eklemişim kendime.evde 2 bebekle mücadele ederken stresten hep atıştırdım tatlılar pastalar börekler. çerezler........
ve o gün sabah kalktım diyetisyene gittim.bi liste verdi gayet güzel uyguluyorum bugün 5. günüm az önce 77 kilo çıktım.ilk günlerya su ve kas kayetmeye başladım sanırım zamanla yağlarda gidecek inşallah.her gün yürüyüşte yapmamaı istedi ama koşu bandımı annemlere bırakmıştım taşınırken bugün getirecek eşim.yatak odasına sıkıştırıcam bi yerlere mutlaka yürüyecem.:56:isterseniz listemi paylaşabilirim kızlar.lütfen listeye benide ekleyin:))
hoşgeldin:34:
günaydın kızlarrrr
naberlerrr:3:

tünaydınlar çikom:16:

günaydın güzeller
öğlen oldu gerçi ama
öpüldünüz
evet ya biraxdanda akşamolacak ben bide temizlik yapacam
of ya gezmek vardı bu güzel havada
ama evi böle bırakıp gezemem:50:

Ben gene çozuttum.:17:
H.içi toparlıycam inşaallah.:27:
bende canım cozuttum
her hafta bu haftasonu cozutmıcam diyom olmuyor:9:
h.içi toparlarız:9::9:

Günaydın Tuğbikkk.
Sen artık 1. ve 2. hakkını sav yani o kadar kilo verdin kısçelerin yolunu açalım.:1::1:
Reglin bittikten sonra asıl kilon ortaya çıkar ve zaten 1 ve üstü farkeder yani.
Bence reglken bile 58.6 çıkman süper bişi :nazar:

Sen nabıyosun pötüşün nasıl?
canım bende yemekdi ev işiydi uğraşıyom biraz bahar temizliğine soyundum ama
ne gezer yavaş yavaş birhaftada tamamlarım diye düşünüyorum
önümüzdeki hafta değil ondan sonraki cumadan da abimlere gitmeyi düşünüyorum
nikah var karşıda arkadaşımın hem özledim onlarıda yiğenlerimide
inşallah orda cozutmam
birde sıkı tutuyom kendimi şu 2 hafta düğüne kadar en azından
2-2.5 kilo falan versem çok iyi olacak ama
sanmıyorum
eskisi gibi hızlı gitmez kilo verişi
pötüşüde şimdi uyuttum çok yoruldum
ıhlamurumu aldım geldim
sen evdemisin bugün pötüş

ne güzel zayıflamışsınız bende zayıflamak istiyorum boy:170 kilo:75 15 kilo vermek istiyorum nasıl yapmalıym ne yiyip ne yememeliyim banada yardımcı olurmusunuz:3:

hoşgeldin öncelikle burayı takip edersen kısçelerin menülerini
aklına takılanları paylaşırsan sağlıklı beslenirsen
bolda su içersen verirsin

7-8 kaşık sebze yemeği

nar ekşisi neden yasak

napcam bilmem
canım benim doktorum 3 ıl dedi sezaryana ancak anne kendini toparlıyormuş
karın kaslarının kendini toplaması 3-5 yıl arası oluyormuş bunu söylemişti
benim hala karnımda uyuşukluk var o dikiş yerlerinde
ama tabi istisnalar olur

günaydın güzeller
öğlen oldu gerçi ama
öpüldünüz
tünaydın nerdesin geldaaaaaaaa

Ben gene çozuttum.:17:
H.içi toparlıycam inşaallah.:27:

hooooppp dur orda ne yedin bakemmmm
git hemen ılık suyun içine 1 çk bal 1 tk elma sirkesi koy
o hemen metonu hızlandırsın yağ yaksın
ben bu hafta elma sikesinede başlıyım diyom
sabahdan başladım
çok iyi geldi wc süper çıkartıyor
içimde bişey kalmadı
bide sirkenin yağ yakımı çok iyiymiş
kemal kükrerin sirkesini tavsiye ediyorlar

canım bende yemekdi ev işiydi uğraşıyom biraz bahar temizliğine soyundum ama
ne gezer yavaş yavaş birhaftada tamamlarım diye düşünüyorum
önümüzdeki hafta değil ondan sonraki cumadan da abimlere gitmeyi düşünüyorum
nikah var karşıda arkadaşımın hem özledim onlarıda yiğenlerimide
inşallah orda cozutmam
birde sıkı tutuyom kendimi şu 2 hafta düğüne kadar en azından
2-2.5 kilo falan versem çok iyi olacak ama
sanmıyorum
eskisi gibi hızlı gitmez kilo verişi
pötüşüde şimdi uyuttum çok yoruldum
ıhlamurumu aldım geldim
sen evdemisin bugün pötüş

hoşgeldin öncelikle burayı takip edersen kısçelerin menülerini
aklına takılanları paylaşırsan sağlıklı beslenirsen
bolda su içersen verirsin

canım benim doktorum 3 ıl dedi sezaryana ancak anne kendini toparlıyormuş
karın kaslarının kendini toplaması 3-5 yıl arası oluyormuş bunu söylemişti
benim hala karnımda uyuşukluk var o dikiş yerlerinde
ama tabi istisnalar olur

tünaydın nerdesin geldaaaaaaaa

hooooppp dur orda ne yedin bakemmmm
git hemen ılık suyun içine 1 çk bal 1 tk elma sirkesi koy
o hemen metonu hızlandırsın yağ yaksın
ben bu hafta elma sikesinede başlıyım diyom
sabahdan başladım
çok iyi geldi wc süper çıkartıyor
içimde bişey kalmadı
bide sirkenin yağ yakımı çok iyiymiş
kemal kükrerin sirkesini tavsiye ediyorlar

pötüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:3::3::3::3:

Evdeyim pötüşş dışarı çıkacaktım vazgeçtim duş alınca mayıştım.:37::37:
Hoş-beş yaaa dayanamıyorum ben buna almışlar 3 paket 1i dün bitti bitanesininde yarısındayım.:37::37:
Dikkat edersen 2 gider canım emzirdiğin için daha kolay gider bide senden.:26:
Bol bol su, salata ve tavık falan yicen artık.:52::52:
Bu hfta bende salataya ağırlık vericem çok dobiç oldum.:37::37:

Hoş-beş yaaa dayanamıyorum ben buna almışlar 3 paket 1i dün bitti bitanesininde yarısındayım.:37::37:

bakalım artık canım verebilcemmi
emzirme ilk zamanlardaki gibi değil
günde yatana kadar
4 defa felan emiyordur toplasan

bende teraziyim:9::9:
kararsız terazi :1:
süslü terazi :1:
hakkatten güzeliğin asaletin burcu :34:

tünnaydınlar mankenmi dedin:38:

hoşgeldin:34:

tünaydınlar çikom:16:

evet ya biraxdanda akşamolacak ben bide temizlik yapacam
of ya gezmek vardı bu güzel havada
ama evi böle bırakıp gezemem:50:

bende canım cozuttum
her hafta bu haftasonu cozutmıcam diyom olmuyor:9:
h.içi toparlarız:9::9:
terazi arkadaşım o zaman. hangi ayyyyyy ben ekim :32:

dileeeeeeeeek ya ne yiycem akşama çok kararsızım açım ama canım yemek yapmak istemiyor. kızlar bir akıl verin yaaaaaaa
ne yesek ne yesek sipariş vereyim dedim ama birşey bulamadım ya. pide çok kalorili kebap ürünleride öyle ay ne yesem :27::27::27::27:

Back
X