• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:1: :1:

ay ben senin avatarini yeriiiiimmmm :56:

ye cnaım ye zarasız sonuçta:9:

ayy canim benim :16: ii geceler aslicimm :54:

günaydın suzicim:3:

doğum günüm benim doyduğum gündürrrrr
içimdeki yeme aşkını söndürrrrr:24::24::24:
bu şarkı benden tüm doymayanlara gelsinnnnnn:27:

duygularımı anlatmışsın moacım:9:

Geçmişi okumak için gösterdiğim azmi kilo verme konusnda gösterseydim sanırm şimdiye 50 kilo falan olmuştum:1::1: Ve nihayet bitirdim:33:

aynen canım geçmişi okumadaki azmi kiloda gösterseydim 65 ttim şimdi
:9:

gebelik geçirdim..:49: ama dış gebelik.. :50::50::50: halada devam ediyo..allah kimsenin başına vermesin...

bende yatayım kızlar.. valla özlemişim sizlkerle sohbeti ...bu arada kilo da aldım..:37::37: hepinize cümleten iyi geceler...

geçmiş olsun canım
üzülme yeniden sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın inş
kiloyu kafana takma şimdi zor zamnlarını atlat biz burdayız yine verirsin:34:

Oyyy sabah sabah iyi güldürdünüz beni kısçeler.:60::60::60::60:
Geldim işyerine bi açtım 12 sayfa okunacak:53: kaldım yani.
Eğlene eğlene bitirdim geçmişi.:27:

Balkaymak'la Suzi'nin çekişmesi süper.:52:
Bakalım kim kazanacak.
Buraya yazmazsınız yarın bana bildirim atarsınız sadece.:52:
C.tesi çalışıyorum zaten sabah yayınlarım listeyi bi aksilik olmazsa:34:

Dün işten çıkarken müdürle atıştık. Kapıyı çarptım.:1:
O da niye çarpıyorsun falan filan.
Daha gelmedi gelince 2. raund başlar.
Çok sıkılıyorum burda.:31:

Bugün dayanamadım tartıldım wc yoktu ama güzel bi rakam gördüm.:23:
Tek sevindirik olduğum bu.:1:

Hepimize güzel bir gün olur inşaallah.:16:

günaydın dileğim:16:
bende çekişmelrini okudum koptum burda
suzinin kadayıflara bögg yapmasınada güldüm:9:
benle tartı sabah dalga geçti:43:
önce 1 kg eksik tarttı
sonra gerçk rakamı görünce :43: oldum
bu hafta artıdayım:50:
senn adına sevindim

GÜNAYDIN KIZLAAAAAAR dilek sana da günaydııııııııın
başım ağri yine sabah sabah ya. şu çayı içem de işe gideyim. ya her sabah iş şimdiden sıkıldım daha emekliliğe yıllaaaaaaaaaaaar var nasıl geçecek bu süre ev hanımımı olsaydım ki kocişi çocukları yollayıp uyurdum ne güzel :27::27::27:sabah sabah sapıttım gene öptüm hepiniziiiii
dileeeeeeek kaç gündür tartılamıyorum ya yeni bir eğlence buldum sabah akşam belimi ölçüyom mezura ile sanki bir günde 5 cm incelecek
ya beli tam nereden ölçüyonuz. göbek deliği üstü mü daha yukarı mı. o kadar bıngıl ki oralar bel çizgisini bulamıyom:60::60::60:
günaydım pisi pisim
hadi tartılsan anlıcamda sabah akşam belini ne dye ölçen çatlak kısce:9:

Herkese günaydınlarr,
Güzel ve kaçamaksız br gün diliyorum.
Blackcat elini tam beline koyuyosun, elini koyduğun yerden ölçüyorsun. Ben de her cuma, bel-basen-göğüs ölçü alıyorum, başladığımdam beri. İyi oluyor.

:54::54: gunaydn güzellıkler nasılsınız
cumaya son gun ayy cooook heycnlıyım kı ama ben:9::9::9:

günaydın kızlarcımm :16: nasılsınız :)

günaydınnnnn kızlarrr izmirde harika güneşli bir gün var inşallah akşama bozmaz
:44::3::15::119::119::119:
günaydın kızlarr:3:
Öhömm Öhömm :17:

Günaydın kızçeler :16: nasılsınız :29: ne var ne yok görüşmeyeli :26: sanırım 40-45 gündür yokum ortalarda :26: ben haberlerinizi

az çok Dilek' ten alıyordum ama size haber veremedim kusura bakmayın :17:

İşler, internetim ve genel bir moral bozukluğu ile uzaklaştım topikten ve tabiki saldım kendimi :31: bir de diyet olayından soğudum ki

(Diyetisyen hamileydi biliyosunuz ayrıldı merkezden bende başka biyere gitmedim) evlere şenlik cinsten :30:

Hepinizi özledim kilo aldığım için de gelmeye yüzüm olmadı açıkçası :31: hep diyorum ya "bildirimden bildirime gelinmesin" diye

istemediğim biri olmak istemedim. :31:

Ama baktım olmuyor ne iş bitiyor nede motivasyonum geri geliyor. Dilek sizden selam getirdikçe de canım sıkılıyor neden girip selam

vermiyorum diye :26:

Bu sabah Dilek ile son konuşmamız üzerine en azından işleri toparlayana kadar ara sıra girip selam vereyim bağımı tamamen

kopartmayayım ve listeye yeniden gireyim dedim. Muhabbeti bile özlüyorum kızlar yaaa :25:

Neyse duygusala bağlamayayım :1: Hepinizi öpüyorum tekrar görüşmek üzere kızçeler :16::16:

ayy ayy naf gelmiş hoşgelmiş:16:

Hoşbuldum naber tuğbacım :29: meraklı taze hemende kilomu soruyo :52: başlangıç kiloma kadar dönmedim ama 4-5 kilo aldım :27:

yarın tartılıp bildirim yapıcam ama bundan sonra çok pis geliyorum :23: Dilek acayip gaza getirdi beni :52: hatun 63 kilolarda

dolanıyo ben 67-68 lerde sürünüyom :27:

Canımı sıktığım konu işyeriydi canım işten çıkabilirim daha doğrusu çıkartılabilirim. Şirket biraz karışık 2-3 aydır :26: herşey muamma

haziran sonu temmuz başı gibi belli olur sanırım :26:

hakkında hayırlısı olsun nafcım:54:

Günaydın dobiçler :16: dü pek uğrayamadım hatta hiç uğrayamadm çünkü önceki gün baya cıııss götürdüğüm için moralim bozuktu ve o halimle dahil olmak istemedim topiğe...Bu haffta artılarda olacağım kesin ama yine de moral bozmadım. Yine devam yine devam :119:
Sizler nabıyooonuuuz :16:
günaydın:3:

yapariz bacim sen o göbeeni acik yana ikizleride omuzdan arkaya at altlarina bi kese atam ben :112:

tamam canimcim :21::21:

eevet canim suzi hala 300 500 :1:

olurmu öyle sey canim gözden kacmistir :26:

Ahahahahah :60::60: çok özlemişim yaa şimdi daha iyi anladım :16:

Ay sormaaa bi alıyo bi veriyoo listelerin altına bile adını yazdım rezil ettim yok anam yok:1:

Beni de yazıcaktın tırstım geldim Dilo :52::52: senden korkuyom ben :27: bide kıskanıyom :23:

Bende sallama yeşil çay içiyorum demleme fırsatım olmadığı için bence arasında çok bir fark yok

:7: çaykur' un yeşil çayı son favorim

bir ayda 2 paket garanti bitiriyorum 3. paketi bile açıyorum :1: günde 3 fincan demişti benim diyetisyenim ama ben sabah ve öğleden

sonra 2 kupa içiyorum :7: yeşil çay seni tek başına zayıflatmaz hızlı zayıflarım diye 3-4 bardak içeyim diyorsan bence 2 bardak yeter

canım :29:
bende 2. paketime başladım sağol canım 2. haftam btti ama hala tartılamadm çünkü evde tartım yok :) almalıyım ben sade içemediğim için aromlaı içiorum etkilermi ballı şimdiki başladığım bi önceki yaseminliydi şekersz çok kötü olduğu için bunu yaptım ama ehrgün 2 bardak içiyorum :44:
günaydın tatlım :16: bende yeniyim burda çok hızlı ileliyo sayfalar görmüyolardır canım. çünkü buradaki kızlar çok şeker emeinm yardımcı olurlar. görmedim ben yeşil çayla ilgil sorunu. ben her gün içiyorum hatta şu an yeni yaptım içiyorum :16: sorabilirsin bildiğim bişeyse yardımcı olurum canım, kızlarda biliyosa onlarda olur tabi :)
sağol canım bugün isyan edesim var herşeyede oysa o kadar güzel hava varki :( çalıştığım yerde mutsuzum tek kız benim 20 erkeğin içinde zor oluo sıkılıorum sinirleniorum pof ondan bazen alınıorum dedm burdaki kızlarda benle konuşmuo :25:ama artık öyle düşünmücemm kiii görmüyolardr dmii :8::126:

günaydın kısçeler
ne var ne çok bakalım
gece çok kaynattınızmı ben çıktıkdan sonra geçmişede henüz bakamadım:3:

Vllahi elinden bir uçan birde kaçan kurtulur kanka :1::1: seviyorum seni çok :38:

Sağol tubişş :38: hayaletim ben benide böyle sev anacım :1::1: eşim işten çıkarsan hemen bebek yapalım diyo :60::60:

Herkesin derdi başka işte :60:

73' tü başlangıç kilom ama bir daha 7 rakamını bile görmek istemiyorum :18::18: gerçi çok korkuyorum yarın ne çıkıcam diye :53: neyse göricizz :26:

kocişe uyma nafcım biz senle konuşmuştuk hatırlasan
önce zayıflıcaz sonra hamiş kalıp hamişler topiğinde takılacağız:34:
hadi temmuz sonuna kadar şu zayıflam işini bitirelim:34:

:25::43::59::84::84::84::84:

ben hep yazıyorumm günaydın diorum merahaba diorum 2 gün öncede soru sordm yeşil çayla ilgili kmse cvp vermedi sevmedi kmse beni ee bende öyle olunca dahada bişi paylaşamadan çıkıorum işte napim
:14::14:

canım topik çok yogun çoğunlukla yazılanlar göden kaçabiliyor
çogu kısce geçmişe dalamıyor
greksz alınganlık yapıyorsun bence:34:
sen biz görmediğimiz zamn tkrar tekrr sor sorularını şekerim:34:
be bak günaydınına cvp yeni yazdım yukarıda:34:

ayy ayy naf gelmiş hoşgelmiş:16:

hakkında hayırlısı olsun nafcım:54:

Hoşgördüm canımm :16: nasılsınn :29: iş güç nasıl yaz sezonu yoğunlaşırsın sen şimdi düğünler felan :27:

Dobiç oldum geldim beni el birliğiyle dövün zayıflayayım :1:

Amin sağol tatlım :38:

Burda olursan kalırsın emin ol canım.:34:
Bide doktora 2 haftada bir gitmek bence daha mantıklı niye dersen;
Sürekli doktor kontrolünde olunca insan biraz daha kasılıyo ödevini yapmaya çalışan bi öğrenci gibi düşün.
Bütün ödevler sıkıcıdır ve can sıkar. Bi zamandan sonra kaytarmanın yolunu ararsın.

Benim doktor ilk başta yediklerimi yazdırıyordu.
Sonra haftada 2-3 kere yaz dedi.
Bunun nedeni de bi şekilde yaşam şekline dönüştürmeye çalışıyor sağlıklı beslenmeyi.
Sürekli yazdığında da süper oluyor ama yazmayıpta bunu uyguladıgın zaman - ben bu hafta bunu uyguluyorum - normal yemek yediğini diyet yapmadığını düşünüyorsun.
Bunlar senin normal yemen gerekenlermiş gibi geliyor ve kasılmıyorsun.

Bana Dilekkk deeeeeeeeeeee:52::52:
Bildirimi bu hafta yap derim niye dersen bu hafta liste altında olacaksın kilon yazmıcak.
Haftaiçi dikkat edersin diğer cuma da bildirim yaparsan listede olursun.:34:

ne sordun bacım bunların çenesi bi durmuyoo kii cevap yetiştiremiyorm herkese.:37:

Ay sormaaa bi alıyo bi veriyoo listelerin altına bile adını yazdım rezil ettim yok anam yok:1:
selam verince cvp vermio kmsede ondan birazck alınganlık oluştu bende yeşilçayla ilgili bişi sormuştum 2-3 gün olmuştr belki tabi kmse görmemştr sonrada üzüldümmm benm hiç arkadaşım yoookkk dieee hiç olamıcak diee :(( ama artık üzülmüorumm oalbilirmiş ki:9::8:

Beni de yazıcaktın tırstım geldim Dilo :52::52: senden korkuyom ben :27: bide kıskanıyom :23:

ahhhh ahhhhhhh ondan korkmayan mi var bacim :ssz::ssz:

yedi ömmrümüzü yedii :ssz:

bisey yemiyelim agzimizla yiyoz burnumuzdan getiriyo :43::43:

:4::4: :57::57: skiyosa ye bakalim sonra :ssz::ssz:

bir kerede görmezden gelse ses cikarmasa olmaz :43::43:

Hoşgördüm canımm :16: nasılsınn :29: iş güç nasıl yaz sezonu yoğunlaşırsın sen şimdi düğünler felan :27:

Dobiç oldum geldim beni el birliğiyle dövün zayıflayayım :1:

Amin sağol tatlım :38:

yeni yeni yoğunlaştı işler
bahar gelince herkes bi değlşiklik saç baş değiştirmek istiyor
burda bazen geçmişe dalıyorum ama alıntı yapacakken pat müşteri geliyor
dün öğlen yemek yiyemedim yoğunluktan
ama çok yogun oldugumdan değil sanki bütün herkes sözleşmiş gibi aynı saatte geliyorlar:34:
yani bi kısmınız sabah gelin demi ama yok hepsi öğlen geliyor
napalım böle işler güçler
beni görende zayıflamak istiyor
gerçi hala dombiçim:9:
uzak kalmak sanada yaramamış
anacım bende uzaklaşınca sapıtıyorum:50:

Bana Dilekkk deeeeeeeeeeee:52::52:
Bildirimi bu hafta yap derim niye dersen bu hafta liste altında olacaksın kilon yazmıcak.
Haftaiçi dikkat edersin diğer cuma da bildirim yaparsan listede olursun.:34:

dilekkkkk :)) yapıyom kız hadi yarın bende bildirim :34: bende zayıflamak istiyorummm :52: özel msj mı atcam sana canım bildirim için ama atamıyorum hrld :26:

Yarın 62 i görürmüşüm.:33::35::51::82::86::108::103::118:
O zaman daha bi kıskanıp gaza gelir misin ki.:27:

günaydın kısçeler
ne var ne çok bakalım
gece çok kaynattınızmı ben çıktıkdan sonra geçmişede henüz bakamadım:3:
Valla NesLiCim elleri bi durmuyoo laf yetiştiriyorum habire.:52:

selam verince cvp vermio kmsede ondan birazck alınganlık oluştu bende yeşilçayla ilgili bişi sormuştum 2-3 gün olmuştr belki tabi kmse görmemştr sonrada üzüldümmm benm hiç arkadaşım yoookkk dieee hiç olamıcak diee :(( ama artık üzülmüorumm oalbilirmiş ki:9::8:

Yok canım sen yaz sürekli bişiler biz cevap veririz.:34:
Yeşilçayla ilgili ne sordun ki?
Günde 3 kupa içmelisin.
İçinde çıbık tarçında at ohh miss.
Ben aralarda yediğim miniklerin yanında tüketiyorum.:34:

bende 2. paketime başladım sağol canım 2. haftam btti ama hala tartılamadm çünkü evde tartım yok :) almalıyım ben sade içemediğim için aromlaı içiorum etkilermi ballı şimdiki başladığım bi önceki yaseminliydi şekersz çok kötü olduğu için bunu yaptım ama ehrgün 2 bardak içiyorum :44:

sağol canım bugün isyan edesim var herşeyede oysa o kadar güzel hava varki :( çalıştığım yerde mutsuzum tek kız benim 20 erkeğin içinde zor oluo sıkılıorum sinirleniorum pof ondan bazen alınıorum dedm burdaki kızlarda benle konuşmuo :25:ama artık öyle düşünmücemm kiii görmüyolardr dmii :8::126:

anaaaaamm bende tek bayanım çalıştığım yerdeeee bendensinnn :52: bak bu kızçeler baldan datlıı walla konuşurlarr :34:

günaydin kizlar :3: uyuyakaldim :37: cocugu aceleyle götürdüm krese:1: rüyamda sarisin bir kisce (balikaymakmis :44: sarisinmisin kiz sen?) yesene yesene diyordun bende banane yemiycem iste diyordum anam rüyama bile girdi kabus gördüm :37: esim kalk dedi bikac gere dur 5 dakika sonunu merak ediyorum dedim rüyamin :1:

İkimizden birini tercih etmelisin bebeimm.
Ya o Ya ben!
Yoksa bırakırım senii.:82:

Yok len size dolma.:57:
Bi şarjımız bitti gene kendilerini kaptırmışlar.
Sen dobiçsin salata düşün.:113:

Mesajlarımla az taciz etmemiştim seni.
Ölsemde gözüm açık gitmez seni birinci yaptım ya.:111:
gercekdende dilekcim :16::16: benimde gözüm acik gitmez listede birinci oldum ya :1:
Oyyy sabah sabah iyi güldürdünüz beni kısçeler.:60::60::60::60:
Geldim işyerine bi açtım 12 sayfa okunacak:53: kaldım yani.
Eğlene eğlene bitirdim geçmişi.:27:

Balkaymak'la Suzi'nin çekişmesi süper.:52:
Bakalım kim kazanacak.
Buraya yazmazsınız yarın bana bildirim atarsınız sadece.:52:
C.tesi çalışıyorum zaten sabah yayınlarım listeyi bi aksilik olmazsa:34:

Dün işten çıkarken müdürle atıştık. Kapıyı çarptım.:1:
O da niye çarpıyorsun falan filan.
Daha gelmedi gelince 2. raund başlar.
Çok sıkılıyorum burda.:31:

Bugün dayanamadım tartıldım wc yoktu ama güzel bi rakam gördüm.:23:
Tek sevindirik olduğum bu.:1:

Hepimize güzel bir gün olur inşaallah.:16:
ben kazanacam :23: dilek müdürler öyle oluyor güc gösterizi yapmak istiyorlar sen benim dedigimden cikamazsin tarzindan sIkma canini kingkong ceyyarlar iste :1::38:
GÜNAYDIN KIZLAAAAAAR dilek sana da günaydııııııııın
başım ağri yine sabah sabah ya. şu çayı içem de işe gideyim. ya her sabah iş şimdiden sıkıldım daha emekliliğe yıllaaaaaaaaaaaar var nasıl geçecek bu süre ev hanımımı olsaydım ki kocişi çocukları yollayıp uyurdum ne güzel :27::27::27:sabah sabah sapıttım gene öptüm hepiniziiiii
dileeeeeeek kaç gündür tartılamıyorum ya yeni bir eğlence buldum sabah akşam belimi ölçüyom mezura ile sanki bir günde 5 cm incelecek
ya beli tam nereden ölçüyonuz. göbek deliği üstü mü daha yukarı mı. o kadar bıngıl ki oralar bel çizgisini bulamıyom:60::60::60:
bende evimin kadini olsam :9: sabah aksam topikde gezsem :9::9:
:54::54: gunaydn güzellıkler nasılsınız
cumaya son gun ayy cooook heycnlıyım kı ama ben:9::9::9:
bende bende :111::111:
Ay kızlar gece coşmuşsunuz, oku oku bitiremedim valla. Suzi ve balkaymak çekişmesine ve de fotolarınıza bayıldım. Çok hoş çıkmışınız. Hadi bakalım cuma listesinde de körelim kapışmanızı. İşler birikti, ben kaçar, herkese iyi muhabbetler.:16::16::16:
o fotoda biraz makajim eksik ama idare edin artikim :9:
canım benim çok geçmiş olsun,sağlığın yerinde olsun da bebeklerin gelir hayırlısıyla..:emir_bebek:

günaydın dilekoşşşumm, hayırlısı olsun canım düzelir işallah..kamuda da,özelde de müdürler hep kasıntı..ben de işe başladığımda müdüre deli oluyodum,şimdi takmıyo hatta dalga geçiyom,karısının yanında gılıbık bize aslan kesiliyo diyee:9::9:
tartılar barışık olsun hepimizleeeee:16::16:

ya benim niye aklıma gelmedi bu? ben de başlayım hemen bu cuma,hatta foto da çekilelim her cumaa:52:

:91::83:yarın büyük günnnn:122::122::122:
öyle olurlar evde gig lari cikmaz olan iscilere olur :47:
Öhömm Öhömm :17:

Günaydın kızçeler :16: nasılsınız :29: ne var ne yok görüşmeyeli :26: sanırım 40-45 gündür yokum ortalarda :26: ben haberlerinizi

az çok Dilek' ten alıyordum ama size haber veremedim kusura bakmayın :17:

İşler, internetim ve genel bir moral bozukluğu ile uzaklaştım topikten ve tabiki saldım kendimi :31: bir de diyet olayından soğudum ki

(Diyetisyen hamileydi biliyosunuz ayrıldı merkezden bende başka biyere gitmedim) evlere şenlik cinsten :30:

Hepinizi özledim kilo aldığım için de gelmeye yüzüm olmadı açıkçası :31: hep diyorum ya "bildirimden bildirime gelinmesin" diye

istemediğim biri olmak istemedim. :31:

Ama baktım olmuyor ne iş bitiyor nede motivasyonum geri geliyor. Dilek sizden selam getirdikçe de canım sıkılıyor neden girip selam

vermiyorum diye :26:

Bu sabah Dilek ile son konuşmamız üzerine en azından işleri toparlayana kadar ara sıra girip selam vereyim bağımı tamamen

kopartmayayım ve listeye yeniden gireyim dedim. Muhabbeti bile özlüyorum kızlar yaaa :25:

Neyse duygusala bağlamayayım :1: Hepinizi öpüyorum tekrar görüşmek üzere kızçeler :16::16:
ahada nafim gelmis hosgeldim bebegim gelmis :48::48::48:
Hoşbuldum naber tuğbacım :29: meraklı taze hemende kilomu soruyo :52: başlangıç kiloma kadar dönmedim ama 4-5 kilo aldım :27:

yarın tartılıp bildirim yapıcam ama bundan sonra çok pis geliyorum :23: Dilek acayip gaza getirdi beni :52: hatun 63 kilolarda

dolanıyo ben 67-68 lerde sürünüyom :27:

Canımı sıktığım konu işyeriydi canım işten çıkabilirim daha doğrusu çıkartılabilirim. Şirket biraz karışık 2-3 aydır :26: herşey muamma

haziran sonu temmuz başı gibi belli olur sanırım :26:
hayirlisi nafim :38: tabii insan alisdigi ortamda kalmak ister ama düzen gidiyse eskisi gibi de olmaz :38:

:25::43::59::84::84::84::84:

ben hep yazıyorumm günaydın diorum merahaba diorum 2 gün öncede soru sordm yeşil çayla ilgili kmse cvp vermedi sevmedi kmse beni ee bende öyle olunca dahada bişi paylaşamadan çıkıorum işte napim
inatla aynı şeyi tekrar tekrar yaz canım. bazen benim sorularda arada kaynıyo boşveeeeee lak lak tan görülmüyor.
ay ne güzel herkes burada sohbet falan ama benim işim var arada okuyom sadece hepinizi öptüm hoşgeldin nafııııııııım

Günaydın dobiçler :16: dü pek uğrayamadım hatta hiç uğrayamadm çünkü önceki gün baya cıııss götürdüğüm için moralim bozuktu ve o halimle dahil olmak istemedim topiğe...Bu haffta artılarda olacağım kesin ama yine de moral bozmadım. Yine devam yine devam :119:
Sizler nabıyooonuuuz :16:
günaydin ciss yok bugün ciss yemeyelim:1: bende yemiyom artik yemiycem sevmiyorum:ssz:
günaydiiiiiiiiiiiiinnnnn :21::21:

ne habersiniz canlaarr :34::34:

dilekim tamamdir anlastik :34: ama bizi ayri aciklican demi :26:tabi sana zahmet olmazsa :54:

naaaff hos geldin baciim :6: cok pis geliyom demissin gelmeden bi yikanaydin eyiydi bacim :25:

suziiiiiiiiiii nerdesin cik karsimaa

Eki Görüntüle 378169
ahada geldim :15::15::15:
Günaydın dobiçç:9:
Msnden bana sardın dün ye ye sonrada moralim bozuktu de :57:

Valla Suzi hala kaçıyo Viyana'ya gitme kararı aldım dün.:60:

Günaydın sumocuk:9:
Tamam açıklarım siz verinde kiloları.:9:
:9::9: dilek benim özel saglik görevlim olacak :9::9:
Suziii hala 300 - 500 mü yoksa :118::118:

Suziii alttan okuyomusun yine :52: özledimmm bak ben geri geldim sende gel kapışalım bebek :23::23:

Gerçi ballıkaymak ile bir kapışma sezdim ben :52:
canim benim bende seni özledim :38: is e gitmedim kaytardim :9: ballikaymak dün monayla idaaya girisdi 300 mü 500 mü diye :15: bende 300-500 neki sollar gecerim dedim yani durum vahim :86: ama kazanacam :47::1:

:25::43::59::84::84:

alinti yap canim bazen arada kayniyo :29:

dilekkkkk :)) yapıyom kız hadi yarın bende bildirim :34: bende zayıflamak istiyorummm :52: özel msj mı atcam sana canım bildirim için ama atamıyorum hrld :26:

Mesaj sayın yeterli değil canım.
100 olunca mesaj atabiliyorsun.
Buraya koca harflerle PUCCAAA'NIN DİKKATİNE! yaz seni listeye eklerim.
Haftayada msj sayın yeterli olmazsa gene aynı şekilde yaparsın yeterli olursa mesaj atacaksın.:34:

günaydın dileğim:16:
bende çekişmelrini okudum koptum burda
suzinin kadayıflara bögg yapmasınada güldüm:9:
benle tartı sabah dalga geçti:43:
önce 1 kg eksik tarttı
sonra gerçk rakamı görünce :43: oldum
bu hafta artıdayım:50:
senn adına sevindim

Günaydın Canımm:70:
Ay sorma çikolataya da kara bişiler demiş.:60::60:
Versen hapur hupur yer.
Bu iki obura iyi oldu bu çekişme:60: