kızzzzzzz sen kaç yaşındasın....gördüm gördüm maşallahın var, tü tü tü nazar değmesin,
hiç kaynana olacak birine benzemiyorsun da hani yaşımız yakın ya sen yaşlıyım deyince ben de üstüme alınıyom yaşlandığımı hatırlıyom da ondan fena oluyom...
ayrıca ben de yaşımı hiç göstermiyorum...
ballllllll avatarına bayuldum bebem.monaya bol bol göster acık korksunben geldiiimm
bak cnm yaslimiyimyasli lafini sakasina söylüyorum
gördüm gördüm maşallahın var, tü tü tü nazar değmesin,
hiç kaynana olacak birine benzemiyorsun da hani yaşımız yakın ya sen yaşlıyım deyince ben de üstüme alınıyom yaşlandığımı hatırlıyom da ondan fena oluyom...
ayrıca ben de yaşımı hiç göstermiyorum...
hosbuldumm pisiimhoşgeldin fıstık
benimde kardeşimle aramda 6 yaş var ama küçük gösteriyom benle gezmezdi seni sevgilim sanıyolar diye ah ah ama kilo alınca sanki yaşlanmış hissediyorum versem de yüzüm gene küçülse
kızzzzzzz sen kaç yaşındasın....
ballllllll avatarına bayuldum bebem.monaya bol bol göster acık korksun
süpermiş yaaa...sakasina diyorum cnm benim 22 yasinda oglum var bu ay nisan yapicakdik olmadi ondan kaynana diyorlar cokda hosuma gidiyor kaynana sözükiz kardesim bugün dediki sana kiz veren olmaz bu kadin kolay ölmez gencmis kizimizin basini yakariz derler sen annemi götür sende kenarda otur diyo
valla öyle basım her kilo 1 yaş düşürüyoben de 36 yaşındayım ama görsen 29 bilemedin 30, olmadı 28 de diyebiliriz...
hele 10 kilo versem ooohhhhooooo 23'e falan düşerim heralde...
özgüvene bak beee!
bööööööööööööö
nejjattt bu bahsi kapatalım lütfen
ne oldu sana ne oldi boyle hhihihihihi
tutma kendini ortim..madem canın istiiii kırma oni yiiiiii yiiiiiiiii...canım :131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131: bundan istiiiiiiiiiiiiiii ya buzlukta var zor tutuyom kendimi:84::84::84::84:
sanırım regl geliiiiiiiiiiiii ah ah
doru diyon walla..10 kilo versek 5 yaş küçülürüz...kilo insanı büyük gösteriyi gerçekten..ben de 36 yaşındayım ama görsen 29 bilemedin 30, olmadı 28 de diyebiliriz...
hele 10 kilo versem ooohhhhooooo 23'e falan düşerim heralde...
özgüvene bak beee!
bebem sen daha fazla zorlama kendini yoksa kocan artık buharlaşıp uçmayasın diye şişeye kapatır.ben de 23 yaşındayım az daha kilo versem 13 falan göstercemmm
kiloyla yaş arasında doğru orantı varsa vay halime
ordaki 2 numara benim beeeeeeeeeeeeeeeeen
nejjattt bu bahsi kapatalım lütfen
ruhumun dışa yansıması
balimmmm D M bir cayini aldim elmali tarcinli cok güzel dene tavsiye ederimözellikle kabizlik icin
ben de 23 yaşındayım az daha kilo versem 13 falan göstercemmm
kiloyla yaş arasında doğru orantı varsa vay halime
yok anam buharlaşmak kim ben kim
tutma kendini ortim..madem canın istiiii kırma oni yiiiiii yiiiiiiiii...
doru diyon walla..10 kilo versek 5 yaş küçülürüz...kilo insanı büyük gösteriyi gerçekten..
bebem sen daha fazla zorlama kendini yoksa kocan artık buharlaşıp uçmayasın diye şişeye kapatır.
tutma kendini ortim..madem canın istiiii kırma oni yiiiiii yiiiiiiiii...
doru diyon walla..10 kilo versek 5 yaş küçülürüz...kilo insanı büyük gösteriyi gerçekten..
bebem sen daha fazla zorlama kendini yoksa kocan artık buharlaşıp uçmayasın diye şişeye kapatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?