70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

$558613_336706599715764_176047819114977_864187_1562218325_n.webp

:23::23::23:

günaydın arkadaşlaaaarrr,,

ya varya biz dün eşimle pazara çıkmıştık valla bi yağmur bastırdıı:53::52::52:önümde kocaman bebek arabası(ikiz bebek arabası almıştıkya işte o)ve içinde oturan 2 veledin ağırlıkları yetmiyomuş gibi alışveriş torbaları vs.:53:ite ite koşa koşa pasaja girdik yağmurun bereketi işte tamda pasaja yakın biyerde bastırdı yağmur:1:saklandık içerde dolaşırken ilan gördüm kiralık ev ilanı:27:eve gdince aradım yaşlı bi amca açtı,konuştuk akşam 9gibi sözleşip 9da evlerine arabayla almaya gittik,sonra kiralık eve bakmaya gittik,pazarlık yaptık vs.sözleşmeyi hazırlıycak ve biz taşınıcaaazz,evi beğendim fiyatıda uygun olduu,:16::32:onlarda tokide yaşıyolarmış,yani başımızda durmıycaklar:27:gerçi alt katında altında eltisi yaşıyomuş,o herşeyi yetiştirirde neyse allahtan bizim alt katımızda kiracı varmış,kavga gürültümüzü duysada ev sahibine diyemez:60::60:

işte öyleeee:32:

bu cuma taşınıyoruz nasipse,,bakalım orda interneti napcaz,ev telimizde yok:31:burda ablamla ortak kullanıyoduk,alt katımda ya ablam öyle:8:
ordada bulabilirsek komşu falan umarım:28:yoksa eşim hayatta tel almıyo eve,yanarım netsiz napcam benyaaa:30:sizleri özliycem yaaa,yine yazamasamda arada girip bişeyler yazdığınızı görmek mutlu ediyodu beni,:43:neyse allahım bi yol gösterir inşallah,ev taşımak zor iş,ama ev içime sindi,kocaman bi tarası var hemde oturma odasında kapısı(biz ona büyüük balkoonu varevin diyelim.)),eşim çok istiyodu evlerin hep balkonları standart,,, şöyle büyük olsa mangal yaksak falan diyodu,dünde görüncee ooh küçük tv'yide koruz balkona yaparız magal keyfi,hem bide en üst kat(zemin katı sayarsak 4.kat)çevre yolu manzaralı:1:çok açık önüü:16:ve bikaç adım ötede park var:55:evin bahçesi kocaman,bahçesinde kuyusu var:8:yaa bukadarmı denk gelir herşey beni ve çocuklarımı düşünmüş gibi,camdan bakınca park şap diye görünüyo,batuhaaan eve gel desem duyucak o denli yani,:10:oyüzden allahım bukadar hafta ev bulamamız buna işretmiş,en güzelini nasip etti,fiyatıda diğerlerine göre çok iyi anlaştık:16::16:

yine çenem düştü yaa,ne biliyim ayrılmak zor geliyo,nasılsa uzun bi süre yazamıycam,bunlar ozamanların acısı olsun:27::23::38:
[/QUOTE]

çok sevindim tuğbişşş allah gönlüne göre versin
bulmuşsun evi hadi hayırlısı olsun canımmm
orda birisinden ortak kullanabilirsin zamanla komşu olursun tanışır teklif edersin
hem onlarında işine gelir

çok sevindim tuğbişşş allah gönlüne göre versin
bulmuşsun evi hadi hayırlısı olsun canımmm
orda birisinden ortak kullanabilirsin zamanla komşu olursun tanışır teklif edersin
hem onlarında işine gelir

çok sağolasın canım yaa amiin:16:
aynen canımyaa,tek temennim oo,sağında yeni yapılmış bina varmış,dün akşam olduu için göremedim insan varmı yokmu,bakmadım bile,alt katlardakilerde yaşlıymış hep,belki net vardır ama kimbilir,ben komşu olmadanda lak diye sorarım işlerine elbette gelir,:23:ama benim işime daha çok gelicek,çünkü eşim tel almamakta kararlı:37:
teleofonsuz net kullanımı varmış bi araştırmalı bakalım ne nasıl oluyo:31:

Son düzenleme:
çok sağolasın canım yaa amiin:16:
aynen canımyaa,tek temennim oo,sağında yeni yapılmış bina varmış,dün akşam olduu için göremedim insan varmı yokmu,bakmadım bile,alt katlardakilerde yaşlıymış hep,belki net vardır ama kimbilir,ben komşu olmadanda lak diye sorarım işlerine elbette gelir,:23:ama benim işime daha çok gelicek,çünkü eşim tel almamakta kararlı:37:
teleofonsuz net kullanımı varmış bi araştırmalı bakalım ne nasıl oluyo:31:
şunu bi oku canım ttneti ararsın bi sorarsın ok
[h=1]Telefonsuz İnternet Nedir ?[/h]Telefonsuz internet sabit telefon hattı zorunluluğu olmadan internete girebilme özgürlüğü demektir.
Sabit Telefon hattı kullanmadan internete girebilmek için ülkemizde 3 farklı teknoloji sunulmaktadır :
telefonsuz-internet-9.jpg

[h=3]Yalın Adsl Telefonsuz ADSL :[/h]Yalın Adsl teknolojisi Türk Telekom tarafından sunulmaktadır ve ADSL altyapısı kullanılmaktadır. ADSL den tek farkı görüşmeye açık bir sabit telefon hattı zorunluluğu olmamasıdır.
Kendine özel bir telefon kablosu üzerinden sunulmaktadır. Görüşmeye açık bir telefon hattı zorunluluğu olmadığı için sabit telefon olmadan kullanıldığı için telefon faturası yükünü hafifletmektedir.
ADSL hizmeti sunulan her bölgede bulunmamakla beraber , santrallerde yenileme çalışmaları Türk Telekom tarafından hızla sürdürülmektedir. Tüm ADSL operatör şirketleri TTnet , Biri Adsl , Smile ADSL , Türknet , Doping Yalın Adsl hizmeti sunma yetkisine sahiptir.
[h=3]
kablotv-20.jpg
Uydunet
Kablonet :[/h]Uydunet kablotv altyapısı üzerinden sunulmakta olan kablo internet teknolojisidir. Türksat kablotv şebekesinin ulaştığı tüm binalarda kullanımı mümkündür.
Altyapı olarak Türksat Kablotv altyapısı nüfus yoğunluğu yüksek olan şehir ve bu şehirlerin yine nüfusu yoğun ilçelerinde bulunmaktadır. Türksat Kablotv , uydunet ve teledünya alternatifleri ile kullanıcısına çeşitli ikili Tv + İnternet alternatifleri de sunmaktadır.
Son zamanlarda ciddi yatırımlar yapan ve yaygınlığını hızla artıran uydunet hizmet bölgeleri için çok kuvvetli bir erişim alternatifidir.

yenisin sanırım hoşgeldiiiiin:16::16::16:
slm kızlar ne ediyonuz gece gece toplaşmışınız yine:)
bugün çok yoğundum giremedim hiç geçmişe bakıyom ama yarım yamalak okuyorum gözlerimden uyku akıyor. gece gece eşim sayesinde poça kek yaptım onların pişmesini bekliyorum yoksa gidip yatacağım

Herkese GÜNAYDINN:)
Evet yeniyim ama sizi takipte eskiyim 2 haftadır okuyodum yazdıklarınızı dayanamadım geldim:)

[h=1]Telefonsuz İnternet Nedir ?[/h]Telefonsuz internet sabit telefon hattı zorunluluğu olmadan internete girebilme özgürlüğü demektir.
Sabit Telefon hattı kullanmadan internete girebilmek için ülkemizde 3 farklı teknoloji sunulmaktadır :

[h=3]Yalın Adsl Telefonsuz ADSL :[/h]Yalın Adsl teknolojisi Türk Telekom tarafından sunulmaktadır ve ADSL altyapısı kullanılmaktadır. ADSL den tek farkı görüşmeye açık bir sabit telefon hattı zorunluluğu olmamasıdır.
Kendine özel bir telefon kablosu üzerinden sunulmaktadır. Görüşmeye açık bir telefon hattı zorunluluğu olmadığı için sabit telefon olmadan kullanıldığı için telefon faturası yükünü hafifletmektedir.
ADSL hizmeti sunulan her bölgede bulunmamakla beraber , santrallerde yenileme çalışmaları Türk Telekom tarafından hızla sürdürülmektedir. Tüm ADSL operatör şirketleri TTnet , Biri Adsl , Smile ADSL , Türknet , Doping Yalın Adsl hizmeti sunma yetkisine sahiptir.
[h=3]
kablotv-20.jpg
Uydunet
Kablonet :[/h]Uydunet kablotv altyapısı üzerinden sunulmakta olan kablo internet teknolojisidir. Türksat kablotv şebekesinin ulaştığı tüm binalarda kullanımı mümkündür.
Altyapı olarak Türksat Kablotv altyapısı nüfus yoğunluğu yüksek olan şehir ve bu şehirlerin yine nüfusu yoğun ilçelerinde bulunmaktadır. Türksat Kablotv , uydunet ve teledünya alternatifleri ile kullanıcısına çeşitli ikili Tv + İnternet alternatifleri de sunmaktadır.
Son zamanlarda ciddi yatırımlar yapan ve yaygınlığını hızla artıran uydunet hizmet bölgeleri için çok kuvvetli bir erişim alternatifidir.

uydu neti sormuştuk geçen yıl,ama bizim burda kablolu yayın olmadığı için olmazmış:37:
telefonsuz adsl tam bizlikmiş ama burda vardırmıki,sanmıyorum,:37:ama arayıp sormakta fayda var sağol canımyaa:54:

çok güzel olmuş canım :21::21:

iyiyim tatlım ne yapalım böyle idare ediyoruz.. sen napıyosun??

canım duphalac diye bi ilac var şurup gibi kocaman şişesi var. üzerinde fizyolojik bağırsak düzenleyici yazar. onu al çok işe yarıyor. gayet normal yollardan yaptırır tuvaletini :34:

Günaydın canım

Fiyatı ne kadar yaklaşık olarak canım biliyo musun ? ucuzsa babama sylemeden alıyım. Şimdi söylesem içme öyle şeyler diye başlayacaklar :1:

Veeee bütün kızlara günaydınlaaaar :52:

Sabah 71 i azcık ucundan gördüüm. Bu hafta 70 inmeye çalışacağım inşallah olur.

Leslie ye başlıyorum 3 Mile yürüyüş programını yapıcam 48 dk hergün. :23:

Kahvaltı öncesi : Az kuru dut üzerine bi bardak su

Kahvaltı (10:30) : Kk peynir , Bi dilim buğday ekmeği , Domates ,

Spor öncesi (11:00) : Yeşilçay

Spor : 12:00 Civarı - 40 dk

Öğle (13:30) : Taze fasulye 4yk , 3 yk Yoğurt , Domates , Salatalık , Bi dilim tahıllı ekmek

Ara (16:30) : Bi elma , yeşilçay

Spor : Leslie'yle beraber yürüceeez :)

Akşam (19:00) : Belli değiiiil yine :)

Akşam yemeği sonrası : Yeşilçay

Günde en az 2 litre su...

arkadaşlar ben 77 kiloyum 1.60 boyundayım. bayaaaa tembelim. tabi bu kansız olmam dolayısıyle de olabilir. ne kullanırsam kullanayım bir türlü kanımı normal düzeye çıkaramadım. benim sorunum hareketsizlik ve sürekli yorgunluk. ne yapacağımı şaşırdım. motivasyonum eksik, hem de çok. bir bebeğim var. bir an önce kilo vermek ve sıkılaşmak istiyorum. şu çirkin görüntüden kurtulmak istiyorum. her tarafımda kılcal damarlar ve selülit var. yıllardır ne denize gittim ne de etek giyebildim. bunun böyle gitmesini istemiyorum. her gün düzenli yürümek istiyorum. düzenli beslenmek istiyorum(çoğu zaman aç kalıyorum, yemek yemeyi canım istemiyor, bazen tembellikten yemek yiyemiyorum). bunlar içinde motivasyonumun tam olması gerekiyor. güçlü bir motivasyon için önerebileceğiniz güçlü şeyler var mı? yardımlarınızı bekliyorum.

Günaydın kızlar hayırlı pazarlar olsun:16:
herkescikler uyuyor heralde
horuldama sesleri geliyor taaa burayaaaa:27::52:
mine sırtın açık kalmış ört ört üşüme:1:
dilekkkkk çek uleynnnn poponu kenaraaaa dışarı çıkmış yataktan:20:
mona saçların ağzına girmişşşşşşşşş böğğğğğğğğğğğğğğğ:30:
balkaymakkkkk ayaklarında ne kocamnmışşşşşş:44:
pisimmmmmmmmmmmmm elinde kitapla uyumuşsunnnnnnn:26:
suziiiiiiiimmmmm çok yemişşşş kalkamıyorrrrr göbişe bak göbişeeee ıykkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk çek içeri çekkkkkkkk:52:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr hadinnnn uyanınnnn:3::3::3:

günaydın canlarım :16::16::16:

[h=3]
kablotv-20.jpg
Uydunet

Herkese GÜNAYDINN:)
Evet yeniyim ama sizi takipte eskiyim 2 haftadır okuyodum yazdıklarınızı dayanamadım geldim:)

Günaydın canım

Fiyatı ne kadar yaklaşık olarak canım biliyo musun ? ucuzsa babama sylemeden alıyım. Şimdi söylesem içme öyle şeyler diye başlayacaklar :1:

günaydın hanımlaaaaaaaaaaaar nasılızzzzzzzzzz burası buz gibi yağmurda yağıyor....neski bir kerem kitapla yatmadım ama başucumda bir tane yanımdaki komidinde de bir tane vardı bildin sayılır yani...
tuba çok sevindim ev işine hadi hayırlısı. ay taşınmada en gıcık iştir allah kolaylık versin...
ben uydu net kullanıyorum ve çok memnununm hem sınırsız paket hem tv derdi yok hemde uydunet bağlatınca tüm eve kablo tv ücretsiz. mutfaktada tv var ondanda bedava kablo tv var. hatta yatak odasına da tv alsam mı diyorum:52::52::52:
çayım olmuştur ben bir sofra yapam gelem kendime:32::32::32:

Günaydın canım

Bir şey soracaktım bu leslie youtubeda videoları olan mı ama onlar çok kısa 1 2 dk sen nerden yapıyosun

Sabah sabah güldürdün beni ya sağolsın ama hepsi öğüt niteliğinde:)
ee burası tam yeri diye düşündüüm:34::23::23:
günaydın hanımlaaaaaaaaaaaar nasılızzzzzzzzzz burası buz gibi yağmurda yağıyor....neski bir kerem kitapla yatmadım ama başucumda bir tane yanımdaki komidinde de bir tane vardı bildin sayılır yani...
tuba çok sevindim ev işine hadi hayırlısı. ay taşınmada en gıcık iştir allah kolaylık versin...
ben uydu net kullanıyorum ve çok memnununm hem sınırsız paket hem tv derdi yok hemde uydunet bağlatınca tüm eve kablo tv ücretsiz. mutfaktada tv var ondanda bedava kablo tv var. hatta yatak odasına da tv alsam mı diyorum:52::52::52:
çayım olmuştur ben bir sofra yapam gelem kendime:32::32::32:

sağolasın canım:16::16:
ah ah ne güzel,ama burda kablo tv yokmuş:19::37:neyse benim yerimede seyrediver,benim yerimede sörf ediver nette ne diyim,,:5::27::27:
benim çocuklarda adamda aynı anda kalktılar gidemde kahvaltı neym hazırlayem bendee:56:benimde öğle yemeğim olur:27:sabah 6da yedim nesfitimii:9:

Kediciiik naptın ?? Dün gece ki kekleri , börekleri ??? :27:

ay sorma canım gece 2 ye kadar onlarla uğraştım. eşim bu sabah iş yerinde kahvaltı yapacakmış larda onlara yaptım. poça sorunsuz oldu lakin kek ki erken çıkarmışım sanırım kalıbında çıkarmaya uğraşırken dağıldı:33::33:ama tadında sorun yok gayet güzel sadece parçalandı. mecbur onu koyamadım. işin kötü tarafı bana kaldı kek. ve ben keke bayılırım. bir hafta kahvaltıda yerim artık. anam dilek duymasın keser beni:18::18::18:

Bir şey soracaktım bu leslie youtubeda videoları olan mı ama onlar çok kısa 1 2 dk sen nerden yapıyosun

Burda link vermek yasakmı bilmiyorum ben vereyim de sorun olursa silerim burdan indirdim canım

Leslie Sansone Küçültülmüş Tek Linkler - Güncellendi

ay sorma canım gece 2 ye kadar onlarla uğraştım. eşim bu sabah iş yerinde kahvaltı yapacakmış larda onlara yaptım. poça sorunsuz oldu lakin kek ki erken çıkarmışım sanırım kalıbında çıkarmaya uğraşırken dağıldı:33::33:ama tadında sorun yok gayet güzel sadece parçalandı. mecbur onu koyamadım. işin kötü tarafı bana kaldı kek. ve ben keke bayılırım. bir hafta kahvaltıda yerim artık. anam dilek duymasın keser beni:18::18::18:

Ohh misss gibi valla ne güzel. Ama yemesen hani iyi olur diyorum :1:

:53::53::53:

23 Nisan ve 19 mayısta anıtkabire yürüyüş kaldırılmış , Askeri yürüyüş kaldırılmış ,

19 Mayısta artık gençliğe hitabe okunmayacakmış,

23 nisanda çocuklar artık bakanların koltuğuna oturmayacakmış

:47::47::47: Neler oluyo bee böyle ?

Back
X