70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

uff ya kızın bacakları ne güzellllllllbu hatunları gördükçe çöküyom ben yaaa

nasılsınız
bugün mağzalarda ayakkabı baktım biraz
giydiklerimin kalıpları büyüktü denerken normalden bi numara düşük istedim
arada aklıma yoksa kilo verince ayaklarda mı küçüldü diye geldi

tam alintilari aliyordum türkiye cikinca heycanlandim o sirada camdan böcükde girdi yaratik gibi ucuyor bitarafdan böcügü yok etmeye calisiyorum
isallah güzel sonuc aliriz ben geri gecmise gideyim

üfff lambanin etrafinda dönüyooo yine korkuyorum yaa

kaç suzi yakalayacak böck seni

keske canımm benım ayaklar da legen gıbı..kuculseler keşkee39 numaraaa

off suzım yaaaacamlara sineklik tak da kabusun sona ersinnn

yakinimda olsan yan masadan yerimi alir sizi gözetlerdim

Sen neler yaptın kedicik bi anlat hele

Ooooyy suziiimmmm yaa

eurovision heyecanım var benim şu an çok feci, can bonomoyu da çok severim, internetten konserler verirdi, izlerdik bol bol, şiirlerini fln saklarım bilgisayarımda , biraz da aşığım ayıptır söylemesi
sempatik cocuk yasi bana göre kücükmü ne
Kız noranın selamı varmış de öp anneciğini benim için

yok bozusduk biraz
suzi,gaymak,theo yurtdisindasiniz mesaj atin bizee,ilk 3e gireriz isallah
bizim avusturya sonlara bile giremiyor o giremeyince oyda atamiyoruz bi sans eseri avusturya vardin eurovisyonda kenan doglu vardin 5-7 arasi msj göndermisdik 10 puan almisdin 3 üncü olmusdun keske atabilsem

74 kiloyum bende zayiflamaya calisiyorum hedef 7 kilo hadi bakalim
hosgeldin canim

kizlar gelinin annesi,kuzenler kirmizi giyceklermis..kayinwalidem siyah elbiseni giy dedi..
siyah elbiseye nasil bir ayakkabi aliyim:26::26::26::26:cok kararsiz bir hatun oldugum icin yardiminizi riciderimmm
Eki Görüntüle 428919
siyah güzel canim topuklu siyah ayakkabi sade hos olur
Nasılsın canım, nasıl gidiyor gezi? Foto yok mu foto, bizde haziranda şirketcek afyona gideceğiz, termal otele. 3 gece kalacağız,bakalım nasıl olacak?
termal oteller güzel oluyor canim
litvanyali sarkici gozunu kapatmis tasli,siyah uyku bandiylaa..fantazi yapcak sandimmmsonra ogrendim ki sarkinin adi 'love is blind' imis
nere gittiniz kizlar

ne deniyodu kız ikisi birden olana
çatlak yaaaaaaaa
ben cinsel gözle bakmıyorum ki sadece güzel diyorum
esmer ve melez kadınları çok güzel buluyorum. keşke bende şöle sıkı br vücut yapsam ya
bayildim sizin geyik muhabettinize
ay bende 37-38 giyiyordum simdi 38-39 arasi bende diyorum ayakklarimda sismanladi ney
kaç suzi yakalayacak böck seni
yok gecelikle yakaladim vitrinin oraya yapisti gecelikle ama ölmedi sanirsam esim gelsede alsa almaya da korkuyorum :18:

kizlar ya bilen varsa yardim etsin bana
oglisimin ellerinde deri kalkiyor neden acaba :26: soyuluyor resmen cocugumun parmaklari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…