uff ya kızın bacakları ne güzellllllllbu hatunları gördükçe çöküyom ben yaaa
tam alintilari aliyordum türkiye cikinca heycanlandimo sirada camdan böcükde girdi yaratik gibi ucuyor bitarafdan böcügü yok etmeye calisiyorum
isallah güzel sonuc aliriz ben geri gecmise gideyim
üfff lambanin etrafinda dönüyooo yine korkuyorum yaa
nasılsınız
bugün mağzalarda ayakkabı baktım biraz
giydiklerimin kalıpları büyüktü denerken normalden bi numara düşük istedim
arada aklıma yoksa kilo verince ayaklarda mı küçüldü diye geldi
keske canımmbenım ayaklar da legen gıbı..kuculseler keşkee 39 numaraaa
tam alintilari aliyordum türkiye cikinca heycanlandimo sirada camdan böcükde girdi yaratik gibi ucuyor bitarafdan böcügü yok etmeye calisiyorum
isallah güzel sonuc aliriz ben geri gecmise gideyim
üfff lambanin etrafinda dönüyooo yine korkuyorum yaa
bu gün şoka girdim ya nereye gidersem görevliye heralde kalıp büyük falan diyorum sonra düşündüm her ayakkabınında kalıbı büyük olamaz diye
Hakan aradı
"Sen yarın hazırlan aşkım başbaşa özel bi akşam yemeği yiyelim" dedi
Moralim çok bozulmuştu "yok aşkım sonra gidelim" dedim
"ooolmaz sana süprizim var" dedi
KKızlar bu birşeyler karıştırıyor mezuniyeti haziranın2. haftasındaymış
Sen neler yaptın kedicik bi anlat hele
Ooooyy suziiimmmm yaa
sempatik cocukeurovision heyecanım var benim şu an çok feci, can bonomoyu da çok severim, internetten konserler verirdi, izlerdik bol bol, şiirlerini fln saklarım bilgisayarımda , biraz da aşığım ayıptır söylemesi
yok bozusduk birazKız noranın selamı varmış de öp anneciğini benim için
bizim avusturya sonlara bile giremiyor o giremeyince oyda atamiyoruzsuzi,gaymak,theo yurtdisindasiniz mesaj atin bizee,ilk 3e gireriz isallah
hosgeldin canim74 kiloyum bende zayiflamaya calisiyorum hedef 7 kilo hadi bakalim
siyah güzel canim topuklu siyah ayakkabi sade hos olurkizlar gelinin annesi,kuzenler kirmizi giyceklermis..kayinwalidem siyah elbiseni giy dedi..
siyah elbiseye nasil bir ayakkabi aliyim:26::26::26::26:cok kararsiz bir hatun oldugum icin yardiminizi riciderimmm
Eki Görüntüle 428919
termal oteller güzel oluyor canimNasılsın canım, nasıl gidiyor gezi? Foto yok mu foto, bizde haziranda şirketcek afyona gideceğiz, termal otele. 3 gece kalacağız,bakalım nasıl olacak?
litvanyali sarkici gozunu kapatmis tasli,siyah uyku bandiylaa..fantazi yapcak sandimmmsonra ogrendim ki sarkinin adi 'love is blind' imis
nere gittiniz kizlar
bayildim sizin geyik muhabettinizene deniyodu kız ikisi birden olana
çatlak yaaaaaaaa
ben cinsel gözle bakmıyorum kisadece güzel diyorum
esmer ve melez kadınları çok güzel buluyorum. keşke bende şöle sıkı br vücut yapsam ya
ay bende 37-38 giyiyordum simdi 38-39 arasi bende diyorum ayakklarimda sismanladi ney
nasılsınız
bugün mağzalarda ayakkabı baktım biraz
giydiklerimin kalıpları büyüktü denerken normalden bi numara düşük istedim
arada aklıma yoksa kilo verince ayaklarda mı küçüldü diye geldi
yok gecelikle yakaladimkaç suzi yakalayacak böck seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?