70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bugün 2 levele geçmeyi düşünüyorum ama tırsıyom hadi bakalım:18::18::18::18:
sana kolay gelsin canım. ama akşamları falan gel de sohbet edelim kız beklerim

aaaaaaaaa kızlar 2 sf ilerlemiş sadece nerde bu millet ya. topik formdan düştü ama olmuyo böle nerde çeneler hadi bakim.
bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı ......................

bende bugün 2 levele geçmeyi düşünüyorum ama tırsıyom hadi bakalım:18::18::18::18:

aaaaaaaaa kızlar 2 sf ilerlemiş sadece nerde bu millet ya. topik formdan düştü ama olmuyo böle nerde çeneler hadi bakim.

Önce ütü, sonra leslie, sonra da yürüyüş Nasıl ama, biz adamın canını çıkarırız böyle, şaka bir yana önce ütünü yap canım, sonra da yürüyüşe çıkarsın. Bir de menünü akşamları yazsan, sabah
ara
öğle
ara
akşam diyerekten kısa kısa yazarsan daha kolay yorumlar alırsın canım.

Canım şu kayısılı su olayını söylemiştim diye hatırlıyorum, akşamdan bir bardak suya 1 kayısı-1 ceviz atıp, sabah kalkınca içip, yarım saat sonra kahvaltı yapıyorsun, o da olmazsa çocuklar için satılan osmalak diye şurup var, bir de magnesi calsiyum muydu tam hatırlamıyorum toz bir içecek, suya katıp içiyorsun, eczaneden onları alıp içebilirsin.

Canım güzelce çalıştıktan sonra geçersin, strese sokma kendini. Yaparsın sen önce kendine inannn.

Blakcat,
Topik durgun diye bu kadar da olmaz ki canım, kaç tane mesaj attın kızzzz
Bir problem var sanırım, benim ki de 3 kere olmuş da, düzelttim.

evet yaaa anlamıyorlar
süper bir duygu valla
öğretmenlik mesleği biraz farklı canım
manevi boyutuda var
nasıl anlatsam bilemedim
biinsan öğretmenini hiç unutmaz mesela yada öğretmenlerini
belkide meslekler içinde en kutsallarındandır
yine yanlış anlaşılmak istemiyorumda
öyle işte
neyse uzatmaya gerek yok
bizimkiler zam olayını protesto etmek için yürüyüş yaptılar
halkla karşı karşıya geldik
neden onalar göre bizim maaşlar süper
haklılarda
herkes elinde olandan fazlasını ister bizede atıyorum doktorun maaşı çok iyi gelir
ama onlarda az bulabilir
maaştan ziyade buaralar farklı söylenen şeyler var
haklarımızın elimizden alınması gibi
ya burda yazınca yanlış anlaşılıyorum herkes kendisine bişey söylüyorum sanıyor
anlatmak istediğim bişekilde çarpıtılıyor
konuda çok uzadı aslında ama seni beni anladın diye düşünüyorum
eski okulumda öğretmen gözümüzün önünde dayak yedi mesela
öğretmenden özür dilettiler konu kapandı ceza falan yok
not için veliler okulu basardı
konuşmak için değil hemde
diğer mesleklerede oluyor ama eskiye göre çok farklı herşey
önceleri öğretmenin değeri böylemiymiş
benim bitanıdığım var öğretmen tuvalete gitmez sanırdık diyor
köyüne gelmiş biöğretmen gözlerinde nekadar büyütüyorlar
bu devirde öğretmen hiç bişey yapamaz oldu
neyse konu uzar konuşamayınca insan bişekilde kendini anlatabilmek istiyor
yanlış anlaşılmak istemiyorum
en kutsal meslek bizimki demiyorum
en yorucu demiyorum
ama değerimiz düştü diyorum dünde bunu söylemek istemiştim ama konu uzadı canım
Selam beybiler.:82::82:
Yarından itibaren bende düzelsem iyi olacak topiği de ihmal ettim kendimi de..
nerelerdesin beybi sen
Valla ne alaka bende bilemedim.
Süper sallarım.
sağır duymaz yakıştırır derler ama
bu durumda ne olur bilemedim
zayıfladıkça göğüslerde küçülüyor

kayısı falan fayda etmiyor canım bende.nasıl bi sistemim warsa artık..:44::44: başka bişeyde içemiyorum..emziriyorum

selam kızlar

yaz geldi ya motivasyonun tavan yapması gerıkırken neden se kendımde acayıp bır gevseme hıssedıyorum kılo verme konusunda. 3 gunden berı aşırıya kacmıyorum yada ben oyle zannedıyorum. ama yınede dengesız besleniyorum.umutsuz yanı boyle gıderse verdıgım kıloları almakta hıc zorluk cekmıyecegım.kendıme soz gecıremedıgım anları yasıyorum.sızde de boyle oluyor mu.diyet yapmaktan sıkıldım daha hedefıme ulasmıs degılım ama gecen sene temmuzda abımın dugununde 86 kıloydum sımdı 66-67 arası dolanıyorum.bu arada bugun bılınclı bır sekılde oglen yedım.pişman değilim.cunku yemeseydım aklımda kalıyor ve hep atıstırıken buluyorum kendımı az az derken bır hesaplıyorum dunyayı yemısım.ve menü...

sabah
4 yk.nesfit

ara yok

öğle
1,5 adet kıymalı pide
1 bardak ayran

ara
3 adet kayısı

akşam

3 yk.nesfit

ılaveler:3 lt su,1 bardak nescafe sekersız,2 kupa yesıl cay

herkes fikrini söylüyor burda
kimse senin söylediklerini çarpıtmıyor önce bunu bi anla istersen....
konuyu uzatan da sensin...

ben de öğretmen olmama rağmen en kutsal meslek bizim mesleğimiz diyemiyorum kendi adıma..
her meslek kutsal...hayat kurtaran doktoru, vatanı için şehit olan askeri,polisi çöpe atalım ozaman biz..
nankörlük çok kötü bişeydir,nankör olmamak lazım...

ayrıca şu maaş konusu da ayrı bir olay öğretmenler 1624 lira almıyorlar..
ek ders ücretleri var arkadaşım yeni atandı tam 2000 lira alıyor...

bak ben de aynı meslekten olduğum halde olaylara objektif yaklaşabiliyorum, önemli olan da bu...

ohh ohh ben bır yıyemedım su nesfıtı yaa sutsuz olmuyormu bu kıslarrr

msj.tekrarı.....
evt ya ılk once sıte acılmadı pc yı 2-3 kere kapatıp actım sonra acıdı sımdıde tekrar yapıpduruyor ne oluyorsa kaldıramıyor bu kdr kadını demekki

evet her meslek zor tam konunuzu bılmıyorum ama ıscıde ayrı ogretmende doktor da sımdı ark.mesaj attı ıst.umarnıyede hastanede acılde ve hasta yakınları doktor ve hemsıreleri dovmus ark.kız kardesı orada sekreterlık yapıyor ve oda darbe yemıs kaynım polıs oda gece pat dıye ızınlıde olsa gece tel gelıyor ve her ısını bırakıp kosuyor aldıgı para onada gorede az mesala ama bunada sukur, herkes meslegını yapacakkı ulkemıs ayakta dursun cok sukur her gunumuze her kesın ayrı sorunları var benm esımde ıscı ama ck skr helal olsunda gerısı boşşşşş ınsl..emegınızın hakkını alırsınız....

Düğün iyiydi davul falan vardı oynamam diyenden korkcan habire göbek attığımı hatırlıyorum.
Nişan evdeydi kalabalık ve kasvetliydi.
Haftasonumdan hiçbişi anlamadım valla.

aynen ben de yok oynamam derim hep herkesden çok kıvırırım
evet ya haftasonun yalan oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…