tşkkürler cnmm opuyorumnanaktanKilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum... benden küçük bir hediye motive amaçlı... gevşemek kaçamak yapmak yok aynen devam...
emeğine sağlıkk sedacım alkisalkisalkisİŞTE BU HAFTAKİ LİSTEMİZ BİR HATAM VARSA AFFOLA....
off yaa insanlara evlilik için test kan testi yapmadan önce zeka testi yapmaları gerekiyor :çok üzgünüm: sonra çocuk yapma ehliyeti vermeleri gerekiyor :çok üzgünüm: bu nasıll bişee yaa inanamıyorumm inanmak is-te-mi-yo-rum senağlamamrb kızlar kilo bilfdirimi yapmyı unuttum ben yaa ama zaten bişey degişmedi 100 gr vermişim 70,900..
bugun evdeyim alt kattaki bebişin gerizekalı bbası izin verirse doktora götürecez yavrumu snırım astı olmuş anlamıyo salaklar çocuk nefes alamıyo doktora da götürmüyo doktor napakki diye herhalde yatırırlar yawrumu kolunu bile kıpırdatamıyo o kahkaha atan bebecik çok üzülüyorum ya verse alacam himayeme ben bakıcam o kadar yanii..
sizede geçmiş olsun canım ya :çok üzgünüm:mrb zeynep.nasıl babaymıs o yaa,sinir oldum valla.annesını ıkna edıp ıkınız gotursenız keske.Allah tum bebıslerı korusun,benımoglum da hasta,sabaha kadar oksuruyor,antıbıyotık kullanıyorz ama gecer ıns.:Saruboceq:
çocuk zatürre olmadan götürseler barii yaa senağlama bu ne vicdansızlıktır senağlamainş. canım ya ama bence yatıracaklar hastaneye
naptınn kuzum senn yaabugunku buyuk kacamagım tabi dun 72.5 kiloyu tartıda gordukten sora yedigim koca cikolatalar haric 3 dolu kase tereyaglı patates puresini mideye indirmem hadi dovun beni cokacimcoooksisko olucem bu gidisleklava:
klava:
klava:neyse aksam 1 saat yurucem baslıyorum bugun babam sagolsun dun cikolataları burnuma soktu zaten neyse hedefim bu pzt degil dier pzt 70 olmak
bu arada bende kayseriliyim 12 gün sonra gelcem kayseriye...20 gün kadar kalcam...şimdiden kesinlikle diyetimi bozmucam die motive ediyorum kendimi ama annemin ısrarları artııı yemeyince çok üzülürr onunla nasıl baş edicem bilmioruumm yaa :çok üzgünüm: