var canım ben çok kabızlık cekerdım ilaç falan hepsı boş zaralı sadece yapacagın suyu kıdım kıdım içiceksin bırden içmiceksın ben kendımde boyle care bulldum hele dıyet donemınde daha cok kabız oluyo insan ama lıflı seylerle desdeklemelısın ben suyu birden içince böbrekleri yoruyor sen yorulunca spor yapabılırmısın işte öyle düşünün bence denemelısın o risk ve emınım düzelecek
gec ldugunu biliyorumda canım şimdi ehliyet kursuna gidiyorum 9 cıkıyorum cnım normaldede 8_8.30 buluyo anca dükkandan cıkılıyor:1shokfffff çok geçççç ben 8de yemekten kalkmış oluyorumda gene diorum çok geç kaldım die çünkü sonra yürüyüşe başlıyorum bekliom 1 1,5 saat
dün ibrahim saraçoğlu söyledi keçi boynuzu iyi geliyomuş birde ben elma limon karanfil tarçın karabiber karışımından içiyorum çok faydası oluyo birde ılık su acil şifalar
else dodo 77 kiloymuş listeye eklersin
var canım ben çok kabızlık cekerdım ilaç falan hepsı boş zaralı sadece yapacagın suyu kıdım kıdım içiceksin bırden içmiceksın ben kendımde boyle care bulldum hele dıyet donemınde daha cok kabız oluyo insan ama lıflı seylerle desdeklemelısın ben suyu birden içince böbrekleri yoruyor sen yorulunca spor yapabılırmısın işte öyle düşünün bence denemelısın o risk ve emınım düzelecek
sevilcanın su fikri harika canım eğer inciri seviyorsan birkaç kuru inciri akşamdan bir kaseye koyup üstüne de sıcak su ilave ediyorsun sabahları aç karnına yersen oldukça rahatlarsın ayrıca içinde siyah üzümde koyabilirsin tadı güzel oluyor yerimsenibenkızlar yaa kabızlık sorunu çeken warmı aranızda...bunu nasıl atlatçaz...?
bu karışıma neyi ne kadar koyuyosun canım
belki yazmışsınızdır ama kaçırdım heralde
güzelim arada bendede olur ben doğadan form cayı aldım günde iki kere içiyorum o iyi geliyor tatlım dene sendekızlar yaa kabızlık sorunu çeken warmı aranızda...bunu nasıl atlatçaz...?
güzelim arada bendede olur ben doğadan form cayı aldım günde iki kere içiyorum o iyi geliyor tatlım dene sende
ver canık akşam yapayım bariiicokacimcoookkızla daha şimdi yenı bidiyet yemegi yaptım hiç fena degil 2 kepek ekmegiyle iyi doydumyemekten önce sporumuda yaptım istesenız tarifini verebilirim ortalama kalori ekmek harıc 250 yada 300 kaloricokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?