- 7 Aralık 2011
- 11.176
- 7.231
- 448
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.htmlnasıl kilo cetveli hazırlanır..anlatabilir misinizz lütfenn(
burada ayrıntılı şekilde anlatılıyor canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.htmlnasıl kilo cetveli hazırlanır..anlatabilir misinizz lütfenn(
Burayı takip edersen, sağlıklı beslenme nasıl olur öğrenirsin canım. Su çok önemli kilo vermen için, yağ yakımını su içerek sağlıyor vücut, ilk hedefin kendini su içmeye alıştırmak, en az 2,5 litre su tüketmeye çalış, 2-3 bardak bitki çayı iç.Kızlarr yaa diyet yapmıyorumAma 1 haftadır ekmek kesinlikle yemiyorum fastfooddan uzak duruyorum tatlıda yemiyorum ama şu anda çok fenayımm
tatlı krizini nasıl aşıyorsunuz
( şu anda çıkıp kendime ekler almamak için zor zaptediyorum kendimi
Her akşam sirkeli su içiyorum ve günde koca bir bardak yeşil-biberiye çayı içiorum.. Suda tüketemiorum ama
( puff:/
![]()
Biz burada,Bende bugün sabah 1 yumurta 1 patates haşlaması 1 dilim kaşar peynir yedim akşamda 1 salata ve 1 patates haşlaması daha 2 tanede üçgen peynir :) ara ara yeşilçayla biberiye çayı içtim...:18:
iyiyiz canım, sen nasılsın? İradene sağlık cıssız menün için, ben maalesef cıss yaptımKızlarrrrn çıtır adaylarıııı , iyisinizdir umarım
Bugünü de cıs olmadan atlattım
Kan ilacı ilk kez iştahımı açmadı, veya ben artık diyet yapmaya alıştım
Üst üste 3 gün diyeti bozarsam deliler gibi pişman oluyorum, huzursuz oluyorum
Diyet yaptığım gün mutlu oluyorum
Bugünkü menüm:
Sabah , iş yerinde kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost ve 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu
Kızlar taze sıkılmış meyve suyu içmek serbest mi ya? Ben vitamin olsun diye evde sıkıp iş yerine götürüyorum ama aklımda soru işareti var
Ara, 1 avuç beyaz leblebi
Öğlen, 2 minik parça bonfile, bol salata, 1 kepçe mercimek çorbası
Ara, 1 avuç leblebi (yanıma başka şey almayı unutmuşum)
Akşam, 8 yk bezelye, 4 yk yoğurt, 1 dilim tahıllı ekmek, salata
2.5 litre de suuuu
Gün içinde buraya uğrarsan, herkesle görüşürsün canım, iletişime geçmek derken neyi kastettin ki? Hepimiz burda paylaşımda bulunuyoruz, menülerimizi yazıyoruz, cuma günleri, sabah aç karnına iç çamaşırla tartılıp , bildirimde bulunuyoruz.Merhabalar,
Ben de 78 kiloyum.Aktif olanlarınız varsa iletişime çekmek isterim.
saol cnm sabah ezan okunurken hala ağrıyodu ama sonra geçti o arada rahat uykuya daldımÖğleden sonra 2.arayı yapmasan iyi olurdu sanırım. Yine de tebriklerr bu hafta için, ben dün yine kaçamak yaptım maalesef.
Geçmiş olsun canım, inşallah önemli bişey değildir, çabuk atlatırsın.
herkese günaydınlarr,
Yeni gelenler hoşgelmişlerrr.
Cumaya son gecemiz umarım herkes bugün daha bi dikkat eder, yarın eksili bildirimlerde bulunuruz inşallah.![]()
![]()
Bilgisayar öğretmeni:) Kaldırcam artık çaresi yok :) Bi düzene girebilsem:) Nişanlım yeni gitti askere onun stresi var şimdi:) yataktan çıkamıyorum![]()
1.65/ 78YAŞ 26
Merhabalar,
Ben de 78 kiloyum.Aktif olanlarınız varsa iletişime çekmek isterim.
cıssız 3. günümü tamamlıyorum kızlar
haftasonuna çok pis planlarım var ama
cuma günü göreceğim rakama bağlı gerçi
menümü yazayım
uyanınca
1 bardak limonlu ballı su
sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
domates, marul nane
3 tane zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez, tahin karışımı
ara
1,5 avuç beyaz leblebi
yeşilçay
öğlen
1 kase çorba
1,5 dilim ekmek
ara
1,5 avuç beyaz leblebi( bugün fazla kaçtı sanırım)
ara
10 tane fındık
1 tane kuru kayısı
akşam
7 yemek kaşığı et yemeği (içinde arpa şehriyede vardı etli arpa şehriye pilavı gibi bişey kaşarlı bide süperdi valla
salata, yoğurt
ara
1 fincan türk kahvesi (şuan içiyorum)
2 litre su
tek cıss leblebiler sanırım fazlamı olmuş dersiniz ?
ammmaann hasta olma canım ben iki aydır uğraşıyorum boğazımla yaa antibiyotik içe içe ölcemBen yine hasta olacağım herhalde başım acayip ağrıyor
bugünlük menümü yazayım...
sabah2 bardak su
kahvaltı:
yarım yumurta
4 dilim sucuk
1 dilim ekmek
1 bardak çay
ara öğün
1 meyve
öğle yemeğim yine yoktu acil okuldan seslediler
ara öğün:
1 bardak çay
1tane küçük çörek
akşam:
5-6 kaşık ıspanak
ara öğün...
Bir tane havuç elimde yiyorum![]()
saol cnm sabah ezan okunurken hala ağrıyodu ama sonra geçti o arada rahat uykuya daldım
günaydn cnmmm![]()
evet kızlarrr bugün daha dikkatli oln kaçamak yapmayn yarn tartıda herkesin yüzü güler inş.
ben artılarımdan bugün kurtuldum
yarına bakalm kaç grm eksiye geçicm
canım geçmiş olsun çabuk iyileşirsin inşallah.. bide sende benim gibi dayanamayıp heergün tartılıyosun galiba :))
saol cnmmm![]()
evet her sabah tartılıyorum![]()
kötü bi alışkanlık kimseye tavsiye etmemeksiye düşerken iyi ama sabit çıkınca veya artıya geçince bütün motivasyonun bozuluyo
sapıtıp ne bulursan yiyosn![]()
saol cnmmm![]()
kötü bi alışkanlık kimseye tavsiye etmemeksiye düşerken iyi ama sabit çıkınca veya artıya geçince bütün motivasyonun bozuluyo
bende senin gibiyim canım her sabah gidip tartılıyom bu sefer üzülüyom fazla çıkınca ne yapsak bu tartıları nerelere saklasak yaaa. bu arada geçmiş olsun canım.![]()
saol şeker![]()
benmle spora gelen komşumun tartısı yok her sabah bize gelip tartılıyo
ben ona vermeyi düşünüyorum emaneten![]()
evde durunca kendime engel olamıyorum,bugün son ,bugün son diyip hergün tartılıyorumm![]()
günaydın kızlarrrrr. sabah kalktığımda heryer bembeyazdı. ne zaman kar yağdığını görsem çok seviniyorum:) inşlhh yarın herkes tartıda az çıkar:)
saol şeker![]()
evde durunca kendime engel olamıyorum,bugün son ,bugün son diyip hergün tartılıyorumm![]()
saol cnmmm![]()
bende 165 boyundayım 28 yaşındayımBilgisayar öğretmeni:) Kaldırcam artık çaresi yok :) Bi düzene girebilsem:) Nişanlım yeni gitti askere onun stresi var şimdi:) yataktan çıkamıyorum![]()
1.65/ 78YAŞ 26
ben hergün 2 ara yapıyorum amaÖğleden sonra 2.arayı yapmasan iyi olurdu sanırım. Yine de tebriklerr bu hafta için, ben dün yine kaçamak yaptım maalesef
günaydınherkese günaydınlarr,
Yeni gelenler hoşgelmişlerrr.
Cumaya son gecemiz umarım herkes bugün daha bi dikkat eder, yarın eksili bildirimlerde bulunuruz inşallah.![]()
![]()
ayy sağol canımmikemmel bu listede bir avuç leblebi çoksa varsın çok olsun![]()
akşam çok az değilmigünaydın kızlaar. bugün eşimden spor salonu iznini kaptıııımmmmm. pazartesi başlıycam inşallah haftada 3 yada 4 gün. çok mutluyum.en iyisi dünkü menümü paylaşayım
sabah:
- 1 fincan kiraz saplı form çayı
-2 yumurtadan çok az yağ koydum kahvaltı salçası kendim yaptığım (domates,patlıcan, yağ biberi)yumurta tavada
-1 dilimden az çavdar ekmeği
ara:
-3 yulaflı bisküvi krema var aradında bu cıstı ama kalorisi azmış ondan yedim
öğle:
-1 koca kase az tavuklu salata
-1 fincan yeşil çay
ara:
- 1avuç beyaz leblebi
akşam:
-2-3 kaşık tavuk sote
- 1 kaşık yoğurt
gün içinde 2 litre su
yaklaşık 1 saat belki daha fazla yürüyüş(spor salonu aradım)![]()
komşun hersabah gelip size tartılıyormuş yaaasaol şeker![]()
canım bizim bursa da da her yer bembeyazdı hatta sabah sabah bi çıktım dışarı hava yumuşacık olmuş dün çok soğuktu kar yumuşatmışbende hergün sabahları tartılıyorum. gün içinde bazen iki üç kez tartılıyorum. kendimi tutamıyorum napıyım
bende 165 boyundayım 28 yaşındayım
zayıflamak istiyorsan hergün burayı takip et, paylaşımda bulun
ben hergün 2 ara yapıyorum ama
öğlen 12de yiyorum
2de ve 4te ara yapıyorum 6dada yemeğimi yiyorum süre uzun 2 saatte bir bişey yemek gerek diye duymuştum o yüzden
2 ara yapmazsam akşam çok kaçırıyorum
günaydın
ayy sağol canım
akşam çok az değilmi
siz kaşık derken yemek yediğimiz kaşığı kasdetmiyormusunuz
yani 3 kaşık çok az değilmi, ben akşam 7 kaşık yedim olsa dahada yerdim valla
bendemi problem var acabaaaa
komşun hersabah gelip size tartılıyormuş yaaa
sen tartıyı verirsen her sabah sen onlara gitmeyesin
günaydn cnmmgünaydın kızlarrrrr. sabah kalktığımda heryer bembeyazdı. ne zaman kar yağdığını görsem çok seviniyorum:) inşlhh yarın herkes tartıda az çıkar:)
yok cnm onun eşi evde oluyo gidemem :))
bende 165 boyundayım 28 yaşındayım
zayıflamak istiyorsan hergün burayı takip et, paylaşımda bulun
ben hergün 2 ara yapıyorum ama
öğlen 12de yiyorum
2de ve 4te ara yapıyorum 6dada yemeğimi yiyorum süre uzun 2 saatte bir bişey yemek gerek diye duymuştum o yüzden
2 ara yapmazsam akşam çok kaçırıyorum
günaydın
ayy sağol canım
akşam çok az değilmi
siz kaşık derken yemek yediğimiz kaşığı kasdetmiyormusunuz
yani 3 kaşık çok az değilmi, ben akşam 7 kaşık yedim olsa dahada yerdim valla
bendemi problem var acabaaaa
komşun hersabah gelip size tartılıyormuş yaaa
sen tartıyı verirsen her sabah sen onlara gitmeyesin
günaydın kızlar
pazartesiden beri dikkat ediyorum
bu sabah gerçekten mutlu etti tartı beni
haftasonuna saklıyorum iştahımı ama
demekki dikkat edince oluyormuş
eğer yarında aynı yada daha az çıkarsam bu benim için rekor olacak 1 kilodan fazla vermedim bir haftada