• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlarr yaa diyet yapmıyorum:( Ama 1 haftadır ekmek kesinlikle yemiyorum fastfooddan uzak duruyorum tatlıda yemiyorum ama şu anda çok fenayımm:( tatlı krizini nasıl aşıyorsunuz:(( şu anda çıkıp kendime ekler almamak için zor zaptediyorum kendimi :( Her akşam sirkeli su içiyorum ve günde koca bir bardak yeşil-biberiye çayı içiorum.. Suda tüketemiorum ama :(( puff:/:30:
Burayı takip edersen, sağlıklı beslenme nasıl olur öğrenirsin canım. Su çok önemli kilo vermen için, yağ yakımını su içerek sağlıyor vücut, ilk hedefin kendini su içmeye alıştırmak, en az 2,5 litre su tüketmeye çalış, 2-3 bardak bitki çayı iç.

Bende bugün sabah 1 yumurta 1 patates haşlaması 1 dilim kaşar peynir yedim akşamda 1 salata ve 1 patates haşlaması daha 2 tanede üçgen peynir :) ara ara yeşilçayla biberiye çayı içtim...:18:
Biz burada,
sabah
ara
öğlen
ara
akşam şeklinde beslenmeye çalışıyoruz canım, örnek listemiz var onu baz alırsan, sende verirsin kilocuklarını.

Kızlarrrrn çıtır adaylarıııı , iyisinizdir umarım
Bugünü de cıs olmadan atlattım :32::32:
Kan ilacı ilk kez iştahımı açmadı, veya ben artık diyet yapmaya alıştım
Üst üste 3 gün diyeti bozarsam deliler gibi pişman oluyorum, huzursuz oluyorum
Diyet yaptığım gün mutlu oluyorum

Bugünkü menüm:

Sabah , iş yerinde kepek ekmeğine beyaz peynirli domatesli tost ve 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu

Kızlar taze sıkılmış meyve suyu içmek serbest mi ya? Ben vitamin olsun diye evde sıkıp iş yerine götürüyorum ama aklımda soru işareti var

Ara, 1 avuç beyaz leblebi

Öğlen, 2 minik parça bonfile, bol salata, 1 kepçe mercimek çorbası

Ara, 1 avuç leblebi (yanıma başka şey almayı unutmuşum)

Akşam, 8 yk bezelye, 4 yk yoğurt, 1 dilim tahıllı ekmek, salata

2.5 litre de suuuu
iyiyiz canım, sen nasılsın? İradene sağlık cıssız menün için, ben maalesef cıss yaptım:19: :19:

Merhabalar,
Ben de 78 kiloyum.Aktif olanlarınız varsa iletişime çekmek isterim.
Gün içinde buraya uğrarsan, herkesle görüşürsün canım, iletişime geçmek derken neyi kastettin ki? Hepimiz burda paylaşımda bulunuyoruz, menülerimizi yazıyoruz, cuma günleri, sabah aç karnına iç çamaşırla tartılıp , bildirimde bulunuyoruz.

Son düzenleme:
Öğleden sonra 2.arayı yapmasan iyi olurdu sanırım. Yine de tebriklerr bu hafta için, ben dün yine kaçamak yaptım maalesef.

Geçmiş olsun canım, inşallah önemli bişey değildir, çabuk atlatırsın.
saol cnm sabah ezan okunurken hala ağrıyodu ama sonra geçti o arada rahat uykuya daldım

herkese günaydınlarr,
Yeni gelenler hoşgelmişlerrr.
Cumaya son gecemiz umarım herkes bugün daha bi dikkat eder, yarın eksili bildirimlerde bulunuruz inşallah.:16: :16:

günaydn cnmmm :16:
evet kızlarrr bugün daha dikkatli oln kaçamak yapmayn yarn tartıda herkesin yüzü güler inş.
ben artılarımdan bugün kurtuldum
yarına bakalm kaç grm eksiye geçicm

Bilgisayar öğretmeni:) Kaldırcam artık çaresi yok :) Bi düzene girebilsem:) Nişanlım yeni gitti askere onun stresi var şimdi:) yataktan çıkamıyorum:(
1.65/ 78:( YAŞ 26
:17:

hoşgeldin canım.. allah kavuştursun ama yataktan çıkamayaarak geçmiyo o günler.. çık spor yap gez toz alışveriş yap.. o geldiğinde zayıf olduğunu ve cıvıl cıvıl giyindiğini hayal et :)

Merhabalar,
Ben de 78 kiloyum.Aktif olanlarınız varsa iletişime çekmek isterim.

boy kaçtı :)) biz gündüz işçileriyiz canım akşamları olamıyoruz :))

cıssız 3. günümü tamamlıyorum kızlar
haftasonuna çok pis planlarım var ama
cuma günü göreceğim rakama bağlı gerçi :31:

menümü yazayım

uyanınca
1 bardak limonlu ballı su

sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
domates, marul nane
3 tane zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez, tahin karışımı

ara
1,5 avuç beyaz leblebi
yeşilçay

öğlen
1 kase çorba
1,5 dilim ekmek

ara
1,5 avuç beyaz leblebi( bugün fazla kaçtı sanırım :17:)

ara
10 tane fındık
1 tane kuru kayısı

akşam
7 yemek kaşığı et yemeği (içinde arpa şehriyede vardı etli arpa şehriye pilavı gibi bişey kaşarlı bide süperdi valla
salata, yoğurt

ara
1 fincan türk kahvesi (şuan içiyorum)

2 litre su

tek cıss leblebiler sanırım fazlamı olmuş dersiniz ?

mikemmel bu listede bir avuç leblebi çoksa varsın çok olsun :D

Ben yine hasta olacağım herhalde başım acayip ağrıyor :14::14:
bugünlük menümü yazayım...
sabah2 bardak su
kahvaltı:
yarım yumurta
4 dilim sucuk
1 dilim ekmek
1 bardak çay
ara öğün
1 meyve
öğle yemeğim yine yoktu acil okuldan seslediler
ara öğün:
1 bardak çay
1tane küçük çörek
akşam:
5-6 kaşık ıspanak
ara öğün...
Bir tane havuç elimde yiyorum:9::9:
ammmaann hasta olma canım ben iki aydır uğraşıyorum boğazımla yaa antibiyotik içe içe ölcem :D

bende akşam havuç kırmızı lahana kıvırcık salatası yaptım kocaman bir tasa :)) Kocişte rejimde oturduk bir güzel yedik :)) ben yanına bir dilimde ekmek yedim o yemedi :)) havuç zararlıysa oda işe yaramadı demekki :))

günaydın kızlaar. bugün eşimden spor salonu iznini kaptıııımmmmm. pazartesi başlıycam inşallah haftada 3 yada 4 gün. çok mutluyum.en iyisi dünkü menümü paylaşayım
sabah:
- 1 fincan kiraz saplı form çayı
-2 yumurtadan çok az yağ koydum kahvaltı salçası kendim yaptığım (domates,patlıcan, yağ biberi)yumurta tavada
-1 dilimden az çavdar ekmeği
ara:
-3 yulaflı bisküvi krema var aradında bu cıstı ama kalorisi azmış ondan yedim
öğle:
-1 koca kase az tavuklu salata
-1 fincan yeşil çay
ara:
- 1avuç beyaz leblebi
akşam:
-2-3 kaşık tavuk sote
- 1 kaşık yoğurt
gün içinde 2 litre su
yaklaşık 1 saat belki daha fazla yürüyüş(spor salonu aradım) :9::9::9:

saol cnm sabah ezan okunurken hala ağrıyodu ama sonra geçti o arada rahat uykuya daldım

günaydn cnmmm :16:
evet kızlarrr bugün daha dikkatli oln kaçamak yapmayn yarn tartıda herkesin yüzü güler inş.
ben artılarımdan bugün kurtuldum
yarına bakalm kaç grm eksiye geçicm

canım geçmiş olsun çabuk iyileşirsin inşallah.. bide sende benim gibi dayanamayıp heergün tartılıyosun galiba :))

canım geçmiş olsun çabuk iyileşirsin inşallah.. bide sende benim gibi dayanamayıp heergün tartılıyosun galiba :))

saol cnmmm :16:
evet her sabah tartılıyorum:17:
kötü bi alışkanlık kimseye tavsiye etmem :36:eksiye düşerken iyi ama sabit çıkınca veya artıya geçince bütün motivasyonun bozuluyo
sapıtıp ne bulursan yiyosn:36:

kötü bi alışkanlık kimseye tavsiye etmem :36:eksiye düşerken iyi ama sabit çıkınca veya artıya geçince bütün motivasyonun bozuluyo

yok yaaa hiç öyle deil :D Bence kendini kontrol etmek için çok iyi :))kendimi avutuyo olabilirim :)) ama napıyım duramıyorum görmeden :D

bende senin gibiyim canım her sabah gidip tartılıyom bu sefer üzülüyom fazla çıkınca ne yapsak bu tartıları nerelere saklasak yaaa. bu arada geçmiş olsun canım.:71:

bende senin gibiyim canım her sabah gidip tartılıyom bu sefer üzülüyom fazla çıkınca ne yapsak bu tartıları nerelere saklasak yaaa. bu arada geçmiş olsun canım.:71:

saol şeker :16:
benmle spora gelen komşumun tartısı yok her sabah bize gelip tartılıyo
ben ona vermeyi düşünüyorum emaneten :28:
evde durunca kendime engel olamıyorum,bugün son ,bugün son diyip hergün tartılıyorumm:50:

evde durunca kendime engel olamıyorum,bugün son ,bugün son diyip hergün tartılıyorumm:50:

valla iyi fikir tatlım sen gider cuma günleri tartılırsın enazından gözünün önünde de kalmamış olur tartı

günaydın kızlarrrrr. sabah kalktığımda heryer bembeyazdı. ne zaman kar yağdığını görsem çok seviniyorum:) inşlhh yarın herkes tartıda az çıkar:)

bende hergün sabahları tartılıyorum. gün içinde bazen iki üç kez tartılıyorum. kendimi tutamıyorum napıyım

Bilgisayar öğretmeni:) Kaldırcam artık çaresi yok :) Bi düzene girebilsem:) Nişanlım yeni gitti askere onun stresi var şimdi:) yataktan çıkamıyorum:(
1.65/ 78:( YAŞ 26
:17:
bende 165 boyundayım 28 yaşındayım
zayıflamak istiyorsan hergün burayı takip et, paylaşımda bulun
Öğleden sonra 2.arayı yapmasan iyi olurdu sanırım. Yine de tebriklerr bu hafta için, ben dün yine kaçamak yaptım maalesef
ben hergün 2 ara yapıyorum ama
öğlen 12de yiyorum
2de ve 4te ara yapıyorum 6dada yemeğimi yiyorum süre uzun 2 saatte bir bişey yemek gerek diye duymuştum o yüzden
2 ara yapmazsam akşam çok kaçırıyorum
herkese günaydınlarr,
Yeni gelenler hoşgelmişlerrr.
Cumaya son gecemiz umarım herkes bugün daha bi dikkat eder, yarın eksili bildirimlerde bulunuruz inşallah.:16: :16:
günaydın :3:
mikemmel bu listede bir avuç leblebi çoksa varsın çok olsun :D
ayy sağol canım :16:
günaydın kızlaar. bugün eşimden spor salonu iznini kaptıııımmmmm. pazartesi başlıycam inşallah haftada 3 yada 4 gün. çok mutluyum.en iyisi dünkü menümü paylaşayım
sabah:
- 1 fincan kiraz saplı form çayı
-2 yumurtadan çok az yağ koydum kahvaltı salçası kendim yaptığım (domates,patlıcan, yağ biberi)yumurta tavada
-1 dilimden az çavdar ekmeği
ara:
-3 yulaflı bisküvi krema var aradında bu cıstı ama kalorisi azmış ondan yedim
öğle:
-1 koca kase az tavuklu salata
-1 fincan yeşil çay
ara:
- 1avuç beyaz leblebi
akşam:
-2-3 kaşık tavuk sote
- 1 kaşık yoğurt
gün içinde 2 litre su
yaklaşık 1 saat belki daha fazla yürüyüş(spor salonu aradım) :9::9::9:
akşam çok az değilmi
siz kaşık derken yemek yediğimiz kaşığı kasdetmiyormusunuz
yani 3 kaşık çok az değilmi, ben akşam 7 kaşık yedim olsa dahada yerdim valla
bendemi problem var acabaaaa :9:
komşun hersabah gelip size tartılıyormuş yaaa
sen tartıyı verirsen her sabah sen onlara gitmeyesin :9:

günaydın kızlar :16:
pazartesiden beri dikkat ediyorum
bu sabah gerçekten mutlu etti tartı beni
haftasonuna saklıyorum iştahımı ama
demekki dikkat edince oluyormuş
eğer yarında aynı yada daha az çıkarsam bu benim için rekor olacak 1 kilodan fazla vermedim bir haftada

bende hergün sabahları tartılıyorum. gün içinde bazen iki üç kez tartılıyorum. kendimi tutamıyorum napıyım
canım bizim bursa da da her yer bembeyazdı hatta sabah sabah bi çıktım dışarı hava yumuşacık olmuş dün çok soğuktu kar yumuşatmış

öğlen 12de yiyorum
2de ve 4te ara yapıyorum 6dada yemeğimi yiyorum süre uzun 2 saatte bir bişey yemek gerek diye duymuştum o yüzden

akşam çok az değilmi

yemek kaşığından birazcık büyük tahta kaşığım var onu kastediyorum canım ama öyle kocaman bi kaşık değil bide öğle yemeğinde yediğim salata beni baya tok tuttu. akşam yemeğimde de saat8 i geçmişti abartmak istemedim...

günaydın kızlarrrrr. sabah kalktığımda heryer bembeyazdı. ne zaman kar yağdığını görsem çok seviniyorum:) inşlhh yarın herkes tartıda az çıkar:)
günaydn cnmm:16: ne güzel karı bende çok severm ama buraya doğru düzgün yağmıyo serpiştirip geçio:(

öğlen 12de yiyorum

akşam çok az değilmi

yok cnm onun eşi evde oluyo gidemem :))
günaydın kızlar :16:
pazartesiden beri dikkat ediyorum
bu sabah gerçekten mutlu etti tartı beni
haftasonuna saklıyorum iştahımı ama
demekki dikkat edince oluyormuş
eğer yarında aynı yada daha az çıkarsam bu benim için rekor olacak 1 kilodan fazla vermedim bir haftada

:nazar: ne güzel cnm böyle devam edrsn inş.

gunaydın kızlar nasılsınız
bembeyaz bır goruntuyle uyandım cok guzel kar yagıyor
dıyet nasıl gıdıyor topıge gelemedım 2 gundur yanı dogrusu canım pek gelmek ıstemedı:37::37:
dıyetım ıyı gıdıyo sukur sevdıcek 3 ben 1.7 gıbı kılo vermısız sukur 1 haftada
haftaya carsambaya kadar ıns dahada cok verırız
hıc bozmadık dıyetı ben bu kdar ıradelı olabılecegımızı dusunmuyordum dogrussu:nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X