• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bir sorum var ya benım bugun 13 gunden sonra ılk kez canm tatlı cektım boyle bı elım ayagım tıtredı hıc kamak yapmadım bu zamana akdr tatlı falan yemedım sımdı ara ogun olarak bısey yok burda lıght N**** (Siyahi) alıcam ama 2-3 adet yıcem o kadrdan zarr gelır mı bılemedım

kızlar bir sorum var ya benım bugun 13 gunden sonra ılk kez canm tatlı cektım boyle bı elım ayagım tıtredı hıc kamak yapmadım bu zamana akdr tatlı falan yemedım sımdı ara ogun olarak bısey yok burda lıght N**** (Siyahi) alıcam ama 2-3 adet yıcem o kadrdan zarr gelır mı bılemedım

canım hepimizin kaçamakları oluyor mutlaka olucaktırda
sonuçda buda nefis yani herşeyi canımız çekiyor
haftada bir kere canının istediği tatlıyı çok abarmamak kaydıyla yiyebilirsin
ben mesela kahvaltımda mutlaka tatlı ihtiyacı gideririm
1 tk çiko olabilir
reçel olabilir
bal olabilir
canın neyi istiyorsa onu yiyebilirsin
vücudumuzun tatlıyada ihtiyacı var
ama abartamamak koşuluyla
ben bu şekilde yiyerek kilo verdim kahvaltımda herzamanda tatlım oldu
haftada bir kerede kaçamak yaptım
sıkma kendini okadar

mine dilekten haberin varmı
facede görünmüyor bende :44:
canım dün akşam vardı
ama şimdi sen deyince baktım yok
ya face i kapattı yada bizi sildi diycem ama
bizi silse isim arayıncada çıkardı sanırım
bilemiyorum canım belkide sayfasını dondurmuştur
dilek eğer buradan okursan bizi bilgilendirirsen seviniriz
geçen seninle birlikte onada mesaj attım canım
çok yoğunum dedi

canım dün akşam vardı
çok yoğunum dedi

bende de dün ekliydi hatta mesajlaşmıştık
silmemiştirde sanırım dondurdu
belki haberiniz vardır diye sordum
malum bir haftadır bi haberim herşeyden
inşallah kötü bişey yoktur
sanırım canı sıkkın onun
dur bi msn açım ordan mesaj atayım

canım dün akşam vardı
çok yoğunum dedi
Şimdi baktım faceten, hesap dondurulmuş canım, belki virüs falan bulaştıysa ondan dondurmuş olabilir.

3mıl yaptım bugun 4ten de azcık kızım durmayınca bırkmak zorunda kaldım yoksa tam gaz gıdıyordum

sbh:1yumurta az peynır 3zeytın yarım kepekle ekmekle pekmeze bandım yıne
ara:azcık fındık ve ıkı mandalına
oğlen:4-5 catal pılav ve bolca salata azcık ekmek
ara:bır portakal
aksama da mesfıt dusunuyorum bakalım

ve tarcınlı yesıl lmalı cay yapıcam bakalım

bende 168 boyundayım ve suan yıne 72.4 e ulastım ben de bir orti istiyorum bakalım

kızlar bır de sorum olacak bebegım 3,5aylık ve ben hala reglı olmadım onunda şişlikleri var degılmı reglı olmaya baslayınca bıraz daha hızlımı verırım acaba ???

Boyum 1,55 kilom 63.3 var mı bana uyan birilerini bekliyom:16:
ben varımmmmmmm.......
arada olucak canım nesquik zaten açıklamış...
bizde o kdr kilo verdik ama arada -benim biraz fazla oldu tabi- kaçamaklarımız ödüllerimiz abartmamak şartıyla olacak...
3mıl yaptım bugun 4ten de azcık kızım durmayınca bırkmak zorunda kaldım yoksa tam gaz gıdıyordum

sbh:1yumurta az peynır 3zeytın yarım kepekle ekmekle pekmeze bandım yıne
ara:azcık fındık ve ıkı mandalına
oğlen:4-5 catal pılav ve bolca salata azcık ekmek
ara:bır portakal
aksama da mesfıt dusunuyorum bakalım

ve tarcınlı yesıl lmalı cay yapıcam bakalım

bende 168 boyundayım ve suan yıne 72.4 e ulastım ben de bir orti istiyorum bakalım

kızlar bır de sorum olacak bebegım 3,5aylık ve ben hala reglı olmadım onunda şişlikleri var degılmı reglı olmaya baslayınca bıraz daha hızlımı verırım acaba ???

regl olmamanın biraz etkisi olur ama çokta bişey bekleme derim..
bebeğini emziriyorsan ve düzenli besleniyorsan çok rahat kilo verirsin..

Canım öncelikle tebrik ederim...Ben de 2009 yılında evlendim ilk dansımızı Aslı Güngör AŞK HERŞEYE DEĞER ile yapmıştık.Şarkı seçimlerin güzel.Ama bu aralar Mustafa CECELİ nin SEVGİLİM diye bir şarkısı var youtube den dinle istersen çok beğendim ya bu adamın bütün şarkıları güzel de bu bambaşka geldi.Seçeneklerin içine koyabilirsin yani
saol canım onerın ıcın ama gundemdekı sarkıları ıstemıyorum canım
sızede allah uzun mutluluk dolu omur nasıp etsın:16:
süpersin canım. inşllh böyle gider.

şarkı seçimleri güzel canım
ikiside hoş özellikle alttaki always love you
ne zaman düğün canım

[/B]

1 . 8 hazıran canım
2 muzıgıde cok sevıyorum gecsın artık gunler[/FONT]

emzırıyorum canım aslında cok bısey beklemıyorum ama belkı benı sasırtacak bısey olursa dıye dusunuyorum :))) umut ısteee

3gundur evde spor yapmyaa calıısyorum ıste acaıp terletıyor benı ınsallah devamı gelırde sporun bı faydasını gorurum

slm kizlar kusura bakmayin bi haftadir gelemiyorum teyzemgilde geldi fransadan bi firsat asagiya indim yaziyorum yine kacmam lazim beni bu hafta böyle idare edin kusura bakmayin sekerler :54:
minem fadimem nigdelim yazmis hep yazacaagim sira birseyler girdi yazamadim öpüyorum hepinizi :54::16:
bana gelecek olursak ev bana yaramiyor dogru düzgün su icmiyorum yeme düzenimde yok evde oldumu hic birseye uygulayamiyorum düzen bozuldu neyseki cok sükür 100 gramm dan fazla almamissim cok korktuydum en az 1-3 kilo arasi almisim kesin diye :17:

bildirim yapip cikacam kilo veren kizlari cok tebrik edioyrum cok öpüyorum sizleri :54:hepinizi vermiyenleride :1::16:

bildirim :
baslangic :77.1
gecen hafta:73.8
bu hafta: 73.9
gelen>: 100 gramm
toplam giden: 3.2 kilo
hedef: 55 :54:

:54::10:

ben varımmmmmmm.......

arada olucak canım nesquik zaten açıklamış...
bizde o kdr kilo verdik ama arada -benim biraz fazla oldu tabi- kaçamaklarımız ödüllerimiz abartmamak şartıyla olacak...

regl olmamanın biraz etkisi olur ama çokta bişey bekleme derim..
bebeğini emziriyorsan ve düzenli besleniyorsan çok rahat kilo verirsin..
Anammm ortim mi oldun şimdi sen benim, tırstım, beni geçersin sen:18:

slm kizlar kusura bakmayin bi haftadir gelemiyorum teyzemgilde geldi fransadan bi firsat asagiya indim yaziyorum yine kacmam lazim beni bu hafta böyle idare edin kusura bakmayin sekerler :54:
minem fadimem nigdelim yazmis hep yazacaagim sira birseyler girdi yazamadim öpüyorum hepinizi :54::16:
bana gelecek olursak ev bana yaramiyor dogru düzgün su icmiyorum yeme düzenimde yok evde oldumu hic birseye uygulayamiyorum düzen bozuldu neyseki cok sükür 100 gramm dan fazla almamissim cok korktuydum en az 1-3 kilo arasi almisim kesin diye :17:

bildirim yapip cikacam kilo veren kizlari cok tebrik edioyrum cok öpüyorum sizleri :54:hepinizi vermiyenleride :1::16:

bildirim :

Slm canım, evet neyse ki çok almamışsın, tatilin bitti mi, biran önce aramıza dönersin umarım. Ben de tatil istiyorum veeee en kötüsü biz salı günü bile yani 01 ocakta bile çalışıyoruz kızlar yaaa:5: sokaklar bile bomboş oluyor:19:

Slm canım, evet neyse ki çok almamışsın, tatilin bitti mi, biran önce aramıza dönersin umarım. Ben de tatil istiyorum veeee en kötüsü biz salı günü bile yani 01 ocakta bile çalışıyoruz kızlar yaaa:5: sokaklar bile bomboş oluyor:19:
hiç tırsma canım ben haftaya artıda olurum sen ekside
sonraki hafta ben eksi sen artı :9::9:
yazınca bile kabus gibi yaaaa
inşallah veririz kalan kilocuklarımızı..

bildirim :

ay suzim çok sevindim yazdığına merak etmiştim
arada iki satır karala canım..

bazen çalışmak zoruma gidiyorda sizleride görünce kendime kızıyorum nankör diyorum..
Allah kolaylık versin canım...

selam canlarım :16::16:

başlangıç:73
geçen hafta:63.6
bu hafta:62.2
giden:1400 gram
toplamda giden:10.8
hedef:58

:23::23:

Back
X