Efkarlıyım![]()
hayırdır canım ????
bu arada gun kurusu ne ılk defa dudum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Efkarlıyım![]()
orticiklerrrr;nazlıbahar & kilovericem berenvildan & elysion
cleopatra & eftenpüftenbensuzi & dontftemiz & zerra
neskuik & umaynazargür & umutlukuzu
hayırdır canım ????
bu arada gun kurusu ne ılk defa dudum
nazlıbahar - kilovericem
berenvildan - elysion
bensuzi - dont
cleopatra - eftenpüften
ftemiz - zerra
neskuik - umay
nazargür - umutlukuzu
orti bildirimlerını kıme yapıcaz onuda cuma sabahı yapıyoruz degılmı eksık bısey kalmasın
canım kayısının işlenmemiş hali elde kurutmasına deniyor
onlar kahverengi oluyor
diğerleri sarı olanlar işlenmiş kükürtlü oluyor
hmm tmmdır sımdı hatırladım duymustum bende hep ondan kullanıyorum cocuklara oncelerı cocuklar rengınden yemıyorladı anlatınca hak verdıler bıtmıs bende alayım hemen bırde galeta grisini yok onlardan alayım madem dıyet yapıyoruz bulunsun onlarda degıl mı ???
normal kılo bıldırımımızı de melojj yerıne umutlukuzuya bıldırıyoru z sanırım
canıııım çok sevindim senin için. eşinin kafasına düşen taşı bana göndersene gece 5 kadar oyun oynadı. sıra bana geldikızlar merhaba
bugün bana destek oldunuz teşekkürler
dediklerinizi yapmaya çalıştım
gel saat belirleyelim dedim ne saati çocukmuyum ben falan dedi
ama bugün nerdeyse hiç bakmadı bilgisayara
ben şuan kızımı uyutuyorum oda kendi bilgisayarında
ama yanımızdayken bakmadı, bizimle ilgilendi
biraz öncede kahve yapmış getirdi
kafasına taş düştü falan sandım
öyle işte buranın anlamı çok farklı benim için
birbirimiz tanımıyoruz bile ama hepimizin sorunlarına destek olmaya çalışıyoruz
iyiki varsınız kızlar
ben listeyi bugün yapamıycam sanırım
yarın akşama kalsa sorun olurmu sizin için
yarın sabah yapardım ama elektrikler kesilecekmiş akşama kadar
öğleden sonrada gün var
ancak akşama kalır
yorgun olmasam şimdi yapardım ama kızımı yatırınca hooop yatağa
kusura bakmayın kızlar
hoş geldin topigi takip et .ben 5 günde 800gr verdim sende verirsinarkadaşlar benide aranıza alırmısınız bugün diyete başladım boyum 1.54 kilom malesef 75.9 inşallah hayırlısı ile kolay kolay kiloları atarız .
hiç dinlemezdim sayende dinledim.pek güzelmiş[video=youtube_share;puMrqzJsMlM]http://youtu.be/puMrqzJsMlM[/video]
isteyince çok güzel vermişsin . biraz kendini frenle daha fazlasını verirsin.ben yaklaşık 82 kiloydum.ne yaparsam yapıyım kilo veremiyodum.bigün ablam çok ağır bişi söyledi ö.k.z gibi oldun yicem diye biraz zayıfla dedi.tabi bu benim çok zoruma gitti.astım hastası olmama rağmen ve çikolata cips kola kesin kesin yasaklı listemde olmasına rağmen çok fazla yiyip içiyodum.inadım yoktur ama ablamın o sözüne karşılık bi anda cips kola çikolata bisküvi hazır denecek herşeyi hayatımdan çıkardım.bi anda 4 kilo gitti benden.sonra eşim eliptik bisiklet aldı.hem yürüyüş hem bisiklet hemde sıkı bir diyetle ben 70 kiloya düştüm :)))....amaaaaaaaaaaaaa gel gelelim şimdi aile içinde sorunlar var ve ben kendimi yemekten alıkoyamıyorum.şimdi 72 73 74 arasında gidip geliyorum.kendime dur yada kısaca çüş demezsem eskisinden daha kötü olcam.(((
çok güzel ilerliyorsun .benim eşiminde fazlası var ama hiç umru degilGünaydın kuzular
bu sabah 200 gr vermişim 69,7 olmuşum
her gün grem grem düştüğümü qörmek çok qüzelll :124::124:
eşimde diyette ya bana çok destek oluyor
eşimin vermesii qereken 15 kilo var
bende 10 kilo ama eşim eğer bırakmaz hırsıyla devam ederse
ona eşlik edip bende 15 kilo verebilirim
off manken olurum varyaaa![]()
hoşgeldin bu günler degilmi bizi yakan.gunzydın herkese bıraz ara verdıkten sonra geldım yıne hastalklar cocuklar koca derken zaman gecmıs ve ben gene geldım
bu sabah:4kasık nesfıt yedım oğleden sonra gune gıdıcem o yuzden temkınlı olmam lazım) bende bır orti ıstıyorum 168 boyum ve cuma gunu ıtıbarıyle 71.5kılom var begenenler lutfen basvurusunu yapsın :))
acele etme bence agar agar ve sporla vermek daha kalıcı oluyor.zaten epey tecrübelisin senuzun süre aradan sonra yeniden merhaba kızlar,
bende çizelgemden belli olduğu sürece bir ara baya güzel kilo verdim ama şu anda 61 de takıldımm 58 hedefim ama bi aydır buraya saplandım.
hatta yılbaşı dolaysıyla iki kilo almıştım 63 leri geri gördüm. az ıkın sıkıl derken geri 61 i gördüm ama bi 3 kaldı gitmiyor arkadaşşş.
acil yardım napim edim de bu 3 ü vereyim şiddetli tavsiye bekliyorum...![]()
geçmiş olsun tatlım allah yardım etsinKızlar bir süre giremeyeceğim...teyzem mide kanaması geçiriyor da onunla ilgileniyoruz yoğun bakımda yatıyor...dua edin kızlar da bir an önce toparlasın
çikolata mı gördüm cııııs degilmi o bana mı oyle geldiiyi aakşamlar beybiler menüm
sabah 9.30 kahvaltı
3 dilim t.b.ekmeği
3 parça çeçil/ 1 dilim peynir
1 tk vişne reçeli
ara 12.30
2 gün kurusu
13.30 öğlen
yarım çorba
3 kaşık yoğurt
5 kaşık makarna
16.00 ara
1 elma , bir çiko
18.00 ara
2 gün kurusu
19.00 akşam
1 bardak yarım yağlı süt/ 5 kaşık nesfit
21.00 gibi bir avuç çam fıstığı yiyebilirim yada portkal
2 lt su
ayyy hayırdır bir derdin mi varEfkarlıyım![]()
cöpcatanlik görevimi yapip kaciyorum kizlaresim ne selamlasmaymis kalkamadin yerinden diyor
ona bi selam verip cikacam demisdim de
o gececek oyunu oynayamadi ya
orttiii ariyoruz :
cocostar boy 1.63 kilo 67 DUYRULUR kizlar
ABABABA boy 168 kilo 61 hedefine az kalmis orti si yok tatli kizin
güldogru 69 kiloda boyunu bilemedim :44: söz verdim bulacam sana orti dedim beni mahcup etmeyin
karbeyazi canim bu aralar ugrayamiycakmis onuda yazmissim insallah teyzesi sagligina kavussur ve yine aramizda olur
urke 166 boy 63.7 orti istiyormu bilmiyorum ama isterse sorun bence
hawar canim sen istemiyormussun orti :26: 70 kiloda yazin deneyin bence
tuhana01 onunda ortisi yok 74.6 kiloda
gurbet kilosunu bilmiyorum :44: espiga 61 kiloda mavi1000 boy 169 kilo 72
benim niyetim aslinda bazen insan cekiniyor sürekli söylemeye orti ariyorum diye eger itirazi olan yoksa ben bunu böyle yayinlayayim arada ondan sonra isteyen o kisiye sorsun ortim olurmussun diye bbiz bulduk sizde bulun istiyorum ortisiz kalmasin kimse diye birlikten kuvvet dogar :13:birbirimize böylede destek oluyoruz ama biri özellikle sana ortim canim yeme dedikce belki daha güzel firenleriz kendimizibirde neslim
bize orti listesi yapacak süprizler olacak cezalar olacak diyorlar kizlar okadar ugrasiyorlar mineylen
gülelim eglenelim zayiflayalim insallah canlarim
![]()
ben kendimde onun gibi olamam ama birsey diyemiyorum da iste anlar diye bekliyorum![]()
Efkarlıyım![]()
saol cnm bnm bı bakıp cıkmıstım sımdıde sen yoksun
anlar inşallah canım
hayırdır canım neyin var :26:
selam kızlar naber![]()
günaydın kızlar güzel hafta sonları geçirirsiniz inşallah
sevdiceklerinizle birlikte
Orti bildirimizi yapalım pazartesi sabah 12 ye kadar bildirim yapabilirsiniz
12den sonra düzenlicem
1. çiftimize güzel bir ödül
sonuncu çiftimizede ceza var
cezamızı açıklıycam
1 sayfa dolusu ben şişkoyum ben şişkoyum diye yazıcak
sanırım bu sonuncu bende olucam ortimin yüzündensanırım umayla ben sonuncuyuz bu gidişte
dün akşam konuşuyorduk cezayı yazmaya hazırmısın diye bayağı bir tuhaf olduk :18::18:dırın dırınnnn....
neysem tekrardan hatırlatayım dedim
ortak olmak isteyen arkadaşını seçip çiftlerden biri bana özel mesajla bu haftaki verdikleri kiloyu yada aldıklarını
yazarlarsa sevinirim
çok güzel olucak bayağı çekişmeli hadi bakalım kızlar kapışalımmm
şimdilik birincimiz cleopta gözüküyor varmı önüne geçicek babayiğit uleyyynnnnn
hadi çiftleşinnnnn bakemmmmmmm
orti bildirimi
bensuzi - dont
cleopatra - eftenpüften
neskuik - umay
umutlukuzu- nazargür