70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim topikcim :6:
ben sana söylim bu kizlar laylom gezip duruyorlar senide benide düsünmüyorlar :19:
ne yeyip ictikleri belli degil :27:
sence bu kizlar menken olabülümü :44:
bak kiymetimi bil :20: herkes yokken ben seni yanliz birakmadim :48: o yüzden beni menken adayi yababülüsün :89:

sabah :az şekerli nescafe sabah sabah negatif bir gündü canım bişey istemedi:50:

öğlen:5 y k bulgur pilavı 1 küçük tabak patatesli patlıcanlı sebze yemeği 1 küçük kase cacık

ara:1 elma 5 tane erik 1 form çay

akşam: peynirli salata

ara:2 elma 5 tane erik
2lt su

elma karnımı acıktırdııı :14: öğlen arasına + 4 tane gün kurusu kayısı ekliyorum

affiyet olsun canim hayirdir niye negatifsin :26: bu arada kizin nasil oldu disi ciktimi :26:

evet canım 3 tanesi çıktı şimdi 4. diş huysuzlukları ne kadar zor dönemlermiş bizde ailemizden filan uzağız eşimden ve ailemden ilgi bekliyorum ama çok yanlız ve yorgun hissediyorum artık kendimi bulunduğumuz yerde hoşnut olmadığım bayan var demiştim size mesafe koyunca trip yapmaya başladı :)) umrumda değil ama kimse ile kötü olmak istemezdim ama az bir yüz versem haddini aşan insanların içindeyim eşimle samimiyet kurmaya çalışanları hayatımdan çıkartım kısacası ama şuan sanki birilerinin canı çok yanmış gibi davranıyor nedense ama çok hafifledim =))

elma karnımı acıktırdııı :14: öğlen arasına + 4 tane gün kurusu kayısı ekliyorum
birsey olmaz canim günkurusundan :34: affiyet olsun ama bugün dahada meyveli birseyler yeme bence cok acikirsan salatalik falan ye :34:
evet canım 3 tanesi çıktı şimdi 4. diş huysuzlukları ne kadar zor dönemlermiş bizde ailemizden filan uzağız eşimden ve ailemden ilgi bekliyorum ama çok yanlız ve yorgun hissediyorum artık kendimi bulunduğumuz yerde hoşnut olmadığım bayan var demiştim size mesafe koyunca trip yapmaya başladı :)) umrumda değil ama kimse ile kötü olmak istemezdim ama az bir yüz versem haddini aşan insanların içindeyim eşimle samimiyet kurmaya çalışanları hayatımdan çıkartım kısacası ama şuan sanki birilerinin canı çok yanmış gibi davranıyor nedense ama çok hafifledim =))

oda gececek canim cabuk geciyor zaten zaman bi bakmissin kizin bütün disleri gelmis cikmaya bile basliyor :1:
en iyisini yapmissin canim hicde kafana takma bence:38: bosver kafan rahat olur sonucda :34: allah öyle insanlardan uzak tutsun bizi :54:

birsey olmaz canim günkurusundan :34: affiyet olsun ama bugün dahada meyveli birseyler yeme bence cok acikirsan salatalik falan ye :34:

oda gececek canim cabuk geciyor zaten zaman bi bakmissin kizin bütün disleri gelmis cikmaya bile basliyor :1:
en iyisini yapmissin canim hicde kafana takma bence:38: bosver kafan rahat olur sonucda :34: allah öyle insanlardan uzak tutsun bizi :54:

aminnn Allah korusun gerçekten kene gibi yapıştı mı bırakmıyor daha sonrada koyduğun mesafenin neden konulduğunu sorgulayacak kadar yüzsüz oluyorlar işin kötüsü aynı yerlerden yaşıyoruz karşılaşmamak mümkün değil görmemezlikten gelecez artık

püskütcüm :3: bak senin kurdugun topige gözüm gibi bakiyorum :1: aklin topikde kalmasin canimcim :9:
arada gel cay kahve icelim sohbet edelim :7: :34: yazdigimi begenmissin bi laf atayim sana dedim :23:öptüm canim :16:

aminnn Allah korusun gerçekten kene gibi yapıştı mı bırakmıyor daha sonrada koyduğun mesafenin neden konulduğunu sorgulayacak kadar yüzsüz oluyorlar işin kötüsü aynı yerlerden yaşıyoruz karşılaşmamak mümkün değil görmemezlikten gelecez artık
eger öyle icden bazarlikci biriyse zaten senden uzak dursun:19: benim bi arkadasim vardin cocuklugumuz beraber gecti karsi komsunun kiziydin :31: meger benim arkamdan neler söylemis fesatligi kizkancligi vardin ama annem hep derdin o kizdan uzak dur diye arkadasim diye birakmadim sonra duydum iste ben onu sevmem sadece kulaniyorum bana is buldu kulanmak icin iyi biri diye benim iyi niyetimi kulanmis anliycan dedim dogrumu söylediklerin yok dedi demedim dedi dedim bak o kisilerle karsilastiririm eger dogru degilse gel benim yüzüme tükür ama dogruysa yüzüne tükürürüm bilmis ol dedim :19: evet dogru dedi ama kötü niyetle dememisdim falan filan sonra kalkti baskalarina suc bulmaya calisdi dedim herkes kendinden sorumlu arkadas diye yilan gezdiriyormussum demekki yanimda dedim cok canim acidi ama onu hayatimdan sildim :19: dedigim gibi karsi komsumun kizi görüyorum ama görmemezlikden geliyorum yedigimiz ictimiz ayri gitmesdin evimi bile ona güvenerek teslim etmis bi insandim sonra kardeslerini falan araya soktu geri barismak icin aman benim icin o kisi gözümdende gönlümdende düsmüsdün :19:
senin durumun farkli anladigim kadariyla arkadas olmadan hayatindan cikartman daha iyi olmus kocana yanasmaya kalktiysa birde o kadin uzak dur gitsin :19:

Son düzenleme:
ayy fadimecim :48:iyiki geldin cok canim sIkIldi tek basina :14:
Selam canım,
Geldim geldim de hiç çene yapasım yok canım yaa, ben genelde de konuşan bir tip değilimdir zaten, ne bileyim, okurken yoruluyorum ki, topik bir de yoğun olunca hepten bırakıp çıkıveriyom:52::52:Ama genel olarak iyiyim canım, moralim yerinde yani:54::54:

Sen nasılsın canım, işlerin falan?Bayaaa bir herkese maşallah yazıyon, topiğimizin yazar ablası seni ilan edelim barii, herkese de yetişmeye çalışıyorsun, çok alçakgönüllüsün.:16::16:

Eeeee hadi be Suzim bekliyom ne ediyon:27::27:Kız Suziiiiii kaçcam bak, hadi ama nire gittin??

Son düzenleme:
Selam canım,
Geldim geldim de hiç çene yapasım yok canım yaa, ben genelde de konuşan bir tip değilimdir zaten, ne bileyim, okurken yoruluyorum ki, topik bir de yoğun olunca hepten bırakıp çıkıveriyom:52::52:Ama genel olarak iyiyim canım, moralim yerinde yani:54::54:

olsun tatlim yeterki iyi ol sen :38: :16: baska zaman olsa cen cen cene yaparlar :9: ben gelince kaciyor bunlar :37: ama normalde pazartesi daha dolu olurduk hayirdir insallah :26:

olsun tatlim yeterki iyi ol sen :38: :16: baska zaman olsa cen cen cene yaparlar :9: ben gelince kaciyor bunlar :37: ama normalde pazartesi daha dolu olurduk hayirdir insallah :26:
İyiyim canım çok şükür, aynen devam işte iş güç. Hafta sonu kayınvalidemlerdeydik, anneler günü hediyesini takdim ettim, sonracıma cumartesi yine annemi alışverişe çıkardım, ona da bir etek+bir penye aldım. Annem eskiden hep şalvar giyerdi, dedim ki anne, biryere gideceğin zaman etek giymeni istiyorum, giyer misin dedim, biraz tereddütlü de olsa tamam de, çıktık gezdik ona aldım hediyesini, güzeldi yani hafta sonum. Anneler işte ne kadar fedakar oluyorlar, 2 çocuğumu da annem büyüttü benim, birgüne birgün olsun benden hiçbişey istememiştir, maddi anlamda, haftasonu da yine ne gerek var diye diye zorla aldım, Allah onlardan razı olsun.

Sen nasılsın canım, işlerin falan?Bayaaa bir herkese maşallah yazıyon, topiğimizin yazar ablası seni ilan edelim barii, herkese de yetişmeye çalışıyorsun, çok alçakgönüllüsün.:16::16:
nolsun canim ya buraya gelip kafa dagitiyorum iste yoksa ayni tas ayni hamam :31: güzin ablami :9: ayip olmasin kimseye diye nebileyim öyle bi huyum var iste fadimecim :17::16:
Eeeee hadi be Suzim bekliyom ne ediyon:27::27:Kız Suziiiiii kaçcam bak, hadi ama nire gittin??
canimya kiyamam islerin varsa oyalamayayim seni :38:birazdan bende cikacam zaten :54:

Yaz geldiya artık canım, ondandır belki, herkes kendini kırlara vurmuştur, piknik zamanı tam da, gerçi hafta içi ama:26::26: Bizim burda da birden çöktü sıcaklar, baharı yaşayamadık maalesef, öğle vakti dışarı çıkılacak gibi değil, klima çalıştırıyoruz.

Back
X