Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah :az şekerli nescafe sabah sabah negatif bir gündü canım bişey istemedi
öğlen:5 y k bulgur pilavı 1 küçük tabak patatesli patlıcanlı sebze yemeği 1 küçük kase cacık
ara:1 elma 5 tane erik 1 form çay
akşam: peynirli salata
ara:2 elma 5 tane erik
2lt su
yaaa is güc yemek anca bitti gelip biraz cene yapayim dedim ama is gec kalicaaammm :84::84::84::84::84::84:![]()
![]()
sen beni durmadan yanliz birak zatenben senlen bidaha sanat yapmiycam
![]()
ben gelene kadar sakin dikkatli bakmaa
kapat gözünü![]()
affiyet olsun canim hayirdir niye negatifsin :26: bu arada kizin nasil oldu disi ciktimi :26:
birsey olmaz canim günkurusundanelma karnımı acıktırdıııöğlen arasına + 4 tane gün kurusu kayısı ekliyorum
evet canım 3 tanesi çıktı şimdi 4. diş huysuzlukları ne kadar zor dönemlermiş bizde ailemizden filan uzağız eşimden ve ailemden ilgi bekliyorum ama çok yanlız ve yorgun hissediyorum artık kendimi bulunduğumuz yerde hoşnut olmadığım bayan var demiştim size mesafe koyunca trip yapmaya başladı :)) umrumda değil ama kimse ile kötü olmak istemezdim ama az bir yüz versem haddini aşan insanların içindeyim eşimle samimiyet kurmaya çalışanları hayatımdan çıkartım kısacası ama şuan sanki birilerinin canı çok yanmış gibi davranıyor nedense ama çok hafifledim =))
birsey olmaz canim günkurusundanaffiyet olsun ama bugün dahada meyveli birseyler yeme bence cok acikirsan salatalik falan ye
oda gececek canim cabuk geciyor zaten zaman bi bakmissin kizin bütün disleri gelmis cikmaya bile basliyor
en iyisini yapmissin canim hicde kafana takma bencebosver kafan rahat olur sonucda
allah öyle insanlardan uzak tutsun bizi
![]()
eger öyle icden bazarlikci biriyse zaten senden uzak dursunaminnn Allah korusun gerçekten kene gibi yapıştı mı bırakmıyor daha sonrada koyduğun mesafenin neden konulduğunu sorgulayacak kadar yüzsüz oluyorlar işin kötüsü aynı yerlerden yaşıyoruz karşılaşmamak mümkün değil görmemezlikten gelecez artık
Selam canım,ayy fadimecimiyiki geldin cok canim sIkIldi tek basina
![]()
Selam canım,
Geldim geldim de hiç çene yapasım yok canım yaa, ben genelde de konuşan bir tip değilimdir zaten, ne bileyim, okurken yoruluyorum ki, topik bir de yoğun olunca hepten bırakıp çıkıveriyomAma genel olarak iyiyim canım, moralim yerinde yani
![]()
İyiyim canım çok şükür, aynen devam işte iş güç. Hafta sonu kayınvalidemlerdeydik, anneler günü hediyesini takdim ettim, sonracıma cumartesi yine annemi alışverişe çıkardım, ona da bir etek+bir penye aldım. Annem eskiden hep şalvar giyerdi, dedim ki anne, biryere gideceğin zaman etek giymeni istiyorum, giyer misin dedim, biraz tereddütlü de olsa tamam de, çıktık gezdik ona aldım hediyesini, güzeldi yani hafta sonum. Anneler işte ne kadar fedakar oluyorlar, 2 çocuğumu da annem büyüttü benim, birgüne birgün olsun benden hiçbişey istememiştir, maddi anlamda, haftasonu da yine ne gerek var diye diye zorla aldım, Allah onlardan razı olsun.olsun tatlim yeterki iyi ol sen![]()
baska zaman olsa cen cen cene yaparlar
ben gelince kaciyor bunlar
ama normalde pazartesi daha dolu olurduk hayirdir insallah :26:
nolsun canim ya buraya gelip kafa dagitiyorum iste yoksa ayni tas ayni hamamSen nasılsın canım, işlerin falan?Bayaaa bir herkese maşallah yazıyon, topiğimizin yazar ablası seni ilan edelim barii, herkese de yetişmeye çalışıyorsun, çok alçakgönüllüsün.![]()
canimya kiyamam islerin varsa oyalamayayim seniEeeee hadi be Suzim bekliyom ne ediyonKız Suziiiiii kaçcam bak, hadi ama nire gittin??
olsun tatlim yeterki iyi ol sen![]()
baska zaman olsa cen cen cene yaparlar
ben gelince kaciyor bunlar
ama normalde pazartesi daha dolu olurduk hayirdir insallah :26: