- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
canlar evımdekı ınternetım bozuk.. o nedenle gıremıyorum.. aklımdasınızz.. ıyı bakın kendınızee..
işaahhal canım ya nefret eettim kaç yıldır özelden çok benciller ama işte yok sıkıldım evde oturmaktan azcık insan içine karışmamlazım
he bacım nöbete tam gaz devamhaha kiz hande hala topikde nöbetmi tutuyorsunbi bakim dedim 5 dakika ben geri kactim canim
Canım o yüzden yaşın da genç, devlet de iş olanaklarını araştırıp, girmeye çalış derim, maalesef özel sektörde hak denen bişey yok.
Aaaaa inanmıyom Hande yok, kız nere kaçtın? Neyse az sonra ben de çıkacağım, iyi akşamlar, yağlı bazlamalar, dobiç hatunlarrr, geleceğin çıtır olamayan çıtır olcek kızlarııııııı
ana biri geldi
geveze canım kankam nasılsın rejimnası rejimci arkadaşım benim
bulunduğum arkadaş grubumdan hoşlandığım biri var 15 gün sonra onlarla şenliklere gdeceğim ve bu 15 gün içinde bolca spor yapıp daha sıkı daha ince göükmek istiyorum biliyorumhızlı kilo vermek ii değil ama bu 15 gün içinde nekadar daralırsam okaadar mutlu olucam neler yapabilirimm
ya sende duygu gibi şoka sok kendini yada detoks falan bi dene daha çabuk ilerlesin kilon.bir gün sadece sebze günü yap o öle şoıka sokuyordukendini.ay böle kendimi topiğin diyetisyeni gibi hissettim.
evet tatlım söyle düzenli uyuyormusun diyete
:94::94::94::94::94::94::94:
slm kızlar nasılsınız? ben geçen hafta büyük bir sürprizle karşılaştım. o kadar dr gittim. kist var dediler.normal şekilde bebeğin olması zor diyorlardı.geçen hafta öğrendimki hamileyim. eşim ve benim için büyük bir sürpriz oldu hiç beklemedik bir zamanda allahtan bir mücize gibi bir şey oldu kızlar. hiç hazırlıksız yakalandık. daha öncede söylüyordum atamam olmadan bebek düşünmüyorum diye allahın büyük bir hediyesi oldu dr normal şekilde bebeğin olmaz dediği bir dönemde.
şuan yediklerimie içtiklerime dikkat ediyorum ama yeşilçay bitki çaylarını tamamen bıraktım. sadece hafif tempoda 3odk yürüyüş yapıyorum. ekmek yine tam tahıllı ama tam bir diyet yapamam zaten. tek istediğim az kilo alıp sağlıklı bir hamilelik , sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek kızlar.
sizin durumlar nasıl. mine yaz kapdan içeri bir adım attı dikkat ediyorsundur inşlhh.hepiniz bolbol sağlıklı kilolar verirsiniz inşllh. ara sıra girerim kızlar.hepinizi öptüm.
2 haftadır fln düzenli uyamıyodumd ayarından itibaren 15 gün kaçamak yapmam yasak sebze günü bende yapabilirim ii olur die düşündüm detoks olarak ne yapabilirim uygulayıp işe yarayan bi tarifi olan varmı
ya sende duygu gibi şoka sok kendini yada detoks falan bi dene daha çabuk ilerlesin kilon.bir gün sadece sebze günü yap o öle şoıka sokuyordukendini.ay böle kendimi topiğin diyetisyeni gibi hissettim.
evet tatlım söyle düzenli uyuyormusun diyete
:94::94::94::94::94::94::94:
KizZ kodudedimi yapmışsın :)) şoklarim seni haakim kizdi sana bakiim düşük çene diye.. ben gecmise bile gitmiyorum sayfalar cok diye.. ama düşük çene de denmezz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?