70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işaahhal canım ya nefret eettim kaç yıldır özelden çok benciller ama işte yok sıkıldım evde oturmaktan azcık insan içine karışmamlazım

Canım o yüzden yaşın da genç, devlet de iş olanaklarını araştırıp, girmeye çalış derim, maalesef özel sektörde hak denen bişey yok.
Aaaaa inanmıyom Hande yok, kız nere kaçtın? Neyse az sonra ben de çıkacağım, iyi akşamlar, yağlı bazlamalar, dobiç hatunlarrr, geleceğin çıtır olamayan çıtır olcek kızlarııııııı

Son düzenleme:
haha kiz hande hala topikde nöbetmi tutuyorsun bi bakim dedim 5 dakika ben geri kactim canim
he bacım nöbete tam gaz devam

haklısında benimkocacım askere gidecek ya devleti araştıracak pek vaktim yokburdaydım çamaşır sermeye gittim bi ara sadece

saat 19.18
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
handelevent

gurbet gelmesi gereken saattte gelmedi

bulunduğum arkadaş grubumdan hoşlandığım biri var 15 gün sonra onlarla şenliklere gdeceğim ve bu 15 gün içinde bolca spor yapıp daha sıkı daha ince göükmek istiyorum biliyorumhızlı kilo vermek ii değil ama bu 15 gün içinde nekadar daralırsam okaadar mutlu olucam neler yapabilirimm

ya sende duygu gibi şoka sok kendini yada detoks falan bi dene daha çabuk ilerlesin kilon.bir gün sadece sebze günü yap o öle şoıka sokuyordukendini.ay böle kendimi topiğin diyetisyeni gibi hissettim.
evet tatlım söyle düzenli uyuyormusun diyete
:94::94::94::94::94::94::94:

2 haftadır fln düzenli uyamıyodumd ayarından itibaren 15 gün kaçamak yapmam yasak sebze günü bende yapabilirim ii olur die düşündüm detoks olarak ne yapabilirim uygulayıp işe yarayan bi tarifi olan varmı

çok sevindim canım hayırlısı olsun

2 haftadır fln düzenli uyamıyodumd ayarından itibaren 15 gün kaçamak yapmam yasak sebze günü bende yapabilirim ii olur die düşündüm detoks olarak ne yapabilirim uygulayıp işe yarayan bi tarifi olan varmı

ay onu azeri yapıyordu ama emin değilim dur kızlar gelsin mutlaka bilen vardır biri bişey tavsiye eder

çokkk Feci bir sahne.Kilo vermezseniz böyle olursunuz bayanlar biliyorum düzenli olarak uyarılıyorsunuz ama birde ben hatırlatayım dedimay şimdigülmekten bayılacağım aklıma düştünüz kızlar

millet şikayet ediyordu çeneniz düştü sayfaları okuyamıyoz die bak herkezküsmüş bi ben kaldım en çok ben zayıfladım oh oh

KizZ kodudedimi yapmışsın :)) şoklarim seni haa kim kizdi sana bakiim düşük çene diye.. ben gecmise bile gitmiyorum sayfalar cok diye.. ama düşük çene de denmezz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…