70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim Ben aranizda yeniYim benide adetim tam 12 gün gecikmis durumda Test Yaptim negativ cikti doktora gitmem lazim onlarda randevu vermiyo Burda yani almanyada ara tatil zamani. Napcam bilmiyorum bende kesinlikle istemiyorum 2 yasinda kizim var daha kücük

yok ben daha yeni evliyim oyüzden istemiyorum.e negatifçıkmış işte mevsim değişilkiğidir belki:6:

uuuuuf komsular şindik toplanmışlardır gitsei uyusammı acep henüz karar veremedim.
:51::51:
kızlar biliyomusunuz tatile bilet aldık yaza RABBİM kısmet ederse tatile didiyoruz:6::6:
dünbiletlerialdık ...cepte beşkuruş para kalmadı ...biraz zor oldu ama olsun......:51:
uçak biletlerinide aldık şimdiden inş.birarza çıkmaz:26:

suzan bacı topik ahalisinden özür diliyor king kong gelmiş hemen kaçmış şimdide molaya çıkmış birazdan gelür:9:

uuuuuf komsular şindik toplanmışlardır gitsei uyusammı acep henüz karar veremedim.
kızlar biliyomusunuz tatile bilet aldık yaza RABBİM kısmet ederse tatile didiyoruz:6::6:
dünbiletlerialdık ...cepte beşkuruş para kalmadı ...biraz zor oldu ama olsun......:51:

aaa nereye gitceniz kız nerdensn ki sen

:ssz:

bahar biara kociş geldi eve malum alt katta çalışıyo yazamadım seksenleri izliyodum avrupa avrupa başlamış şimdi ona geçtim
çok tembel oldum ya:ssz::ssz:

bende bodrumu merak ediyordum balayında gittim gördüm.şimdi marmarisle antalyayı merak ediyom.ama dün hayal kırıklığına uğradım.tamam çeşme çok güzel doğal güzellikleri var ama.ben tekirdağda tvde falan görrürdük böle ünlüleri bach cluplarda bikiniylen oynuyor.yakışıklı kaslı adamlar denize giriyor.dickolar barlar.mini etekli güzel ruslar falan.bi gittim bomboş.biz öle sanıyorduk normal deniz kenarı bir yer bizim köydede var deniz.biz giriyoruz.yani hayal kırıklığına uğradım ne güzel kız vardı bikiniyle oynayan ne kaslı erkek kaslarını gösterip gezinen.röportaj yapan haberciler bilem yoktu.:ssz:eşimde bana gülüyor.tabi o tvlerde oynayan biknili ünlüler dekor orda yaz kışhep durup oynuyorlarmı sanıyordun die:9::9::9::9:
sen bikiniylen oyanasaydın kocanda kaslarını gösterseydi neyiniz eksik bacım:9::9::9:sezon açılmadı daha :34:
canlarım gece erkenden uyumuşum
çook uyudum bugün :ssz:
sabah okula da gitmedim
akşama arkadaşlar gelcekmiş
onlara kandil simidi yaptım
biraz da fazla yaptım okula götürürüm diye
kandilimiz mübarek olsun canlarım :16:
bana da dua edin olur mu :31:
öpüldünüz şekerler hazırlanıp okula gitmeliyim :23::23:
seninde kandilin mübarek olsun canım allah kabul etsin simitlerini:40:

he bende öle diyom işte aman olmasın daaha :ssz:hakiki su katılmamış trakyalı anada babada oralı
yanlız zamanında babamın dedesi makedonyadan göçmüş o yüzden o tarafımdan arnavutluk var bazen damarım tutuyor tutunca
anamların dedelride selanikten göçme:9::9:
kız benimde dedeler selanik göçmeni ben sadece ana tarafından trakyalıyım :51:
anam adamcık beni araıyo hem evden hem cepten açmadım :19::19:akşam ilk defa küs yattık burnu sürtsün biraz baştan ezecen kafasını:9:
ne büyük kavgalar tartışmlar etsekte benim adamın bi huyu var yatakta küslük olmaz diye illa sarılır öyle uyur seviyorum ama bu huyu:16::16:
Hayirli kandilleeer :16::16:
Bugün bagislanma günü insallahh :31:
Rabbim günahlarimizi affetsin hakkimizda hayirli olanlari versin :16:
Hastalara sifa dertlilere deva versin :16:
Borclulara borclarini ödeme gücü versin :16:
Nefsimize ve seytana uydurmasin uyanlada karsilastirmasin :16:
Evlatlarimizi korusun :16:
iki cihanda huzur ve mutluluk versin :16:
Bekarlara hayirli es evliler huzur mutluluk versin :16:
evlat sahibi olmak isteyenlere hayirli evlat versin :16:
gecmislerimizi nurlar icinde yatirsin :16:
aminn aminn aminnn :16::16::16:
amin canım aminnn... seninde kandilin mübarek olsun :38:

nereye gidiyonuz kızz:6:allah içine sindirsin canım:51:

sen bikiniylen oyanasaydın kocanda kaslarını gösterseydi neyiniz eksik bacım:9::9::9:sezon açılmadı daha :34:

ne büyük kavgalar tartışmlar etsekte benim adamın bi huyu var yatakta küslük olmaz diye illa sarılır öyle uyur seviyorum ama bu huyu:16::16:

he zaten adamcık sarılıp uyudu bana bende ses çıkartmadım çok fenayım hem barışmakistiom hem burnu sürtülsün ondan sarılınca ses çıkartmadım bende ama tavizde vermedim:9::9:
denize giren 1 2 kişi vardı öle denize giren yoktu ama çok pahalı ya ora bi küçük su aldık 1,25 bir dondurma yedik deniz kenarındaki yerlerde 10 lira güzelde değildi.:ssz:
ama içimgitti denize atlayasım geldi hep çok temiz ya bizim köy falan hep yosunlu didimede gitmiştim resmen aşık oldumdenize balıklarla beraber yüzüyon akvaryuma girdim sanki öle berrak su hayatımda görmedim.yanlız çok tuzlu 2 günde saçlarımın renkleri açılmıştı:ssz:

ben onları sevmiyorum kız gitme bi yere gel yatak uyuyak :27:
uyuyak kız :38::29:zaten bi aramadılar bilem insan bi arar sorar dimi

amin ya inşallahşah ınn paradise die bi yer malum bana uygun çok merak ediyorum aslında biyandanda gidemeyiz buda kursağimda kalır die korkuyorum:18::18:

Insallah öyledir canim bazen testlerde yaniltiyo ama degilimdir olamaz cünki. Ins dedigin gibidir.
işallah canım ben test olayına gelemiomkorkudan bayılcak gibioluyom:ssz:
ciddimisin nie öle olduki küçükmü büyükmü opek anlamıyorum ondan sordum

istanbulda oturuyorum antalyaya tatile gitcez inş.
(şah ın e)

ne bülüm bugun uyandığımdan beri sersem şekildeyim valla etlerimyanıyor sanki gözlerimden uyku akıyor.büyük9 küçük 5 normali 12,8 olmalıymış.kalpte 80 olmalı sanırımöle die hatırlıyom betüş olsa derdi:ssz:
oh oh gidin gezin iyi kaynanan bende gelim demio bizim bi tanıdığpımız var kaynanası öle benide alcaksınız mecbursunuz çocugunuza bakıyom dermiş:1:

amin ya inşallahşah ınn paradise die bi yer malum bana uygun çok merak ediyorum aslında biyandanda gidemeyiz buda kursağimda kalır die korkuyorum:18::18:

aman boşver gitme ozman.
iyi düşün suzi gibi iyiolsun
sen o tatile gidecen ohmmmm
suzi gibi olumlu düşünecen ohmmm
çok güzel vakit geçirecen ohmmm
:9::9::9::9::9:

işallah canım ben test olayına gelemiomkorkudan bayılcak gibioluyom:ssz:

ne bülüm bugun uyandığımdan beri sersem şekildeyim valla etlerimyanıyor sanki gözlerimden uyku akıyor.büyük9 küçük 5 normali 12,8 olmalıymış.kalpte 80 olmalı sanırımöle die hatırlıyom betüş olsa derdi:ssz:
oh oh gidin gezin iyi kaynanan bende gelim demio bizim bi tanıdığpımız var kaynanası öle benide alcaksınız mecbursunuz çocugunuza bakıyom dermiş:1:
dikkat et dinlen biaz tuzlu ayran falan iç diyettenmi acaba :26:
benm kaynanada gelmek istemez çünkü öyle şeylere karşıdır ÇARŞI HERYERE KARŞI misali.....bizm gitmememiziçin elindengeleni yapar huzurumuz kaçarzaten buyüzden hiçimse bilmiyo ne benm ailem nede eşimin ailesi :27::51:
aman boşver gitme ozman.
iyi düşün suzi gibi iyiolsun
sen o tatile gidecen ohmmmm
suzi gibi olumlu düşünecen ohmmm
çok güzel vakit geçirecen ohmmm
:9::9::9::9::9:

ııııııııııımm evet gitmiyim ohmmm:9::9:

ben buhafta yine yine başarılı olamadım nolcak şimdi haftaya yinemi buhafta gb olcak
ilkburaya katıldığım hafta ne güzel birinci olmuştum
kesin diyetisyenimden yoksaaa ben çok tan verirdimmm:52::52::52::52::33::33:

he zaten adamcık sarılıp uyudu bana bende ses çıkartmadım çok fenayım hem barışmakistiom hem burnu sürtülsün ondan sarılınca ses çıkartmadım bende ama tavizde vermedim:9::9:
denize giren 1 2 kişi vardı öle denize giren yoktu ama çok pahalı ya ora bi küçük su aldık 1,25 bir dondurma yedik deniz kenarındaki yerlerde 10 lira güzelde değildi.:ssz:
ama içimgitti denize atlayasım geldi hep çok temiz ya bizim köy falan hep yosunlu didimede gitmiştim resmen aşık oldumdenize balıklarla beraber yüzüyon akvaryuma girdim sanki öle berrak su hayatımda görmedim.yanlız çok tuzlu 2 günde saçlarımın renkleri açılmıştı:ssz:
evet canım didimin güzeldir denizi çeşmedende güzeldir hatta

olumsuz düşünme herşeyi :20:

dikkat et dinlen biaz tuzlu ayran falan iç diyettenmi acaba :26:
benm kaynanada gelmek istemez çünkü öyle şeylere karşıdır ÇARŞI HERYERE KARŞI misali.....bizm gitmememiziçin elindengeleni yapar huzurumuz kaçarzaten buyüzden hiçimse bilmiyo ne benm ailem nede eşimin ailesi :27::51:

ııııııııııımm evet gitmiyim ohmmm:9::9:

kaynanlara eltilere kötü görümcelere :47::47::47::47:

Canm biz önceki sene oraya gitmiştik,herşey gayet güzel,çok memnun kaldık,ama merkeze biraz uzak :40:

Back
X