70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gurbet ağustosta dönerim dediydi sanki,tayin mi ne olacaktı :D hihihi beni yardımcı al evet al al al :D ama önce şu ifadeler nerden konuyo onu öğret :D

tamam gözüme iyicene girersen seni yanıma alıyorum gurbet gelene kadar.bak ana sayfada site yönetiminden konular falan die bi yer var orda yazıyo:ssz:

Ay alın size bi zararım olmaz valla bak :D bi köşede zayıflar giderim sizle :D
yazik canim benim ben sana kiyamadim :1:gel sarilim :48:
:9::9::9::9::9::9:atalım şu kocaları:52:

bak şimdik suzide kararını söylesin birde ballı diye bir kullanıcı varki topikte aman allh o tamam didiyse kimse ağzını açamaz:6::51:
ben sevdim kizceyi kanim isindi :1: kriterlerimize uyuyor gibi :68: tabii sonradan heykelci gibi olmazsa :30::1:
Vayanalı olan mıııııııı :D Ay ben sizi hep ziyaretçi olarak izliyorum,tanıyorum sizi asılnda :D
ana :53: ben ünlenmissim de haberim yok :89:
mine duy sesimi :3::3::3: sen yemek sitesi acmadan ünleniyorum :12:
ahanda yandık abbabadan sonra şarkılı bir nick daha

http://www.youtube.com/watch?v=q6N9uaaz7OM:9::9::9::9::9:
:9::9::9:

aç bırakacaktım dayanamdım gene sevmediği yemekten yapıyom adama yedi yedi başka şansı yok:9::9::9::9:
ne yaptin :56: ben yerim :101:
abowww gerçek korktum şimdi valla ballaı tevekkeli değil zenci olduğunu saklıyor.buda benim gibi içinde biriktirmiş.araştırmacı gazeteci bunu yanıma yardımcı alayım gurbet gelene kadar:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
bak bekci tek kalmisdin iyi fikir al yardimci olarak olabülür yani :51:
kız benimelti minicik benim düğün fotolarımda vardı kısa boylu zayıfçık yeşil elbislei bi karı pazara gider gibi düğüne gelmiş saçlar bile yapılamış özensiz:51:
ben devemiyim sen bana siskomu diyon :57: bende minicikim :9::9::9:
neyse taktir etiim seni bişey kaçırmamışın en azından bazıları gibi burda olupta okumamamzlık yapmamışsın.kimileri 2 sayfa geri gidecem die korkuyor.sonra free takılıyo burda:9::9::9:
hay allah laf dokandirmadan da yapamiyon haha :9::9::9: varya handecim benim icimden geciyor sen söylüyon seni tebrik ederim yavrum :9::9::9:

1,6 tan iki tık aşağı :27: bu boya bo kilo çok,göbek önden trip atıp giden sevgili ,toto arkadan onu tınlamayan giderse gitsin diyen sevgili ikisi de bir birinden bağmsız biri öne biri arkaya aldı başını gidiyo:37: Durum vahim aslında
ana bu kızda çatlak tamam bacım buraya sık geleceksen yardımcım olabülürsün beyendim seni:9::9::16:
yazik canim benim ben sana kiyamadim :1:gel sarilim :48:

ben sevdim kizceyi kanim isindi :1: kriterlerimize uyuyor gibi :68: tabii sonradan heykelci gibi olmazsa :30::1:

ana :53: ben ünlenmissim de haberim yok :89:
mine duy sesimi :3::3::3: sen yemek sitesi acmadan ünleniyorum :12:

:9::9::9:

ne yaptin :56: ben yerim :101:

bak bekci tek kalmisdin iyi fikir al yardimci olarak olabülür yani :51:

ben devemiyim sen bana siskomu diyon :57: bende minicikim :9::9::9:

hay allah laf dokandirmadan da yapamiyon haha :9::9::9: varya handecim benim icimden geciyor sen söylüyon seni tebrik ederim yavrum :9::9::9:

bende biyendim ama diyipte şimdi tepemize çıkarmayak hem heykelci geldiği gibi ukelalık etti bu gayet sıcak kendime benzettim birden:16:
kız sen demedinmigoogle vayanalı suzan yaz çıkar die aha bu kızçede seni öle buldu kesin:9::9:
bakla yaptım:26:
ben face kutunA şeyettim orda var foto anlıcan:47:
he öle bacım öle ikiz gibi olduk tek beyinle hareket ediyoz:9::9::9:

kız bir demet yasemen sen şimdik sanat yapmayıda biliyosundur.ne kadardır bizi gözetliyon:51:

24 yaşındaym evliyim,taze anneyim,hamilelik öncesi 55 kg idim hedefm 55,Türküm,doğruyum,çalışkanım :42::1:
abla degin üleeen bana offf yaslanmissim ben ya bak positivlik gitti depresyona dogru yol aliyorum pofff :ssz::ssz::ssz:
gurbet ilk göz ağrım:16:
o gelince senide gurbetin yardımcısı yaparız:9::9::9::9:artık performansına göre bakcaz bişiler:51:
biz hiç bir şeyi zebil etmeyiz:9::9::9:
:9:
e çok kilon yokmuş boyun kaç ki
kiz ben soracam bi asagida benim sorcaklarimi sen sormussun :52:
1,6 tan iki tık aşağı :27: bu boya bo kilo çok,göbek önden trip atıp giden sevgili ,toto arkadan onu tınlamayan giderse gitsin diyen sevgili ikisi de bir birinden bağmsız biri öne biri arkaya aldı başını gidiyo:37: Durum vahim aslında

:9: ay ben bunu da sevdim hande :9::9::9:
hadin ben sizi yanliz birakayim bekci basiyla yardimcisi iyice kaynassin :9::9::9: öptüm :54::80::10::10::10:

abla degin üleeen bana offf yaslanmissim ben ya bak positivlik gitti depresyona dogru yol aliyorum pofff :ssz::ssz::ssz:

:9:

kiz ben soracam bi asagida benim sorcaklarimi sen sormussun :52:

:9: ay ben bunu da sevdim hande :9::9::9:
hadin ben sizi yanliz birakayim bekci basiyla yardimcisi iyice kaynassin :9::9::9: öptüm :54::80::10::10::10:

tamam bacımçıkış satti geldi senin git hadi listeye kaydettim:68::1:

ana bu kızda çatlak tamam bacım buraya sık geleceksen yardımcım olabülürsün beyendim seni:9::9::16:

bende biyendim ama diyipte şimdi tepemize çıkarmayak hem heykelci geldiği gibi ukelalık etti bu gayet sıcak kendime benzettim birden:16:
kız sen demedinmigoogle vayanalı suzan yaz çıkar die aha bu kızçede seni öle buldu kesin:9::9:

kız bir demet yasemen sen şimdik sanat yapmayıda biliyosundur.ne kadardır bizi gözetliyon:51:

Ayy o ka çok mu belli ettim kızzz:27: Biraz hanım haımcık takılp sonra cozutsaydım en azından iyi bi izlenim oluştrurudm sizde :27:

öyle deme heykelci olmasaydin ben dombik kalacakdim onunda faydasi oldu bana sanat örentim :9:
bakla n nuhutmu :37: kiz gec kaldim :52: bende face ine sey ettim ama bakmiyon :95:
ay adam hala arıyor onun yerine bi msj yazıp özür dilemiyor yapsaolay bitecek ama işte:6:
sende inatsin o da :51:
tamam bacımçıkış satti geldi senin git hadi listeye kaydettim:68::1:
:52:vin vinnnn :10:

Ayy o ka çok mu belli ettim kızzz:27: Biraz hanım haımcık takılp sonra cozutsaydım en azından iyi bi izlenim oluştrurudm sizde :27:
he belli bacım söyle bakim genelde hangi saatlerde giriyon buraya:51:
öyle deme heykelci olmasaydin ben dombik kalacakdim onunda faydasi oldu bana sanat örentim :9:
bakla n nuhutmu :37: kiz gec kaldim :52: bende face ine sey ettim ama bakmiyon :95:

sende inatsin o da :51:

:52:vin vinnnn :10:

aslında inat değilizde benimarnavut damarım tutunca tutuyor :9:

nohut değil kız fasülye şekli gibi ama yeşil vayanadada ceryy domatizde başka sebze yok herla hiç birşey bilmion sen:9:

he belli bacım söyle bakim genelde hangi saatlerde giriyon buraya:51:

aslında inat değilizde benimarnavut damarım tutunca tutuyor :9:

nohut değil kız fasülye şekli gibi ama yeşil vayanadada ceryy domatizde başka sebze yok herla hiç birşey bilmion sen:9:

Sabah 9 akşam 6 burdayım bacım,soru,görüş ve önerilerinize açığım :27:

Back
X