Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikinciyi hayal bile edemiyorumm[/QUO
:18:
:26:
butun bu hallerde olabiliyosun canim
betülüm artik söz vermeye bile utaniyorum yapacam diyemiyorum olacak bu sefer demeye cekiniyorum bakalim haftaya nolcaksen hep destek verdin zaten daha ne yapacaksin ben adam olmadikca
sagol tatlim
![]()
canım 2,5 yaşında şuan
seneye düşünüyorum kardeşide doğuncaya kadar kızımda 4,5 yaşında falan ideal olur diye düşünüyorum
bakalım hayırlısı allah nasip ederse tabiii
anlatmak istememek değil suzim sizden bişeyimi saklamıyorum buraya yazmak iyi geliyor
yaa dün şiir dinletisi vardı okulun etkinliği
akşam yemek yapamamdım pizzayı pişirdim yedim hemen kalktım ahzırlandım çıktık birlikte
ben etkinliğe gittim eşimde kızımı bırakıp anneme gitti sonra eve gelmiş
işte en son geldi beni aldı kızımı aldık eve geldik akşam yediklerimiz öyle duruyor
benimde canım sıkıldı yoruldum neden toplamıyorsun buraları dedim
oda ben uşakmıyım bilmem ne, sanki yemek yaptın yoruldunda benden iş bekliyorsun
en güzel yemeklerdie yapıyorum sanki kıymetmi görüyüyorum
bütün günün stresini içime attım ağladım bisürü
yaa kızıma üzüldüm eşime bağırınca çocuk korktu ona kızdım sandı nasıl içim sızladı birbilsen sarıldım falan ama anne sen kızdın diyor ikidebir
böyle işte suzim yani önemli bişey değil büyük bir tartışmada değil ama bu sefer kırıldım işte tavrına, kullandığı kelimelere
bide haklı gibi o küsüyor konuşmaya çalışmıyor akşam çay yapmış bide çay içermisin diye soruyor
içmem dedim ama içimden geçen senin yaptığın çayı ağzıma sürmem lafıydı
suziye yazdım canım özel bir durum yok
seni kovarmıyız canım yaaa
ihtiyacın yok artık diye dedim
boyunda uzun bana göre
keşke bende 60-61 olsam
ya ben burda siginamicam herhalde kimsenin laf attigi yok baksana... herkes tanismis kaynasmis beni aralarina alan yok mu bende istioeum arki
Yazın buluşak kız, sen ben müzeyyen, ne güzel olurdu![]()
dimi fadimecimbiz nasil olsa antalya da iniyoruz türkiyeye geldigimizde bulusur öyle giderdim insallah o günlerde nasip olur
birde benim bi sözüm var betül evlensin dügününe gidecem kiz betül hemen evlenme birini bulupdabirde yarim sene bir sene önceden haber ver ayarlim
ayy diyorum topikcene gidiyormussuz betülün dügününe hepberaber ne güzel olur
![]()
bende öle illa okuyacam sabah yataktabelki duraklamisdir bosma canim
bilmiyorum canim cok sIkILdim gideyim bi süre sonra geleyim belki ya 80 senle dönerimyada kendi kendime ceza vereyim 69 olmadan topige ugrama yazagi koyayim kendime sizi özler hirz yaparim belki
dün takildim zaten sarkiya bir kac gere dinlendim
hanimeller N**** (Siyahi) deyince nebileyim geldi birden aklima yaninada cay
dolapin varsa oraya koyarsin canim fazla da kacmaz ayirdigin zaman
dayanamam zaten canim kardesime rüsvet verdim barisdir bizi diyesonra baristik zaten
sayfalar hizli gectimi yetisemiyoruz sayfalar ilerlemedimmi de sIkILiyoruzbende metroda falan giderken telden acip okuyorum ilerlemeyince yenileyip duruyorum kizlar yazdimi acaba diye herkes kitap okur ben topigi
![]()
saol fadime abla dolabım daha olmadı pazarteside onu alıp yapacaklar zaten başka odada yatak odamküçük sığmadı gelsin onunda çekerimresminigüzelmiş canım güle güle kullan da, yatak kapıya çok mu yakın, bana mı öyle geldi? Dolaplarını falan da çekip koyar mısın, merak ettim?
Antalya Varsak ta oturuyom canım, yaşım 36 ama sen bana Fadime de yine de, ablaya gerek yokÖyle geniş balkonlu evleri ben de sevmem, eziyet valla ama 180 metrekare ev de zor beyav, temizle temizle biter mi? Allah kolaylık versin, işin zormuş.
Güzel canım kıyafetin güle güle kullan.
Canım hiç doktora gitmedim fıtıkla ilgili, hep erteledim ihmal ettim, ağrı geçti gibi şimdilik bakalım.
Ay ne süper şey bu canım, hazır gibi olmuş, çok güzel eline sağlık, bir ara bize de yapar mısın, tüm topik toplanıp yeriz
Günaydın canım,
Sana da hayırlı cumalar
Haftaya artık ümidimiz canım bırakmak yok.
Az yiyince de vücut stok yapmaya başlayabilir.
Kız daha geçen sen değil miydin sucuk ekmek yedim gece geç saatte diyen, el kadar pide bir daha el kadar pide yedim diyen, kızacağım ama sana, gece geç vakitte yemeleri bırak, akşamları sadece sebze yemeği ye, gidecek onlar
Git git de gel 80 le bakalım o zaman napcan? Yok öyle gitmek falan![]()
işte bende anlamıyom pırtlatıp face geliolar deli oldum doğurmak kolay bu kadar galbayaramzlık şovu ne zaman dizi izlicek olsak boyle yapıo gıcık oglan
ben 1 ay kendıme gelemdım; annem rahatlıım dıye karşıdakı kafeye gonderdı 5. gün dikişim patlıcak sanıp gerı dönmüştüm..
tebrıkler cnm
ahhhhh, olmadı şimdi.. bıraz yaşantına dıkkat et sıkıntın falan varsa geç yatıyorsan ödem yapmışsındır..
tebrıkler 300-500 gıdıyor işte..
az yemekle kılo vermek aynı şey degıl; alman gereken enerjı mıktarından az alıyorsan vucudun onu korumaya odaklanmıştır canım.. ben hıc yememezlık yapmıyorum ama hep de verıyorum..
canım 1 günlük dıye bır sey degıl bu dıyet olayı; haftanın bır gunu bozsan yapabana gıdıyor.. şimdi bu hafta sıkı sıkıya dıkkat et bakalım nolceekk..
kk'nın en güzel bayanlarına merhabalar olsun
ben dün terfi aldımmmmm
taze iş hayatımın ilk terfisiydi allahıma şükürler olsun
bugün de mutluluğum tartıya çıkınca ikiye katlandı
Kilo bildirimim
başlangıç kilo: 78.5 kg
geçen hafta kilo: 76.6 kg
bu hafta kilo :75.5 kg
Giden:1100 gr
toplamda giden : 3 kg
hedef kilo : 58 kg
geçmiş olsun canımgünaydın hayırlı cumalar kızlar bu yazı stilini ayarlayamadım gitti şimdide enter yapınca aşağı inmiyor pefff böyle uzun uzadıya yazıcamartık kendi insin kızlar hala geçmedi nezlem öksürük aksırık boğuşuyoz.
Bu arada ingiltereden arkadaşım geldi çocukluk arkadaşım 17 yaşında evlendirilip ing gitmişti çok deişmiş çok kilo almış çok özlemişim onu ayrılırken çok kötü oldum resmen halada ağlıyorum çarşamba günü gitti
bende kilo kontrolü yapamadım çok almışım hastayım diye önemsemedim biran önce iyileşeyim diye kuvvetli şeyler yiyom genede tık yok geçmedi inşallah geçer artık
sizler neler yapıyorsunuz alıntılamadıklarım olduysa offola kızlar mazur görün artık kilo bildirimimi yapmasam çok almışım sabah elbiseli 65.5du 300gr elbise olsa 65.2 olmuşum aynen böle oldum
burdada yazılmıyorki entera basıyom alta atlatmıyor ne oldu bu yazıya ya öffff başlangıç 74 geçen hafta 64.1 bu hafta 65.2 gelen1.100kg yolun beni
![]()
zaten bişey yemiyordun ki anlamadım ben o dokturu vallahbaşlangıç:82.9
geçen hafta:66
bu hafta:65,7
giden/gelen:300 gram
toplamda giden:17,2
hedef:65
Büyük ihtimalle kahvaltılarımı yamulttugum ıcın oldu bu, dereotu maydonoz kalmayınca olmadı bu iş.. 3 demet aldım şimdi bu hafta ıcın..
Sabah 9:00 yağsız kızarmış yumurta, 1 domatess, yarım demet dereotu, 1 avuc maydonoz, bır kutu labne peynırı (peynırım yoktu tolganınkını arakladım), çay
ara 11:00 2 kuru kayısı ve 1 cevız
öğlen 13:30 semızotu ve yogurt salata
ara 15:30 2 kıvı 2 cevız
ara 17:30 bır kutu bıskuvı ve emzırme çayı
akşam 18:30-19:00 taze fasulye ve yogurt ve salataa
ara 20:30 1 porsıyon meyve ne gelırse artıkın..
diyetısyenıme dun gıttım yedıklerımı goturdum.. 19 kılo yag oranım yıne, kızdı yemıosun kı yag yakasın dedıbu hafta tam yapcam bakalım yağ 18 olcak mı.. 18 olunca korumaya geccez artık
![]()
saol canım teşekkür ederimbol bol yeşil çay iç limonlu,su iç sakın vazgeçme
mobilyaların hayırlı olsun hande
hande takipte
hoş geldin canım
aferin hande yemeeeee
![]()
öle şeyediyoz bacım yeni yeniyani zayif degilsin sevinme diyon
yok kiz o öyle yapinca ben gaza geliyorum
off benimkide göbeklendi iyice
hosgeldin canimbence hic öyle seylerle ugrasma
kizz suzaan daha dugrurmadinmi bacim sen kacsene oldu kiz
Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh
güle güle sey et bacim güzelmis
dün bütün gün disarlardaydik suzim ve yedik dur bakalim daha tartilmadim ne cikicak :26:
hos geldin
handeeeeeeeeee
ay ne oldu böyle suzim yaa![]()
canim bak o kara ekmekler varya hangisini yiyorsun sen :26:
volkohrntoast ye bence digerinin kalorisi cook fazla
ay kiyamam canim yane güzel arkadasina deger veriyosun
bos ver canim iyilesmene bak sen bayada uzun sürdü hastaligin :26:
aman bende içiyom o form çayını kar etmedi buı araform çayı iç bi dene gıı..nefret ediyorum form çayından yaaa..ben eskiden gidemezdim ama artık sabah büyük bardakta su içiyorum arkasına kahwaltı yapınca gidiyorum..
toplaşın gelin topikcek çocuk war falan demem herşeyi yapar donatırım yaww...yeter ki!isteyin canlarım..herkes şaşırıyor bana zaten ramazanı şerifte falan bu çocuklar hiç durmuyor nasıl bu kadar çeşit yapıp ewi temizledin diyekız o sos dr.oether in toz şeklinde ahududsu..suyla karıştırıp kaynatıp yapıyorsun okadar
![]()
Evet yakınmışız, eşim de Serik li canım, sık sık gider geliriz, Aksu nun içinde mi oturuyosun pastadan yemeye gelirim heh heh, kaynanan bırakmamış gerçi de, sıkma canını biz nedesek boş gerçi de Allah 'a dua et canım, birgün bunlar da geçecek, yaşı da gençmiş, kocan kaç yaşinda ki??kaçamak yapma sıkıntım var canım, dondurma falan yedim akşamları da ondan öyle oldu bide şeyyyy (pişmaniye)
Çok sevindim canım senin adına tebrik ederim hem kilo hem de terfi için
Günaydın sana da hayırlı cumalar
Geçmiş olsun Allah şifa versin
Ne güzel hasret gidermişin arkadaşınla.
Kiloyu da verirsin canım üzülme
suzim azcık bi makarnadan bu kadar olmaza..sen bu hafta kaçamaklar yapmışmıydın..önceden yaptıysan yan etkileri artık..haziranın 14nde seni 69 kilo görmek istiyorum..
aslında yakınız beaa..ben aksuda oturuyorum.....çocuklarla zor oluyor temizlemek..bugün fazlaca dalmam lazım temizliğe..kaynanaya sinir oldum yine zaten..çöp indirmiştim akşam..kadına pasta çay yetiştircem diyeçöpü dökmeyi unuttum..sabah dökerdim yani..sabah 6da zile bastı noldu dedim..çöpü dök dedi..ya ben bu kadının çöpünü döküyorum çok mu?zor bu kadar bu çöpü dökmek..neyse zaten dökcemde ben zaten gece nefesim kesildi ölüyordum 4 de falan ayaktaydım..sonra döndüm içeri yattım..çocuklarıda uyandırıyor her sabah sinir..ha bağırır aşağıdan ha laf sayar..duymamazlıktan geldim yattım uyudum ohhh sefam olsun..sonra kalkıp döktüm..benim ewin köşesinde duran çöpüm nerene battı ki!akşam pastayı götürürken çok iyiydi..bide ben o pastayı yan komşumuzla yiyelim diye hazırladım .bahçeye hazırlarım odunlu semawerde çay yaptım..komşuyu çağırdım..bu gitmiş ewe çıkmış nüfus müdürünün karını çağırmış kocasıyla..komşularda gelmediler onlar geldi diye..ya ben komşularımla keyf yapmak istiyorum..o istediğini çağırıyor..45 yaşında daha..anlıyacağınız benim bu ewdee hiç bi rahatım keyfim yok..neyse durmadan dert anlatırım bende..kusura kalmayın artıkın![]()
ay bugun bende bir arkadaşım için tesettür abiye aradık yoruldum bu dopiçlerle kapalılar çıplak kalacak heral hep açık ve küçük modellergünaydın kızlar
başlangıç :80
geçen hafta:72
bu hafta:71.800
giden 200
toplam giden:8.200
hedef:65
dünde bi dondurma kaçamağım olduydu?
neysa haftaya kilo vermem şiş olcam galiba çünkü regl olcam şimdiden şiş gibiyim zaten...
kızlar tessettür giyimde önerebileceğiniz yazlık kıyafet alabileceğim markaları var mı ?
ay dövecen bu kaynanaları evire çevire ya yazık ne bu gelinlere yapılanlar benimkide beni yarın temziliğe çağırıyor geldi yerleşti evebende unutkanım kansızlıktan dolayı hemde acaib..bilerek yapıyor canım..eziyet etmek için..eşim ewlendiğimiz zamanlar bana kızıyordu.kadın geçip bi köşeye yalandan ağlardı yemin ederim ben görürdüm normal otururdu oğlu kocası gelince karına bişey de diye başlar ağlar numarası yapardı eşim çıkınca normale dönerdi..şimdileri eşim biraz daha anlıyor onun eziyet etmek istediğini..başka yerde oturmayı eşimde istiyor çaktırmıyor aslındada babasıyla iş yapıyor babası izin wermiyor ben hizmetçiyimya..kadın bana ewlendiğimizde dedi ki milletin ağzından baba derken 2 baba çıkıyor nasıl çıkıyorsa artık..sen niye çok sessiz söylüyorsun diye.babam yeni ölmüş kolay mı öyle hemen demesi..we kayınpeder ewe geldi çoraplarımı çıkar dedi bende çıkarmadım elimi yok..kaynana dedi milletin gelini kayınpederinin iç öçamaşırını bile yıkıyor dedi.bende onlar yıkasın ne kadar ayıp dedim..utanmaz arlanmaz..neyse benim sinirlerim hoplamaya başladı yine..benim kaynananın yaptıkları bitmez..anla artık canım çoookkk geri kafalı artı eziyet etmeye meraklı we gelini hizmetçi olarak görüyor..utanmasa biyerinide yıkatmaya kalkacak..rabbim o kadını bana muhtaç etmesin..çenesini çekemem..
aman bulduk evindeymişcanımm yaabak herşey nasılda yoluna giriyor
giden kilon içinde
seninde kaynanan kayıpmı oldu kızz
haftaya eksi görcem handeee
:
hosgeldin
en iyisi wc den sonra canim
seninde kaynanan kayıpmı oldu kızz
haftaya eksi görcem handeee![]()
herkez öle diyorya kızlar siz nerdeydiniz yahu .. ben daha önceden bulmalıymışım sizi.. valla süpersiniz .. acayip hoşuma gitti :)
kız azmini kaybedersen biz napalımya ne güzel zamanında vermişin işte yaparsın yinetartildim kizlar
70.5
ay öyle kizginimki kendimebu ne ya bi 69 bi 70 nerdeyse bir aydir
yani gercekden biktim![]()
azmin a si bile yok bende iste
sinir oluyorum kendime ya pa mi yoo ruuuuuuuummmmmmmmmmmmmm
ay cok moralim bozuldu
arami versem ne yapsma![]()
niye böyleyim ben niye![]()
ama ben skildim kendimden![]()
günaydin handecimolsun affetim seni
ben senden fazla cikmisim
kaynananda kaybolmus
b
oh iyiteklifcanim benim kocisde eger 36 yada 38 beden olursam 500 vericegini söyledi bana kiyafetlerimi yenilemek icin ama adam bana bunu söyliyeli 2 sene olucak nerdeyse
insallah canim insallah![]()
ay bende beyenerek aldım çok kaliteli mobilyaydı mağazadaki canım sahibi ölübnce eksik getirdiler anca tamamlanıyo yavaş yavaş iş çıkıyo bana iştekıııızzzz sen kaşınıon haa en sonunda seni çağırcam temızlıgee o neguzel yatak odası oyle pırıl pırıll.. ben bekarken mobılyalarım yenı yapıldıgı ıcın onları getırmıştım; salak gıbı kahverengı yaptırmışım kafama tüküreyım; beyaz super olurdu, kalıtelı ozel yapım oldugundan da atamıom şimdi, annem azıma mıcarçok temız karısın maşallaahh... benım evın temızlıgı 2 gun sürüoo.. az once mutfagı topladım yatak odası dağıldı
canım bu iş sabır işi.. beni aklına getir; o kadar azmettim ki 4.5 ayda gitti hepsi işte.. bı de cocukla dersle ugrasıom düşün; koca da cabası.. her kafadan bı ses cıktıı hııııccc takmadım.. bu işi kendın için yapcaksın, bır de dıyet degıl de saglıklı beslenme olarak bakacaksın işe.. hayat tarzın halıne getır.. sen cok kacamak yapıosun ve dengelı beslenmıosun.. bıraz daha dıkkat ve sabır hadı bacım..
be bildirim yapmak istemiyoom![]()
kendimi sevmiyom![]()
ayağında sallabu tolga neden uyumuoooooooooooo
boşver hiç bişeye sıkılma
keşke pizza olsa sıkıntımın sebebi canım ama malesef
cizelgemi de degistireyim bari![]()
betülüm artik söz vermeye bile utaniyorum yapacam diyemiyorum olacak bu sefer demeye cekiniyorum bakalim haftaya nolcaksen hep destek verdin zaten daha ne yapacaksin ben adam olmadikca
sagol tatlim
kac aylik simdi duygucum benim oglanda vip dur resmine bakim Eki Görüntüle 725256bundan kulandim cok fayadisin gördüm saliyordum ayagimla yada o asilan oyuncaklara daliyordun :26:
bende denicem bidaha sagol tatlimisaprtaliyim canim
egirdir mesela bize yarim saat mesafede ispartaya yine 1 saat sürüyor arabaylan belki birgün nasip olur görüsürüz oralarda biyerde
yazik canim benim ya bi oraya bi buraya kosturuyon![]()
aha aldımadresi gelcem bendeinşallah işe yarar suzim..ay cidden görüşmeyi çok isterim..antalyaya geçerken tam yol kenarındayım ben..yolun düşerse uğra sewinirim..![]()
ilk başlarda hepimiz böle değildik canımzamanlaya ben burda siginamicam herhalde kimsenin laf attigi yok baksana... herkes tanismis kaynasmis beni aralarina alan yok mu bende istioeum arki
bundansa suzi tiysesibiz yaptigimizdan alismislar ondan canim sanki biz usakiz bazen lafin nereye gittigini bilmeden konsuyorlar iste herseyi biz yapacaz diye birsey yok ama hep sen yapinca onlarda umursamiyor benim isarkadasi alman adama telefonda talimat veriyor gecen böyle bakmissimtoz aliyormus yataklari degistiyormus evin alisverisini yapiyor oh dedim gel keyfim gel adam kadinin yiyeceklerini bile kativeriyor hazirliyor
bankada müdürmüs birde calisiyorda yani dedim icimden keske bunun 3 de birini benimkiside yapsa yada sadece kendi giysilerini kaldirsin nerde
ha birde ütüsünü de kendi yapiyormus kadin güzel yapamiyorsun sen diyipde
bence sonradan oda pisman olmus cay icermissin yapimmi demesinden belli ama erkek iste zorlaniyor ne var özür dileseniste cocuklarin yaninda olmazsa daha iyi ama bazen ister istemez tartisma cikiyor cocuklarda etkileniyor
bazen bu erkekleri anlamak mümkün degil
biliyorum canim cokda dikkat etmedim simdi de karnima agri girdi bugün yarin regl olacam herhalde
masallah allah nazarlardan saklasininsallah uyur canim bak birde bu vardin bende bunlanda oyalaniyordun
Eki Görüntüle 725308
insallah deneyelimbu sene gelemiycem herhalde canim kisin fransada teyzemin kizinin dügünü var
bu sene fazla izinde vermedi isyeri
ama nasip kismet bu sene olmazsa insallah seneye bende cok isterim senlen tanismayi
kardesinden görelek oda istiyor canimev isi de bitmiyorki hic
ev isi nankör dür der annem hep bi yerden yine birseyler cikiyor kolay gelsin
![]()
ay bendede var kafada birazbende hiç beceremem valla,sinirlenirim kızarım,10 dk. geçmez sırıtmaya başlarım:86: delimiyim neyim:111:
bendeledehep seninlenmi seviscezbirazda müzzeyenlen seviselim dedim
bakin kizlar balli gelirsene siz benimle nede ben sizle yakinlasma olmadi tamam mi
![]()
aha aldımadresi gelcem bende
ilk başlarda hepimiz böle değildik canımzamanla
bundansa suzi tiysesi
ay bendede var kafada biraz
bendelede![]()
ay cok tatlisin merve benimde arkim olurmusun![]()
kız bu ne bakınca ilk kötü oluyo[video=youtube_share;3lVXxuubwvs]http://youtu.be/3lVXxuubwvs[/video] kutluyozz kızlarrrrr gulanne 1000 olmuş![]()
bende gelecem aldımadresisuzim we fadimem...harika olur..ben bu yıl çocuklardan biyere gidemiyorum..seneye oğlan kreşe gitcek..kociş beni kıskanmayı bırakırsa buluşuruz..adam kıskanmıyor gibi beni ama yalnız biyere salmıyor..delimidir nedir..:44::44::44:
of illla türkleri ne görüolar anlamıyorum süt danasıyız sanki onlara ne bizim çocugumuzdantamam mervecim dikkat etcem sözgeri kactim
ha birde icimde kalmasin isarkadasinin tekine sinir oldumsalak kari tövbe tövbe bidaha cocuk düsünüyonmu diye sordu bende bilmiyorum cocuk büyüdükce istemez oldum falan diye kadinin cocugu yok zaten demezmi e sen burda büyüdün avusturyali sayilirsin entrege olmussun olmussundur umarim falan sizin ordakiler gibi düsünmüyrsun gelenek görenek diye devam etti manjak kari allah allah uyuz deli etti
ne alaka dedim yani ne alaka cocuklan genelekle türk olup olmamla
kardesi olsun isterim ama büyütükce gözüm korkuyor ama bunun genelekle alakasi yok dedim demesinede sinirlendim iste
![]()
ne işibende cok severimhem oynar hem is yaparim
![]()
beraber doğurak seneyeikinciyi hayal bile edemiyorumm
ah o tutukular başıma ne iş açtı kız sen çorluluydın dimi hemşerim gel öpecemKızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum kendinize dikkat edin akşam yemeğinde de fazla kacırmayın
NOT: Suzi özellikle sen akşam yemeğinden sonra abur cubur yeme![]()
ana bebekmi geliokız hande bende reglı olamadım daha
havalardanmı oluyokı anlamadım 1 hafta geçtı![]()
sen ne yapman gerekeni biliyorsun zaten tatlım
düzeltirsin inşallah
sen de hassasmışsın o da ağır konuşmuş sanırım hoş olmamış
gönlünü alır inşallah çok takma sen de.. hatasını anlamış ki çay yapmış getirmiş üzülme boşver
yok canım şaka yaptım kovmayacağınızı biliyorum
çok şükür eskiye göre çok farketti..
sen de olursun inşallah canım benim
muhabbetlere katıl canım öyle aramıza almamak diye bir şey olmaz bizim aramızda
beeenn
betül mü
düğün mü
evlenmek miiii
ay bu kelimeler birbirinden pek uzak sanki
ama eğer olursa davet ederim tabii ki buyrun gelin
aniden bulabilirim ama suzim öyle 1-1.5 yıl önceden nasıl bulcam karar vercem de haber vercem kız![]()
ne bebişi kız bız korunuyoz anacım hıh
kız bu ne bakınca ilk kötü oluyo
bende gelecem aldımadresi
of illla türkleri ne görüolar anlamıyorum süt danasıyız sanki onlara ne bizim çocugumuzdan
ne işi
beraber doğurak seneye
ah o tutukular başıma ne iş açtı kız sen çorluluydın dimi hemşerim gel öpecem
ana bebekmi gelio![]()
kız secemm napıyon asagıda gelsene yamacıma![]()
ne giysem acaba betüşün düğünde:44::44:![]()
![]()