70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya canlar oğlum sofrada ne yesek saldırıo; azıcık ucundan elıne vereyım mı bı sey olur mu.. az once cubuk krakerımı aldı elımden yedı :S

slm kızlar nasılsınız:52::52::52::52:
kilo verenlerı tebrık edıyorum
veremeyenlerde haftaya verırler üzülmeyın:27::27::27:

kılo bıldırımı
başlangıç 69
geçen hafta 62.1
bu hafta 61.5:23::23::23:
gıden 600
toplam gıden 7.200
hedef 58:21::21::21::21::21::21::21::21:

kız hande bende reglı olamadım daha :ssz::ssz::ssz::ssz:
havalardanmı oluyokı anlamadım 1 hafta geçtı:ssz::ssz::ssz:

betülüm artik söz vermeye bile utaniyorum yapacam diyemiyorum olacak bu sefer demeye cekiniyorum bakalim haftaya nolcak :31: sen hep destek verdin zaten daha ne yapacaksin ben adam olmadikca :37:sagol tatlim :38:

sen ne yapman gerekeni biliyorsun zaten tatlım
düzeltirsin inşallah :34:

canım 2,5 yaşında şuan
seneye düşünüyorum kardeşide doğuncaya kadar kızımda 4,5 yaşında falan ideal olur diye düşünüyorum
bakalım hayırlısı allah nasip ederse tabiii
anlatmak istememek değil suzim sizden bişeyimi saklamıyorum buraya yazmak iyi geliyor
yaa dün şiir dinletisi vardı okulun etkinliği
akşam yemek yapamamdım pizzayı pişirdim yedim hemen kalktım ahzırlandım çıktık birlikte
ben etkinliğe gittim eşimde kızımı bırakıp anneme gitti sonra eve gelmiş
işte en son geldi beni aldı kızımı aldık eve geldik akşam yediklerimiz öyle duruyor
benimde canım sıkıldı yoruldum neden toplamıyorsun buraları dedim
oda ben uşakmıyım bilmem ne, sanki yemek yaptın yoruldunda benden iş bekliyorsun
en güzel yemeklerdie yapıyorum sanki kıymetmi görüyüyorum
bütün günün stresini içime attım ağladım bisürü
yaa kızıma üzüldüm eşime bağırınca çocuk korktu ona kızdım sandı nasıl içim sızladı birbilsen sarıldım falan ama anne sen kızdın diyor ikidebir
böyle işte suzim yani önemli bişey değil büyük bir tartışmada değil ama bu sefer kırıldım işte tavrına, kullandığı kelimelere
bide haklı gibi o küsüyor konuşmaya çalışmıyor akşam çay yapmış bide çay içermisin diye soruyor
içmem dedim ama içimden geçen senin yaptığın çayı ağzıma sürmem lafıydı :47:

suziye yazdım canım özel bir durum yok
seni kovarmıyız canım yaaa
ihtiyacın yok artık diye dedim
boyunda uzun bana göre
keşke bende 60-61 olsam :31:

sen de hassasmışsın o da ağır konuşmuş sanırım hoş olmamış :31:
gönlünü alır inşallah çok takma sen de.. hatasını anlamış ki çay yapmış getirmiş üzülme boşver :54:

yok canım şaka yaptım kovmayacağınızı biliyorum :34:
çok şükür eskiye göre çok farketti..
sen de olursun inşallah canım benim :23:

ya ben burda siginamicam herhalde kimsenin laf attigi yok baksana... herkes tanismis kaynasmis beni aralarina alan yok mu bende istioeum arki

muhabbetlere katıl canım öyle aramıza almamak diye bir şey olmaz bizim aramızda :34:

Yazın buluşak kız, sen ben müzeyyen, ne güzel olurdu:29::29:

beeenn :5::5:

dimi fadimecim :16: biz nasil olsa antalya da iniyoruz türkiyeye geldigimizde bulusur öyle giderdim insallah o günlerde nasip olur :16:
birde benim bi sözüm var betül evlensin dügününe gidecem kiz betül hemen evlenme birini bulupda :1: birde yarim sene bir sene önceden haber ver ayarlim :1: ayy diyorum topikcene gidiyormussuz betülün dügününe hepberaber ne güzel olur :9:

betül mü :5:
düğün mü :5:
evlenmek miiii:5:
ay bu kelimeler birbirinden pek uzak sanki :37:
ama eğer olursa davet ederim tabii ki buyrun gelin :21:
aniden bulabilirim ama suzim öyle 1-1.5 yıl önceden nasıl bulcam karar vercem de haber vercem kız :30:

belki duraklamisdir bosma canim :31:

bilmiyorum canim cok sIkILdim gideyim bi süre sonra geleyim belki ya 80 senle dönerim :37:yada kendi kendime ceza vereyim 69 olmadan topige ugrama yazagi koyayim kendime sizi özler hirz yaparim belki :ssz:
dün takildim zaten sarkiya bir kac gere dinlendim :21:
hanimeller N**** (Siyahi) deyince nebileyim geldi birden aklima yaninada cay :17:
dolapin varsa oraya koyarsin canim fazla da kacmaz ayirdigin zaman :34:
dayanamam zaten canim kardesime rüsvet verdim barisdir bizi diye :37: sonra baristik zaten :48:
sayfalar hizli gectimi yetisemiyoruz sayfalar ilerlemedimmi de sIkILiyoruz :1: bende metroda falan giderken telden acip okuyorum ilerlemeyince yenileyip duruyorum kizlar yazdimi acaba diye herkes kitap okur ben topigi :1:
bende öle illa okuyacam sabah yatakta :1:
güzelmiş canım güle güle kullan da, yatak kapıya çok mu yakın, bana mı öyle geldi? Dolaplarını falan da çekip koyar mısın, merak ettim?

Antalya Varsak ta oturuyom canım, yaşım 36 ama sen bana Fadime de yine de, ablaya gerek yok:27::27: Öyle geniş balkonlu evleri ben de sevmem, eziyet valla ama 180 metrekare ev de zor beyav, temizle temizle biter mi? Allah kolaylık versin, işin zormuş.

Güzel canım kıyafetin güle güle kullan.:16:

Canım hiç doktora gitmedim fıtıkla ilgili, hep erteledim ihmal ettim, ağrı geçti gibi şimdilik bakalım.

Ay ne süper şey bu canım, hazır gibi olmuş, çok güzel eline sağlık, bir ara bize de yapar mısın, tüm topik toplanıp yeriz:52::52:

:46::46::46:

Günaydın canım,
Sana da hayırlı cumalar:16::16:

Haftaya artık ümidimiz canım bırakmak yok.

Az yiyince de vücut stok yapmaya başlayabilir.

Kız daha geçen sen değil miydin sucuk ekmek yedim gece geç saatte diyen, el kadar pide bir daha el kadar pide yedim diyen, kızacağım ama sana, gece geç vakitte yemeleri bırak, akşamları sadece sebze yemeği ye, gidecek onlar:20::20::20:

Git git de gel 80 le bakalım o zaman napcan? Yok öyle gitmek falan:29::29::29:
saol fadime abla dolabım daha olmadı pazarteside onu alıp yapacaklar zaten başka odada yatak odamküçük sığmadı gelsin onunda çekerimresmini:21:
yaramzlık şovu ne zaman dizi izlicek olsak boyle yapıo gıcık oglan

ben 1 ay kendıme gelemdım; annem rahatlıım dıye karşıdakı kafeye gonderdı 5. gün dikişim patlıcak sanıp gerı dönmüştüm..

tebrıkler cnm

ahhhhh, olmadı şimdi.. bıraz yaşantına dıkkat et sıkıntın falan varsa geç yatıyorsan ödem yapmışsındır..

tebrıkler 300-500 gıdıyor işte..

az yemekle kılo vermek aynı şey degıl; alman gereken enerjı mıktarından az alıyorsan vucudun onu korumaya odaklanmıştır canım.. ben hıc yememezlık yapmıyorum ama hep de verıyorum..

canım 1 günlük dıye bır sey degıl bu dıyet olayı; haftanın bır gunu bozsan yapabana gıdıyor.. şimdi bu hafta sıkı sıkıya dıkkat et bakalım nolceekk..
işte bende anlamıyom pırtlatıp face geliolar deli oldum doğurmak kolay bu kadar galba:ssz:
kk'nın en güzel bayanlarına merhabalar olsun :kkk:

ben dün terfi aldımmmmm :21::21::21::21::nazar::nazar::nazar:
taze iş hayatımın ilk terfisiydi allahıma şükürler olsun :17:
bugün de mutluluğum tartıya çıkınca ikiye katlandı :31::31:

Kilo bildirimim :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

başlangıç kilo: 78.5 kg
geçen hafta kilo: 76.6 kg
bu hafta kilo :75.5 kg
Giden:1100 gr
toplamda giden : 3 kg
hedef kilo : 58 kg
:nazar::nazar::nazar:oh oh canım allah daim etsin
günaydın hayırlı cumalar kızlar bu yazı stilini ayarlayamadım gitti şimdide enter yapınca aşağı inmiyor pefff böyle uzun uzadıya yazıcam :32:artık kendi insin kızlar hala geçmedi nezlem öksürük aksırık boğuşuyoz.:ssz: Bu arada ingiltereden arkadaşım geldi çocukluk arkadaşım 17 yaşında evlendirilip ing gitmişti çok deişmiş çok kilo almış çok özlemişim onu ayrılırken çok kötü oldum resmen halada ağlıyorum çarşamba günü gitti:14: bende kilo kontrolü yapamadım çok almışım hastayım diye önemsemedim biran önce iyileşeyim diye kuvvetli şeyler yiyom genede tık yok geçmedi inşallah geçer artık:ssz: sizler neler yapıyorsunuz alıntılamadıklarım olduysa offola kızlar mazur görün artık kilo bildirimimi yapmasam çok almışım sabah elbiseli 65.5du 300gr elbise olsa 65.2 olmuşum aynen böle oldum:53: burdada yazılmıyorki entera basıyom alta atlatmıyor ne oldu bu yazıya ya öffff başlangıç 74 geçen hafta 64.1 bu hafta 65.2 gelen1.100kg yolun beni:17:
geçmiş olsun canım:ssz:
başlangıç:82.9
geçen hafta:66
bu hafta:65,7
giden/gelen:300 gram
toplamda giden:17,2
hedef:65

Büyük ihtimalle kahvaltılarımı yamulttugum ıcın oldu bu, dereotu maydonoz kalmayınca olmadı bu iş.. 3 demet aldım şimdi bu hafta ıcın..

Sabah 9:00 yağsız kızarmış yumurta, 1 domatess, yarım demet dereotu, 1 avuc maydonoz, bır kutu labne peynırı (peynırım yoktu tolganınkını arakladım :D), çay

ara 11:00 2 kuru kayısı ve 1 cevız

öğlen 13:30 semızotu ve yogurt salata

ara 15:30 2 kıvı 2 cevız

ara 17:30 bır kutu bıskuvı ve emzırme çayı

akşam 18:30-19:00 taze fasulye ve yogurt ve salataa

ara 20:30 1 porsıyon meyve ne gelırse artıkın..

diyetısyenıme dun gıttım yedıklerımı goturdum.. 19 kılo yag oranım yıne, kızdı yemıosun kı yag yakasın dedı :( bu hafta tam yapcam bakalım yağ 18 olcak mı.. 18 olunca korumaya geccez artık :D
zaten bişey yemiyordun ki anlamadım ben o dokturu vallah:ssz:
bol bol yeşil çay iç limonlu,su iç sakın vazgeçme:20:

:46::46::46:

mobilyaların hayırlı olsun hande:16::16::16:

hande takipte:1::1::1:

hoş geldin canım:16::16::16:

:9::9:

:9::9::9:

:1:

aferin hande yemeeeee:20:

:60::60::60::60::60:
saol canım teşekkür ederim:ssz:
yani zayif degilsin sevinme diyon :43:

yok kiz o öyle yapinca ben gaza geliyorum :31:

off benimkide göbeklendi iyice :31:

hosgeldin canim :3: bence hic öyle seylerle ugrasma :34:
kizz suzaan daha dugrurmadinmi bacim sen kacsene oldu kiz :9:
Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh :16:

güle güle sey et bacim güzelmis :9:

:9::9:

dün bütün gün disarlardaydik suzim ve yedik dur bakalim daha tartilmadim ne cikicak :26:

hos geldin :3:

handeeeeeeeeee :4:

:20:

:4::4::4:

ay ne oldu böyle suzim yaa :30:
canim bak o kara ekmekler varya hangisini yiyorsun sen :26:
volkohrntoast ye bence digerinin kalorisi cook fazla :38:

ay kiyamam canim ya :38: ne güzel arkadasina deger veriyosun :16:
bos ver canim iyilesmene bak sen bayada uzun sürdü hastaligin :26:
öle şeyediyoz bacım yeni yeni:9::9::9:
:4::4::4::4: form çayı iç bi dene gıı..nefret ediyorum form çayından yaaa..ben eskiden gidemezdim ama artık sabah büyük bardakta su içiyorum arkasına kahwaltı yapınca gidiyorum..

toplaşın gelin topikcek çocuk war falan demem herşeyi yapar donatırım yaww...yeter ki!isteyin canlarım..herkes şaşırıyor bana zaten ramazanı şerifte falan bu çocuklar hiç durmuyor nasıl bu kadar çeşit yapıp ewi temizledin diye :9::9::9: kız o sos dr.oether in toz şeklinde ahududsu..suyla karıştırıp kaynatıp yapıyorsun okadar :34::34:
aman bende içiyom o form çayını kar etmedi buı ara:ssz:
kaçamak yapma sıkıntım var canım, dondurma falan yedim akşamları da ondan öyle oldu bide şeyyyy (pişmaniye):17::17:

Çok sevindim canım senin adına tebrik ederim hem kilo hem de terfi için:16::16:

Günaydın sana da hayırlı cumalar
Geçmiş olsun Allah şifa versin
Ne güzel hasret gidermişin arkadaşınla.
Kiloyu da verirsin canım üzülme:16::16:

:17::17::17:

suzim azcık bi makarnadan bu kadar olmaza..sen bu hafta kaçamaklar yapmışmıydın..önceden yaptıysan yan etkileri artık..haziranın 14nde seni 69 kilo görmek istiyorum..

aslında yakınız beaa..ben aksuda oturuyorum.....çocuklarla zor oluyor temizlemek..bugün fazlaca dalmam lazım temizliğe..kaynanaya sinir oldum yine zaten..çöp indirmiştim akşam..kadına pasta çay yetiştircem diyeçöpü dökmeyi unuttum..sabah dökerdim yani..sabah 6da zile bastı noldu dedim..çöpü dök dedi..ya ben bu kadının çöpünü döküyorum çok mu?zor bu kadar bu çöpü dökmek..neyse zaten dökcemde ben zaten gece nefesim kesildi ölüyordum 4 de falan ayaktaydım..sonra döndüm içeri yattım..çocuklarıda uyandırıyor her sabah sinir..ha bağırır aşağıdan ha laf sayar..duymamazlıktan geldim yattım uyudum ohhh sefam olsun..sonra kalkıp döktüm..benim ewin köşesinde duran çöpüm nerene battı ki!akşam pastayı götürürken çok iyiydi..bide ben o pastayı yan komşumuzla yiyelim diye hazırladım .bahçeye hazırlarım odunlu semawerde çay yaptım..komşuyu çağırdım..bu gitmiş ewe çıkmış nüfus müdürünün karını çağırmış kocasıyla..komşularda gelmediler onlar geldi diye..ya ben komşularımla keyf yapmak istiyorum..o istediğini çağırıyor..45 yaşında daha..anlıyacağınız benim bu ewdee hiç bi rahatım keyfim yok..neyse durmadan dert anlatırım bende..kusura kalmayın artıkın:50::50:
Evet yakınmışız, eşim de Serik li canım, sık sık gider geliriz, Aksu nun içinde mi oturuyosun pastadan yemeye gelirim heh heh, kaynanan bırakmamış gerçi de, sıkma canını biz nedesek boş gerçi de Allah 'a dua et canım, birgün bunlar da geçecek, yaşı da gençmiş, kocan kaç yaşinda ki??

Haftaya gidecek o kilolar inşallah.:54:

Yakınmışız ne de olsa ben gelirim topiğin yerine:52::52:[/QUOTE]
işallah gider die ümitliyim:ssz:
günaydın kızlar

başlangıç :80
geçen hafta:72
bu hafta:71.800
giden 200
toplam giden:8.200
hedef:65

dünde bi dondurma kaçamağım olduydu?

neysa haftaya kilo vermem şiş olcam galiba çünkü regl olcam şimdiden şiş gibiyim zaten...

kızlar tessettür giyimde önerebileceğiniz yazlık kıyafet alabileceğim markaları var mı ?
ay bugun bende bir arkadaşım için tesettür abiye aradık yoruldum bu dopiçlerle kapalılar çıplak kalacak heral hep açık ve küçük modeller:19:

bende unutkanım kansızlıktan dolayı hemde acaib..bilerek yapıyor canım..eziyet etmek için..eşim ewlendiğimiz zamanlar bana kızıyordu.kadın geçip bi köşeye yalandan ağlardı yemin ederim ben görürdüm normal otururdu oğlu kocası gelince karına bişey de diye başlar ağlar numarası yapardı eşim çıkınca normale dönerdi..şimdileri eşim biraz daha anlıyor onun eziyet etmek istediğini..başka yerde oturmayı eşimde istiyor çaktırmıyor aslındada babasıyla iş yapıyor babası izin wermiyor ben hizmetçiyimya..kadın bana ewlendiğimizde dedi ki milletin ağzından baba derken 2 baba çıkıyor nasıl çıkıyorsa artık..sen niye çok sessiz söylüyorsun diye.babam yeni ölmüş kolay mı öyle hemen demesi..we kayınpeder ewe geldi çoraplarımı çıkar dedi bende çıkarmadım elimi yok..kaynana dedi milletin gelini kayınpederinin iç öçamaşırını bile yıkıyor dedi.bende onlar yıkasın ne kadar ayıp dedim..utanmaz arlanmaz..neyse benim sinirlerim hoplamaya başladı yine..benim kaynananın yaptıkları bitmez..anla artık canım çoookkk geri kafalı artı eziyet etmeye meraklı we gelini hizmetçi olarak görüyor..utanmasa biyerinide yıkatmaya kalkacak..rabbim o kadını bana muhtaç etmesin..çenesini çekemem..
ay dövecen bu kaynanaları evire çevire ya yazık ne bu gelinlere yapılanlar benimkide beni yarın temziliğe çağırıyor geldi yerleşti eve :47:
canımm yaa:16::16::16:bak herşey nasılda yoluna giriyor:52:giden kilon içinde:nazar::nazar::46::46::46:

seninde kaynanan kayıpmı oldu kızz:9::9:
haftaya eksi görcem handeee:20::20:

:
aman bulduk evindeymiş:47:
hosgeldin :3:
en iyisi wc den sonra canim :34:

seninde kaynanan kayıpmı oldu kızz:9::9:
haftaya eksi görcem handeee:20::20:
:16::16:[/QUOTE]
bulduk canımkeşke bulamasaydık:47:
ya kızlar siz nerdeydiniz yahu .. ben daha önceden bulmalıymışım sizi.. valla süpersiniz .. acayip hoşuma gitti :)
herkez öle diyor :21:
tartildim kizlar :ssz::ssz:

70.5 :43::43:

ay öyle kizginimki kendime :47: bu ne ya bi 69 bi 70 nerdeyse bir aydir :47::47::47:

yani gercekden biktim :47::47::47:

azmin a si bile yok bende iste :19::19:

sinir oluyorum kendime ya pa mi yoo ruuuuuuuummmmmmmmmmmmmm :43::43::43:

ay cok moralim bozuldu :43::43::43::43::43:

arami versem ne yapsma :5:

niye böyleyim ben niye :47::47:
kız azmini kaybedersen biz napalımya ne güzel zamanında vermişin işte yaparsın yine:8:
ama ben skildim kendimden :43:
:16::16:
günaydin handecim :16: olsun affetim seni :1: ben senden fazla cikmisim :37: kaynananda kaybolmus :9:

b
:16::16::16:
canim benim kocisde eger 36 yada 38 beden olursam 500€ vericegini söyledi bana kiyafetlerimi yenilemek icin ama adam bana bunu söyliyeli 2 sene olucak nerdeyse :ssz:

insallah canim insallah :ssz:
oh iyiteklif:21:
kıııızzzz sen kaşınıon haa en sonunda seni çağırcam temızlıgee o neguzel yatak odası oyle pırıl pırıll.. ben bekarken mobılyalarım yenı yapıldıgı ıcın onları getırmıştım; salak gıbı kahverengı yaptırmışım kafama tüküreyım; beyaz super olurdu, kalıtelı ozel yapım oldugundan da atamıom şimdi, annem azıma mıcar :52::52: çok temız karısın maşallaahh... benım evın temızlıgı 2 gun sürüoo.. az once mutfagı topladım yatak odası dağıldı :43::43:

canım bu iş sabır işi.. beni aklına getir; o kadar azmettim ki 4.5 ayda gitti hepsi işte.. bı de cocukla dersle ugrasıom düşün; koca da cabası.. her kafadan bı ses cıktıı hııııccc takmadım.. bu işi kendın için yapcaksın, bır de dıyet degıl de saglıklı beslenme olarak bakacaksın işe.. hayat tarzın halıne getır.. sen cok kacamak yapıosun ve dengelı beslenmıosun.. bıraz daha dıkkat ve sabır hadı bacım..
ay bende beyenerek aldım çok kaliteli mobilyaydı mağazadaki canım sahibi ölübnce eksik getirdiler anca tamamlanıyo yavaş yavaş iş çıkıyo bana işte:ssz:
be bildirim yapmak istemiyoom :50: :ssz::ssz:
kendimi sevmiyom :43::43::43:
:16::16:
bu tolga neden uyumuoooooooooooo
ayağında salla:9:

:34::34:

keşke pizza olsa sıkıntımın sebebi canım ama malesef :31:

boşver hiç bişeye sıkılma:ssz:
cizelgemi de degistireyim bari :ssz::10:

betülüm artik söz vermeye bile utaniyorum yapacam diyemiyorum olacak bu sefer demeye cekiniyorum bakalim haftaya nolcak :31: sen hep destek verdin zaten daha ne yapacaksin ben adam olmadikca :37:sagol tatlim :38:

kac aylik simdi duygucum benim oglanda vip dur resmine bakim Eki Görüntüle 725256 :40: bundan kulandim cok fayadisin gördüm saliyordum ayagimla yada o asilan oyuncaklara daliyordun :26:

bende denicem bidaha sagol tatlim :38: isaprtaliyim canim :1:egirdir mesela bize yarim saat mesafede ispartaya yine 1 saat sürüyor arabaylan belki birgün nasip olur görüsürüz oralarda biyerde :1:

yazik canim benim ya bi oraya bi buraya kosturuyon :1:

bende ondan istim doğurunca:49::49:suzi tiyzesinden:49:

merhaba kızlar nasılsınız..geçen cuma girdim ve daha yazamadım:5: ama hep takipteyim..neyse kilomu yazayım..86 ile diyete başladım..geçen hafta 71,5..bu gün sabah ise 70,3 tü..giden 1200 gr..bakalım haftaya irademize hakim olup kilo verebilecek miyiz..hepinize bol azimli ve iradeli günler diliyorumm:34:

inşallah işe yarar suzim..ay cidden görüşmeyi çok isterim..antalyaya geçerken tam yol kenarındayım ben..yolun düşerse uğra sewinirim..:34:
aha aldımadresi gelcem bende:9:
ya ben burda siginamicam herhalde kimsenin laf attigi yok baksana... herkes tanismis kaynasmis beni aralarina alan yok mu bende istioeum arki
ilk başlarda hepimiz böle değildik canımzamanla :ssz:
biz yaptigimizdan alismislar ondan canim sanki biz usakiz bazen lafin nereye gittigini bilmeden konsuyorlar iste herseyi biz yapacaz diye birsey yok ama hep sen yapinca onlarda umursamiyor benim isarkadasi alman adama telefonda talimat veriyor gecen böyle bakmissim :53: toz aliyormus yataklari degistiyormus evin alisverisini yapiyor oh dedim gel keyfim gel adam kadinin yiyeceklerini bile kativeriyor hazirliyor :37: bankada müdürmüs birde calisiyorda yani dedim icimden keske bunun 3 de birini benimkiside yapsa yada sadece kendi giysilerini kaldirsin nerde :37: ha birde ütüsünü de kendi yapiyormus kadin güzel yapamiyorsun sen diyipde :37:
bence sonradan oda pisman olmus cay icermissin yapimmi demesinden belli ama erkek iste zorlaniyor ne var özür dilesen :31: iste cocuklarin yaninda olmazsa daha iyi ama bazen ister istemez tartisma cikiyor cocuklarda etkileniyor :50:
bazen bu erkekleri anlamak mümkün degil :31:
biliyorum canim cokda dikkat etmedim simdi de karnima agri girdi bugün yarin regl olacam herhalde :31:

:16:

masallah allah nazarlardan saklasin :nazar:insallah uyur canim bak birde bu vardin bende bunlanda oyalaniyordun :34:Eki Görüntüle 725308

insallah deneyelim :7:bu sene gelemiycem herhalde canim kisin fransada teyzemin kizinin dügünü var :31:bu sene fazla izinde vermedi isyeri :31:ama nasip kismet bu sene olmazsa insallah seneye bende cok isterim senlen tanismayi :16:

kardesinden görelek oda istiyor canim :1: ev isi de bitmiyorki hic :37: ev isi nankör dür der annem hep bi yerden yine birseyler cikiyor kolay gelsin :54:
bundansa suzi tiysesi :emir_bebek::9:
bende hiç beceremem valla,sinirlenirim kızarım,10 dk. geçmez sırıtmaya başlarım:86: delimiyim neyim:111:
ay bendede var kafada biraz:1:
hep seninlenmi seviscez :1: birazda müzzeyenlen seviselim dedim :9::9::9:
bakin kizlar balli gelirse:27: ne siz benimle nede ben sizle yakinlasma olmadi tamam mi :9:
bendelede:23::23:

ay cok tatlisin merve benimde arkim olurmusun :1:
:19::19::19:
[video=youtube_share;3lVXxuubwvs]http://youtu.be/3lVXxuubwvs[/video] kutluyozz kızlarrrrr gulanne 1000 olmuş :32::32::32::32::32::32:
kız bu ne bakınca ilk kötü oluyo:23::23:
suzim we fadimem...harika olur..ben bu yıl çocuklardan biyere gidemiyorum..seneye oğlan kreşe gitcek..kociş beni kıskanmayı bırakırsa buluşuruz..adam kıskanmıyor gibi beni ama yalnız biyere salmıyor..delimidir nedir..:44::44::44:
bende gelecem aldımadresi :9:

tamam mervecim dikkat etcem söz :38:geri kactim :1:

ha birde icimde kalmasin isarkadasinin tekine sinir oldum :47:salak kari tövbe tövbe bidaha cocuk düsünüyonmu diye sordu bende bilmiyorum cocuk büyüdükce istemez oldum falan diye kadinin cocugu yok zaten demezmi e sen burda büyüdün avusturyali sayilirsin entrege olmussun olmussundur umarim falan sizin ordakiler gibi düsünmüyrsun gelenek görenek diye devam etti manjak kari allah allah uyuz deli etti :47:ne alaka dedim yani ne alaka cocuklan genelekle türk olup olmamla :47: kardesi olsun isterim ama büyütükce gözüm korkuyor ama bunun genelekle alakasi yok dedim demesinede sinirlendim iste :47:

:54::10::10::10::10:
of illla türkleri ne görüolar anlamıyorum süt danasıyız sanki onlara ne bizim çocugumuzdan:47:
bende cok severim :1:hem oynar hem is yaparim :21::9::54::10::10::10:
ne işi:23:
ikinciyi hayal bile edemiyorumm
beraber doğurak seneye:emir_bebek:
Kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum kendinize dikkat edin akşam yemeğinde de fazla kacırmayın :54::54::54::54::16::16::16::16:

NOT: Suzi özellikle sen akşam yemeğinden sonra abur cubur yeme :47::20::19:
ah o tutukular başıma ne iş açtı kız sen çorluluydın dimi hemşerim gel öpecem:38:
kız hande bende reglı olamadım daha :ssz::ssz::ssz::ssz:
havalardanmı oluyokı anlamadım 1 hafta geçtı:ssz::ssz::ssz:
ana bebekmi gelio :49::49::52:

kizlar ben kahvaltiyi gec yaptigim icin iki ogun yiyorum oyuzden oglen yok malesef

bugunku menum
Sabah 1bucuk dilim ekmek surme peynir 3zeytin bir kucucuk parca kasar peynir bir kucucuk catal helva
ara 1elma
ara meyveli diyet yogurt
aksam 4kasik nohut bulgur pilavi 3dilim firin patates yarin tavuk budu firinda [Saat 5de]
caylar sular
yatmaya yakin 1bardak sut

sen ne yapman gerekeni biliyorsun zaten tatlım
düzeltirsin inşallah :34:

sen de hassasmışsın o da ağır konuşmuş sanırım hoş olmamış :31:
gönlünü alır inşallah çok takma sen de.. hatasını anlamış ki çay yapmış getirmiş üzülme boşver :54:

yok canım şaka yaptım kovmayacağınızı biliyorum :34:
çok şükür eskiye göre çok farketti..
sen de olursun inşallah canım benim :23:

muhabbetlere katıl canım öyle aramıza almamak diye bir şey olmaz bizim aramızda :34:

beeenn :5::5:

betül mü :5:
düğün mü :5:
evlenmek miiii:5:
ay bu kelimeler birbirinden pek uzak sanki :37:
ama eğer olursa davet ederim tabii ki buyrun gelin :21:
aniden bulabilirim ama suzim öyle 1-1.5 yıl önceden nasıl bulcam karar vercem de haber vercem kız :30:

ne giysem acaba betüşün düğünde:44::44::9: :9::9::9::9::9::6:

:19::19::19:

kız bu ne bakınca ilk kötü oluyo:23::23:

bende gelecem aldımadresi :9:

of illla türkleri ne görüolar anlamıyorum süt danasıyız sanki onlara ne bizim çocugumuzdan:47:

ne işi:23:

beraber doğurak seneye:emir_bebek:

ah o tutukular başıma ne iş açtı kız sen çorluluydın dimi hemşerim gel öpecem:38:

ana bebekmi gelio :49::49::52:
ne bebişi kız bız korunuyoz anacım hıh:17::17::17:

kızlar ben bu ara cok duzensız beslenıyom hep 2 ogun yıyom:50::50::50:
sabah 1 turk kahvesı
2dılım kek
ara elma
aksam
1 lahmacun
ayran
3litre su ne yecılcay var nede bısı
of nası duzene sokacam:ssz::ssz::ssz::ssz:

bugün iyi başladı ama akşam cozuttum azcık nese artık bugün cıss günü olsun :)

sabah
roka domates salatalık peynir yumurta 1 dilim ekmek
ara
soda
yeşilçay 1 kayısı
nescafe
öğle
4 kaşık bulgur 4 nuget salata yoğurt
ara
soda 3 kayısı 1 erik
akşam
salata 3 nuget 1 dilim ekmek

veee
badem fındık bi de bu rulo püsküt gibi şeyler oluyo ne adı bilmiyom şimdi ondan yedim 3-5 tane çay

Back
X