70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kız oslew ben mönröyü bilmiom ki
Betüş sorma bacım dayanamıyım ağlıcam nefesim daralıyo evde daha işi var makinede dünden ıslak çamaşırları var gitmio bende oturuyo okey oynuyo bide bugun arkadaşına oturmaya gittik bana sormadan n bidahaki pazara eve kahvaltıya misafir davet etti bana sormadan ev ortasında tırnak kesio bi yandanda kendi annem tekirdağfan arıyo kaynanan nie sende oturuyo çeyizlik almadı sana benim aldığım çarşaflardamı yatıyo dio napcamı şaşırdım

Kız oslew ben mönröyü bilmiom ki
Betüş sorma bacım dayanamıyım ağlıcam nefesim daralıyo evde daha işi var makinede dünden ıslak çamaşırları var gitmio bende oturuyo okey oynuyo bide bugun arkadaşına oturmaya gittik bana sormadan n bidahaki pazara eve kahvaltıya misafir davet etti bana sormadan ev ortasında tırnak kesio bi yandanda kendi annem tekirdağfan arıyo kaynanan nie sende oturuyo çeyizlik almadı sana benim aldığım çarşaflardamı yatıyo dio napcamı şaşırdım

söle kocana yollasın evi olmasa neyse de evi var barkı var gitsin evine ne bu bakıma muhtaç değil bişey değil keyif yapıyo

Değil kız totoşunun üstüne totoş koymuş benden sağlam 2 günde delirtti beni hizmeti ben yapıom ötekini övüo bide eve misafir davet edio bana sormadan

Ne diyeyim insan yanında sabahta dedi evin halılarını yıkayalım ben burdayım die gelen olur dedi istemem gelmesinler die tersledim inat olsun die çağırıo

valla akşam kocana sanat mı yapıyon naz mı yapıyon napıyosan yap ikna et adamı :27::27:

kız hande ayyy kaynanam bende kalsa bende kafayı sıyırırdım hem benim kaynana temizlik hastası.temizliğinden değilde ha..kadın hastalık hastası olmuş..ay hiç oturtmaz ewine oturayım diye ineyim derim onu bunu şunu amaannn durdurmaz..rusyadan eşimin arkadaşı gelecekti.ilk defa geliyorlardı..ben sabahtan akşama kadar neler yaptım döşedim yemek börek..ewde temizledim misler gibi..çocuklar biyandan..akşama doğru geldi bi yanıma naptın dedi yapabildin mi?rus karısı senin ewini beğenecek mi?iyi temizleyeydin dedi.bende lawaboya gitmiştim kileri açmış orada zencefil wardı kutunun içinde ne war diye merakından dökmüş yerler..Allahım adamlar gelmek üzere mutfağı dağıtmış..bunlarıda döktüm ama ben gideyim diyip çıktı..aman bacım manyak bazıları ya.seninkide haa..eşinlede huzursuz olmazsın inşallah onun yüzüne..çokta yüz werme yüz werdikçe astar ister tatlım

Ay müzücüm sokmafığım laf kalmadı insan olsa anlardı yattım şimdi kendi yatağıma dinleneyim die odada yatma gel karşımda yat dio

allah yardımcın olsun handecım kıyamam sana:ssz::ssz:
ama keske benım kaynanamda gelsede bızde kalsa o bızde kaldımı kahvaltımı aksam yemegımı yapıyo kızma bakıyo bı dınlenıyorumkı sormayın gıtsın cok özledım kayınvalıdecımı:31::31:

way bea ne kaynanalar war..gurbetcim çok şanslısın walla.öyle kaynanam olsa öper öper başıma koyardım..:53::53::53:

Back
X