Bahar hoşgeldin
Suzim görüşemiyor z
Merve kız çırak sen geçiver özet ben telden anlatamıyom çok derdimi çok özledim hepinizi
canim benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahar hoşgeldin
Suzim görüşemiyor z
Merve kız çırak sen geçiver özet ben telden anlatamıyom çok derdimi çok özledim hepinizi
Bahar hoşgeldin
Suzim görüşemiyor z
selam canımgünaydin kizlar
haftasonu yedim ictim geldim geri kürkcü dükanina
eksi ciktim birde tartida haftaya iyi basladim demek okada agri cektim sanci cektim reglden ama sevdim regli regli olunca yesende veriyorsun
türkiyeyi yaziyorlar bugünün avusturya gazetesinde üzüldüm ülkem ne hale gelmis900 kisi yarali 1700 kisi tutuklanmis yaziyor
gecmise gün icerisinde giderim bugün baya yogun is var firsat buldukca yazarimöptüm cok
![]()
bende istiyommmmmbiri bana son 50 sayfayı özet geçebilirmi?![]()
aynen canımmm sanki bizde yazılısanki bizim tabiyata öyle yaziyor yazili belgemi var nerde yaziyor benim yapmak sorunda oldugum
dogru diyorsun benimkide gecen cay yapsana diyor dedim suyu koy kaynasin ne var bunda onun bile bizden bekliyorlar
calisiyoruz birde destek olmalari gerek bencede ben istemezmiyim ailemlen daha cok vakit gecirebileyim günde 8-10 saat calismak zorundamiyim iste![]()
bende çok beğendim hasretiay kizlar hasrettt vardin ya evlenmis :123:gelinligi cok güzel yakismis bagildim gelinligine pek bi yakismiskendiside cok güzel olmus
evlenesim geldi face de resimleri görünce :111:ömür boyu mutlu olur insallah
![]()
selam minem
selam canım
fena durumdayız valla neolcak ülkenin hali bilmiyorum
face bile açmıyorum sinirim bozuluyor bazılarına
iç savaş çıkacak gibi yaaa
bende istiyommmmm
aynen canımmm sanki bizde yazılı
amaan onların kafası ne kafasıysa anlamakta istemiyorlar
erkeğim havasına giriyorlar işte
bende çok beğendim hasreti
ohh ohh kolay gelsinmutfağın camı silindi perdesi ykanıp takıldı
balkon yıkandı
buzdolabı boşaltıldı silinip yerleştirildi
dolaplara girişicem şimdi
![]()
Allah bana da bol bol sabır versin canım bu dönemde yapacak bişey yok maalesef.hayat iste zerramteyzemi oldun hala mi
allah ona uzun ömür versin
sen yine cikip yapabiliyorsun bende yükseklik korkusu var birde hic beceremiyorum perde isini
dün magazin haberlerinde gördüm antalya yaniyo yinesinan akcil gelmis sizin oralara
sagol fadimecim
fadimecim ergenlik cagi oldugundan öyle bi kulagindan girip bi kulagindan cikiyor ondan eskiden bende öyleydim anam birsey derse ciddiye almazdim laylaylom görürdüm hayati ancak gercekden evlenince anliyorsun cogu seyi aslinda anne evinde nasil rahat oldugunu oda anliycakda iste simdi nedesen bosa konusmus gibi oluyorsun![]()
selam minemya hic sorma okudum alman gazetesinden 2sindede türkiyeyi yaziyor agac bahane diktatör erdogana karsi yapiliyor yaziyor üzüldüm valla afganistan suriye irak gibi yani arab ülkeleri gibi türkiyedede ortalik karisti
![]()
sanki erkek demek hic birsey yapmamak kendi kendilerine pasa torunu saniyorlar kendilerini nasil geldilerse öyle giderler degismezler bencede
ohh ohh kolay gelsin
bende kactim kizlar molayaöptüm
![]()
bendede var bi tane hatta 2 tane ondan..Bizim burda 30 derece bugünDikkat et kendine canım
Çocuk aynen öyle ama küçük öyle. Büyük de üzüp duruyor beni yaa çok anlayışsız, derslerine düzenli çalışmaz, ergenlik dönemi hakkaten zor yani, çocuk evde ruh gibi yaşıyor, bir yeri ellemez söylemeyince, söylesen yine yapmaz, iyice bir tuhaf oldu. Cumartesi evde kalıyorya, ev süpürmek onun görevi, salonu ve koridor bir de mutfak, sabah bir sürü not yazıp bırakıp gidiyorum, evi süpür, ortalığı topla, yaparsanız ödül var , akşamüstü 4-5 gibi eve bir geldim, hiçbişey yapmamış, bir de üstüne üstlük ödül ney diyor pişkin pişkin. Oyyyyy oySöylene söylene yapar bir iş buyurdun mu, hafta sonu evdesin işte, bir işin ucundan tutsan da şu annen bir rahat etse değil mi, yok aklının ucundan geçmez ki, çok galesiz, umursamaz
![]()
mutfağın camı silindi perdesi ykanıp takıldı
balkon yıkandı
buzdolabı boşaltıldı silinip yerleştirildi
dolaplara girişicem şimdi
![]()
maalesef canım olaylar bizleride çok üzüyor...selam kızlar
bikaç alıntım daha vardı ama gece bilgisayarı kapatmak zorunda kalınca silinmiş
nasılsınız bakalım?
şu olaylara canım sıkkın onun dışında herşey yolunda
kızlar msjlara şöyle bi göz geçirdim..hasta olanlara rabbim şifa wersin..herkese - li haftalar dilerim..hiç msj bile yazacak halim yok uykusuz halsiz huzursuzum..hastalığım için soranlar saolun.önce burnumdan ameliyat olmam gerekiyor ama eşim ameliyat olmamı istemiyor.et şişmiş burnumdaki.buda uyku apnesini tetikliyor..kan tahlili yaptırmam lazım kanım aşırı düşük ama gidemiyorum çocuklara bakmıyor kaynana..eşimle gitmek zorundayım oda işten gelmiyor.işi benden hastalığımdan daha önemli..öyle işte..
Kendi annen uzakta mı canım, o baksa? Bir de Zerranın dediği gibi eşim istemior ne demek ki, sağlığın için olman gerekiyorsa olacaksın, anlamıyorum bu insanları.kızlar msjlara şöyle bi göz geçirdim..hasta olanlara rabbim şifa wersin..herkese - li haftalar dilerim..hiç msj bile yazacak halim yok uykusuz halsiz huzursuzum..hastalığım için soranlar saolun.önce burnumdan ameliyat olmam gerekiyor ama eşim ameliyat olmamı istemiyor.et şişmiş burnumdaki.buda uyku apnesini tetikliyor..kan tahlili yaptırmam lazım kanım aşırı düşük ama gidemiyorum çocuklara bakmıyor kaynana..eşimle gitmek zorundayım oda işten gelmiyor.işi benden hastalığımdan daha önemli..öyle işte..
Valla hiç sorma canım, onların yerine biz çalışcaz sanki, seneye de benim ki girecek, derslerine çalış ortalamanı yüksek tut, neler neler diyoruz da yok anlamıyor, sbs den bir 400 puan bile göremedik biz maalesef.bendede var bi tane hatta 2 tane ondan..
kızım 99 lu sbs ye gireck..umurund DEĞİL
BEN ONUN İÇİN strese giriyorum...
ev işi desen kendi odasını ble toplamıyor
önceden böyle değildi
tanıyamaz oldum kızımı..
bazen tam tersi yanıma gelir anne ne yapayım diye
ama beni üzüyor işte
böyle böyle düzelecekler işte
kolay gelsin canım
bende hf sonu az buçuk temizledim ama daha çok iş var..
bizimkide bide beni özel okula gönderin diyor..Kendi annen uzakta mı canım, o baksa? Bir de Zerranın dediği gibi eşim istemior ne demek ki, sağlığın için olman gerekiyorsa olacaksın, anlamıyorum bu insanları.
Valla hiç sorma canım, onların yerine biz çalışcaz sanki, seneye de benim ki girecek, derslerine çalış ortalamanı yüksek tut, neler neler diyoruz da yok anlamıyor, sbs den bir 400 puan bile göremedik biz maalesef.Özel sekötürde ne koşullarda çalışıyom, isterim ki iyi bir işi olsun, bunu da yolu okumaktan geçiyor ama anlat anlatabilirsen
![]()
geçmiş olsun canım niye istemiyorki ameliyat olmanı..
senin durumunda olan bisürü insan var..
ameliyatta çok zor değil yani..
Kendi annen uzakta mı canım, o baksa? Bir de Zerranın dediği gibi eşim istemior ne demek ki, sağlığın için olman gerekiyorsa olacaksın, anlamıyorum bu insanları.
Allah çocuklarımıza akıl fikir, bize de bolcana sabır versin canım.bizimkide bide beni özel okula gönderin diyor..
oh ne ala..
bende çalış iyi puan al göndereyim dedim ama ıhh hiç umut yok..
6 da 450 den aşağı almazdı niye böyle oldu bu çoçuk anlamıyorum..
şu anda yüksek standartlarda yaşıyorlar...
evleri giyimleri yemeleri vs..
ama iyi bir işleri olmazsa bunları rüyalarında görürler..
rabbim kimseyi gördüğünden geri koymasın..
Allah kolaylık versin tez zamanda inşallah herşeyini yola koysun.ben eskiden oldum çok zor oldu diyor.bend ebunu doktora söyledim doktorda eskiden burun ameliyatlarında insanlar bayıltılmıyordu göre göre yapılıyordu şimdi tıp gelişti artık sabah girer öğlene taburcu olursunuz dedi.ameliyat olsanda geçmez diyor eşim..off adam beni çıldırtacak.öldüğümde rahat eder artık...kendi başı ağrısa sabahtan akşama akşamdan sabaha yatar ama..az öncede kızdım kardeşinin başı ağrıyor bakmaya gidiyorsun ewe geliyorsun hiç bana nasılsın demek yok.ben ölüyorum bu ewde görmüyorsun dedim...annem uzakta canım..ah yakında olsa muhtaç olurmuyum..çıkıp giderim kendim.seneye oğlanı kreşe göndercem..kızla artık bi şekilde gitcem yolu yok..ehliyet aldım araba yok..neyse..sinirlerim uçuşuyor iyice..
iyi diyelim iyi olalim minem gerci uykum varselam kızlar
bikaç alıntım daha vardı ama gece bilgisayarı kapatmak zorunda kalınca silinmiş
nasılsınız bakalım?
şu olaylara canım sıkkın onun dışında herşey yolunda
öyle canim nedesen simdi battar ona aslinda onun iyiliyini düsündügünü anlamiyorlar zamaninda keske bende anamin kiymetini biseydim diyorum simdiAllah bana da bol bol sabır versin canım bu dönemde yapacak bişey yok maalesef.![]()
ne diycemi bilemedim canim zor valla allah yardimcin olsunkızlar msjlara şöyle bi göz geçirdim..hasta olanlara rabbim şifa wersin..herkese - li haftalar dilerim..hiç msj bile yazacak halim yok uykusuz halsiz huzursuzum..hastalığım için soranlar saolun.önce burnumdan ameliyat olmam gerekiyor ama eşim ameliyat olmamı istemiyor.et şişmiş burnumdaki.buda uyku apnesini tetikliyor..kan tahlili yaptırmam lazım kanım aşırı düşük ama gidemiyorum çocuklara bakmıyor kaynana..eşimle gitmek zorundayım oda işten gelmiyor.işi benden hastalığımdan daha önemli..öyle işte..
hemen baktim zaten canim isyerine geldim türk gazetelerinden detailari okuyayim dedim ama dogru dürüst aciklama yok
alman gazeteleri yazıyor suzim ama türklerden çıt çıkmıyor
haber kanalları bile haber yapmıyor
uyutulmaya çalışılıyoruz
neyse fazla konuşmayayım![]()
bendede var bi tane hatta 2 tane ondan..
kızım 99 lu sbs ye gireck..umurund DEĞİL
BEN ONUN İÇİN strese giriyorum...
ev işi desen kendi odasını ble toplamıyor
önceden böyle değildi
tanıyamaz oldum kızımı..
bazen tam tersi yanıma gelir anne ne yapayım diye
ama beni üzüyor işte
böyle böyle düzelecekler işte
kolay gelsin canım
bende hf sonu az buçuk temizledim ama daha çok iş var..
annem hep derdin kücük cocugun kücük derti büyük cocugun büyük derti diye allah size yardimci olsun insallah canlarim bu ergenlik dönemini kalpler kirilmadan gecirebilesinizbizimkide bide beni özel okula gönderin diyor..
oh ne ala..
bende çalış iyi puan al göndereyim dedim ama ıhh hiç umut yok..
6 da 450 den aşağı almazdı niye böyle oldu bu çoçuk anlamıyorum..
şu anda yüksek standartlarda yaşıyorlar...
evleri giyimleri yemeleri vs..
ama iyi bir işleri olmazsa bunları rüyalarında görürler..
rabbim kimseyi gördüğünden geri koymasın..
dolmussun canim sen hersey üst üste gelince cok dogal kaynana bi yandan hastalik bi yandan herseyde sana bakiyor normal yaniben eskiden oldum çok zor oldu diyor.bend ebunu doktora söyledim doktorda eskiden burun ameliyatlarında insanlar bayıltılmıyordu göre göre yapılıyordu şimdi tıp gelişti artık sabah girer öğlene taburcu olursunuz dedi.ameliyat olsanda geçmez diyor eşim..off adam beni çıldırtacak.öldüğümde rahat eder artık...kendi başı ağrısa sabahtan akşama akşamdan sabaha yatar ama..az öncede kızdım kardeşinin başı ağrıyor bakmaya gidiyorsun ewe geliyorsun hiç bana nasılsın demek yok.ben ölüyorum bu ewde görmüyorsun dedim...annem uzakta canım..ah yakında olsa muhtaç olurmuyum..çıkıp giderim kendim.seneye oğlanı kreşe göndercem..kızla artık bi şekilde gitcem yolu yok..ehliyet aldım araba yok..neyse..sinirlerim uçuşuyor iyice..
ben burdayimAaaaaaa kimse kalmamış yine topikte, in cin top oynuyor![]()