70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay beni bulgaristana gönderecek :52:kiz ne isim var bulgarlarin yaninda :9: yok ama dogru söylüyorsun :1: mesela tschech de yada slovakyada daha uygun ama ben vatanima teslim ediyorum kendimi :9: burdaki cingirakli almanlar korkmuyormusun nasil güvenipde gidebiliyorsun falan dediler göz oldugu icin tabii korktum ama ben herzaman derim türkiyedeki doktorlar cok daha bilgili ve tecrübeli burdakilerin herseysi var ama akil olarak bence türk doktorlarimiz daha iyi bu konuda :72:
aksam 9 dan sonrada gelmezse balli megafonla cagirtiracam onu :9:
ay canim benim desene sende elti madurusun :1: benim eltim yok ciciannenin oglu daha 10 yasinda digeride kaandan yani benim oglandan 1 yas kücük onlar büyüyüm diyene kadar :1:

git kızzgöçmenler hafta sonları gidip şeker alıyo ordan ucuz die çikolata içki alıp burda satıyorlar sende bize çiko getirisin:8:

Afiyet olsun canım 2 top dondurmadan bişi olmaz butun gun kalorı kaybetmişsin zaten temızlıkte :6:

KOlay gelsin canım temizlikte zor iş yanlız yapıosun galiba bide :31::31:

evet canım yanlız yapıyorum annem t.dağda kuzenimin düğününe gitti ben senelik izne çıktım mecburi eşim iş değitirdi çünki
bi haftasını beraber geçirdik ttil yaptık şimdi benim 1 haftam daha var onuda temizlik yaparak geçiriyom işte:ssz:
çalışırken yapamıyom napacam ne çektim bee:ssz:
dün mutfak bugün salon
camları sildim perdelerini yıkadım ütüledim astım
halıyı sildim
süpürdüm vileda yaptım toz aldım
:1::1::1::1::1: kaç kalori yakmışımdır acep:27::27:

evet canım yanlız yapıyorum annem t.dağda kuzenimin düğününe gitti ben senelik izne çıktım mecburi eşim iş değitirdi çünki
bi haftasını beraber geçirdik ttil yaptık şimdi benim 1 haftam daha var onuda temizlik yaparak geçiriyom işte:ssz:
dün mutfak bugün salon
halıyı sildim

anaa kuzeninin düğünü ne zaman kızz bizimde düğün vardı akrabağ çıkarmıyık acep:emir_bebek::9:

ay hasret vardı burda 3 gün önce evlendi oda çorluya avm yanında oturuyo sen tanımazsın ama gelir çok iyidir oda
aslında çorluyu pek sevmiom çok sessiz bi yer insanlar hep çalışıyo :9:
kız benimkıskanmamlazımona daha çok yapılmış die hem o kıskanıyor hem o konuşmuyor
anlamıyorum fesat kadın
istiyor ki dünya o cücük kadar boyunun etrafında dönsün hep
herkez ona sensin en güzeli en iyisi desin
ama olmuyor işte
gerçi onuda denedim ama ölede anlaşamadık:47:

aman kafa kafaya tokuşturcam onları en sonunda kaynanamla:6:
he eltimle apartmanlar karşılıklı yürüme mesafesiylen 3 dakkalık yol
kaynanamda yürüme mesafesiyle 20 dakalık yerde oturuyor o uzak biraz:6:
e bende onu anlamiyorum sana gelip onu övecegine gitsin ona madem yakinsaniz :36:
yav ben bu yazı tipimi ayarlıyom hala normal yazıyo anlamdım:50:
herzaman yapman lazim handem her msj attiginda :40:
Edip Akbayram - Kibar Gelin Eski - YouTube

eşim akşam bu şarkıyı söyleyip durdu bana :9:
dinliyemiyorum ki merak ettim evde bi dinlim :1:

:54:

kizlar rahat yazamiyorum cikayim zaten birazdan mesaim de bitiyor öptüm kendinize iyi bakin cis yemeyin :16::10::10::10:

yok canım bebek içimde ballı gibi kaybolmadığına göre
heralde yoktur:9::9:
he kocacımkutlama yaptı gece yarısı anası yok die:23:

ay öle valla of anlamıyom nedir bu fesatlık bu insanlarda:6:
dünde siniroldum
bana 14 ayar set aldılar:6:
eltime 22 ayar almışlar:6:
alırken eltimle kaynanamda kuyumcuya geldi :6:
beni kandırıyolar hesapta :6:
güya eltiminkide benim gibi 14 ayarmışta o sarıya boyatmışta bilmem ne:6:
sonram düğünden sonra eltim bombayı patlattı benim setim 22 ayardı die:6:
ses çıkartmadım:6:
dünde kaynanam demezmi:6:
sen 14 ayar istedin o 22 die:6:
sanki bana sordular:6:
ay çıldırdım iyice:52::52:
köylügelinleri gibi kavga edecez seninki çok benimki az die:6:
zorla tahrik ediyorlar insanı:52::52:

biri kaynana elti mi dedi:10::10::10::10:
bnimkiler de nişanlıyken eltime 10 tane taktıklarını sölediler yüzükler künyeler cabası:23::23:
bana ne taktılar 5 tane:30::30::47::47:
laf ağzıma gelir gelir gider hep
doğum yapalı 2 ay oldu bi çöp bile takmadı kadın:22:

ay hasret vardı burda 3 gün önce evlendi oda çorluya avm yanında oturuyo sen tanımazsın ama gelir çok iyidir oda
aslında çorluyu pek sevmiom çok sessiz bi yer insanlar hep çalışıyo :9:
kız benimkıskanmamlazımona daha çok yapılmış die hem o kıskanıyor hem o konuşmuyor
anlamıyorum fesat kadın
istiyor ki dünya o cücük kadar boyunun etrafında dönsün hep
herkez ona sensin en güzeli en iyisi desin
ama olmuyor işte
gerçi onuda denedim ama ölede anlaşamadık:47:

aman kafa kafaya tokuşturcam onları en sonunda kaynanamla:6:
he eltimle apartmanlar karşılıklı yürüme mesafesiylen 3 dakkalık yol
kaynanamda yürüme mesafesiyle 20 dakalık yerde oturuyor o uzak biraz:6:

Çok merak ettim hasreti ya geçende suzi gelinliği cok güzel diyordu gelse biran öncede tanıssak Çorlu iyi hoşta cok boş yapılacak birşey yok kafe kültürü gelişmiş sadece bide şimdi yeni park yaptılar orası iyi :32::32:

yav ben bu yazı tipimi ayarlıyom hala normal yazıyo anlamdım:50:

Bende anlamam kii :50::50:

Edip Akbayram - Kibar Gelin Eski - YouTube

eşim akşam bu şarkıyı söyleyip durdu bana :9:

:9:

ay beni bulgaristana gönderecek :52:kiz ne isim var bulgarlarin yaninda :9: yok ama dogru söylüyorsun :1: mesela tschech de yada slovakyada daha uygun ama ben vatanima teslim ediyorum kendimi :9: burdaki cingirakli almanlar korkmuyormusun nasil güvenipde gidebiliyorsun falan dediler göz oldugu icin tabii korktum ama ben herzaman derim türkiyedeki doktorlar cok daha bilgili ve tecrübeli burdakilerin herseysi var ama akil olarak bence türk doktorlarimiz daha iyi bu konuda :72:
aksam 9 dan sonrada gelmezse balli megafonla cagirtiracam onu :9:
ay canim benim desene sende elti madurusun :1: benim eltim yok ciciannenin oglu daha 10 yasinda digeride kaandan yani benim oglandan 1 yas kücük onlar büyüyüm diyene kadar :1:

git kızzgöçmenler hafta sonları gidip şeker alıyo ordan ucuz die çikolata içki alıp burda satıyorlar sende bize çiko getirisin:8:

:9::9::9::9:

dün mutfak bugün salon
halıyı sildim

Kolay gelsinn tekrardan :6::6:

anaa kuzeninin düğünü ne zaman kızz bizimde düğün vardı akrabağ çıkarmıyık acep:emir_bebek::9:

:9::9:

1 hazirandaydı yavrum
şüpheleniyorum zaten kanım ısınmazdı yoksam bu kadar:9:
ana kız bizimde öle adı neydi kuzeninin :9::9:1 haziranda arkadaşımında vardı anam yoksa hangisi çıkacak:9:
e bende onu anlamiyorum sana gelip onu övecegine gitsin ona madem yakinsaniz :36:

herzaman yapman lazim handem her msj attiginda :40:

dinliyemiyorum ki merak ettim evde bi dinlim :1:

:54:

kizlar rahat yazamiyorum cikayim zaten birazdan mesaim de bitiyor öptüm kendinize iyi bakin cis yemeyin :16::10::10::10:
kız gitmiyor ona eltimçalışıyo gündüzleri evde yok kim hizmet edecek onun ayağına gidermi burda herşey elinin altında bilgisayarda var:ssz:
biri kaynana elti mi dedi:10::10::10::10:
bnimkiler de nişanlıyken eltime 10 tane taktıklarını sölediler yüzükler künyeler cabası:23::23:
bana ne taktılar 5 tane:30::30::47::47:
laf ağzıma gelir gelir gider hep
doğum yapalı 2 ay oldu bi çöp bile takmadı kadın:22:

:9::9::9:açacamen sonunda bi topik 70-79 kilo arasındakilerin elti görümce kaynanana sorunları die:9:
dipnot düşecem altına bu sorunlar kilo vermemizi etkiliyor die:9::9:
benimkininde bilezikleri burgu benimkiler geniş
gerçi ben kendimgeniş istedim ama tartılıp aynı gram geniş yapılabilirdi

Çok merak ettim hasreti ya geçende suzi gelinliği cok güzel diyordu gelse biran öncede tanıssak Çorlu iyi hoşta cok boş yapılacak birşey yok kafe kültürü gelişmiş sadece bide şimdi yeni park yaptılar orası iyi :32::32:

Bende anlamam kii :50::50:

:9:

:9::9::9::9:

Kolay gelsinn tekrardan :6::6:

he gelir zati balayısı bitsin:23::23::23:

ana kız bizimde öle adı neydi kuzeninin :9::9:1 haziranda arkadaşımında vardı anam yoksa hangisi çıkacak:9:

kız gitmiyor ona eltimçalışıyo gündüzleri evde yok kim hizmet edecek onun ayağına gidermi burda herşey elinin altında bilgisayarda var:ssz:

:9::9::9:açacamen sonunda bi topik 70-79 kilo arasındakilerin elti görümce kaynanana sorunları die:9:

aha aynı ben:ssz::ssz:
nerden bilelim canım burmanın ray bilezikten daha ağır bastığını bekarken bilezik mi takıyoduk:49::49:
bence de aç en çok ben yazarım çok dertliyim çoookk yarın geliyo kaygana kim bilir ne kadar kalcak:26::26:
ben zaten sinirden bi deri bi kemik kalırım diyet günlüğüm kaynanam kızlarrrr:83::83::8::8:

Kızlar ben cıkıyorum kendinize cok iyi bakın yarın görüşürüz kısmetse hafif seyler yiyin cısslardan uzak durun

:16::16::16::16::54::54::54::54:

aha aynı ben:ssz::ssz:
nerden bilelim canım burmanın ray bilezikten daha ağır bastığını bekarken bilezik mi takıyoduk:49::49:
bence de aç en çok ben yazarım çok dertliyim çoookk yarın geliyo kaygana kim bilir ne kadar kalcak:26::26:
ben zaten sinirden bi deri bi kemik kalırım diyet günlüğüm kaynanam kızlarrrr:83::83::8::8:
ya ben biliyordumda
yaşlı kadınlar takıyo bizim orda omodel die istemedim
ama aynısı olabilirdi yani
anam senin kaynana uzaktamı kalıyor
allah yardımcın olsun:26:
Kızlar ben cıkıyorum kendinize cok iyi bakın yarın görüşürüz kısmetse hafif seyler yiyin cısslardan uzak durun

:3::3::3::3:

Ben de çıkıyom kızlar, çok çekiştirmeyin kaynana-eltileri:27::27:Kibrit suyu döküverin gitsin:27::27:
İyi akşamlar:54::54::54:Ah gidip de bir spor yapsam iyi olacak:19::19::19:Tembel tembel kaldım haftalardır.:8::8::8:

:9: cikolata düsünüyor :9:dobic olmussuz ne cikosu sekeri :52:

he anladim :28: eltin calisiyor sen evdesin ona hismet edersin dogru bak cok akilli kadin su kaynanan :9: o okey oynarken elma soyup agzina ativer yazik kiz :9:

merve :52: yol sacimi basimi yol :52: öptüm tatlim :16:
Ben de çıkıyom kızlar, çok çekiştirmeyin kaynana-eltileri:27::27:Kibrit suyu döküverin gitsin:27::27:
İyi akşamlar:54::54::54:Ah gidip de bir spor yapsam iyi olacak:19::19::19:Tembel tembel kaldım haftalardır.:8::8::8:
ahh ahhh ne spor var ama girtlak da durmuyor ben hic 7lilerden kurtulamiycakmiyim :37: öptüm fadimecim :16:
yok bebeğm şaka yaptım zaten de kendi kendime güldüm :9::9:

yok tatlım sen düzgün yazmışsın bende sorun :9:
yirim seni canim benim :38: betül seviyorum kiz seni :9:
kizlar Bali gelmemis hala nerde kaldiki acep:26::26:
dur bi sesleneyim :26:

$images.webp ballllkaymakkkkkiiimmmm nerdesin bak bu hafta sisko cikarsam tartida beni ihmal ettigin icin sisko oldum diycem $36_35_7.gif benimle ilgilenmedigin icin kendimi yemege vurdum :84:

Back
X