70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar
buaralar şoklardayım hazmedemediğim bişey var
rüyama bile girdi o derece
okuldan iki arkadaşın arasında bişeyler olduğunu farkettik
evliler tabiki hazmedememin sebebi bu ve ikisininde eşini tanıyorum
hatta kadının eşiyle önceki okulumda çalışmıştık
kimseye anlatamıyorum okul kaynıyorda okul dışında birine
nasıl yaparlar diyorum gözümüzün önünde dönüyor herşey
yani öğrendikten sonra şekillendi kafamızda evet yaaa şu zaman şöyle olmuştu diye
yaaa şeytan diyor eşlerine at mesaj
evli bir insan nasıl yapar böyle bişeyi yaaaaa
bide görseniz giyimine kuşamına dikkat eder gören çok mutaassıb sanar
üüüüüüüüüüüf çok canım sıkılıyor
yani duyduğumuz şeylere gözümle şahit olunca bide çoluk çocuk sahibi insanlar
birde bunlar eşlerinide tanıyor yani aynı ortamda denk geliyorlar
haftasonu kahvaltıya gidilecek eşlerle
nasıl midesi alacak
o sahneyi görmemek için gitmeyecem :47:
çok kötü bir durum:47:ne diyceğimi bilemiyorum:31:
kendimi bitik hissediyorum ya yarın tartı günü olduğunu bile unutmuşum berbat durumdayım üzerimden tır geçmiş gibi diyet yapmaya halim yok sadece uyumak uyumak uyumakistiyorum
kalktığımdada tüy gibi hafifçecik olayım istiyorum yemek yemek bile canım istemiyor :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
hastamısın canım:26:
Günaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 62,6 kg
bu hafta kilo :63 kg
gelen:400 gr.
toplamda gelen :200
hedef kilo : 55 kg
:22::22::22:
başlangıç:73.4 :20::20:
geçen hafta:71.3 :19::19:
bu hafta:70.5 :32::32:
giden:800 :21::21:
toplamda giden:2.9 :30::30:
hedef:60 :24::24::119::119:

Bu haftanın hedefi 69.9 ve altıydı tutmadı haftaya kaldı artık :27::27:
tebrikler :46:
günaydın dün çok kotuydum hasta oldum usutmusum herhalde bugün daha iyiyim bakalım
geçmiş olsun canım:16::16:

Son düzenleme:
günaydin kizlar :16: hayirlisi cumalar :54:

Of gelemiyorum gelemiyorum :ssz: çok hastayım yarın ikinci görüşmeye çağırdılar
hayirlisi olsun kuzum is le ilgili :38: regl yüzündenmi :26:
Ne demek Suzimm her zaman seviyorum seni :54::54::54: çıkıyosun sanırım bende çıkıyorum kendinize iyi bakın az ye :20::9::9::9:

Canım ne oldu geçmiş olsun karnın falanmı agrıyo yoksa baska birşeymi oldu merak edicem şimdi seni yaa dikkat et :26::54:
bende seviyom seni kuzum :16: az yedim :1:

valla kızlar zaman bulamıyorum desem :26:
okulda giremiyorum zaten yoğunluk kalmadı ama odama pek gitmiyorum pc başına geçmiyorum yaniii
evdede geçmiş çok birikmiş oluyor yetişmeye çalışıncaya kadar iyice artıyor
öyle yaniii
bide diyet psikolojisinde değilim :26:
o arada banada geliyor minem canim istemiyor :31:
kızlar
buaralar şoklardayım hazmedemediğim bişey var
rüyama bile girdi o derece
okuldan iki arkadaşın arasında bişeyler olduğunu farkettik
evliler tabiki hazmedememin sebebi bu ve ikisininde eşini tanıyorum
hatta kadının eşiyle önceki okulumda çalışmıştık
kimseye anlatamıyorum okul kaynıyorda okul dışında birine
nasıl yaparlar diyorum gözümüzün önünde dönüyor herşey
yani öğrendikten sonra şekillendi kafamızda evet yaaa şu zaman şöyle olmuştu diye
yaaa şeytan diyor eşlerine at mesaj
evli bir insan nasıl yapar böyle bişeyi yaaaaa
bide görseniz giyimine kuşamına dikkat eder gören çok mutaassıb sanar
üüüüüüüüüüüf çok canım sıkılıyor
yani duyduğumuz şeylere gözümle şahit olunca bide çoluk çocuk sahibi insanlar
birde bunlar eşlerinide tanıyor yani aynı ortamda denk geliyorlar
haftasonu kahvaltıya gidilecek eşlerle
nasıl midesi alacak
o sahneyi görmemek için gitmeyecem :47:
yazik ya kandirilan eslere :19: ayip ahlak denen birsey kalmamis eninde sonunda cikar onun kokusu :19:
kendimi bitik hissediyorum ya yarın tartı günü olduğunu bile unutmuşum berbat durumdayım üzerimden tır geçmiş gibi diyet yapmaya halim yok sadece uyumak uyumak uyumakistiyorum
kalktığımdada tüy gibi hafifçecik olayım istiyorum yemek yemek bile canım istemiyor :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
noldu sana kuzum ya :26:
iyi akşamlar hepinize yarın tartı günü ve galiba kilo aldım yeni diyetim yüzünden hep ama uygulamak zorundayım sağlığım için kızlar ..
önce saglik tatlim :38:
hadi bakalım yarın tartı günü,,dünü unutmuş değilim:19:pişmanım ama yedim:47:eğer yemeseyim bugün 60'ın ucundan bile görebilirdim:25:

iyi gecelerrr

Eki Görüntüle 729782
ye ye zayifla sen tugbis :52::9:
günaydınlaaaaarrr:16::16::16::16:
hayırlı cumalar:16::16::16:
günaydin tatlim :16:
Günaydın kızlarrr,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 62,6 kg
bu hafta kilo :63 kg
gelen:400 gr.
toplamda gelen :200
hedef kilo : 55 kg
günaydin fadimecim :16: haftaya artik tatlim :31:
Anladım canım ya geçmişin bir kısmını atlasan bugüne yakın bır kısmından baslasan :26:

Kötü bir durum canım ne diyeceğimi bilemedim :26::26:

Canım hastasın ya ondandır bitene kadar yat dınlen geçince rahat edersin :53::53:

Ne diyeti yapıyorsun canım öyle kılo aldırıyor sana :27::37:

Off ben yemedim ne oldu gene 69,9u göremedim :43::43::43::43::43:

Günaydın gülannem sanada hayırlı cumalar :16::16:

başlangıç:73.4 :20::20:
geçen hafta:71.3 :19::19:
bu hafta:70.5 :32::32:
giden:800 :21::21:
toplamda giden:2.9 :30::30:
hedef:60 :24::24::119::119:

Bu haftanın hedefi 69.9 ve altıydı tutmadı haftaya kaldı artık :27::27:
günaydin mervecim :16:tebrikler kuzum :46:
kilo bildirimi:
başlangıç:84.5
geçen hafta:76
bu hafta:76.9
gelen:900:31:
toplam giden:7.6:18:
sen istesen verirsin :20:
günaydın dün çok kotuydum hasta oldum usutmusum herhalde bugün daha iyiyim bakalım
cok gecmis olsun tatlim günaydin :16:
benden adam olmaz kızlar:47:
haftaya menülerini yaz bence tatlim :38: yazmayinca cok kacamak yapiyormussun gibime geliyor :27:

:20::20::20:

Günaydın Fadime abla nasılsın :12::12:
İyiyim canım, sağol sen nasılsın?

kilo bildirimi:
başlangıç:84.5
geçen hafta:76
bu hafta:76.9
gelen:900:31:
toplam giden:7.6:18:
:4::4::4:Sen de bendensin:ssz:
Geçmiş olsun canım.

yazik ya kandirilan eslere :19: ayip ahlak denen birsey kalmamis eninde sonunda cikar onun kokusu :19:

haftaya menülerini yaz bence tatlim :38: yazmayinca cok kacamak yapiyormussun gibime geliyor :27:
Günaydın Suzim, kısmet artık.
Kızlar bişey sorcam size, ben 17 yıllık evliyim ve de kaçarak evlendim, o yüzden çeyizim falan yarım yamalak oldu, o yüzden evim dört dörtlük olmadı hiçbir zaman. Şimdiye kadar para biriktirdik, ev aldık, araba aldık, kısmetse aralıkta araba borcumuz da bitecek. Bir yanım diyor ki, sil baştan evi döşeyeyim gönlüme göre diyorum, bir yandan da diyorum ki, sadece salonu yenile, diğer yerler idare et, çocuklar büyüyor, yaşım ilerledi, çalışmayı bırakasım var, ama çocukların eğitim masrafları olacak:ssz::ssz::ssz::ssz:Karışık duygular içerisindeyim kızlar yanii.

Geçmiş olsun canım.

Kızlar bişey sorcam size, ben 17 yıllık evliyim ve de kaçarak evlendim, o yüzden çeyizim falan yarım yamalak oldu, o yüzden evim dört dörtlük olmadı hiçbir zaman. Şimdiye kadar para biriktirdik, ev aldık, araba aldık, kısmetse aralıkta araba borcumuz da bitecek. Bir yanım diyor ki, sil baştan evi döşeyeyim gönlüme göre diyorum, bir yandan da diyorum ki, sadece salonu yenile, diğer yerler idare et, çocuklar büyüyor, yaşım ilerledi, çalışmayı bırakasım var, ama çocukların eğitim masrafları olacak:ssz::ssz::ssz::ssz:Karışık duygular içerisindeyim kızlar yanii.

canım bende 6 sene kayın valideyle oturdum,herşeyi sonradan yavaş yavaş aldık bence diğer yerler idare ediyosa dediğin gibi sadece salonu yenile,çocukların eğitim masrafı var diyosun çünkü,sonra sıkıntıyı yine sen çekicen:ssz:

sanada hayırlı cumalar canım benim:16::16::16::29::29::29:
evet menüleri yazmam lazım,söz vermiycem çünkü tutamıyom:30:moral verdiğin için sağol canım beniiimmm:16::16::16::54::54::54:

günaydın kızlarrrrrrrrrr hayırlı cumalar

bildirim:
başlangıç 80
geçen hafta:72
bu hafta 71
giden 1000gr
top.giden :9 kilo
hedef :65

ay kızlar ben anladım ki
ben üzülünce yemek yiyemeyenlerden,
can sıkıntısından tıkınanlardanmışım.

baksana 2 günde üzüntüden 1 kilo verdim hala bişey yiyesim yok ....

canım bende 6 sene kayın valideyle oturdum,herşeyi sonradan yavaş yavaş aldık bence diğer yerler idare ediyosa dediğin gibi sadece salonu yenile,çocukların eğitim masrafı var diyosun çünkü,sonra sıkıntıyı yine sen çekicen:ssz:
Sağol canım, bakalım bişeyler yapcaz, Aralık gelsin de.

bildirim:
başlangıç 80
bu hafta 71
giden 1000gr

ay kızlar ben anladım ki

Üzme canını şu hayatta herşey olacağına varır, Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin.

bildirim:
başlangıç 80
bu hafta 71
giden 1000gr

ay kızlar ben anladım ki

canım sıkma canını,aileler biraz uzak durun bakalım ne yapcaklar:31:

Geçmiş olsun canım.

yavas yavas yap bencede fadimecim sonradan darda kalma :38:

sanada hayırlı cumalar canım benim:16::16::16::29::29::29:
evet menüleri yazmam lazım,söz vermiycem çünkü tutamıyom:30:moral verdiğin için sağol canım beniiimmm:16::16::16::54::54::54:
tabii destek olcaz birbirimize tatlim :38: ama sen bu aralar arti ciktinmi fazlasiyla cikiyorsun artik yapma bak bende ayni yerde dönüp duruyorum yavas yavas gitsin artik su kilolar bebegim :38:

bildirim:
başlangıç 80
bu hafta 71
giden 1000gr

ay kızlar ben anladım ki

günaydin canim :16: tebrikler :46: ama yinede hic birsey yememezlik de yapma tatlim sIkIntIn var biliyorum ama sagliginda önemli :16:

yavas yavas yap bencede fadimecim sonradan darda kalma :38:

tabii destek olcaz birbirimize tatlim :38: ama sen bu aralar arti ciktinmi fazlasiyla cikiyorsun artik yapma bak bende ayni yerde dönüp duruyorum yavas yavas gitsin artik su kilolar bebegim :38:

günaydin canim :16: tebrikler :46: ama yinede hic birsey yememezlik de yapma tatlim sIkIntIn var biliyorum ama sagliginda önemli :16:

bi türlü toparlanamıyom suzim yaa,fırsat bulup yürüyemiyomda, yürüdüğüm zamanlar daha dikkat ediyodum oysaki:31:

ay bildirimimi de yazayim unutuyordum :17:

baslangic kilom: 77.1
gecen hafta: 75.0
bu hafta:74.4
giden:600 gramm
toplam giden: 2.7
hedef:55 :ssz:

bi türlü toparlanamıyom suzim yaa,fırsat bulup yürüyemiyomda, yürüdüğüm zamanlar daha dikkat ediyodum oysaki:31:

ona zaman ayirmiyoruzda ondan canim :31: vaktimiz oldugunda da canimiz istemiyor :31: bende cok sIKILdim kendimden 74 lerdeyim yine :31: en düsük kilo bildirimim 72 ydin onun altina inemedim hic :31:

bensuzi,ftemiz,gülanne

kızlarrrrrrr çoook saolun

inanın dün biraz anlattım size ya içim rahatladı biraz

ne kadar takmayım desemde tek kardeşim benim

ama çözülecek merak etmeyin bu iş..

eşimde kendini yıpratma ,hersey olucağına varır diyoo

neyse takmıcam artık

kızlar size bişey sorcam şimdi ben bugün yarın regl olcam ,haziran 28 gibi tatile çıkcaz ,gardobumu yenilicem ya sizce bekleyim mi 1-2 hafta daha .hem kilo gider hem şişlik. ama biyandan da sıkışmayım istiyorum rahat rahat geze geze yapayım ,,1-2 yer gezipde acelece alışveriş yapmak istemiyorum sizce ne yapaym?3 hafta var daha

günaydın kızlar berbat durumdayım düzensiz yiyorumbazen yemiyorum reglde oldum canımsıkkın buda bana kilo olarak geri döndü toparlıyamıyorum kendimi battıkça batıyorum çok mutsuzum:50::50:
kilo bildirimi
başlangıç:76.5
hedef:65
geçen hafta:73.400
bu hafta:74.400
gelen:1
giden yok :50:
toplam giden:2.100

ikinci görüşmeye gidecem bugun ama bitik durumdayım.eltim kızmış o face koyduğum resmi görünce hastalanmış güya tansiyonları düşmüş doktora gitmiş:ssz::ssz:

:46::46::46:Tebriklerrrr canım.
tesekkür ederim fadimecim :16:
bensuzi,ftemiz,gülanne

kızlarrrrrrr çoook saolun

inanın dün biraz anlattım size ya içim rahatladı biraz

ne kadar takmayım desemde tek kardeşim benim

ama çözülecek merak etmeyin bu iş..

eşimde kendini yıpratma ,hersey olucağına varır diyoo

neyse takmıcam artık

kızlar size bişey sorcam şimdi ben bugün yarın regl olcam ,haziran 28 gibi tatile çıkcaz ,gardobumu yenilicem ya sizce bekleyim mi 1-2 hafta daha .hem kilo gider hem şişlik. ama biyandan da sıkışmayım istiyorum rahat rahat geze geze yapayım ,,1-2 yer gezipde acelece alışveriş yapmak istemiyorum sizce ne yapaym?3 hafta var daha
tabii canim olacagina birak kader de ne yaziyorsa onu yasiyoruz allah bize hep iki senec iki yol veriyor hayirlisi neyse o olsun :16:
gardorobuna gelince :1: bence aceleylen degil rahat rahat alisverisini yap tatlim :12: sen kendini biraz da olsa biliyorsundur 1-2 kilo oynar dersen ona göre alisverisini yaparsin tatlim :54:
günaydın kızlar berbat durumdayım düzensiz yiyorumbazen yemiyorum reglde oldum canımsıkkın buda bana kilo olarak geri döndü toparlıyamıyorum kendimi battıkça batıyorum çok mutsuzum:50::50:
kilo bildirimi
başlangıç:76.5
hedef:65
geçen hafta:73.400
bu hafta:74.400
gelen:1
giden yok :50:
toplam giden:2.100

ikinci görüşmeye gidecem bugun ama bitik durumdayım.eltim kızmış o face koyduğum resmi görünce hastalanmış güya tansiyonları düşmüş doktora gitmiş:ssz::ssz:
günaydin handem :48: ayni kilo olmussuz grami gramina gel haftaya senmi benmi daha eksi cikacaz diye bakalim hirz yaparsak belki birseyler cikar bizden :38:
eltinede ne diyeyim pes insan bu kadarmi kizganc olabilir :19:

tesekkür ederim fadimecim :16:

tabii canim olacagina birak kader de ne yaziyorsa onu yasiyoruz allah bize hep iki senec iki yol veriyor hayirlisi neyse o olsun :16:
gardorobuna gelince :1: bence aceleylen degil rahat rahat alisverisini yap tatlim :12: sen kendini biraz da olsa biliyorsundur 1-2 kilo oynar dersen ona göre alisverisini yaparsin tatlim :54:

günaydin handem :48: ayni kilo olmussuz grami gramina gel haftaya senmi benmi daha eksi cikacaz diye bakalim hirz yaparsak belki birseyler cikar bizden :38:
eltinede ne diyeyim pes insan bu kadarmi kizganc olabilir :19:

yok be yalan atıyo kaynanama o hasta olurmu fesat şey oh iyi yaptım kaynanam dün onun korkusundan gitti onlarda kaldı yine yemek yapcakmış:ssz:

Back
X