Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
op avm de yine canımsağol handecim valla bu saat oldu hala uyucam ins safra kesesi de olabilir diyo annem bakalım yarın gecmezse işten sonra gitcem acile tekrar
hayırlı olsun işin canım nerde başlıcan ins iyi olur
saol fadime ablaHadi gözünaydın, hayırlı uğurlu olsun canım
Bence de, takma kafana kızın iyi olsun da, gerisini boşver.
Ayyyy sabah bi tartıldım +1 kg. daha çıktım,fena durumdayım.
Eline sağlık Betülcüm, kilo veren tüm kızlara da tebriklerrr.
Ay inanmıyom kız onlar kafayı mı yemiş, hiç utanmadan senin yanında, aaaaa???
Geçmiş olsun canım kızına.
Geçmiş olsun canım, inşallah önemli bişey değildir.
Hu hu hu topik sakinleri aranıyor, nerdesiniz millet, hafta sonundan beri sadece 1 sayfa ilerlemiş![]()
günaydın kızlarrr,
Fena durumdayım kaçamağın dibine vurmuş olarak, acilen toparlanmam lazım![]()
teşekkür edermis ins ama agri hala geçmediGeçmiş olsun canım, inşallah önemli bişey değildir.
op avm de yine canım
safra kesesimi:26:
kız doktura git acilciler napacak![]()
he delirtti beni dün hazır kek vardı dedim onuda koyarız gülüp dalga geçti o kek konurmuymuş
zaten bugun duyduklarımdn sonra soğudum .
ay ne bilim hiç beklemezdim dulkadına aldırmışlar bide oturup incelemişler nası bişi die
dondum kaldım koskoca kadınları
bizimki diok io daha iyi tüysüz olur
arkadaşıda dio ki ben yapay şeyleri sevmiom:26:
eşime anlattım dedimben iyice soğudum
oda bozuldu
dioki napıyım açıp telefonu ne dicemki dio
oda haklı
iyi dio sırayla denememişler:26:![]()
ben nerdeyse 2 kilo artıydımAyyyy sabah bi tartıldım +1 kg. daha çıktım,fena durumdayım.
bende fenayımgünaydın kızlarrr,
günaydıngünayydin sekerler
haftaya -400 le baslamis bulunuyorumbi gecmise gidip geleyim
![]()
et suzim et
haa simdi anladiim
oyyy yerim kizz![]()
ya munenin esi kazene yazmis kazende burda paylasmis ona bi baktim komik
ay ögren bi bacim arada tutuyor bunlarinda adet dönemi![]()
kac yasinda aliyorlar orda canim kindergartene :26:oyle canim oglan ablasi Kadar olsa ablasida biraz daha buyuse ablasi kindergartene bir sene sonrada ahmet bende kahatim biraz daha
evet ya cok romantikbi mektup olmus
sanada canim![]()
gunaydin kizlar nasilsiniz
bu Sabah itibariyle 69.6yi gordumcok mutluyum cok
daha insaallah 70i gormemmm
regl de fazla cikabilirsin canim regl bitikden sonra tartil ama birazda olsa dikkat edersen güzel sonuc görürsün tatlimsaol suzim.net geldi..ama moralim sıfır.yemeğe gittiğimiz yerde ne warsa yedim bide regli dönemine girdim 3 haftada werdiğim kiloyu 1 günde aldım..![]()
allah akil fikir versin ayip denen birsey kalmamis
:)) yok canım akşam yemek yemediğim için eksi çıktım büyük ihtimalle
bide regl bitmişti şişkinlik gitmiştir
evet canım bunada şükür
canım gittik kahvaltıya
30 kişi falandık bazı masalar ayrı oturdu
ve onlar 4 kişi 2 çift birlikte oturdu
mideye bakarmısın
birde mutlu aile havası vermeye çalışıyorlar
biz aslında ailece görüşüyoruz resmi çizdiler ama biz yemedik gizli gizli boş sınıflarda telle konuşuyorlar
allah ıslah etsin bizi ilgilendiriyor ama işte insanın midesi almıyor
68ii görürsün bence
500grcık kalmışşşşş
öyle canım malesef ama insan huy haline getirdiyse bunu kiminle evlenirse evlensin aldatır yine
yaa kendi kendimi eleştiriyorum aslında
hem için almıyor hemde konuşuyorsun bu insanlarla diyorum
bayan olanla iyiyiz
erkek olanda idareci ve benim günde 3-4 kere karşılaştığım birisi yani muhabbetimiz olan insanlar
özel hayatları diyorum boşver düşünme diyorum ama okadar etkilendimki rüyama girdi
selam canım
ben feci durumdayım
sabah öğlen akşam fix tatlı yiyorum![]()
gecmis olsun tatlim sen zaten cocugun dan fazla korkmussundurkizlar moralim cok bozuk jillian yaparken kizim bi anda nasil olduysa kosarken yuzunu tv unitesinin tamda kenarina vurdu gozunun ustunu ve anlini Moratti cok kotu oldu esimde uyuyodu uyandirdim napalim diye nereye vurdu dedi bende tv unitesine dedim sen napiyodun dedi spor dedim agirliklari cocuga vurmus olmiyasin dedi cok bozuldum yalanmi soyluyorum dedim eger onu vursaydim soylerdim dedim o vursaydi Boyle olurmuydu dedim haiften acti cizik gibi kasinin altini yapmazmi dedi cok bozuldum ya neden yalan soyliyeyimki hicmi tanimadi bu Adam beni neden inanmadiki kizima cok uzuldum bide ustune yikildim cok zoruma gitti agliyorum simdi
ellerine saglik betülüm7 HAZİRAN 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79,8 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 61,1 [/TD] [TD] 1,900 [/TD] [TD] 18,7 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] berenerva2 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 71,7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 1,700 [/TD] [TD] 5 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,5 [/TD] [TD] 69,4 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 9,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] simurgmina [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 70,3 [/TD] [TD] 69,4 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 16,6 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ALpMer [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 71,3 [/TD] [TD] 70,5 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 2,9 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] tuhana_01 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74,4 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 2,7 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] 61,8 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 1,3 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70,2 [/TD] [TD] 63,7 [/TD] [TD] 63,5 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 6,7 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 22,6 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,6 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 0,2 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 7,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 74,4 [/TD] [TD] +1,000 [/TD] [TD] 2,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] havva1906 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 72,5 [/TD] [TD] 74,2 [/TD] [TD] +2,300 [/TD] [TD] +0,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi triendy21'i tebrik ediyoruz
Bu hafta aramıza katılan arkadaşımız BHR84 hoşgeldin
suzim sana da çok teşekkür ederim benim yerime bildirimleri topladığın için
bir kusurum olduysa affedin canlarım
haftaya daha güzel bi listeyle buluşmak ümidiyle
hoşçakalııınn![]()
sen varsin ya sana güveniyorKaynanam dün arkadaşlarını oturmaya çağırdı ama kalkıp ne alışveriş yapıyor ne yardım ediyor bende kahvaltıyı kurdum bekliom o okey başından kılını kıpırdatana kadar bişi yapmıcam misafirlerine ne ikram edecek bakalım
hayirli olsun tatlimBu arada çarşamba işe başlıyorum![]()
bu aralar topik cok sessiz minemgünaydın kızlar
kahvaltı sofrasında çay keyfi yaparken sizi okuyayım dedim
ama maşallah sayfalara yetişemedim
nerelerdesiniz hu huuuuuuuu
betülcüm eline sağlık canım
kilo veren herkesi tebrik ederim
veremeyenleride öperim üzülmeyin canlar haftaya daha güzel olacak
hadi ya yuhAy kızlar bugum kaynanamın arkadaşları geldi şok geçirdim halada şoktayım kaynanamın yakın arkadaşı eşinden boşandı kadına bizimkiler yapay sanat eseri aldırmışlar kaynanam soruyor bide arkadaşına nası oluyo die dondum kaldım ne desem bilemiyorum hala şoktayım utanmıyor bide gelinin yanında konuşuyor bunu
tövbe tövbeay hala beynimden ateşlr fışkırıyo sanki çok bozuldum kötü oldum kozkaca kadın aklı fikri nerde![]()
esin ne dedikiay kimse yok mu birine anlatmam lazım bunu çatlayacam içim daraldı şimdi ben bu kadına nası saygı göstereyim hala gözümün önüne gelio![]()
:128:ay birinci görmek ne güzel kendimi,,ellerine sağlık canımlistede ismimi aramak zornda kalmadım valla direk gözüme çarptı
gecmis olsun kuzum :26:selamlar çok kötü 2-3 gün geçirdim midem çok fena sırtıma vuruyo ağrısı naptıysam geçmedi dün gece acile gittim iğne vurdular banamısın demedi uyumuyorum gece nerdeyse hiç hala daha geçmedi gelemedim o yüzden
bildirimde yapamadım -300 çıktım ama haftaya artık kısmet
iyi geceler kızlarr
kadinlar icindemi sisme bebe var tövbe tövbeyok kız ciddi ciddi almışlar bide kadına diolar ki şişme bebede al![]()
canim git doktora ihmalle gelmez saglik :26:sağol handecim valla bu saat oldu hala uyucam ins safra kesesi de olabilir diyo annem bakalım yarın gecmezse işten sonra gitcem acile tekrar
hayırlı olsun işin canım nerde başlıcan ins iyi olur
günaydin fadimemgünaydın kızlarrr,
huhu tatlimmmsuziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
balkaymaklıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:131::131:![]()
günaydin canimteşekkür edermis ins ama agri hala geçmedi
valla iznim teee cumaya ağrimda var hem yeşilyurt araştırma hast tahlil yapıyorlar orda başka seçeneğim yok
günaydin minem
eşin iyi demiş
başka odya geçip sırayla deneyedebilirlerdi
ben nerdeyse 2 kilo artıydım
bence üzülme daha fenalarıda var
bende fenayım
sabah yediğim tatlı yüzünden şuan midem bulanıyor
günaydın buarada
günaydın
süpersin suziiiiiim
cumaya kadar dikkat et bak tamammı?
günaydin tatlimgünaydınlaarr![]()
burdada havalar düzeldi minem kocuklar attildigünaydın kızlar
nasılsınız????
günaydın kızlar
sağol suzim gitcem bakalım ne çıkacak
gülannenaptin tatlim
nasil gidiyor
nasilsin
![]()
napim canim bende calisiyorumiyiyim canımsen napıyon nasılsın
bu aralar buraya fazla yazamıyom![]()
Toparlanmamız lazım böyle olmuyor.
eşin iyi demiş
bende fenayım
günaydın buarada
günaydın
süpersin suziiiiiim
Günaydın canım,adamin sirtini kasiyinca karin agrisi gecti
kac yasinda aliyorlar orda canim kindergartene :26:
regl de fazla cikabilirsin canim regl bitikden sonra tartil ama birazda olsa dikkat edersen güzel sonuc görürsün tatlim
gecmis olsun tatlim sen zaten cocugun dan fazla korkmussundurkizlarin dedigi gibi bazen erkekler ne söylediklerini bilmiyorlar
![]()
ellerine saglik betülümistersen haftaya yine öyle yapariz faydasi oluyorsa
sen varsin ya sana güveniyor
hayirli olsun tatlimsaatlei nasil nerde :26:
bu aralar topik cok sessiz minem
hadi ya yuh
tövbe tövbe
esin ne dediki
:128:
gecmis olsun kuzum :26:
kadinlar icindemi sisme bebe var tövbe tövbe
canim git doktora ihmalle gelmez saglik :26:
günaydin fadimemtoparlan tatlim haftasonu bitti önümüze bakalim
huhu tatlimmmgünaydin sekerim
![]()
Günaydınlarrrgünaydınlaarr![]()
oh ne iyi benimde regli bitti eski kiloma döndüm bu sabah tartıldım yine 73,800 dügünayydin sekerler
haftaya -400 le baslamis bulunuyorumbi gecmise gidip geleyim
![]()
aa o nie öle kız bi dünya hastane var ne işin var dağın tepelerinde anlamadım:26:teşekkür edermis ins ama agri hala geçmedi
valla iznim teee cumaya ağrimda var hem yeşilyurt araştırma hast tahlil yapıyorlar orda başka seçeneğim yok
ay ne bilim söylemicektim ama halimden anlamış:26:
eşin iyi demiş
bende fenayım
günaydın buarada
günaydın
süpersin suziiiiiim
çokyine canım çalışma saatleriadamin sirtini kasiyinca karin agrisi gecti
kac yasinda aliyorlar orda canim kindergartene :26:
regl de fazla cikabilirsin canim regl bitikden sonra tartil ama birazda olsa dikkat edersen güzel sonuc görürsün tatlim
gecmis olsun tatlim sen zaten cocugun dan fazla korkmussundurkizlarin dedigi gibi bazen erkekler ne söylediklerini bilmiyorlar
![]()
ellerine saglik betülümistersen haftaya yine öyle yapariz faydasi oluyorsa
sen varsin ya sana güveniyor
hayirli olsun tatlimsaatlei nasil nerde :26:
bu aralar topik cok sessiz minem
hadi ya yuh
tövbe tövbe
esin ne dediki
:128:
gecmis olsun kuzum :26:
kadinlar icindemi sisme bebe var tövbe tövbe
canim git doktora ihmalle gelmez saglik :26: