70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol handecim valla bu saat oldu hala uyucam ins safra kesesi de olabilir diyo annem bakalım yarın gecmezse işten sonra gitcem acile tekrar
hayırlı olsun işin canım nerde başlıcan ins iyi olur
op avm de yine canım :16:
safra kesesimi:26:
kız doktura git acilciler napacak:ssz:
Hadi gözünaydın, hayırlı uğurlu olsun canım:16::16:

Bence de, takma kafana kızın iyi olsun da, gerisini boşver.

Ayyyy sabah bi tartıldım +1 kg. daha çıktım, :17::17::17::17:fena durumdayım.

Eline sağlık Betülcüm, kilo veren tüm kızlara da tebriklerrr.

:53::53::53::53:Ay inanmıyom kız onlar kafayı mı yemiş, hiç utanmadan senin yanında, aaaaa???

Geçmiş olsun canım kızına.

Geçmiş olsun canım, inşallah önemli bişey değildir.

Hu hu hu topik sakinleri aranıyor, nerdesiniz millet, hafta sonundan beri sadece 1 sayfa ilerlemiş:53::53::53:
saol fadime abla:16:
ay sorma dondum kaldım dün akşamda hiç uyuyamadım buz gibi oldumkoskocakadınlar:26:
bide konuşuyolar yanımda insan utanır:53:
günaydın kızlarrr,
Fena durumdayım kaçamağın dibine vurmuş olarak, acilen toparlanmam lazım:20::20::20:

bende öleyim yedikçe yiyorum:ssz:

suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
balkaymaklıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:131::131::9::16:

he delirtti beni dün hazır kek vardı dedim onuda koyarız gülüp dalga geçti o kek konurmuymuş:47:
zaten bugun duyduklarımdn sonra soğudum .:47:
ay ne bilim hiç beklemezdim dulkadına aldırmışlar bide oturup incelemişler nası bişi die:53::53:
dondum kaldım koskoca kadınları:53:
bizimki diok io daha iyi tüysüz olur:53:
arkadaşıda dio ki ben yapay şeyleri sevmiom:26::53:
eşime anlattım dedimben iyice soğudum:53:
oda bozuldu:17:
dioki napıyım açıp telefonu ne dicemki dio:30:
oda haklı:ssz:
iyi dio sırayla denememişler:26::53::53::53::53::30:
:52::52::52:eşin iyi demiş
başka odya geçip sırayla deneyedebilirlerdi

Ayyyy sabah bi tartıldım +1 kg. daha çıktım, :17::17::17::17:fena durumdayım.
ben nerdeyse 2 kilo artıydım
bence üzülme daha fenalarıda var :1:
günaydın kızlarrr,
Fena durumdayım kaçamağın dibine vurmuş olarak, acilen toparlanmam lazım:20::20::20:
bende fenayım
sabah yediğim tatlı yüzünden şuan midem bulanıyor :43:
günaydın buarada :3:
günayydin sekerler :16:
haftaya -400 le baslamis bulunuyorum :21: bi gecmise gidip geleyim :54:
günaydın
süpersin suziiiiiim
cumaya kadar dikkat et bak tamammı?

et suzim et :46::46:

haa simdi anladiim :1:
oyyy yerim kizz :16::16:

ya munenin esi kazene yazmis kazende burda paylasmis ona bi baktim komik :9:

ay ögren bi bacim arada tutuyor bunlarinda adet dönemi :9::9:
:1: adamin sirtini kasiyinca karin agrisi gecti :1:
oyle canim oglan ablasi Kadar olsa ablasida biraz daha buyuse ablasi kindergartene bir sene sonrada ahmet bende kahatim biraz daha

evet ya cok romantikbi mektup olmus

sanada canim :16:
kac yasinda aliyorlar orda canim kindergartene :26:
gunaydin kizlar nasilsiniz

bu Sabah itibariyle 69.6yi gordum :8::8::8:cok mutluyum cok :21::21::21:
daha insaallah 70i gormemmm
:46::nazar::nazar::nazar:
saol suzim.net geldi..ama moralim sıfır.yemeğe gittiğimiz yerde ne warsa yedim bide regli dönemine girdim 3 haftada werdiğim kiloyu 1 günde aldım..:14::14:
regl de fazla cikabilirsin canim regl bitikden sonra tartil ama birazda olsa dikkat edersen güzel sonuc görürsün tatlim :38:

:)) yok canım akşam yemek yemediğim için eksi çıktım büyük ihtimalle
bide regl bitmişti şişkinlik gitmiştir

evet canım bunada şükür

canım gittik kahvaltıya
30 kişi falandık bazı masalar ayrı oturdu
ve onlar 4 kişi 2 çift birlikte oturdu
mideye bakarmısın
birde mutlu aile havası vermeye çalışıyorlar
biz aslında ailece görüşüyoruz resmi çizdiler ama biz yemedik gizli gizli boş sınıflarda telle konuşuyorlar
allah ıslah etsin bizi ilgilendiriyor ama işte insanın midesi almıyor

68ii görürsün bence
500grcık kalmışşşşş
:46::46::46::46:

öyle canım malesef ama insan huy haline getirdiyse bunu kiminle evlenirse evlensin aldatır yine

yaa kendi kendimi eleştiriyorum aslında
hem için almıyor hemde konuşuyorsun bu insanlarla diyorum
bayan olanla iyiyiz
erkek olanda idareci ve benim günde 3-4 kere karşılaştığım birisi yani muhabbetimiz olan insanlar
özel hayatları diyorum boşver düşünme diyorum ama okadar etkilendimki rüyama girdi

selam canım
ben feci durumdayım
sabah öğlen akşam fix tatlı yiyorum :ssz::ssz::ssz:
allah akil fikir versin ayip denen birsey kalmamis :19:
kizlar moralim cok bozuk jillian yaparken kizim bi anda nasil olduysa kosarken yuzunu tv unitesinin tamda kenarina vurdu gozunun ustunu ve anlini Moratti cok kotu oldu esimde uyuyodu uyandirdim napalim diye nereye vurdu dedi bende tv unitesine dedim sen napiyodun dedi spor dedim agirliklari cocuga vurmus olmiyasin dedi cok bozuldum yalanmi soyluyorum dedim eger onu vursaydim soylerdim dedim o vursaydi Boyle olurmuydu dedim haiften acti cizik gibi kasinin altini yapmazmi dedi cok bozuldum ya neden yalan soyliyeyimki hicmi tanimadi bu Adam beni neden inanmadiki kizima cok uzuldum bide ustune yikildim cok zoruma gitti agliyorum simdi
gecmis olsun tatlim sen zaten cocugun dan fazla korkmussundur :59:kizlarin dedigi gibi bazen erkekler ne söylediklerini bilmiyorlar:ssz:
7 HAZİRAN 2013
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NICK [/TD] [TD] BAŞLANGIÇ [/TD] [TD] GEÇEN HAFTA [/TD] [TD] BU HAFTA [/TD] [TD] GİDEN [/TD] [TD] TOPLAM GİDEN [/TD] [TD] HEDEF [/TD] [TD] :72::72::72: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79,8 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] 61,1 [/TD] [TD] 1,900 [/TD] [TD] 18,7 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] :65::65::65: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] berenerva2 [/TD] [TD] 75,2 [/TD] [TD] 71,7 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 1,700 [/TD] [TD] 5 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 70,5 [/TD] [TD] 69,4 [/TD] [TD] 1,100 [/TD] [TD] 9,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] simurgmina [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 70,3 [/TD] [TD] 69,4 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 16,6 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ALpMer [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 71,3 [/TD] [TD] 70,5 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 2,9 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] tuhana_01 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 71,8 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 9 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 77,1 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74,4 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 2,7 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] zerra [/TD] [TD] 63,1 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] 61,8 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 1,3 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70,2 [/TD] [TD] 63,7 [/TD] [TD] 63,5 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 6,7 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :46::46::46: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] ssecemm [/TD] [TD] 87 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 64,4 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 22,6 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :19::19::19: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 62,8 [/TD] [TD] 62,6 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 0,2 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :57::4: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] gulanne [/TD] [TD] 84,5 [/TD] [TD] 76 [/TD] [TD] 76,9 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 7,6 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :57::4: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] handelevent [/TD] [TD] 76,5 [/TD] [TD] 73,4 [/TD] [TD] 74,4 [/TD] [TD] +1,000 [/TD] [TD] 2,1 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :57::4: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] havva1906 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 72,5 [/TD] [TD] 74,2 [/TD] [TD] +2,300 [/TD] [TD] +0,2 [/TD] [TD] [/TD] [TD] :57::4: [/TD] [/TR]
[/TABLE]

Haftanın birincisi triendy21'i tebrik ediyoruz :46::46:
Bu hafta aramıza katılan arkadaşımız BHR84 hoşgeldin :34:

suzim sana da çok teşekkür ederim benim yerime bildirimleri topladığın için :16:
bir kusurum olduysa affedin canlarım :16:
haftaya daha güzel bi listeyle buluşmak ümidiyle
hoşçakalııınn :54:
ellerine saglik betülüm :16::16::16: istersen haftaya yine öyle yapariz faydasi oluyorsa :34:
Kaynanam dün arkadaşlarını oturmaya çağırdı ama kalkıp ne alışveriş yapıyor ne yardım ediyor bende kahvaltıyı kurdum bekliom o okey başından kılını kıpırdatana kadar bişi yapmıcam misafirlerine ne ikram edecek bakalım
sen varsin ya sana güveniyor :47:
Bu arada çarşamba işe başlıyorum :ssz:
hayirli olsun tatlim :5: saatlei nasil nerde :26:
günaydın kızlar
kahvaltı sofrasında çay keyfi yaparken sizi okuyayım dedim
ama maşallah sayfalara yetişemedim :1:
nerelerdesiniz hu huuuuuuuu :51:

betülcüm eline sağlık canım
kilo veren herkesi tebrik ederim
veremeyenleride öperim üzülmeyin canlar haftaya daha güzel olacak
bu aralar topik cok sessiz minem :31:
Ay kızlar bugum kaynanamın arkadaşları geldi şok geçirdim halada şoktayım kaynanamın yakın arkadaşı eşinden boşandı kadına bizimkiler yapay sanat eseri aldırmışlar kaynanam soruyor bide arkadaşına nası oluyo die dondum kaldım ne desem bilemiyorum hala şoktayım utanmıyor bide gelinin yanında konuşuyor bunu
hadi ya yuh :53:
ay hala beynimden ateşlr fışkırıyo sanki çok bozuldum kötü oldum kozkaca kadın aklı fikri nerde:53::53::53:
tövbe tövbe :17:

ay kimse yok mu birine anlatmam lazım bunu çatlayacam içim daraldı şimdi ben bu kadına nası saygı göstereyim hala gözümün önüne gelio:53::53::53:
esin ne dediki :37:

ay birinci görmek ne güzel kendimi,,ellerine sağlık canım:16:listede ismimi aramak zornda kalmadım valla direk gözüme çarptı:27:
:128:

selamlar çok kötü 2-3 gün geçirdim midem çok fena sırtıma vuruyo ağrısı naptıysam geçmedi dün gece acile gittim iğne vurdular banamısın demedi uyumuyorum gece nerdeyse hiç hala daha geçmedi gelemedim o yüzden

bildirimde yapamadım -300 çıktım ama haftaya artık kısmet

iyi geceler kızlarr
gecmis olsun kuzum :26:
yok kız ciddi ciddi almışlar bide kadına diolar ki şişme bebede al :53::53::53:
kadinlar icindemi sisme bebe var tövbe tövbe :53:
sağol handecim valla bu saat oldu hala uyucam ins safra kesesi de olabilir diyo annem bakalım yarın gecmezse işten sonra gitcem acile tekrar
hayırlı olsun işin canım nerde başlıcan ins iyi olur
canim git doktora ihmalle gelmez saglik :26:
günaydın kızlarrr,
günaydin fadimem :16: toparlan tatlim haftasonu bitti önümüze bakalim :29:
suziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
balkaymaklıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:131::131::9::16:
huhu tatlimmm :16::16::16: günaydin sekerim :54:

teşekkür edermis ins ama agri hala geçmedi

valla iznim teee cumaya ağrimda var hem yeşilyurt araştırma hast tahlil yapıyorlar orda başka seçeneğim yok
günaydin canim :16:

bende fenayım

günaydın
süpersin suziiiiiim
günaydin minem :16::16::16::54: bu hafta umutluyum minem 1kilo gitse bari :29:

işyerinde fazla yazamıyom:31:işler malum:27:haftasonu kaçamak yaptım:56:bugün yine diyetteyim:27:
sabah 1 saat yürüdüm,1 lt su içtim,1 kase yoğurt,2 haşlanmış yumurta yidim:56:

Son düzenleme:
bunu buldum okuyunca paylasayim dedim :27:

25 ADIMDA YAĞLARDAN KURTULUN! Kilo verme işini gözünüzde büyütmeyin. Kolayca uygulayabileceğiniz bu yöntemlerle zayıflayabilirsiniz.

Kilo vermeye başlamak için ihtiyacınız olan tek şey 1 dakika! İşte aldığınız kalorileri azaltmak ve daha çok yağ yakabilmek için tam 25 tane öneri. Üstelik de uygulanmaları çok kolay. Yapmanız gerekense, bu önerileri günlük hayata geçirmek. Eğer hali hazırda diyet yapıyorsanız, bunları uygulayarak kilo vermenizi hızlandırabilirsiniz.

1. Karıştırın

Sevdiğiniz meyve suyunu maden suyuyla karıştırın. Bunu yaparken, normalde içtiğiniz meyve suyunun yarısını kullanacağınız için, aldığınız kaloriyi önemli miktarda azaltmış olursunuz. Hele de meyve sularının bolca tüketildiği şu sıcak yaz günlerinde.
Kilo vermeye başlamak için ihtiyacınız olan tek şey 1 dakika! İşte aldığınız kalorileri azaltmak ve daha çok yağ yakabilmek için tam 25 tane öneri. Üstelik de uygulanmaları çok kolay. Yapmanız gerekense, bu önerileri günlük hayata geçirmek. Eğer hali hazırda diyet yapıyorsanız, bunları uygulayarak kilo vermenizi hızlandırabilirsiniz.

2. Telsiz telefon kullanın

En yakın arkadaşınıza günün sıcak dedikodularını verirken, aynı zamanda da kalori yakmaya ne dersiniz? Çamaşırları yıkayın (68 kalori), masayı hazırlayın (85 kalori), ya da çiçekleri sulayın (102 kalori). (Bu değerler, 68 kiloluk bir kişi ve yarım saat üzerinden geçerlidir.)

3. Çiklet çiğneyin

Yakın zamanda yapılan bazı araştırmalara göre, tüm gün şekersiz (tatlandırıcılı/damla sakızlı) çiklet çiğnemek ****bolizma hızınızı yüzde 20 oranında artırıyormuş. Biz araştırmacıların yalancısıyız!

4. Abur cuburların karşılığını nakit ödeyin

Ne zaman biri size abur cubur, ya da yememeniz gereken bir şey önerdiğinde kabul ederseniz, kenara bir 1 lira koyup, bunu çocuğunuza, kardeşinize, ya da dilencilere verin. Paracıklar cebinizden eksilmeye başladığında, hayır demeyi de öğreneceksiniz.

5. Ambalaja dikkat edin

Ambalaj üzerlerini iyice okuyun. Çünkü kalori değerleri genellikle 100 gram üzerinden bildirilir. Oysa yediğiniz şey, 100 gramdan fazlaysa çok daha fazla kalori alıyorsunuz demektir.

6. Yürüyüşe çıkmadan önce yeşil çay için

Kafein yağ asitlerinin açığa çıkmasını sağlar. Böylece daha kolay yağ yakarsınız. Ayrıca yeşil çayda bulunan polifenoller (antioksidan bileşikler), kafeinle birleşerek yakılan kalori miktarını artırırlar. Ancak eğer yüksek tansiyonunuz varsa, bu öneriyi dikkate almayınız.

7. Yemeğinizi evden getirin

Dışarıda yemek genellikle daha çok kalori almanıza neden olur. Dışarıda bulmanın zor olduğu şeyleri evde hazırlayıp yanınızda getirebilirsiniz.

8. İlla da salata sosu istiyorsanız…

O zaman bu tarife göre kendi salata sosunuzu yapın. Çünkü bu sosta bulunan yağ miktarı 1.5 gr ve içerdiği kalori de sadece 20'dir.

• 1 çay kaşığı balsamik sirke
• Çeyrek çay kaşığı zeytinyağı
• 3/4 çay kaşığı dijon hardalı
• Çeyrek çay kaşığı yaban turbu

9. Kan testi yaptırın

Yaklaşık 12 kadından birinin tiroid bezleri yeterince iyi çalışmıyor ve bu da ****bolizmayı yavaşlatan etkenlerden.

10. Suyu tercih edin

Meşrubat tercihinizi sudan yana kullanın. Yanınızda şişe bulundurmak faydalı olabilir.

11. Tat alma duyunuzu yanıltın

Öksürük için olan mentollü drajelerden bir taneyi ağzınızda eritmek, canınız bir şey çektiğinde, bu duyguyu köreltebilir.

12. Baharatları kullanın

Örneğin yediklerinize acı eklemek, daha uzun bir zamanda acıkmanıza yardımcı olabilir.

13. İçtiniz mi beyaz için

Su gibi, az yağlı sütün de doyurucu etkisi vardır. Üstelik kalsiyum açısından da zengindir ve tok tutar.

14. Salata malzemelerini doğramayın, dilimleyin

Salatanız, sadece yeşilliklerden oluşmak zorunda değil. Havuç, kereviz, kabak ve diğer sebzeler de kullanılabilir. Ama bunları ince ince doğramak yerine, büyük parçalar halinde kesin. Hem yemesi daha uzun sürer, hem de daha çok çiğnersiniz. Bu da daha çabuk doymanızı ve ana yemekten daha az yemenizi sağlar.

15. Bir dostunuzu arayın

Yalnız hissediyorsanız, kendinizi yemeğe vurmak yerine telefonu elinize almayı tercih edin.

16. Yediklerinizi yazın

Bu, neyi ne kadar yediğinizi bildiğiniz için, kendinizi kontrol etmenize yardımcı olur.

17. Uzaktan kumandayı emekliye ayırın

Uzaktan kumanda gibi aletler işinizi kolaylaştırmakla beraber, sizleri hareketsizleştirir.

18. Sprey yağları tercih edin

Böylece normalde kullandığınızdan çok daha az yağ kullandığınızı fark edeceksiniz.

19. Alırken küçüğünü tercih edin

Örneğin çikolata mı satın aldınız, bir bar yerine, bir paket almak demek, yüzde 44 daha fazla yemeniz demek. Riske girmeye gerek yok, küçüğünü alın, kaloriyi azaltın.

20. Yemeği pişirmeden önce ölçün

Makarna, pilav gibi besinleri yerken, miktarı kaçırıp daha çok yiyebilirsiniz. Oysa baştan yemeniz gereken kadarını ölçüp pişirirseniz, bu sorun ortadan kalkmış olur. Şöyle söyleyelim, 4 kaşık makarna ya da pilav, 1 dilim ekmeğe eşittir.

21. Aynasız yemek olmaz

Yemek yerken kendinize aynada bakmak, yüzde 22-32 daha az yemenizi sağlar.

22. Kutuyu açmadan önce bekleyin

Dondurma kutusunu açmadan önce, 10 mekikle, 10 şınav çekin. Bu hem atıştırma arzunuzu öldürebilir, hem de vücudunuzla sizi tekrar iletişime sokarak, amaçlarınızı size hatırlatabilir.

23. Çorbanız koyusundan olsun

İçinde büyük sebze parçaları olan çorba içen kişilere bakılacak olursa, hem daha çabuk doyuluyormuş, hem de yüzde 20 daha az yeniliyormuş.

24. Balık yemeyi ihmal etmeyin

Balık, son derece sağlıklı bir yağ tipi olan omega-3 yağ asitlerini içerir. Omega-3 açısından zengin balıklar, tonbalığı, uskumru, somon ve morina balığıdır. Diyet yapan kişilere bakılacak olursa, her gün balık tüketenler, diyetlerinde balık olmayanlara oranla yüzde 20 daha fazla kilo kaybetmişler.

25. Biraz da ilhama ihtiyacınız var

Bazen ihtiyacınız olan motivasyonu gene ancak kendiniz sağlayabilirsiniz. Bu nedenle hazırlıklı olun ve buzdolabı, mutfak kapısı, bisküvilerin durduğu dolap, ya da bilgisayar gibi yerlere sizi motive edecek yazılar yapıştırın. Örneğin: "Bir gofrete yenilmeyeceksin değil mi? Ne de olsa uzun bir yol katettin ve çok başarılı oldun."

bende fenayım

günaydın
süpersin suziiiiiim
Toparlanmamız lazım böyle olmuyor.:19::19::19:

regl de fazla cikabilirsin canim regl bitikden sonra tartil ama birazda olsa dikkat edersen güzel sonuc görürsün tatlim :38:

gecmis olsun tatlim sen zaten cocugun dan fazla korkmussundur :59:kizlarin dedigi gibi bazen erkekler ne söylediklerini bilmiyorlar:ssz:

ellerine saglik betülüm :16::16::16: istersen haftaya yine öyle yapariz faydasi oluyorsa :34:

Günaydın canım,
Haklısın:17::17: Sana da tebrikler bu arada.:16::16:

Günaydınlarrr:16::16::16::16:

günayydin sekerler :16:
haftaya -400 le baslamis bulunuyorum :21: bi gecmise gidip geleyim :54:
oh ne iyi benimde regli bitti eski kiloma döndüm bu sabah tartıldım yine 73,800 dü:21::21:bi ara 75 i görmüştüm bu hafta:ssz:
işe başlayınca hareket çok daaha iyi veririm heral:21:
teşekkür edermis ins ama agri hala geçmedi

valla iznim teee cumaya ağrimda var hem yeşilyurt araştırma hast tahlil yapıyorlar orda başka seçeneğim yok
aa o nie öle kız bi dünya hastane var ne işin var dağın tepelerinde anlamadım:26:

bende fenayım

günaydın
süpersin suziiiiiim
ay ne bilim söylemicektim ama halimden anlamış:26:
dün resmen hasta gibiydim :26:
ay insan konduramıyo koskoca kadın elinde pembe şeyle:53::53::53: