sıkıntı valla canım katı şeylerle beslenme canım bi müddet çarba sebze filan tüket.yoğurt iyi geiliyo bana kefir filan dene...
5 yıldır böyleyim ya bi iyi bi kötü hiç tamamen düzgün olmadı her şeyi denedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıkıntı valla canım katı şeylerle beslenme canım bi müddet çarba sebze filan tüket.yoğurt iyi geiliyo bana kefir filan dene...
5 yıldır böyleyim ya bi iyi bi kötü hiç tamamen düzgün olmadı her şeyi denedimzayıf olamıcam ben hiç bi zaman boşuna uğraşıyorum
insan diyet yaptığı halde 2 günde 1 kilo alır mı yaa
![]()
inş.cnm saol içime su serptiniz .ne yalan söyliyim gidemediğime çok üzülmüştüm.Canim gecmis olsun. Sagliginiz yerinde olsun da tatile yine gidersiniz. Hepimiz birda kilo vermek istiyoruz ama kilo verirken ilk once sagligimiza dikkat etmeliyiz. Sagliksiz zayif olmak bir ise yaramaz. Sana uygun daha yapilabilir bir diyet uygularsin.
Geçmiş olsun canım, önce sağlık, gerisi hallolur.
Nasılsın Handecim?
Bu aralar topik iyice sessizleşti haklısın, kızlar kayıplarda.
afiyet olsun canım o lokmalarGünaydın kızlarrr,
Güzel bir gün olsun inşallah
Akşam ben yine kaçamak yaptım, eşim lokma almış, yemeden duramadım abarttım, tüm gece de uyuyamadım doğal olarak:18::18::18:
Cumaya 2 kala dikkat edelim bakalım kızlar, inşallah herkes istediği rakamı görsün![]()
yaaa kızlar ben çok kötüyüm çookkpazartesi günü tartıldım 69.8 çıkmıştı bugün bi daha tartıldım 70.8 çıktı
3 gündür tuvalete gidemiyorum pazar gününden beri yediklerim hala içimde 1 kilo fazlalık yaptı
activia bile fayda etmiyo artık :84: yaa ben hiç bi zaman zayıf olamıcak mıyım yaaaaa :84:
yaaa kızlar ben çok kötüyüm çookkpazartesi günü tartıldım 69.8 çıkmıştı bugün bi daha tartıldım 70.8 çıktı
3 gündür tuvalete gidemiyorum pazar gününden beri yediklerim hala içimde 1 kilo fazlalık yaptı
activia bile fayda etmiyo artık :84: yaa ben hiç bi zaman zayıf olamıcak mıyım yaaaaa :84:
merhabalar kızlar
topiğimiz çok sessiz artık
bi ara yetişemiyoruz diye şikayet ediyorduk
şimdide tam tersi
aynen artık kimse yok![]()
senin nasıl gidiyor canım bu hafta diyet işleri
önceden içtiğim bi ilaç vardı içtiğim zaman şıp diye düzeltir hatta ishal bile yapardı onu içtim hiç bi halta yaramadı ya sabahtan beri ağlıyorum 2 günde 1 kilo almak ne demek ya yarın bi daha tartılcam yarım kilo daha eklenmiş olcak ümidi kestim ya ben bu şekilde hiç bi zaman güzel olamıcam
merhaba kızlar bende katılıyım da aranıza tek başına olmuyor bu diyet![]()
Hazır olandan zaten ben kızıma bir ara sürekli içirdim, düzeldi, sen de 1 hafta boyunca tekrar bir denesen canım, aç karnına 2 bardak iç hergün, düzeleceğini düşünüyorum ben.kefir de denedim ama kendim yapamadığım için hazırını denedim hiç bi işe yaramadıannemde var tiroid sorunu benim de değerlerim azcık yüksek çıkmıştı ama doktor bu kadarcıktan bişey olmaz diyip yolladı ilgilenmedi bile
![]()
2 kere yaptım işte, devamlı yapsak iyi olacak, Ramazanda iyice tembelleşti metabolizma zaten, bu hafta artı çıkabilirim sanırımafiyet olsun canım o lokmalar
yağ olmasınn..
lesli yapıyormusun
kabızlık zor canım ne desem bilemedim herşeyi denemişsin
bendede bu aralar var 3-4 günde oluyor
kilomda hala cumayla aynı
bende fazla giremiyorum diye uzuluyodum ama goruyorum ki kimse giremiyokaç gundur iftara misafir geliyo ve yatili kaliyolar valla ayaklarim sisti. dün nisanlim da geldi fazla kilo verme yüzün guzel olmaz diyo teselli etti galiba
![]()
ben en azından ara atıştırmalarını bıraktım tatlı vs pek yiyemiyorum normalde çok yerdimbende dikkat etmiyom tatlım pekhele misafirlik filan ramazanda olmuyor insan yiyor yani.. tartılmaktan korkuyorum anlıycağın sen yapabiliyo musun?
sen yine başlamışsın bende o da yokHazır olandan zaten ben kızıma bir ara sürekli içirdim, düzeldi, sen de 1 hafta boyunca tekrar bir denesen canım, aç karnına 2 bardak iç hergün, düzeleceğini düşünüyorum ben.
2 kere yaptım işte, devamlı yapsak iyi olacak, Ramazanda iyice tembelleşti metabolizma zaten, bu hafta artı çıkabilirim sanırım![]()
bende fazla giremiyorum diye uzuluyodum ama goruyorum ki kimse giremiyokaç gundur iftara misafir geliyo ve yatili kaliyolar valla ayaklarim sisti. dün nisanlim da geldi fazla kilo verme yüzün guzel olmaz diyo teselli etti galiba
![]()
önceden içtiğim bi ilaç vardı içtiğim zaman şıp diye düzeltir hatta ishal bile yapardı onu içtim hiç bi halta yaramadı ya sabahtan beri ağlıyorum 2 günde 1 kilo almak ne demek ya yarın bi daha tartılcam yarım kilo daha eklenmiş olcak ümidi kestim ya ben bu şekilde hiç bi zaman güzel olamıcam