70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlim spor yapıyormusun sen:15:

yapıyodum bi ara her gün 40 dk koşu bandında yürüyodum da belimde sinir sıkışması var rahat durmadı, katlanamadı spor yapmama nankör bel :41: bacağıma vurdu sonra ağrısı anca anca geçiyo :ssz: bayramdan sonra tekrar başlıcam inşallah :ssz:

o kadar bakıyorum bakıyorum, yine de görünemiyorum sana, sen kaybından.. anlasana :106:

biraz duygusalım bugün galiba :106:

[video=youtube;Crq6fqiSuCM]http://www.youtube.com/watch?v=Crq6fqiSuCM[/video]

yapıyodum bi ara her gün 40 dk koşu bandında yürüyodum da belimde sinir sıkışması var rahat durmadı, katlanamadı spor yapmama nankör bel :41: bacağıma vurdu sonra ağrısı anca anca geçiyo :ssz: bayramdan sonra tekrar başlıcam inşallah :ssz:

dikkatli ol doktor kontrolunde yap bence:emir_bebek:

ya ne zaman gelsem aşağıda birsürü ziyaretçi oluyo onlar bizim kızlar ya eminim :27: kısçeler napıyooğğnuz aşşaada çıkıverin yukarlaaa :27: şivemi konuşturtturtmayın bana :37:

hosbulduk cnm napıyon cok ozledım kız senı yerlestım cnm evım guzelde komsu burdada yok sansımdanmıdır nedır :ssz::ssz::ssz:
sen napıyon malum gecmıse bakamdım hıç suzımde buralarda gordum yazılarını ay cok ozledım sızı:16::16::16:
valla canım geçmişe git bi sen 1 yıl sonra görüşürüz yine:9:
ben işe başladım 2 ay olcak takılamkıyom pek artık:6:
suzişteöle anası trde işindede tadilat var pek giremio ara verdi:6:
ballı biz yoksak die heral girmiyor pek topik geziyor bu ara:16:
artık bildirimleri a20 topluyor betüşte yoğun:6:
duygu hiç girmiyor aylardır en son asansörde karşılaştık ama o konuşmayınca bende slm vermedim bilmem tanıdımı:6:
hasret evlendi face bisürü foto koyuyor hergün:6:
ay ne bilim unuttuklarım varmı:26:
mine de ara verdi tatilden sonra gelecek:6:
fadime abla hala istikrarlı bir o kaldı zaten o zmandan:6:
ay bende iyiki giremiom ama maşallah topikte hep gözüm:9::9::9:
nedeolsa eski meslek bekçilik:6:
ayy nie komşun yok senin bakim :6:
kız özledim valla tanımasamda hiç birinizi unutmuyom hep aklımdasınız valla :6:
helemağazaya her alamancı geleni ay acaba ballının kardeşleri falanmı diom:9::9::9::9:
hosgeldiin :3:

yavruumm :23: 5 dakikaya takildim :26: sonrada baktim burdanda yazmissin buraya yazinca orayi unuttum :37:
ay burda kimse yok ne yapayim harflerimi sayayim kiz :9:
sende beni taip ediyon bakiyomdaa :23: dalsana yine bi konuya ben geldiiim diye :9::9::9::9:
kız geçen gece gene aynısını yaptım dalcaktım az daha artık tedbirliyim önce bakıyom ama dalgın olursam o heycanla dalabilirim yine:9::9::9::9::9:

Ellerine sağlık canımcım, listemiz de azalmış iyice:2::2:Kilo veren tüm kızçeler tebriklerrr.

:46::46::46::nazar::nazar::nazar:Aramıza hoşgeldin canım:16::16::16:

Ay canım canım zor böyle de, Allah herkese gönlüne göre bir işte çalışmayı nasip etsin, ama Türkiye şartlarında özel sektörde maalesef biraz zor be gülüm:19::19::19:

Hoşgeldin, tabiiki katılabilirsin.

:20::20::20:
Aminnn canım.

Sağolasın canım, en kısa zamanda bekliyoruz.

Hoşgeldin canım:16::16:
ah ah inan biiş bulsam 1 dakka çekilcek yer deil yani anca doğum yaparsam öle ayrılırım artık ordan tek kişi çalışınca geçinmek zor:26:
slm kızlar nasılsınız?
çok güzel kilolar verilmiş ben uğramayalı :46:
bende homini gırtlak yedim
bir haftada 2 kilo aldım
çok sinirliyim:19::19:
salcam gitçek sonra 100 kilo dolancam ortalarda dobik dobik:26:
:4::4::4:yolacam seni sen gez avmlerde yedin dimi homini gırtlak:4:
demedin gidim şu arkadaşımı alt kattan bi çağırayım canıda sıkılmış zati gelsin bi yemek yiyelim die:57:
uzaktan bakıyor kadıninsan bi el sallar bide hemşerim olcan:ssz:
her giren koca totoşluya bakıyom tik oldu artık pazar günleri acaba baharmı die:60::60::60::60::60:
ama benmesai saatleri içinde burdayım topği kimsesiz bırakmadım..üzgün smile
smile larım yine çıkmıyor

tebrikler canım sen bu azimle inersin haftaya

şimdiki kilon zaten yanıltır canım
lohusalığın çıkana kadar artı kiloların olacaktır
daha çooooooookkkk erken sen bebişini emzir

sağol canım benim

tebrikler canım bu ramazan iyi oldu çok şükür her yönüyle

ibs un olabilir canım dahiliyeye gittinmi hiç

100 gr a üzülme kızzzz..

67.8 iyidir öteki ödemdi şişlikti gazdı vs..

tebrikler canım

ellerine sağlık canım kilo verenleri tebrik ederim..
bu arada kendimide tebrik ederim 1. olmuşum
katılımın azlığından faydalanmışım ama olsun 1. olmak iyidir

bütün iyi dileklerin için sağol canım..
seni çok özledik öpüyorum suzim

hoş geldin gurbet
buralar pek bi sessiz oldu

dikkat edersen gider canım
saldım çayıra dersen o olmadı işte
bırakmıcaz
arada pes etsekte sinirlermiz bozulsada pesetmek yok
biraz dinlenip hedefe odaklanacaz

hoş geldin tuğbacım yeniden
sende fadime abla gibi azimlisin canım :46:
ya ne zaman gelsem aşağıda birsürü ziyaretçi oluyo onlar bizim kızlar ya eminim :27: kısçeler napıyooğğnuz aşşaada çıkıverin yukarlaaa :27: şivemi konuşturtturtmayın bana :37:

çıkmazonlar bacım herkez deliğinekaçtı kış gelsin görcem hepsini dopiçlerin:8::8::8:

ay deminden beri yazmaya calisiyorum laptop deli etti beniiiii :47:
gidici galiba :18:

neyyyy :30: allah acil şifalar versin ablam çok zor laptopını kaybetmek :ssz: bişey olursa söyle helvasını ben kavurcam :ssz:

çıkmazonlar bacım herkez deliğinekaçtı kış gelsin görcem hepsini dopiçlerin:8::8::8:

olmaz ama öylee okula az kaldı eylüle kadar çıtır olmam lazım :18: + çıkarsam kim yolcak beni :25: peki kilo verirsem kim okşucak başımı :25: yetim gibi mi kalayım burlarda :25:

neyyyy :30: allah acil şifalar versin ablam çok zor laptopını kaybetmek :ssz: bişey olursa söyle helvasını ben kavurcam :ssz:

olmaz ama öylee okula az kaldı eylüle kadar çıtır olmam lazım :18: + çıkarsam kim yolcak beni :25: peki kilo verirsem kim okşucak başımı :25: yetim gibi mi kalayım burlarda :25:
anaaammm ne ederim ben nerelere giderim bacilarr :43: :18:

:5::5:

benimde cikmam lazim yaa :54: :5:

Back
X