70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin tatlım :29: boyun, kilon kaç?

hoşgeldin canım merak etme 4 aydan fazla zaman var yeni yıla :34: boyun kaç?

tatlım kusura bakma unutmuşum :26: katıldın aramıza merak etme haftaya normal bildirim yap sen de :34:

teşekkür ederim ablacım :42: 1 aydır 70in altına inemeyince iyi geldi tartıda 69lu bişey görmek :6:

tekrar merhaba boyum 172 kilom 74 60 ları görmek artık 42 bedenden kurtulmak istiyorumm

of canim ya :26: kuzenin neden evleniyor :26:

anne baba bosandi anne basindan atiyo babasina da kendi gitmiyo rahat edemiyo oyun saniyo simdi evlenmeyi
aman be bilim cok kötü bisey o yasta

bende salmisdim kendimi en son 75.9 gördüm tartida dedim zaten veremiyorum diye umursamamaya basladim ve git gide arti cikiyordum tartida sonra bi konu okudum http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/637524-acinasi-biriyim.html cok üzüldüm kendimi o arkadasin yerine koydum ve hem ona destek olmaya calisiyorum artik hem kendim geri toparlandim yemek bizi mutlu etmiyor daha cok mutsuz ediyor daha cok depresyona giriyorum ben kendi adima öyle yani :29:
canim 15 yas cok kücük ya:ssz:

evet cok üzüldüm okudum simdi ben de oyle olmam insallh :43:

:48: :16: eyüp buraya yumruk havaya :9:

masallah 6lilari görmüssün :46::nazar::nazar::nazar:

anlamadim babaanneden niye korktu bu bukadar ciplak mi gördü :9:

ellerine saglik bebegim :16: birinciligin hayirli ugurlu olsun :65:

:9::9: gördüm sonunda şükür :nazar: :42: babaanne banyo yapıyomuş cıbıl cıbıl :23: sapık gibi hissettim :9:
:42::42:

oooo kimleri görüyorum kimlerii :52::52:

nikah masasinaaa oturdun isteee :24:
a20 hanim hosgeldiniz :42: dayanmak cok zormuuusss :24:
suzi hanimda burdalarmis :42: :24::24::24::24:
:37:

a20 ellerine saglik da yavrum sen öldün o listeyi hazirlarken yaz yaz bitmemistir kiz o :9::9::9:

birinci olmussun :23: haftaya ben kazanacam :57:

ishal olmak icn elimden geleni yapiyom:27: :9::9::9:

yeni kizlar gelmis hosgelmiiisss :3::3:

suzimmmm yavrum ne geziyon gece gece öcüleri cikarayimmi :51:

yalnız çocukları bi pistten alalım :24:
haha ben ishal oldum bile 1incilik benim haftaya listedeyim :32::9::9::9:
kiz balli ya üff su camasirlardan nefret ediyorum bi el ativersen :37: bitmiyor deli olacam yapasim da yok kafama agri giriyor onlar aklima gelince yikamasi sermesi birsey degilde ütüle katla amaaaan öff :ssz::ssz::ssz:
ben bu gün ne yaptim biliyonmu :51: sinema ya gittim :1: sirinlere baktim ya cok güzeldin :9: daha gece 12 olmadi öcü falan cikartma bak :20::30::18:

ishal olmayın yavrum aman onun ağrısı çekilir mi :30: siz birinci olun ben çekilirim aradan :25:

hayatimda hersey ters gidiyo bunalimdayim kilo falan umrumda degil artik bi sure daha +lari olan bildirim yapcam liste sonu olan ben olcam hep rahat olun. Isten de çiktim evde yer dururum

meruf arkadas nerelerde?

biliyo musunuz 15 yasinda ki kuzenim haftaya evleniyomus soka girdik sulalecek

siz de ne var ne yok

15 mi :30: ben 19 yaşındayım evlilik için hala çocuğum ya 15 ne ya :25:

isirganla nereni örtmeiy düsünüyon :9::9::9:

:30::30: :9:

he oda dünden hazirdin camasir yikayip ütülemeye :9: kiz bikere camasir yikamis eve bi geldim dolaplarin üzerlerine bile sermis bidahami yaptitirirmiyim hic :52:

bak aklıma geldi hüzünlendim :ssz: geçen yıl yurtta nevresimleri yıkadıydım, bütün askılar doluydu mecbur yatağın üstüne serdim bi de pencereyi açtım çabuk kurusun diye ama kurumadıydı :ssz: o gece koltukta yattım her yanım ağrıdıydı :ssz: bi de yan tarafta inşaat vardı gece rüzgar esmiş bütün kumu benim nevresimlerin üstüne uçmuş :ssz: oturup ağladıydım :ssz:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar,,
Ben siteye yeni kayit oldum. Adim irem. Acil danismak istedigim bir konu var.Benim bir ay icerisinde sekiz-on kilo vermem gerekiyor. Zorundayim yani. Simdiye kadar hep denedim denedim olmadi. Su agzimi tutamadim. Bir iki gun spor yaptim devamini getiremedim. Ama artik kararliyim,insaallah basaririm. Oncelikle size uyguladigim seyleri yazayim. Ekmek pilav makarna kesinlikle yemiyorum,biraktim. Oyle diyet gibi bir duzenim yok, aciktigimda yiyorum meyve falan gibi. Yalniz cok az su iciyorum. Onu halledicem :) 3-4 kilo oruc tutarken verdim. Cok sicak su ve yesil cay icmeye calsiyorum cunku bi tanidigim cok sicak su icerek 20 gunde 7 kilo vermis. Spor olarak, cok az slim in 6 yapiyorum. Ozellikle slim and six pack bolumu. Leslie 3 mil de cok nadir. Simdi sizlerin yardimina ihtiyacim var. Karnimdaki bacaklarimdaki igrenc goruntuyu gordukce umutsuz oluyorum nasil gidecek bunlar diyorum. Hatta bazen agliyorum. Aynaya bakip ne kadar sisman ve cirkin olduguma uzuliyorum . Su anda o durumlardan birindeyim. Yardiminiza ihtiyacim var. Lutfen kilo vermis arkadaslar tavsiye verirse cok mutlu olucam. Bir ay gibi bir surem var . :( simdiden cok sagolun..

@iremclskn neden? yani nedir bu kadar acele olan? neden zorunlu? ben bu kiloyu 3 yılda verdim ve çok şükür geri almıyorum :nazar: ayda 10 kilo verince bi sonraki ay 15 kilo olarak geri alırsın.

alıntıyla cevap veremiyorum sana mavi bi bölge çıkıyo ve konu açılıyomuş gibi oluyo nedir bu?

Soyle, ben liseye baslayacagim bu sene. Bu sisman,cirkin halimle baslamak istemiyorum. Mesela beden egitimi. Herkes icin eglenceli,rahat bir ders olurken benim icin bir kabus. Esofman rahat olmuyor,egilip kalkmak,atlamak ziplamak kosmak he sey cok zor herkesin icinde o halinle. Yaklasik bir yildir fotograf cekinmiyorum,cekinmek istemiyorum. Birkac parca kiyafet var iste bana gelen,onlar giyinmekten skldim. Bir de serbemst kiyafet olma ihtimali de var. Giydigimin yakismasini istiyorum.
İste bu yuzden, :(
Boyum 1.61
Kilom 77 :((..

Soyle, ben liseye baslayacagim bu sene. Bu sisman,cirkin halimle baslamak istemiyorum. Mesela beden egitimi. Herkes icin eglenceli,rahat bir ders olurken benim icin bir kabus. Esofman rahat olmuyor,egilip kalkmak,atlamak ziplamak kosmak he sey cok zor herkesin icinde o halinle. Yaklasik bir yildir fotograf cekinmiyorum,cekinmek istemiyorum. Birkac parca kiyafet var iste bana gelen,onlar giyinmekten skldim. Bir de serbemst kiyafet olma ihtimali de var. Giydigimin yakismasini istiyorum.
İste bu yuzden, :(
Boyum 1.61
Kilom 77 :((..

Sikinti yapma bu kadar daha yasin kuçuk dikkat et yediklerine fastfood, tatli yeme yeter spor da yap ama kasma yani 10 kilo falan vercem diye.

anam ben de saldim gitti kurabiye yapmis anacum 2 gundur yiyorum tepsiyi bitirmek uzereyim. bayramda aldigim elbise 40 bedendi bana bol geldi ablama verdim ama her an geri alabilirim :9:

Back
X