kiz yeter bi öne bi arkaya iki üste oldu bittii![]()
he bende öyle düsünüyordum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kiz yeter bi öne bi arkaya iki üste oldu bittii![]()
he bende öyle düsünüyordumöyle yapayim da benimki beni kesin
![]()
isine gelirse dersin ya camasirlari yikican ütüliycen yada ben böyle gezicem biktim artik
![]()
birde iyi geceler öpücügü ver kiz Eki Görüntüle 777391![]()
he oda dünden hazirdin camasir yikayip ütülemeyekiz bikere camasir yikamis eve bi geldim dolaplarin üzerlerine bile sermis bidahami yaptitirirmiyim hic
![]()
ay yer bulamamistir kiz
![]()
o da öyle dedi zatenöyle uzatim sererse bulamaz yer zaten
![]()
sen direk dolabin icine koymadigina dua et
suzim hemen cikmam lazim canim iyi gecelerrrr![]()
![]()
hoşgeldin tatlımboyun, kilon kaç?
hoşgeldin canım merak etme 4 aydan fazla zaman var yeni yılaboyun kaç?
tatlım kusura bakma unutmuşum :26: katıldın aramıza merak etme haftaya normal bildirim yap sen de
teşekkür ederim ablacım1 aydır 70in altına inemeyince iyi geldi tartıda 69lu bişey görmek
![]()
of canim ya :26: kuzenin neden evleniyor :26:
bende salmisdim kendimi en son 75.9 gördüm tartida dedim zaten veremiyorum diye umursamamaya basladim ve git gide arti cikiyordum tartida sonra bi konu okudum http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/637524-acinasi-biriyim.html cok üzüldüm kendimi o arkadasin yerine koydum ve hem ona destek olmaya calisiyorum artik hem kendim geri toparlandim yemek bizi mutlu etmiyor daha cok mutsuz ediyor daha cok depresyona giriyorum ben kendi adima öyle yani
canim 15 yas cok kücük ya![]()
![]()
eyüp buraya yumruk havaya
![]()
masallah 6lilari görmüssün
anlamadim babaanneden niye korktu bu bukadar ciplak mi gördü
ellerine saglik bebegimbirinciligin hayirli ugurlu olsun
![]()
oooo kimleri görüyorum kimlerii
nikah masasinaaa oturdun isteee
a20 hanim hosgeldinizdayanmak cok zormuuusss
suzi hanimda burdalarmis![]()
a20 ellerine saglik da yavrum sen öldün o listeyi hazirlarken yaz yaz bitmemistir kiz o
birinci olmussunhaftaya ben kazanacam
ishal olmak icn elimden geleni yapiyom![]()
yeni kizlar gelmis hosgelmiiisss
suzimmmm yavrum ne geziyon gece gece öcüleri cikarayimmi![]()
haha ben ishal oldum bile 1incilik benim haftaya listedeyim
kiz balli ya üff su camasirlardan nefret ediyorum bi el ativersenbitmiyor deli olacam yapasim da yok kafama agri giriyor onlar aklima gelince yikamasi sermesi birsey degilde ütüle katla amaaaan öff
ben bu gün ne yaptim biliyonmusinema ya gittim
sirinlere baktim ya cok güzeldin
daha gece 12 olmadi öcü falan cikartma bak
:18:
hayatimda hersey ters gidiyo bunalimdayim kilo falan umrumda degil artik bi sure daha +lari olan bildirim yapcam liste sonu olan ben olcam hep rahat olun. Isten de çiktim evde yer dururum
meruf arkadas nerelerde?
biliyo musunuz 15 yasinda ki kuzenim haftaya evleniyomus soka girdik sulalecek
siz de ne var ne yok
isirganla nereni örtmeiy düsünüyon![]()
he oda dünden hazirdin camasir yikayip ütülemeyekiz bikere camasir yikamis eve bi geldim dolaplarin üzerlerine bile sermis bidahami yaptitirirmiyim hic
![]()
bende olmadi aynuryalnız bi tek sana değil herkese cevap verirken öyle oluyo alıntılarda bi problem mi var ki
bende olmadi aynur
Soyle, ben liseye baslayacagim bu sene. Bu sisman,cirkin halimle baslamak istemiyorum. Mesela beden egitimi. Herkes icin eglenceli,rahat bir ders olurken benim icin bir kabus. Esofman rahat olmuyor,egilip kalkmak,atlamak ziplamak kosmak he sey cok zor herkesin icinde o halinle. Yaklasik bir yildir fotograf cekinmiyorum,cekinmek istemiyorum. Birkac parca kiyafet var iste bana gelen,onlar giyinmekten skldim. Bir de serbemst kiyafet olma ihtimali de var. Giydigimin yakismasini istiyorum.
İste bu yuzden,
Boyum 1.61
Kilom 77(..