70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar bir arkadaşım eczanede satılan ingiliz karbonatı diye bir şey almış sürekli onu içiyor yemeklerden önce iştahını kesiyor ben içemedim midem de bulantı yaptı bu konuda bilgisi olan varmı özellikle bel bölgesindeki yaglar eriyor dedi öylede görünüyor bilginiz olsun istedim karar sizin araştırın canlarımmmmm

merhaba kızlar bir arkadaşım eczanede satılan ingiliz karbonatı diye bir şey almış sürekli onu içiyor yemeklerden önce iştahını kesiyor ben içemedim midem de bulantı yaptı bu konuda bilgisi olan varmı özellikle bel bölgesindeki yaglar eriyor dedi öylede görünüyor bilginiz olsun istedim karar sizin araştırın canlarımmmmm

canim sagol bilgin icin ben avusturyadayim bulamam emin olmadigim seyi kulanmakdanda cekinirim zaten :26:ama bu yaziyi da buldum :42:

İngiliz karbonatı kullananlar arasında kendilerini daha sağlıklı hissettiklerini, zayıfladıklarını belirtenler olsa da her vücudun dengesi farklı olduğu için ingiliz karbonatı kullanmadan önce mutlaka bir doktora başvurun. Karbonat ile kabartma tozu farklı şeylerdir bunları birbirine karıştırmayın!

Son düzenleme:
canim sagol bilgin icin ben avusturyadayim bulamam emin olmadigim seyi kulanmakdanda cekinirim zaten :26:ama bu yaziyi da buldum :42:

İngiliz karbonatı kullananlar arasında kendilerini daha sağlıklı hissettiklerini, zayıfladıklarını belirtenler olsa da her vücudun dengesi farklı olduğu için ingiliz karbonatı kullanmadan önce mutlaka bir doktora başvurun. Karbonat ile kabartma tozu farklı şeylerdir bunları birbirine karıştırmayın!

tabiki haklısın zaten benim mide isyan etti istemedi

tabiki haklısın zaten benim mide isyan etti istemedi

dikkat et canim :38:
her duydugumuz seyi yapmayalim :18:mesela cogu sirkenin faydasini söyluyor ben yine sirkenin migdeyi deldigini duymusdum :30:zaten icemiyorum kokusu bile rahatsiz ediyor :25:bi kere deneyeyim dedim bütün gün migdem yandi:37:
birine yarar birine zarar iste :26:

Bugünkü menüm;
sabah 2 dilim etimek 3-4 zeytin 1 bardak süt

ara öğünde bir yeşil elma
öğlen 1 çorba tavuk sulu şehriye çorbası
aralarda çok açık çay sekersiz
bir ara öğün ve aksam kaldı onlarda da elma ve köfte yemeyi planladım hadi hayırlısı olsun bugün ilk
oturarak çalışmaktan bölgesel fazlalık var ama diyet şart kızlar

dikkat et canim :38:
her duydugumuz seyi yapmayalim :18:mesela cogu sirkenin faydasini söyluyor ben yine sirkenin migdeyi deldigini duymusdum :30:zaten icemiyorum kokusu bile rahatsiz ediyor :25:bi kere deneyeyim dedim bütün gün migdem yandi:37:
birine yarar birine zarar iste :26:

ben korkarım bu konulardan zaten içimizi açıp ne oldu göremiyoruz ki akşam doktorda söylemişti sirkenin zararlı oldugu aslında tek çözüm az ye çok hareket et

Selammmmmm çıtır hatunlar nasılsiniz :37::37::37:

Cuma ya bir gün kala kaçamak yapmayın bak gözüm üstünüzde:53::53::53:

Ben çok ümitliyim birincilik bile alabilirim belki:17::17:

Bugünkü menüm;

bir ara öğün ve aksam kaldı onlarda da elma ve köfte yemeyi planladım hadi hayırlısı olsun bugün ilk

Menun güzel şeker su yu ihmal etme ama:54:

ben bugün eksi gördüm tartida eger tarti bana oyun oynamazsa yarin insallah eksi bildirim yapiverecegim :32::1:
Suzziiii sen haftada kaç kere tartiliyorsun kuzum:37::37::37:

günaydın hatunlar :3::3::3:

nasılsınız, bu aralar işler biraz yoğun buralara pek fazla takılamıyorum ama kalbim sizinle :34::34::34:

geçen gün taylan kümelinin bir yazısını okudum. Kilo vermeniz yavaşladıysa eğer karbonhidrat alımını öğlen yemeklerine alın dedi. Aklımızın bir köşesinde bulunmasında fayda var :32::32::32:

Canimm böyle şeyler çok tehlikeli her bünyeye iyi gelmez bence tavsiye etme böyle kulaktan duyma deneyimleri:51:

Bugünkü menüm;

affiyet olsun güzel canim :34:
ben korkarım bu konulardan zaten içimizi açıp ne oldu göremiyoruz ki akşam doktorda söylemişti sirkenin zararlı oldugu aslında tek çözüm az ye çok hareket et
hakklisin canim :31:dikkat etsek zaten veririz :29:
Selammmmmm çıtır hatunlar nasılsiniz :37::37::37:

Cuma ya bir gün kala kaçamak yapmayın bak gözüm üstünüzde:53::53::53:

Ben çok ümitliyim birincilik bile alabilirim belki:17::17:
hello beybi :23::1: hadi bakalim :52:

selam kızlar
ne var ne yok kimler var kimler yok geçmişi hiç okuyamadım
cumaya 1 kala diye gelmedim kaç gündür netim yok akşamda giremiyorum
ancak yapıldı soluğu burada aldım

Canlarimm canim kendini öyle kontrol ediyosun yani oda iyi fikirmis:37::37:

Sevindim gut olmasına:52::52:
öyle canim baktim fazla gösteriyor kendimi frenliyorum :18:baktim eksi gösteriyor mutlu oluyorum yemekden vazgecebiliyorum :23:öyle gibi iste arada faydasi oluyor bana yani :9:
seninki gut degilmi :23:
seker ben molaya kaciyom sonra görüsürük :54:

Back
X