70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldin canim aramiza :34:

reglim bitti bitikden sonra saldirdim :26: aynen gecen annem citipiti almis kaan yesin diye oglum iicin alma alirsanda bize verme sende yesin yemekden sonra ben istemiyorum dedim :52:

yok tatlim aklim nisanda suan unutmaszam yemem :17: sisko görümce olcam 1 ay kaldi :18:

slm minem :16: ama pogca bazlama börek yiyorsun veremen ki :18:

her ögün de karbonhydrat var minem :26:

daha cok saglikli beslenirsen hem kilo verirsin hem sütünde azalmaz herhalde canim :26:

ay korkutan cikmis ucuk canim ya :59: dikkat edersen birsey olmaz insallah tatlim :38:

ben listelere uyamiyorum tatlim ya ama bende biriki liste olacakdin herhalde bi bakim bulabilirsem sende yapmak istersen paylasirim seninle :54:

paylaşırsan sevinirim canım:16::16::16:

hadi bakalim rakim sensin demek :27:zirvede bu hafta ben olacam :52::9:
napacaklar :53: böyle bakcaklar :1:
seninde fazla yokki kuzu bende senin gibi 65 olsam ahh ahh :ssz:
canım benim hepimiz inşallah istediğimiz kilolar da oluruz :16:
kendi çok mu fit acaba ? kilo verme yolunda ilerliyorsun sonuçta takma kafanı gelinlik giyeceğini bilmek daha rahat kilo verdiriyor
hoşgeldin :3:
hoşgeliyorsun memleketine canım günlerinin çok çok güzel geçer inşallah :16:
geçmiş olsun
bende dün kaçırdım böyle bugün toparlamaya çalıştım reglim yaklaştı,seninde regli zamanınsa normal tatlı krizleri , evde olunca daha çok canın çekiyor bende belki biri gelir önüne koymaya bir şey olsun niyetiyle alıyorum ama midemde soluklarını alıyorlar :1:
kendisi 1.80 boyunda ve 71.5 kilo canım ya maalesef ki olduğundan daha da zayıf onun için bana burun çevirebiliyor evlenince göbek yaparsa sorarım bende ona :41:
canim 9 kilo cok degil ben bu uc kiloyu geri almadan once 15 hatta 16 kilo verdim sende vereceksin korkma, nisanlina sen baski yaparsin o zaman yada hava atarsin:16::16:
suzim olsun simdiden sonra cumaya kadar yeme olur mu:34:
canim bak ben tecrube etmedim ama bu hastalik ablamda vardi, doktor ilk soylediginde hungur hungur aglamisti senin gibi , her zaman 38 beden olan kadin 44 bedene kadar cikti bir de rahimde kist oldu, bu ikisi bir kisir dongu haline geldi birbirini cok etkiledi, doktor ablama da aynisi soylemisti eger dikkat etmezsen ilerde seker hastasi olursun diye bir de bizim ailede seker genetik, babaannem sekerden vefat etti dusun ama ablam da hic oyle olmadi tedavi oldu o zaman bekardi daha sonra hamileyken korktu seker olurmu diye ama o zaman bile olmadi. simdi sen gonlunu ferah tut. ama benim ablamdan bildigim kadariyla buna birinci tur seker hastaligi deniyor (type 1 diabet olarak geciyor) ama sen egzersiz yapip, yediklerini dikkat edip kilo verirsen ve tedavine devam edersen mutlaka bu gecicek , ama hic birsey yapmadan devam edersen bu hastalagin kronik seker hastaligina yani type 2 diabete cevirme ihtimali cokkkkk yuksek, hatta google yaz arastir bir suru sey bulacaksin hiccc merak etme koy verme yeter:32:
canım benim inşallah bende sen gibi veririm maşallah arkadaşıma Nazar değmesin :13:
yok canım:45:ben şeker hastası değilim fakat risk gurubundayım acil kilo vermem gerekiyor fakat ben bi türlü yediklerime dikkat edemiyorum tam bir tatlı hastasıyım :17::17::17:

işte şeker hastası olmaman için söylüyorum bende tatlımm ona göre al önlemini sonrası daha da zor oluyor çünkü Rabbim şifa versin tüm hastalarımıza :26:

Yazdıklarınızı okudum kızlar ve çok hırs yaptım bugün başlıyorum mayısta düğünüm var gelinlik alana kadar bu kiloların gitmesi lazım
İlk kez kilo bildirimi yapıyorum her beraber yürüyelim bu yolda

Başlangıç kilom : 79
Hedef : 60

hayırlısı inşallah: 46:

selam canım hoşgeldin bende mayıs gelini olacağım Allah'ın izniyle o zmana kadarki hedefim 56 olmak boyum biraz kısa çünkü 1.63üm bana eşlik et beraber verelim kilolarımızı :52::52::52::52:

teşekkürler canım fakat 2.liste biraz ağı geldi bana:50:
dedigim gibi ben listeye uyamiyorum tatlim bunlar bende olanlar :26:
canım benim hepimiz inşallah istediğimiz kilolar da oluruz :16:

kendisi 1.80 boyunda ve 71.5 kilo canım ya maalesef ki olduğundan daha da zayıf onun için bana burun çevirebiliyor evlenince göbek yaparsa sorarım bende ona :41:

canım benim inşallah bende sen gibi veririm maşallah arkadaşıma Nazar değmesin :13:

işte şeker hastası olmaman için söylüyorum bende tatlımm ona göre al önlemini sonrası daha da zor oluyor çünkü Rabbim şifa versin tüm hastalarımıza :26:
insallah kuzu :16: günaydin bu arada kadercim :54:

benim sayfa kücük gösteriyor kizlar sizdedemi öyle oldu :44:

dedigim gibi ben listeye uyamiyorum tatlim bunlar bende olanlar :26:

insallah kuzu :16: günaydin bu arada kadercim :54:

benim sayfa kücük gösteriyor kizlar sizdedemi öyle oldu :44:

sana da günaydın canımcımm nasılsn? :16::16::16: öğlen menümü de yiyip geldim hesaplıyorum da 745 kalori almışım bi öğünde :53::53:
giderken 515 diye hesaplamıştım halbuki :53: akşam aç kalayım da aklım başıma gelsin bari :52:

Son düzenleme:
selam kızlarr,
benim de moralim çok bozuk kendimi çok şişko hissediyorum, 65 e merdiven dayadım, ne yapacağız bilmiyorum, spor aslında tek çare de biran önce başlasam, hergün diyorum akşam yapayım, akşam olunca yığılıp kalıyorum:5::5::5:

ilk hafta birden düşüş olabiliyor ama su içmeye dikkat et canım

evet evde durunca gerçekten bir şeyler atıştırmak istiyor insan, helede soğuklar geldi vücut ısınmak için tatlı istiyor maalesef spor her zaman işe yarar canım :8:

eline sağlık canım
birinci olan yoldaşlarım tebrikler :7:

gamze(yusufeymen) nerelerde hanımlar gören var mı?

maalesef gamze de aynur gibi kayboldu (a20) iddaa arkadaşım nerdesiiinnn???:5::5::5:

nişanlın da bayağı zayıfmış bir dirhem et bin ayıp örter derler burada bir dirhem et 3.5 kg oluyor sen ver nişanlın biraz alsın ideal görüntüye ulaşırsınız. evlenince büyük bir ihtimal kilo alır herhangi bir sağlık problemi yoksa guatr vs gibi

nişanlın da bayağı zayıfmış bir dirhem et bin ayıp örter derler burada bir dirhem et 3.5 kg oluyor sen ver nişanlın biraz alsın ideal görüntüye ulaşırsınız. evlenince büyük bir ihtimal kilo alır herhangi bir sağlık problemi yoksa guatr vs gibi

bilmem ki alamama gibi problemi yokki çok yemek seçer abur cubur yediği zaman 73lere çıkar bence sigara içmesi engel oluyor kilo almasına çok içiyor lanet olasıyı yaa :ssz:ben ona aldırırım da önemli olan benim vermiş olmam :8::8::8:

selam kızlarr,
benim de moralim çok bozuk kendimi çok şişko hissediyorum, 65 e merdiven dayadım, ne yapacağız bilmiyorum, spor aslında tek çare de biran önce başlasam, hergün diyorum akşam yapayım, akşam olunca yığılıp kalıyorum:5::5::5:

ben de şişkoyum o zamann :5::5::5::5::5::5::5::43::43::43::43:

sana da günaydın canımcımm nasılsn? :16::16::16: öğlen menümü de yiyip geldim hesaplıyorum da 745 kalori almışım bi öğünde :53::53:
giderken 515 diye hesaplamıştım halbuki :53: akşam aç kalayım da aklım başıma gelsin bari :52:
bende ögleni yedim geldim seker bi ara bende kalori hesapi yapiyordum ama biraktim aksama daha cok önem veriyorum cünkü nezaman aksam yanlis seyleri yiyeyim ozaman ya vermemis yada almis oluyorum :25:
selam kızlarr,
sen yine spor yapiyorsun yada yapmaya gayret gösteriyorsun bense sporda yok fadimem :25: ama 2 gündür oyun havasi oynuyom nisana hazirlik :1: hergün biraz kivirtsam belki fayda edermiki :37::1:
maalesef gamze de aynur gibi kayboldu (a20) iddaa arkadaşım nerdesiiinnn???:5::5::5:
evet kizlar ayrildi bizi burada birakip gidiyorlar :ssz:
bilmem ki alamama gibi problemi yokki çok yemek seçer abur cubur yediği zaman 73lere çıkar bence sigara içmesi engel oluyor kilo almasına çok içiyor lanet olasıyı yaa :ssz:ben ona aldırırım da önemli olan benim vermiş olmam :8::8::8:
o lanet seyi bende iciyorum malesef :ssz: ama yememe engel olmuyor :25:

isarkadasi cocuklari sinema ya götürelim dedi aksam saat 5 den sonra sinema maceralarim hep kacamaklarla geciyor genelde insallah bu sefer kacirmam :18:

Back
X