70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar haftasonu azıcık abarttım yemeği :(( ama birazda mecburi oldu sütüm azalmaya başladı birden o yüzden mecburen biraz fazla kaçırdım. dikkat etmeye çalışacağım ama menu olarak paylaşmak istemiyorum. yapacağım ekmeği azaltıp şekerli şeylerden uzak durmak olacak. ve spor yapmaya calışacağım ama her cuma kilo bildiriminde bulunacağım umarım beni anlayışla karşılarsınız

Sütü arttıran en başlıca besin su biliyorsun değil mi tatlım :31:

Arkadaşlar maydonoz limon olayını perşembe akşamı denedim kayınvalidemle beraber ona hiç bişey olmadı ama benim sindirim sistemi tansiyon gitti 2 günde 2 kilo verdim umarım siz benim gibi olmazsınız arkadaşlar halen kendime gelemedim.

Arkadaşlar maydonoz limon olayını perşembe akşamı denedim kayınvalidemle beraber ona hiç bişey olmadı ama benim sindirim sistemi tansiyon gitti 2 günde 2 kilo verdim umarım siz benim gibi olmazsınız arkadaşlar halen kendime gelemedim.

:53::53::53::53::53:

Yavrucum sen zaten bizimle dengeli beslensen gayet güzel kilo vereceksin yapmayın kızlar yaa :50:

Geçmiş olsun tatlım , doktora gitseydin bi :26:

selam kızlar bu gün sabah açık havada 1 saat yürüyüş yaptım eve gelincede mekik ve esneme harekeltleri yaptım
sabah : domates zeytin tam buğday ekmeğiyle tost
ara : elma
öğlen : haşlanmış tavuk
ara : kahve şekersiz sade
akşam yoğurtlu makarna yarım tabak

akşam yapabilirsem eğer batuka yapmayı düşünüyorum bakalım daha erken öpüyorum hepinizi :16::16::16::16::16:

Güne Başlarken:
1 Elma (küçük)

Sabah 11:00
1 yumurta
zeytin peynir domates salatalık (hepsi dozunda)
Şekersiz Çay

Ara: yok ( unuttum yoğunluktan)

Öğlen: 15:30
Special K meyveli
4 kaşık yoğurt

Ara: 10 badem

Akşam:
Salata

Toplamda 2 Litre su
Başım çok ağrıyor kızlar kafamı duvarlara vurasım var :50::50:

geçmiş olsun canımmm :5:

bu menüyle nasıl duruyorsun ayakta sen yaaa ben bayılırdım herhalde :30::30::30:

tatlım maydonoz limonun böyle yapcağını sanmıyorum ikiside c vitamini barındırıyo acaba hiç yemek mi yemedin yoksa abartıp fazla mı içtin naptınn?? geçmiş olsunn bu arada :26:

geçmiş olsun canım :44:

tatlım maydonoz limonun böyle yapcağını sanmıyorum ikiside c vitamini barındırıyo acaba hiç yemek mi yemedin yoksa abartıp fazla mı içtin naptınn?? geçmiş olsunn bu arada :26:

bencede ama muhtamelen hipotansiyonu olabilir diye düşündüm ben çünkü limon tansiyon düşürüyo bu hastalarda birde çok içmiş olabilir ben yarım bardak yapıyorum bakalım:6: ya birde ben ok hasta olurdum o zamandan beri kışın limonlu su çok içerim sadece ekstra maydonoz var içinde bana şimdilik bir şey olmadı bakalım aslında kür mür değil ilk amacım zaten içiyorum normalde bunu da duydum sonuçta eksra maydonoz var içinde bakalım zaten böyle değişik hissedersem bir daha yapmam:6:

bizde öye bişey olmaz gelen herkes başımın tacı hafta sonra topic sessiz oluyor evet şahsen nete gitmeye vaktim olmuyor pazar günleri onun dışında 6 gün bıyunca burdayım fırsat buldukça da yazarım :10::10::10: hoşgeldinn aramızaa:52:

Hoşbulduk :) ben alev 25 yaşındayım doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyorum yeni anneyim

Tüm olarak bütün günü yaz öyle öğle menüsüyle yırtamazsın :51:
Güzel olmuş afiyet olsun :46:

Anam sen kendimi 1 tabak mantıyla mı cezalandırıyon :52:
Mantı olmasaymış iyimiş:23:

çüşş :53::53:
Şu andan itibaren mantı sevmiyorum :52:
aynen buseciğim bende cüssssss ya 1 porsiyon mantı nasıl 490 kalori olur ya:53::53::53::53::53:
canım ceza nedenim 2 dilim su böreği,üstüne helva birde mantı daha ne olsun.
bunları erittmek için 5 saat yürümek lazım

Günaydinnn güne sporla basladimmm:15:

Bu hafta 6 li cikicam ins

Videoya baktimda keyifli gorunuyor ama cok kisa
Karatay denemdim hic ..ekmek yok diymi o diyette ben ekmeksiz yapamam biliyorum kendimi oyuzden hic denemedim ama bazi tavsiyelerini uyguluyorum canan karatayin

Ya kisarak uzun vadede uygulanirda arada bi kick icin sanki kisa ataklar detokslarda yapilmali

Nette çokca zumba ötrnekleri var bana da en keyıflısı bu geldı.
karatayda benım takıldıgım konu da ekmek konusu.. ekmek sevdalısıyım ben de olmadan olmuyorrr :( ama onun dısındakı cogu tavsıyesı uygulanabılır kolay ve mantıklı gelıyor

Hoşbulduk :) ben alev 25 yaşındayım doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyorum yeni anneyim

hoşgeldin canım aramıza inşallah kurtuluruz bearber kilolardan:8:

karatayda benım takıldıgım konu da ekmek konusu.. ekmek sevdalısıyım ben de olmadan olmuyorrr :( ama onun dısındakı cogu tavsıyesı uygulanabılır kolay ve mantıklı gelıyor

ya ben ekmek hiç sevmem hiçte aramam ekmeği benim olay mantı tatlı işte pastalar birde pilav herşeye hayır diyorum ama bunları görünce hayır diyemiyorum elimden geldiğince hayır demeye kararlıyım ama:8: karatayın bazı şeyleri banada mantıklı geliyor ama ben öyle listeli diyetleri yapamıyorum çünkü o zaman daha çok acıkasım geliyor psikolojik olarak ters etki yapıyor:9:
hep hareketlıdır bı cumartesı yavaslıyor pazar durgunlasıyor sonra yıne hızlanır :)))

ya evet değişiyor ama bazende çok hızlanıyor yetişemiyorum mesela hızlanırız ya sonuçta hızlandıaran biz değilmiyiz:9:

gelmişken biraz motivasyon arttırcak birşeyler yapalım mesela forum oyunları gibi:9:
hedefiniz olzn kiloya ulaştınız diyelim yapmak istediğiniz ilk şey ne olurdu?:52::52: hadi bakalım cevapları bekliyorum hem düşünüp motive olabiliriz:4:

ilk cevap benden:6: hemen bir mağazaya gidip almak istediğim ama şu an yakışmayan renkli dar paça kotlardan almak ve üstünede güzel bir gömlek almak istiyorum kışsa tabi birde deri ceket:21: yok şuram çıktı buram çıktı demeden evet istiyorum o yüzden pes etmek yok:32::32:

SELAM KIZLAR
Ben geldim. Yine çok yorgunum. Okulda mavh oldum. Pazertesi sendorumu fenaydı. Hafta sonu çok kaçamak yaptım. Dün kayınvalidem su böreği yapmış 2 dilim götürdüm. sonra çok pişman oldum ama yapcak birşey yok. Sonra balık yemeye gittik. balığın üstüne helvayıda götürdüm. canım çok çekti.Çezama razıyım.
Menüm: haşlanmış yumurta,peynir,ceviz,domates salatalık ,1 dilim çavdar ekmeği yeşil çay
ara:1 kupa yeşil çay
Öğle:1 tabak mantı:20:
Ara:10 tane fındık
Akşam: Salata

Aslinda aksam salata yiyerek kurtarmissin bence ,,,cokta kötü degil

Güne Başlarken:
1 Elma (küçük)

Sabah 11:00
1 yumurta
zeytin peynir domates salatalık (hepsi dozunda)
Şekersiz Çay

Ara: yok ( unuttum yoğunluktan)

Öğlen: 15:30
Special K meyveli
4 kaşık yoğurt

Ara: 10 badem

Akşam:
Salata

Toplamda 2 Litre su
Başım çok ağrıyor kızlar kafamı duvarlara vurasım var :50::50:

Guzel bir menu..az olmus ama amaannn cok olmasinda az olsun:)

selam kızlar bu gün sabah açık havada 1 saat yürüyüş yaptım eve gelincede mekik ve esneme harekeltleri yaptım
sabah : domates zeytin tam buğday ekmeğiyle tost
ara : elma
öğlen : haşlanmış tavuk
ara : kahve şekersiz sade
akşam yoğurtlu makarna yarım tabak

akşam yapabilirsem eğer batuka yapmayı düşünüyorum bakalım daha erken öpüyorum hepinizi :16::16::16::16::16:

Tebriklerrr

Ayyy ne guzellll bende hem yeni hem eski anneyim yeni dedigimde 2 yasinda amaaaaa
Kuzu daha minicik kuzucuk tarifsiz bir duygu

Belki youtubede uzunlari vardir bakarim;)

gelmişken biraz motivasyon arttırcak birşeyler yapalım mesela forum oyunları gibi:9:
hedefiniz olzn kiloya ulaştınız diyelim yapmak istediğiniz ilk şey ne olurdu?:52::52: hadi bakalım cevapları bekliyorum hem düşünüp motive olabiliriz:4:

ilk cevap benden:6: hemen bir mağazaya gidip almak istediğim ama şu an yakışmayan renkli dar paça kotlardan almak ve üstünede güzel bir gömlek almak istiyorum kışsa tabi birde deri ceket:21: yok şuram çıktı buram çıktı demeden evet istiyorum o yüzden pes etmek yok:32::32:

Benim hic yok öyle yaa
Zayiflarken bile hedefe varmadan keyifleniyorum..yetiyor..alisveris vs hic alikoyamiyorum kendimi o yuzden zayiflayincada özel birsey olmaz yeniden
Söyle kasila kasila gezerim heralde :))

Menümüde yazayim

SABAH
1 kase kuru meyveli,badem ve findikli müsli, 1 tanede hurma dogradim,, light sütle

Ara
1 armut

ÖGLE
1 kepce corba,3 yk türlü, 2 yk pilav

Ara
1 avuc leblebi

AKSAM
1 buyuk fincan light süt kahveli, birazda petibör yedim :/// uzun zamandir canim istiyordu

SPOR
Jilian michels 1. level 1. gün
100 mekik
20 ser 2 set 2 kalca basen hareketleri

Menümüde yazayim

SABAH
1 kase kuru meyveli,badem ve findikli müsli, 1 tanede hurma dogradim,, light sütle

Ara
1 armut

ÖGLE
1 kepce corba,3 yk türlü, 2 yk pilav

Ara
1 avuc leblebi

AKSAM
1 buyuk fincan light süt kahveli, birazda petibör yedim :/// uzun zamandir canim istiyordu

SPOR
Jilian michels 1. level 1. gün
100 mekik
20 ser 2 set 2 kalca basen hareketleri
bence çok iyi bir menü tebrikler:32: bu arada sporun çok iyi ya çok çok beğendim 60 sporu bayada zor jillian birde üstüne mekik falanda yapmışsın tebrik ederim:16:

selamunaleykum:3:
kizlar hafta sonu alisveris misafir
felan derken gelemedim :31:
bugunde misafirim vardi kahvaltiya felan filan iste :34:
bu arada tlf aldim fena degil en azindan yazabiliyorum
msj larima felan bakiyorum ...her nekadar pc gibi olmasada iyi :34:
kizlar uzuunca bir surede sadece cepden girebilicwm :26:
onun icinde istedigim gibi gecmise gidemeye bilirim ,alinti yapamam ve bazi aeyleri
gozden kacirabilirim oyle biraey olursa kusu
ra bakmayin artik:31: idare etcez gariii :1:

Back
X