Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaderrrr,suzim yapmadınız mı kızgüzel düşünmüşsün kuzum da ben bulamam öyle ayran yoğurt falan bide iki saat arayla içicen öğün olark deği yani![]()
kaderrrr,suzim yapmadınız mı kız
Kızlar ben başladım ama bu tarifdeki ölçü çok fazla
Ben 1,5 litre yağurt aldım.
8 kaşık aşurelik buğday,4 kaşık nohutu akşam ıslattım. sonra uyumadan kaynatım.
Sabah 750 gr yoğurdun içine haşladığım nohut ve buğayın yarısını koydum. 2 tane salatalığı küçük küçük doğradım üzerine nane ve kekik ekdim. koyu kıvamlı ben öyle seviyorum. tatı çok güzel hatda okuldaki arkadşlarda çok beğendi ben sonuç alırsam onlarda yapacak. kalan malzemeyi yarın karıştıracağım. hepsini bu gün yemem imkansız. çok fazla oluyor.
9 lu cay dedigin bitkisel yag yakici caymi canim...
anladim canim tesekkur ederim ilgin için dikkat edicem bundan sonra
tüh ya cok üzüldüm sarip sarmala bebisini ay kiyamamSorma cnm hala da gelmedibenim oğlumda üşüyecek
kolay gele busecimEki Görüntüle 851791
Kızlar uğrayamadım yoğunluktan ay , Dün ayakkabı aldım nike tan sabah spora çıktım ve hiç yormadı beni spor
Beni bu aralar affedin fazla gelemeyeceğim 1-2 gün sürer ama bu yoğunluk , yine de bir geçmişe bakayım hemen![]()
bugün cok stressli gecti günm ilk kez yemek yemek aklima gelmedigüzel düşünmüşsün kuzum da ben bulamam öyle ayran yoğurt falan bide iki saat arayla içicen öğün olark deği yani![]()
abur cubur olarak 15 tane badem yiyebilirsin ara ögün olarak hem badem zayiflamaya da yardimciymis canimya bana iki farklı menü örneği verebilir misini 4iz yahu
cumartesi pazar pazartesi boş olduğum için öğünlerimi atlamadan adam aklllı diyete uyabiliyorum
ama bi dört gün boyunca dışarda oluyorum uyamıyorum pek acıkıyorum dışardeyken aburcubura yöneliyorum help me :18:
bugün sabah saat 8:30 kahvaltım
k fleks
ara yok
saat 12:30
4 kaşık makarna
1 porsiyon salata
1 bardak ayran
ara saat 14:30
yeşil çay
17:00 akşam yemeği
çorba salata bu menü erken evde olabildiğimde
ama saat 4 te 5 te eve gelene kadan abur cuburla geçiştirmeye çalışıyorum ama buna bidur demem lazım ne yapmalı fikirinizi alabilir miyim kızlar![]()
aksama da icebiliyorsun dimi tatlim bidaha kine yani yarin bende düzgün yapacamSELAM KIZLAR
Ben geldim. 2 Günlük ayran detoksunun birinci günündeyim. Şimdilik çok güzel gidiyor. Sabah kahvaltımı yaptım. saat 10 1 kase detoks çoraı içtim. 2 öğünm saat 14 kaldı anca eve geldim. çorbabı içtim. inşallah bu hafta 1 kilo gittiğini görürüm.
ohh miss affiyet olsun tatlimkaderrrr,suzim yapmadınız mı kız
Kızlar ben başladım ama bu tarifdeki ölçü çok fazla
Ben 1,5 litre yağurt aldım.
8 kaşık aşurelik buğday,4 kaşık nohutu akşam ıslattım. sonra uyumadan kaynatım.
Sabah 750 gr yoğurdun içine haşladığım nohut ve buğayın yarısını koydum. 2 tane salatalığı küçük küçük doğradım üzerine nane ve kekik ekdim. koyu kıvamlı ben öyle seviyorum. tatı çok güzel hatda okuldaki arkadşlarda çok beğendi ben sonuç alırsam onlarda yapacak. kalan malzemeyi yarın karıştıracağım. hepsini bu gün yemem imkansız. çok fazla oluyor.
ya benimde yaklaştı regl galiba ondan sürekli bir acıkma hissiyatı var hep bir şeyler yiyesim geliyor özellikle tatlı zor durduruyoum kendimi zaten hep kendimi durdurmadığım için bu haldeyim diye yememeye çalıştım bugün dayanmalıyım
batuka ne oluyo canım bu arada merak ettim bilmiyorum damenün gayet iyi bu arada moralini bozma spor da yapmışsın daha ne olsun
![]()
tüh ya cok üzüldüm sarip sarmala bebisini ay kiyamam
kolay gele busecimgüle güle kulan cicilerinide
bugün cok stressli gecti günm ilk kez yemek yemek aklima gelmedihasta oluyorum herhalde kahvaltiyla duruyorum hala
firsat bulup yiyemedim
birazdan yogurt yiycem ama aksama yogurt corbasi icecem bolcana
abur cubur olarak 15 tane badem yiyebilirsin ara ögün olarak hem badem zayiflamaya da yardimciymis canim
aksama da icebiliyorsun dimi tatlim bidaha kine yani yarin bende düzgün yapacambugün öyle gecistirdim
ohh miss affiyet olsun tatlim![]()
menünü beğendim tabiki ama en çok beğendiğim sporun oldu yinemaşallah diyeyim jillian üstüne 100 mekik falan tebrikler
jillianın şınav tarzı hareketleri falan çok zor ama 2 gündür seni görünce bir moral motivasyon verdin bana bende jillianın kickbox kardio workout diye bir şey var yarın onu deniycem
umarım etkilerini görürüz böyle devam diyorum
![]()
ya benimde yaklaştı regl galiba ondan sürekli bir acıkma hissiyatı var hep bir şeyler yiyesim geliyor özellikle tatlı zor durduruyoum kendimi zaten hep kendimi durdurmadığım için bu haldeyim diye yememeye çalıştım bugün dayanmalıyım
batuka ne oluyo canım bu arada merak ettim bilmiyorum damenün gayet iyi bu arada moralini bozma spor da yapmışsın daha ne olsun
![]()
Günaydın kızlar elektrikler yok. Göğsümü gece sağamadım oğlumda hepsini boşlatamadı çok canım acıdı hemen pil aldım makinayı çalıştırdım oh. Binamızda da 2 tane yeni bebek var daha 10 günlükler soğuktan üşüdü yavrular![]()
Bu arada eşime Mersin'den iyi bir iş teklifi geldi. Nasıl bir yer hiç bilmiyorum. Bileniniz var mı ? Neresi güzel istanbulda büyümüş biri orda yaşayabilir mi?
kızlar günaydın
dünkü menümü yazmak istiyorum
sabah:
1 yumurta
1 çatal beyaz peynir
domates salatalık
ara
1 neskafe
1 avuç haşlanmış fırınlanmış nohut
öğlen
1 kase çorba
1,5 dilim ekmek
ara
1 elma
ara
2 tane incir kurusu
akşam
salata, 1 kepçe nohut yemeği 2 kaşık bulgur pilavı
ara
5 tane üzüm tanesi
anaöğünlerden önce yoğurt, zencefil, zerdeçal ve tarçın karışımı yedim buarada
günaydın kızlarrr,
maşallah ne kaynatmışsınız, oku oku bitiremedim. Yeni gelenler ve eskiler hoşgeldiniz tekrardan. Ben de bu aralar canım sıkılıyor, büyük kızımdan dolayı, onun için de buraya da gelesim ve yazasım gelmedi. Umarım herkes için güzel ve diyetlik bir hafta olur ve herkes tartıda eksi görür.
kızlar bugün biarkadaşım gelecek
3te çıkıyorum ben oda 3,buçuk gibi gelir
dün akşam kızım uyuduktan sonra kek falan yapayım dedim uyumuş kalmışım
hazır bişeylerde almak istemiyorum okadar tarif gönderiyorum ayıp olur yanideğilimi ama
çok çabuk yapabileceğim kurabiye yada kek tarifiniz varmı?
arkadaşımda olsa hazırlık yapamadım yaaa bugün onun gerginliği var üzerimde![]()
Bende bugunki menumu yazayim.
Sabah 1dilim ekmek + 1 dilim peynir
ara yesil cayimi iciyorum suan + 10tanede findik goturdum
oglen : melemen + yogurt + 1dilim ekmek
ara : 1 kahve yada 1 yogurt alirim herhalde
aksam : corba + salata +yogurt
o gelmeden yaptım kekimi ama pişmedi birtürlücanım sen bilmiyorsan biz hiiç bilmeyiz kiarkadaşların otursun birbirinin hatrını sorsun o arada yaparsın yine kekini
![]()
giderken dilim pastalardan aldım yanınada tuzlu kek yapayım dedim kabak havuç ıspanak ve patateslicanım benim sıkılma o kaddar kek dediğin hazırlaması uzun olan bişe fırına attın mı misafirin gelse de o arada pişer
bende klasik bi tarif var içine ekleyip bişeyleri değiştiriyorum ama elma doğrayıp azıcık tarçın ekleyip bi de fındık ekleyince harika oluyo
canım çekti beee
neyse tarifi bilirisin gerçi
üç yumurta ve bir buçuk su bar.şekeri iyice çırpıom
üzerine bi su b.süt
bi su.b.sıvıyağ
üç su bar.un ve unun üzrine
bir dr.oethker kabrtma tozu koyuyom iki de koyabilirsin.fırını da yüzseksene almış oluyom başlarken o arada ısınıyo. harika oluyoo yada ben kek sevdiğimden...
kalıbı sıvıyağla yağlıom biraz un serpiom içine dediklerimi koyacaksam eğer önce sade hamurdan koyuyom tepsiye sonra gerisini karıştırıp öle döküyom alta akmıyoo içindeki malzemeler
niye fena değil suzim bana iyi gibi gelmişti :26:bende minem hele ozaman sinirimden bile yemek yiyorumyakisir arkadasima kutlayalim
güle güle kulan tatlim
fena degil minem günaydin bu arada![]()
mezitli güzel bence bizde mersin merkezi istiyorduk eğer olsaydı mezitliydi planımızBiz Yenişehir yada mezitli de oturmayı düşünüyoruz. Evet sıcağından çok bahsettiler. Oğlumda 4 aylık daha kimsende yok orda ama 2 sene orda durmaya mecburum eşimin işi yüzünden sonra istersem istanbula dönebiliriz.
Cnm sen hangi ilçesini önerirsin? Sosyal aktivitesi olan bi yeri olsun
ablacım 8 gün fazlaymış yaa üzüldümEVet canım, bu sene son sınıf olmasına rağmen okula ve dersaneye gitmediği günler olmuş ve de biz bilmiyoruz bunu, her sabah evden okula diye çıkıp, biz gidince eve dönmüş dediğine göre. Az da değil 8 gün ve eşim bilmiyor daha okula gitmediğini, dersaneyi biliyor sadece. Biz çabaladıkça o tam tersine, oturdum konuştum ama bakalım anlarsa artık.
Senin mikrodagada bi kek tarifin vardı, onu yapsana:26::26: puding yapıp kaselere 1 bisküvi, puding, tekrar 1 bisküvi puding şeklinde onu da olabilir, en çabuk başka da biemiyom, dondurucuda falan bişeylerin yok mu?
yavrucumm nescafede acaipp kalori var biliyo musunnn
onun yerine şöyle köpüklü bir türk kahvesi hüpletsennnn
Eki Görüntüle 851791
Kızlar uğrayamadım yoğunluktan ay , Dün ayakkabı aldım nike tan sabah spora çıktım ve hiç yormadı beni spor
Beni bu aralar affedin fazla gelemeyeceğim 1-2 gün sürer ama bu yoğunluk , yine de bir geçmişe bakayım hemen![]()
I s canim sizin alacaginiz sonuca göre bizde denerizSELAM KIZLAR
Ben geldim. 2 Günlük ayran detoksunun birinci günündeyim. Şimdilik çok güzel gidiyor. Sabah kahvaltımı yaptım. saat 10 1 kase detoks çoraı içtim. 2 öğünm saat 14 kaldı anca eve geldim. çorbabı içtim. inşallah bu hafta 1 kilo gittiğini görürüm.
batuka dans canım youtube de videoları var çok eğlenceli eğlenerek kilo vermeyi sağlıyor her gün yapmaya çalışıyorum .. dayanacağızzzzz veeee başaracağızzzzzzzzzzzzz![]()
o gelmeden yaptım kekimi ama pişmedi birtürlü
uzunda oturmayınca kaldı öyle fırında :26:
giderken dilim pastalardan aldım yanınada tuzlu kek yapayım dedim kabak havuç ıspanak ve patatesli
ama pişmedi birtürlü yazık oldu yetişmedi
niye fena değil suzim bana iyi gibi gelmişti :26:
mezitli güzel bence bizde mersin merkezi istiyorduk eğer olsaydı mezitliydi planımız
yenişehirde güzel sanırım zaten ikiside girişte diye biliyorum
istanbul gibi büyük olmadığı için atıyorum foruma alışveriş merkezine gitmek istesen çok sürmez biz ayda bir falan gideriz mersine ki 1,5 saat uzaklıktayız
en güzel yanı deniz var çok güzel bir sahil şeridi var
yeterli bence
ablacım 8 gün fazlaymış yaa üzüldüm
erkek arkadaşı var sanırım
babasıyla arası nasıl yada senin aran nasıl eşinle
tabiki evde sorunlar olabilir
ama bir çocuk ailesine çok değer veriyorsa onu üzmemek için hatadan geri durur
genelde problemli çocuklar problemli ailelerden çıkıyor
senin yapacağın kızınla vakit geçirmek
yoksa sen kızdıkça o inadına yapacaktır
mikrodalga kekim güzelde küçük borcamım kırıldı büyüğüde sığmıyor içine yoksa o çok kısa sürede pişiyordu
inanırmısın krize giriyorum sanki
yani onu içmesem kendime gelemiyorum
sigara bağımlılığı gibi sıkıntı oluyor içime
türk kahveside kesmiyor onu
kaloriside çok değil diye biliyorum 70 kalori sanırım
menün güzel seker
bende tartilmadan duramayanlardanimbazen bende onu cok seviyom
ama bazende gicik ediyor beni
uyy sagol tatlim bende özlüyorum sizi gelemeyince bile aklimdasinizevet detoks yapacagiz cok heycanliyim cumaya ne cikacak bakalim
fena degil gibi canim :26:ama ekmekler fazla mi bilemedm :44:
olmamis gibi tatlim ya sabah ekmek öglen tost aksam yine ekmek :26:
blgur pilavi fazla degilse güzel canim
bende de tam tersi bebegim ya alt ince üst berbatbacaklarim totom yok gögüs karnim vs oralara toplanmis fazlaliklarim bende armutun tersi mi oluyom
dogru diyorsun
5li sini iciyorum 9lusunu bulamadim :44:
üzüldüm zor allah yardimcisi olsun kuzenin esinesende hormon ilaci kulandigin icin belki istah patlamasi yasiyorsun yada cocuklarla stresse girince insan yemege sariyor
hic sorma o siskinlik bende de var ilk 1-2 gün reglimde dogurdu doguracak sanarsin
sende niye yok acaba :44: gülümsemeler görüntelemesin mi tikli yoksa sende su msj yazdigimiz yerin altinda yazilan yazilara bak bi canim :26:
iyi olmus tatlim onlardan ayrilman hem kafanda rahat olurhaklisin betülüm hareket sart olmayinca daha da dikkat etmemiz gerekiyor
bi sendemi var saniyon öküzün aglasi bende
günaydin canimbebisler üsümesin kiyamam
bende minem hele ozaman sinirimden bile yemek yiyorumyakisir arkadasima kutlayalim
güle güle kulan tatlim
fena degil minem günaydin bu arada
kuzum bende yogurt corbasini getiremedim bak benim planim böyle
kahvaltiyi yaptim 2 dilim tost ekmegi kara 2 dilim salam 1 dilim light peynir
ara: ayran
öglen: bol cacikli yogurt
ara: ayran
aksamda: yogurt corbasi
isyerinde zor oluyor bende böyle düsündüm :26:
günaydin kuzum
günaydin fadimemhayirdir canim ya anlatmak istermisin :26:
simdi baktim da 150 kaloriymis tatlimm
o gelmeden yaptım kekimi ama pişmedi birtürlü
uzunda oturmayınca kaldı öyle fırında :26:
giderken dilim pastalardan aldım yanınada tuzlu kek yapayım dedim kabak havuç ıspanak ve patatesli
ama pişmedi birtürlü yazık oldu yetişmedi
niye fena değil suzim bana iyi gibi gelmişti :26:
mezitli güzel bence bizde mersin merkezi istiyorduk eğer olsaydı mezitliydi planımız
istanbul gibi büyük olmadığı için atıyorum foruma alışveriş merkezine gitmek istesen çok sürmez biz ayda bir falan gideriz mersine ki 1,5 saat uzaklıktayız
yeterli bence
ablacım 8 gün fazlaymış yaa üzüldüm
erkek arkadaşı var sanırım
babasıyla arası nasıl yada senin aran nasıl eşinle
tabiki evde sorunlar olabilir
ama bir çocuk ailesine çok değer veriyorsa onu üzmemek için hatadan geri durur
genelde problemli çocuklar problemli ailelerden çıkıyor
senin yapacağın kızınla vakit geçirmek
yoksa sen kızdıkça o inadına yapacaktır
mikrodalga kekim güzelde küçük borcamım kırıldı büyüğüde sığmıyor içine yoksa o çok kısa sürede pişiyordu
inanırmısın krize giriyorum sanki
yani onu içmesem kendime gelemiyorum
sigara bağımlılığı gibi sıkıntı oluyor içime
türk kahveside kesmiyor onu
kaloriside çok değil diye biliyorum 70 kalori sanırım
gelismis duzeni tiklayinca gelmiyo mu smileyler:26:instagram kullanmıyorum ama bu hesabı tskıp edebılmek ıcın hesap acıcam sımdıŞARŞKINIM :O bizde mi bi problem var acabaaa yaaa (bu arada delı gıbı sarı kafalar yapoasım var cok kıskanıyorum sızıııı
cıkmıyo benım sayfamda bısıler eksık galıba :/ )
instagram kullanmıyorum ama bu hesabı tskıp edebılmek ıcın hesap acıcam sımdıŞARŞKINIM :O bizde mi bi problem var acabaaa yaaa (bu arada delı gıbı sarı kafalar yapoasım var cok kıskanıyorum sızıııı
cıkmıyo benım sayfamda bısıler eksık galıba :/ )
yeterli bence