70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SELAM KIZLAR
Ben geldim. 2 Günlük ayran detoksunun birinci günündeyim. Şimdilik çok güzel gidiyor. Sabah kahvaltımı yaptım. saat 10 1 kase detoks çoraı içtim. 2 öğünm saat 14 kaldı anca eve geldim. çorbabı içtim. inşallah bu hafta 1 kilo gittiğini görürüm.

güzel düşünmüşsün kuzum da ben bulamam öyle ayran yoğurt falan bide iki saat arayla içicen öğün olark deği yani :24::24:
kaderrrr,suzim yapmadınız mı kız :20::20::20:
Kızlar ben başladım ama bu tarifdeki ölçü çok fazla
Ben 1,5 litre yağurt aldım.
8 kaşık aşurelik buğday,4 kaşık nohutu akşam ıslattım. sonra uyumadan kaynatım.
Sabah 750 gr yoğurdun içine haşladığım nohut ve buğayın yarısını koydum. 2 tane salatalığı küçük küçük doğradım üzerine nane ve kekik ekdim. koyu kıvamlı ben öyle seviyorum. tatı çok güzel hatda okuldaki arkadşlarda çok beğendi ben sonuç alırsam onlarda yapacak. kalan malzemeyi yarın karıştıracağım. hepsini bu gün yemem imkansız. çok fazla oluyor.

Sabah 750 gr yoğurdun içine haşladığım nohut ve buğayın yarısını koydum. 2 tane salatalığı küçük küçük doğradım üzerine nane ve kekik ekdim. koyu kıvamlı ben öyle seviyorum. tatı çok güzel hatda okuldaki arkadşlarda çok beğendi ben sonuç alırsam onlarda yapacak. kalan malzemeyi yarın karıştıracağım. hepsini bu gün yemem imkansız. çok fazla oluyor.

yapmadım değil canım yapamadımmm:30: bu akşam yapıyorum kesinn anneme haşlamasını söyledim :51: bi gün gecikmelei olarak bende senleyim ayy 2 kilo versem 64ü görsemm ne mutlu olurum varyaa :52::52::52::52:

Sorma cnm hala da gelmedi :( benim oğlumda üşüyecek
tüh ya cok üzüldüm sarip sarmala bebisini ay kiyamam :5:
Eki Görüntüle 851791

:52::52::52:

Kızlar uğrayamadım yoğunluktan ay , Dün ayakkabı aldım nike tan sabah spora çıktım ve hiç yormadı beni spor:52:
Beni bu aralar affedin fazla gelemeyeceğim 1-2 gün sürer ama bu yoğunluk , yine de bir geçmişe bakayım hemen :10:
kolay gele busecim :8: güle güle kulan cicilerinide :23:
güzel düşünmüşsün kuzum da ben bulamam öyle ayran yoğurt falan bide iki saat arayla içicen öğün olark deği yani :24::24:
bugün cok stressli gecti günm ilk kez yemek yemek aklima gelmedi :53: hasta oluyorum herhalde kahvaltiyla duruyorum hala :30:firsat bulup yiyemedim :25: birazdan yogurt yiycem ama aksama yogurt corbasi icecem bolcana :56:
ya bana iki farklı menü örneği verebilir misini 4iz yahu

cumartesi pazar pazartesi boş olduğum için öğünlerimi atlamadan adam aklllı diyete uyabiliyorum
ama bi dört gün boyunca dışarda oluyorum uyamıyorum pek acıkıyorum dışardeyken aburcubura yöneliyorum help me :18:
bugün sabah saat 8:30 kahvaltım
k fleks
ara yok
saat 12:30
4 kaşık makarna
1 porsiyon salata
1 bardak ayran
ara saat 14:30
yeşil çay
17:00 akşam yemeği
çorba salata
bu menü erken evde olabildiğimde
ama saat 4 te 5 te eve gelene kadan abur cuburla geçiştirmeye çalışıyorum ama buna bidur demem lazım ne yapmalı fikirinizi alabilir miyim kızlar :7:
abur cubur olarak 15 tane badem yiyebilirsin ara ögün olarak hem badem zayiflamaya da yardimciymis canim :34:
SELAM KIZLAR
Ben geldim. 2 Günlük ayran detoksunun birinci günündeyim. Şimdilik çok güzel gidiyor. Sabah kahvaltımı yaptım. saat 10 1 kase detoks çoraı içtim. 2 öğünm saat 14 kaldı anca eve geldim. çorbabı içtim. inşallah bu hafta 1 kilo gittiğini görürüm.
aksama da icebiliyorsun dimi tatlim bidaha kine yani yarin bende düzgün yapacam:29: bugün öyle gecistirdim :17:
ohh miss affiyet olsun tatlim :56:

ya benimde yaklaştı regl galiba ondan sürekli bir acıkma hissiyatı var hep bir şeyler yiyesim geliyor özellikle tatlı zor durduruyoum kendimi zaten hep kendimi durdurmadığım için bu haldeyim diye yememeye çalıştım bugün dayanmalıyım:25:
batuka ne oluyo canım bu arada merak ettim bilmiyorum da :6: menün gayet iyi bu arada moralini bozma spor da yapmışsın daha ne olsun:34:

batuka dans canım youtube de videoları var çok eğlenceli eğlenerek kilo vermeyi sağlıyor her gün yapmaya çalışıyorum .. dayanacağızzzzz veeee başaracağızzzzzzzzzzzzz :D

:53: ana ben bugün kafayi yedim kizlar :37:alinti yaptim saniyorum bos sayfa cikiyor karsima :37: kafam yerinde degil öptüm kendinize iyi bakin tartilmamiza 2 gün kaldi :52: :54::10::10::10:

tüh ya cok üzüldüm sarip sarmala bebisini ay kiyamam :5:
kolay gele busecim :8: güle güle kulan cicilerinide :23:
bugün cok stressli gecti günm ilk kez yemek yemek aklima gelmedi :53: hasta oluyorum herhalde kahvaltiyla duruyorum hala :30:firsat bulup yiyemedim :25: birazdan yogurt yiycem ama aksama yogurt corbasi icecem bolcana :56:
abur cubur olarak 15 tane badem yiyebilirsin ara ögün olarak hem badem zayiflamaya da yardimciymis canim :34:
aksama da icebiliyorsun dimi tatlim bidaha kine yani yarin bende düzgün yapacam:29: bugün öyle gecistirdim :17:
ohh miss affiyet olsun tatlim :56:

kuzummm 2 saat arayla bi kase içicen amaaa aç kalarak olmaaazz :4::4:

menünü beğendim tabiki ama en çok beğendiğim sporun oldu yine:1: maşallah diyeyim jillian üstüne 100 mekik falan tebrikler:nazar: jillianın şınav tarzı hareketleri falan çok zor ama 2 gündür seni görünce bir moral motivasyon verdin bana bende jillianın kickbox kardio workout diye bir şey var yarın onu deniycem:8: umarım etkilerini görürüz böyle devam diyorum:10:

:)) bende senin öyle yazmanla gaza gelip birakmadim..ve devam edicem..cok alternatif var diymi..bende cok guzel videolar vardi kaybettim hep..kis gunlerinde ben cok kullaniyorum bu tarz videolari

ya benimde yaklaştı regl galiba ondan sürekli bir acıkma hissiyatı var hep bir şeyler yiyesim geliyor özellikle tatlı zor durduruyoum kendimi zaten hep kendimi durdurmadığım için bu haldeyim diye yememeye çalıştım bugün dayanmalıyım:25:
batuka ne oluyo canım bu arada merak ettim bilmiyorum da :6: menün gayet iyi bu arada moralini bozma spor da yapmışsın daha ne olsun:34:

Benimde butun sorunum bu ..diyet yapiyorum regl gunumde 3 haftalik emegim cöpe gidiyor yiyorum iciyorum gözüm dönüyor

Günaydın kızlar elektrikler yok. Göğsümü gece sağamadım oğlumda hepsini boşlatamadı çok canım acıdı hemen pil aldım makinayı çalıştırdım oh. Binamızda da 2 tane yeni bebek var daha 10 günlükler soğuktan üşüdü yavrular :(

Bu arada eşime Mersin'den iyi bir iş teklifi geldi. Nasıl bir yer hiç bilmiyorum. Bileniniz var mı ? Neresi güzel istanbulda büyümüş biri orda yaşayabilir mi?

Aaa kiyamammm..dunyadaki en guzel duygu emzirmekkk..tadini cikarrr

Istanbulu dunyadaki hicbir sehre degismem..asigim..kizimin adida istanbul

kızlar günaydın

dünkü menümü yazmak istiyorum

sabah:
1 yumurta
1 çatal beyaz peynir
domates salatalık

ara
1 neskafe
1 avuç haşlanmış fırınlanmış nohut

öğlen
1 kase çorba
1,5 dilim ekmek

ara
1 elma

ara
2 tane incir kurusu

akşam
salata, 1 kepçe nohut yemeği 2 kaşık bulgur pilavı

ara
5 tane üzüm tanesi

anaöğünlerden önce yoğurt, zencefil, zerdeçal ve tarçın karışımı yedim buarada

tebrikler guzel menu
Haslanmis firinlanmis nohut hic yemedim..cok guzel hayal ettim..bizim koyumuzdede nohutlar tazeyken közde pisirilirdi..bir iki kere denk gelmisimdir hala tadi damagimda
Yogurtlu tarifi de ilgincmis..zerdecal hic kullanmadim..keskin bi kokusu var ..zencefil cay olarak hasta olunca tuketiyoruz..toz halinde mi koyuyosun yogurda?

günaydın kızlarrr,
maşallah ne kaynatmışsınız, oku oku bitiremedim. Yeni gelenler ve eskiler hoşgeldiniz tekrardan. Ben de bu aralar canım sıkılıyor, büyük kızımdan dolayı, onun için de buraya da gelesim ve yazasım gelmedi. Umarım herkes için güzel ve diyetlik bir hafta olur ve herkes tartıda eksi görür.

Hayirdir? Yeni ergenlik dönemi atlatmis tecrübeli bi anne var burda :p yani tabi sorun o mu bilmiyorumda ..bizde kolay gecirmedik o gunleri..simdi kizim 16 yasinda hersey cok daha guzel

kızlar bugün biarkadaşım gelecek
3te çıkıyorum ben oda 3,buçuk gibi gelir
dün akşam kızım uyuduktan sonra kek falan yapayım dedim uyumuş kalmışım
hazır bişeylerde almak istemiyorum okadar tarif gönderiyorum ayıp olur yani :1: değilimi ama :1:
çok çabuk yapabileceğim kurabiye yada kek tarifiniz varmı?
arkadaşımda olsa hazırlık yapamadım yaaa bugün onun gerginliği var üzerimde :ssz:

Sanirim gec kaldim:)

Bende bugunki menumu yazayim.

Sabah 1dilim ekmek + 1 dilim peynir
ara yesil cayimi iciyorum suan + 10tanede findik goturdum
oglen : melemen + yogurt + 1dilim ekmek
ara : 1 kahve yada 1 yogurt alirim herhalde
aksam : corba + salata +yogurt

Afiyet olsun guzel olmus

canım sen bilmiyorsan biz hiiç bilmeyiz ki :52::52: arkadaşların otursun birbirinin hatrını sorsun o arada yaparsın yine kekini :52:
o gelmeden yaptım kekimi ama pişmedi birtürlü
uzunda oturmayınca kaldı öyle fırında :26:
canım benim sıkılma o kaddar kek dediğin hazırlaması uzun olan bişe fırına attın mı misafirin gelse de o arada pişer

bende klasik bi tarif var içine ekleyip bişeyleri değiştiriyorum ama elma doğrayıp azıcık tarçın ekleyip bi de fındık ekleyince harika oluyo:56:
canım çekti beee :9:
neyse tarifi bilirisin gerçi
üç yumurta ve bir buçuk su bar.şekeri iyice çırpıom
üzerine bi su b.süt
bi su.b.sıvıyağ
üç su bar.un ve unun üzrine
bir dr.oethker kabrtma tozu koyuyom iki de koyabilirsin.fırını da yüzseksene almış oluyom başlarken o arada ısınıyo. harika oluyoo yada ben kek sevdiğimden... :9:
kalıbı sıvıyağla yağlıom biraz un serpiom içine dediklerimi koyacaksam eğer önce sade hamurdan koyuyom tepsiye sonra gerisini karıştırıp öle döküyom alta akmıyoo içindeki malzemeler
giderken dilim pastalardan aldım yanınada tuzlu kek yapayım dedim kabak havuç ıspanak ve patatesli
ama pişmedi birtürlü yazık oldu yetişmedi
bende minem hele ozaman sinirimden bile yemek yiyorum :25: yakisir arkadasima kutlayalim :21:güle güle kulan tatlim :nazar:

fena degil minem günaydin bu arada :16:
niye fena değil suzim bana iyi gibi gelmişti :26:
Biz Yenişehir yada mezitli de oturmayı düşünüyoruz. Evet sıcağından çok bahsettiler. Oğlumda 4 aylık daha kimsende yok orda ama 2 sene orda durmaya mecburum eşimin işi yüzünden sonra istersem istanbula dönebiliriz.
Cnm sen hangi ilçesini önerirsin? Sosyal aktivitesi olan bi yeri olsun
mezitli güzel bence bizde mersin merkezi istiyorduk eğer olsaydı mezitliydi planımız
yenişehirde güzel sanırım zaten ikiside girişte diye biliyorum
istanbul gibi büyük olmadığı için atıyorum foruma alışveriş merkezine gitmek istesen çok sürmez biz ayda bir falan gideriz mersine ki 1,5 saat uzaklıktayız
en güzel yanı deniz var çok güzel bir sahil şeridi var
yeterli bence
EVet canım, bu sene son sınıf olmasına rağmen okula ve dersaneye gitmediği günler olmuş ve de biz bilmiyoruz bunu, her sabah evden okula diye çıkıp, biz gidince eve dönmüş dediğine göre. Az da değil 8 gün ve eşim bilmiyor daha okula gitmediğini, dersaneyi biliyor sadece. Biz çabaladıkça o tam tersine, oturdum konuştum ama bakalım anlarsa artık.

Senin mikrodagada bi kek tarifin vardı, onu yapsana:26::26: puding yapıp kaselere 1 bisküvi, puding, tekrar 1 bisküvi puding şeklinde onu da olabilir, en çabuk başka da biemiyom, dondurucuda falan bişeylerin yok mu?
ablacım 8 gün fazlaymış yaa üzüldüm
erkek arkadaşı var sanırım
babasıyla arası nasıl yada senin aran nasıl eşinle
tabiki evde sorunlar olabilir
ama bir çocuk ailesine çok değer veriyorsa onu üzmemek için hatadan geri durur
genelde problemli çocuklar problemli ailelerden çıkıyor
senin yapacağın kızınla vakit geçirmek
yoksa sen kızdıkça o inadına yapacaktır

mikrodalga kekim güzelde küçük borcamım kırıldı büyüğüde sığmıyor içine yoksa o çok kısa sürede pişiyordu
yavrucumm nescafede acaipp kalori var biliyo musunnn:53::53:
onun yerine şöyle köpüklü bir türk kahvesi hüpletsennnn:34::34:

inanırmısın krize giriyorum sanki
yani onu içmesem kendime gelemiyorum
sigara bağımlılığı gibi sıkıntı oluyor içime
türk kahveside kesmiyor onu
kaloriside çok değil diye biliyorum 70 kalori sanırım

Eki Görüntüle 851791

:52::52::52:

Kızlar uğrayamadım yoğunluktan ay , Dün ayakkabı aldım nike tan sabah spora çıktım ve hiç yormadı beni spor:52:
Beni bu aralar affedin fazla gelemeyeceğim 1-2 gün sürer ama bu yoğunluk , yine de bir geçmişe bakayım hemen :10:

Süpper güle güle kullan bende nike free run istiyordum ama kisin nasil kullanicam diye biraktim ..almanya yagmurlu genelde kisin

SELAM KIZLAR
I s canim sizin alacaginiz sonuca göre bizde deneriz

batuka dans canım youtube de videoları var çok eğlenceli eğlenerek kilo vermeyi sağlıyor her gün yapmaya çalışıyorum .. dayanacağızzzzz veeee başaracağızzzzzzzzzzzzz :D

Haha bende batikayi soracaktim ..bi yemek zannediyorum

giderken dilim pastalardan aldım yanınada tuzlu kek yapayım dedim kabak havuç ıspanak ve patatesli

mezitli güzel bence bizde mersin merkezi istiyorduk eğer olsaydı mezitliydi planımız
istanbul gibi büyük olmadığı için atıyorum foruma alışveriş merkezine gitmek istesen çok sürmez biz ayda bir falan gideriz mersine ki 1,5 saat uzaklıktayız
yeterli bence

mikrodalga kekim güzelde küçük borcamım kırıldı büyüğüde sığmıyor içine yoksa o çok kısa sürede pişiyordu

Aha misafir geldi gitti kekin firindami kaldi..bize paylastir:) cok seviyorum tuzlu kek

Menüm

Sabah
2 yumurta,1 kk peynir,2 knäckerbrot(kitir siyah ekmek) yogurt...(hepsini minik dograyip yogurtluyorum uzerinede pul biber...diyet gunlerinde cok doyurucu..bugun yogundum sabah yedim o yogunluguma ragmen aksami rahat ettim)

Ara 1 sade kahve, 1 incir, 2 ceviz

Ara 1 mandalina, 7-8 üzüm, yarim elma

Aksam
Tonbalikli salata( evde menüde manti vardi kalorisini duyunca salata yaptim kendime)
1 avuc leblebi

Spor
Jilian 1. level 3. gün
20 dk dove men care kalca besen ve karin programi

Knäckerbrot kitir ekmek dedigim bu..etimek gibi degil..turkiyede ne deniyor? Ona göre yazayim:)
$image.webp

Ayyy instagramda verilen linkede baktimdaaa nasil bir degisim
Kiz meger ne guzelmis:))) zayiflayinca nasil guzellesmis yuzu
Kimini de cirkin olur benim gibi
Benim yuzum zayif kilo vereyim yuzum cöküyor..ama yuzum cökmesin diyede tombik tombik dolasamam ki ama dimi

menün güzel seker :34:

bende tartilmadan duramayanlardanim :37: bazen bende onu cok seviyom :1:ama bazende gicik ediyor beni :27:

uyy sagol tatlim bende özlüyorum sizi gelemeyince bile aklimdasiniz:16: evet detoks yapacagiz cok heycanliyim cumaya ne cikacak bakalim :23:

fena degil gibi canim :26:ama ekmekler fazla mi bilemedm :44:

olmamis gibi tatlim ya sabah ekmek öglen tost aksam yine ekmek :26:

blgur pilavi fazla degilse güzel canim :34:

bende de tam tersi bebegim ya alt ince üst berbat :37: bacaklarim totom yok gögüs karnim vs oralara toplanmis fazlaliklarim bende armutun tersi mi oluyom :30:

dogru diyorsun :25:

5li sini iciyorum 9lusunu bulamadim :44:

üzüldüm zor allah yardimcisi olsun kuzenin esine :50: sende hormon ilaci kulandigin icin belki istah patlamasi yasiyorsun yada cocuklarla stresse girince insan yemege sariyor :31:

hic sorma o siskinlik bende de var ilk 1-2 gün reglimde dogurdu doguracak sanarsin :52::30:

sende niye yok acaba :44: gülümsemeler görüntelemesin mi tikli yoksa sende su msj yazdigimiz yerin altinda yazilan yazilara bak bi canim :26:

iyi olmus tatlim onlardan ayrilman hem kafanda rahat olur :38: haklisin betülüm hareket sart olmayinca daha da dikkat etmemiz gerekiyor :31: bi sendemi var saniyon öküzün aglasi bende :1:

günaydin canim :16:bebisler üsümesin kiyamam :5:

bende minem hele ozaman sinirimden bile yemek yiyorum :25: yakisir arkadasima kutlayalim :21:güle güle kulan tatlim :nazar:

fena degil minem günaydin bu arada :16:

kuzum bende yogurt corbasini getiremedim bak benim planim böyle
kahvaltiyi yaptim 2 dilim tost ekmegi kara 2 dilim salam 1 dilim light peynir
ara: ayran
öglen: bol cacikli yogurt
ara: ayran
aksamda: yogurt corbasi
isyerinde zor oluyor bende böyle düsündüm :26:

günaydin kuzum :16:

günaydin fadimem :16: hayirdir canim ya anlatmak istermisin :26:

ekmek benide dusunduruor ama onsuz yapamıyorum en sevdıgım seyden bıle zevk alamıyorum onsuz :/ tatırm gıbı oda sabah aksam beraberız :P

Instagram

kızlar şu linke bi göz atın derim :26::26::26:

instagram kullanmıyorum ama bu hesabı tskıp edebılmek ıcın hesap acıcam sımdı :o ŞARŞKINIM :O bizde mi bi problem var acabaaa yaaa (bu arada delı gıbı sarı kafalar yapoasım var cok kıskanıyorum sızıııı :( cıkmıyo benım sayfamda bısıler eksık galıba :/ )

yeterli bence

simdi baktim da 150 kaloriymis tatlimm:53::53::53::53:
instagram kullanmıyorum ama bu hesabı tskıp edebılmek ıcın hesap acıcam sımdı :o ŞARŞKINIM :O bizde mi bi problem var acabaaa yaaa (bu arada delı gıbı sarı kafalar yapoasım var cok kıskanıyorum sızıııı :( cıkmıyo benım sayfamda bısıler eksık galıba :/ )
gelismis duzeni tiklayinca gelmiyo mu smileyler:26:

Haha cok tatlisin bende var ama hic tiklamiyorum..al benimkileri senin olsun;))

yeterli bence

anladım cnm saol

Back
X